Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

böcük maaşları düşük olduğundan patron kefil oluyordur yada başka bişiy vardır o kadar kişi adına kredi nasıl çekecek ki neyse vardır bir birdikleri yaptıkları

yok cnm yazı yazıyorum 2500 3000 gene vermıyolar
kıl oluyolar sanırım bıze
ama patron oluyo sonuçta şirkette şahıs şırketı ve güvenılır sanırım ondan
sağolsun genede kenarda dursun patroncummmm

bu saat oldu gelmedı merak ettım uyus ortakla zaman gecmıyoo
az önce bı arabaya bındım yarın sınavım var bı çalıştıram stop edem dedım hemen dıo ın ın müşterı arabası o
dedım yemedık yaa
dıo neyse çalıştır stop et bu da başarıben gerızekalıyım sankı kendı gıbı mal
ehlıyetı alamda kapak yapcem ona cok kıskanıoo benı cokkk
selam kızlar :79:
nasılsınız gorusmeyelı bakalım
h geldın cnmmm

diğer büyük olanLAR dıyelım:)
hepsı bıttı şükür cnmm darısı buna az kaldı ınş bıtcekk

off düşününce cok düşünmemeye çalış
kira dıye çöpe attığın parayı düşn daha mutlu olcenn
3 yılda 500 tl den 18000 bın tl bız çöpe atmışız elde var hiç
o yüzden cok ıyı edıyonus darısı bana:)

hıı bende dıycektımkı önce faızı alıyolar uyanık bankalar ama kızlar demış zaten
mısırdan para gelsede o ara işe yaramıoo ama ana para dönemınde sanırım işe yarar
benımde mısırdan haber bekledığım oluoo yıllardır gelecek:)

mutlu cnm güle güle gıt gel tatlım

yarın sabah 8 de sınavım var şans dıleyın bana nolur
bu gece kendı kendıme nasıl heycan yaptım manyak mıyım neyım
düğünde kınada bıle heycan yapmamıştım
bı baktımgece 12 saat 2 saat kıtap okudum zorla uydum
ve hep rüyamda sınavda olmuş oluyomm:)
sabah ezanındada uyandım
ayy ınş geçerım hocam dıo senın kesın garantı panık yapma en becerıklı sensın bayanlarda dıye dıye gaz verıo gelenlerde harbı cok kötü
bugun bıraz arabalara bınem ınem fırsat bulursam ortak olmazsa ınş:)

bu arada kocemle 2 gündür görüşemıyok:)
bgun sabah geldı görüşemedık akşam üstü cıkcak görüşemıycez yarın sınavda yalnızım herhalde akşama görüşürüz bellıde değil

sımdılık sızı öpüp işimin başına dönemm
bu arada mandışım duru ısmıne bende bayıldım ve kızm olsun cok ıstıyorummm nedense
cok hoş bı isim bende

başarılar, iyi şanslar kangammm

sen ortağa yapacağın kapağı düşün ve sakin ol lütfen!!! zaten bir tur attırıp gelecekler ve direksiyon hocası doğruyu söyler gaz vermez genelde, çünkü trafik işi bu. neler görüyor o hocalar, sen de diyorsun ya daha sinyal veremeyen insanlar var, hele trafiktekileri düşün onlar bile ehliyet almış. sakin ol, sınavı ver gel ortağa havanı at

bizdende sana mucuks

cokk atomum sorma son günlerim ya :))

sinek icin büyük ihtimalle cürüyen bir ahsap yada sürekli nemli olan yada rutubet olan bir kenar köse var ince sineklerden kurtulmanın tek cözümü kaynagını bulmaktır iyice bir dip köse kenar köse arastırmanız lazım nerede kaynakları camdan telden gelme olasılıkları az öyle olsa bile icerde nemli bir seyler vardır muhakkak :))

acaba böcük sınavın nasıl gecti bu sabah sanırım sınavdı

nedir bu ortak cetigi bu kızın :)

bu sabah doktordaydık 640 gram normali olması gerekirken bizim kız 737 gram olmus tosun olacaK SAnırım :))

günaydınnnnnnnnnnnn

evettttttttttttkazandımmm aman aman neler vardı hakket
ben en sondum herkes oldu ben kaldım ölece saatlerce güneş altında bekledım
neysekı geçtım
kadınlar arabayı götrdu ama getıren olmadı:)bakıom bakıom hoca gerı getırıyoo len dedımnolıyy
gelen dıyo cok kötü bıldığınız gıbı deıl falan tırstım tabee
neyse gayet güzel gectı hatta onlara ne gerı gelme yaptrmış nede dur kalk çalışan arabanın dıreksıyonunu tutcaklardı
ben hepsını yaptım hatta abarttı bıraz süreklı dur kalk gerı gıt falan

neyseee cok mutluyummmmmmmmmmmmmm
kardeşlerıme ve anne babamada dedımmmm cok sevındırık oldularrr

hayırlı olsun böcük maşallah sana şimdi patrone de benim altın nerede :))

okuyabilsem sipidim okuyamıyorum ki zamansızlıkta değil aslında tembellik

çocuk gelişimi hee zaten her tavsiye edilen bana bu tür oluyor kendi kitabını kendi okusun :))))

artık kendi bölümüne uygun şeyler oku işte
ayrıca ben çok severim çocuk gelişimi bebek yetiştirmekle ilgili kitapları okumayı

bitmiş işte. inşallah bir daha ki krediniz ev için olur..
sizin orada kiralarda epey uygun. bizimkinin akrabaları var 350*600 arası değişiyor.
yine oradan ufak tefek ev alıp oturabilirsiniz evlerde uygundur.
1/2 yıl sonra satar istediğiniz büyüklükte alırsınız

bu sabah doktordaydık 640 gram normali olması gerekirken bizim kız 737 gram olmus tosun olacaK SAnırım :))

ben artık okurken uykum geliyor hiç kitap okuyasım yok :)

hafta sonu nasıl geçti sipidim :)

ben artık okurken uykum geliyor hiç kitap okuyasım yok :)

hafta sonu nasıl geçti sipidim :)

cuma akşama eşimin iş arkadaşı vardı yemekte güzel geçti sohbet ettik yemek yedik falan 1 de gitti. cumartesi annemlerle eminönüne gittim. akşamına da 8 aylık hamile arkadaşım geldi.
onu gördükçe bebekten falan soğudum diyebilirim doğru düzgün oturamıyor , devamlı şekil değiştiriyor gece 4 te gittiler pazar günü de eşimle kavga etttik. nedenini hiç bilmiyorum ama bir trip bir kapris anlayamadım.
dışarı çıkcaktık çıkmadıkta. saat 2 de bir yattım 5:30 da telefonuma uyandım. sonra 10 da yine yattık ayı gibi uyudum diyebilirim.
epey bağırdım devamlı kapris yapıyorsun trip atıyorsun diye..... öyle iştee pey keyfim yok.

sipidim tam tersıne bızım burda kiralarda pahalı evlerde cnm
bı oturcak ev alcam desen 200 bın tl arası 3+1 bu dedıklerım dahada artıyoo
normal ıkı odalı benım evımden bıle kucukler 150 den yukarı
yanı hıc uygun değil karşıda olsa belkı dıycemm

niye sizin oraya yakın geçen sene arkadaşlar ev aldı dubleks evin kirası 800 TL
bu sene çıktılar ev aldılar kendilerine 120 bin TL 3+1 ama 2 aile oturuyorlar.. o kadar büyük.
oturdukları yer çok lüks değil sadece o 200 binlerin yerleri farklıdır.

ne güzellbende 2 gündür yalnızdım dün kocem geldı 4 te bu gece gtcek gerıneyse bunuda şükür işi olsunda gtsın napak
aslında karşıda otursak daha erken evde olur 2 saat kadar
karşıdan buraya gecmek zorunda gerı

hamılelık güzeldır yaa genede ama son aylar zor gecıo bıraz şişmeler falan oluo elde ayakta ama en güzelı doğum olsa gerek
sız nıye trıplerdesınzı cnm

ümraniyenın sokaklarında ıse olabılır bına yenı mı
mesela gene ümranye olarak geçen yerler var oralarda pek oturulmaz cok uygunnn 120 dedığın gıbı ama çevre kötü
benım evımın orda öle cnm ıkıncı el evı sattılar karşı apartmanda 180 bın tl düşün yanı
ben atakentteyım yaa yoksa belkı ümranıyenın kalabalık sokak aralarında 2.el evler dedığın gıbı olabılır ama yenı bına mumkun değil
geçen bbı ev baktım oturma odasına 2 çekyat koysan gececek alan yok 140 bın tlyok yok zaten ben burdan almam
anamın yanına gtcemmm

çalışşsında biraz gitsin gelsin hangi gün izinli şimdi belli oldu mu ?

aynen öyle güzeldir mutlaka o hali hala gözümün önünde ya yatamıyor abartısız her 10 dk bir şekil değiştiriyor.

trip neye neden çözemedim...

ogün sizden çıktık minibüse bindik 10 dk sürmemiştir bile evin arası onlara uğramıştık. o zaman kiradaydı ev yeni bina kimse yoktu bile apartmanda.
şimdi satın aldıkları da 2 sokak ilerisinde dedi ama ben görmedim 1 yıllık binaymış yeni sayılır yine de

sen anenen yakın istiyorsun orada yarı fiyatına verselerde gönlün burada.
ev almak istediğinizde iyice araştırırsınız. hayırlısı neresi ise oluyor zaten ben hiç istemediğim evi aldım. ilk görüşte asla oturmam dediğim evi.
şimdi çokta mutluyum

Son düzenleme:

son olaylar olmasa güzel geçecekmiş :))

yaa sorma bende şimdiden başladı oturma kalkma sorunları ama birşey diyim sana o anda yediğin tekme bile hepsini unutturacak kadar güzel hele onu görmek herşeyi unutturuyor bambaşka

neden triplerde acaba bir sıkıntısımı var

evet son zamanlar zor ama kavuşma heycanı çok başkadır.

hiç bilmiyorum ne yapmaya çalışıyorsun diyorum. hiç birşey diyor. anlamıyorum da. sen trip atıyorsun ben ondan böyle davranıyorum diyor.
dün sonunda dedim bıktım senden de kaprisinden de .. ne halin varsa gör... epey ağız tartışması yaptık akşam. ama çözüm yine sıfır yine sıfır...

sipidi tartışma yapmak yerine alttan alsan daha iyi olmazmıydı düzelincede sen çemkirirdin o alttan alırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…