Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

EĞER patron çıkartır ise alırım tazminatımı öyle giderim kadrolu olarak 6 yıl oldu 12*13 bin falan..
inşallah o zaman geldiğinde öyle olur kovar beni

EĞER patron çıkartır ise alırım tazminatımı öyle giderim kadrolu olarak 6 yıl oldu 12*13 bin falan..

işe bak ya kovulmak için dua edityorsun nerdeyse :))) sipidi herşey gönlüne göre olsun

ıkı kez yollanmışşşş

böcük şartlarını yaşamını isteklerini seni neyin mutlu ettiğini hepsini ortaya koy riskleride koy öyle karar ver inşalalh senin içinde hayırlısı olur

kovar ınş sipidim o zaman:)

mısafrler gelmışş meraklılar sızıkk kımseler yok bızı okuyolar

hacu ben bılsem sormam laa
azcık benım yerıme sen kendını koyayy amın ınş
ınsan kafası karışık ıkende ortaya koydukları cok mantıklı olmuoo ama şunu bılıyorumkı ıstemedığım ınsanla ben 3 günü zor gecrdım aylar nasıl geçercıxx yaa yapamam napam iş ıse buluruz napammm yaa aman offfffolmadı patrona derım bana burda bı oda yapsın

demek istediğim şu böcük bir kağıda yaz hani bize yazıyorsun ya bir kağıda riskler bir kağıda işde kalırsan olacaklar diğerine gidersen olacaklar olumlu yanları olumsuz yanları filan madde madde hepsini bir arada görmek karar vermende daha iyi olur sonra içinidinle seni mutlu ediyormu çıkan sonuç önemliside bu zaten senin yerine doğru karar veremeyizki şartlarını tam bilmiyoruz duygularını bilmiyoruz bilemeyizde ama görünüşte doğum sonrası işten çıkma fikrini patronuna söylemen mantıklı gibi dediğin gibi araç verme durumu yardımları filan aslında belkide kalırsın iş yerinde önemli ama işe gidiş gelişin yakınlığı evinin bebeğine emenat edeceğin kimse bunlar işten kendinden önemli oluyor işte böcük en önemlisi bir sorun olduğunda hemen eve gidebilmen yol mesefasi önemli

et sipidim başka birime geçeyim kovdurma ama beni bu saatten sonnra kpss kapılarında yine sürünmeyim :))

yok kız ne kovdurucam. başka birime geçmen için dedim.
kovdurma bende ben istiyorum inşallah tabi öncelikle kredimizi daha fazla ödememiz lazım.
bundan sonra birikim yapmaya karar verdim eşimden gizli her ayın 5 inde 1 küçük altın alacağım kısmetse..
bide dolar birikimimiz var ama o kumbara ile onu da her ayın 20 sinde açıyoruz ne kadar para çıkarsa dolar alıyoruz 1,5 senedir yapıyoruz.
bu dolar sadece çocuk için birikim

tamam sipidim o zaman istediğin an kovulursun inşallahh :)

kumbara işi bendede var iki kumbara var eşimin biri sadece bozukluklar atılıyor ayrıca hesap açtırdım ben eşime demedim her ay birikim yapıyorum altın yapıp hesaba

amin canım inşallah öyle olur..

bizimde bi ortak bide kendim ayrı birikim yapmaya karar verdim her ay 200 TL fazla yatıyor hesabıma eşim bilmiyor. ona buna harcıyorum. artık harcamayıp altın alıcam
nakit koysam biliyorum alır harcarım en güzeli altın almak.

niye ona buna harcıyorsun sipidim boşver birikim yap sen altın at hem değer kaybetmez hem bozamazsın ilerde bir ijtiyacını karşırlarsın belki arabanı alırsın :)

niye ona buna harcıyorsun sipidim boşver birikim yap sen altın at hem değer kaybetmez hem bozamazsın ilerde bir ijtiyacını karşırlarsın belki arabanı alırsın :)

haklısın canım artık öyle yapacağım.
eşime iş teklifi geldi 2000 TL maaş ile bu hafta içi yada haftasonu görüşmeye gidecek kabul edecek mi bilmiyorum.
şuanda çalıştığı işten çıkmama garantisi var ama maaşı 700*800 TL arası değişiyor. bu işi kabul ederse resmen hayatımız değişir.
bakalım ikimiz birlikte gidip konuşacağız. bide benim bakmamı istedi. öyle çok istiyorum ki bu işin olmasını. özellikle eşimin benden fazla maaş almasını
tamam ikisi de aynı eve gidiyor ama ben onun 2 katı maaş alıyorum. çok rahatsız oluyorum

cnm öle olunca emanet edeceğım ya annem yada ablam olacak patrona demem banada daha mantıklı geldı
evt yol sorun olur ama herşekılde bı sorun cıkıyor karşıma zaten
bakalım hele bı gelelım o günlere dıyem en ıyısı yoksa çıkmaza gırıyom
ben doğurana kadar senınkı okula başlar zaten

erkekten ne olursa olsun fazla maaş alman onun içinde kötü durum her nekadar takmasada içinde burkulur sipidi haklısın hayırlısı olsun inşallah şartlarıda imkanlarıda daha güzeldir çok az alıyormuş gerçekten hemde onun yaptığı iş için

cıks benimkini babası koca bulur diye opkula da göndermeyecek :))

hayırlısı böcük hayırlı zamanda inşallah ozamanın şartları belkide başka düşünmene neden olacak bilemiyoruz

aaeşin ne kadar az alıyo bankada olmasına rağmen
benımkısı kadar alıoo benım kocemde ancak o kadar alıyo ama bu seyahat işini sectıkı şöle 1000 tl falan alsın dıye yoksa yazıhanede 700 800 verıyolar
bakaım bıdahakı ay kaç alcek
ınş bın üzerı alır
sızınde içinde hayrlısı olsun cnmm
bende eşimden fazla aldım hep ama öle cok değil800 bakınca fazla

bende altın alıom hep harcamamaya dıkkat edıyorum
eşim çalışsaydı daha cok yatırım yapardım ama genede 1,5 yılda ıyı yaptımhalada yapıyorumm
bozdursam bı takames arabamolurama araba almam ev lazım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…