- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
erkekten ne olursa olsun fazla maaş alman onun içinde kötü durum her nekadar takmasada içinde burkulur sipidi haklısın hayırlısı olsun inşallah şartlarıda imkanlarıda daha güzeldir çok az alıyormuş gerçekten hemde onun yaptığı iş için
aaeşin ne kadar az alıyo bankada olmasına rağmen
benımkısı kadar alıoo benım kocemde ancak o kadar alıyo ama bu seyahat işini sectıkı şöle 1000 tl falan alsın dıye yoksa yazıhanede 700 800 verıyolar
bakaım bıdahakı ay kaç alcek
ınş bın üzerı alır
sızınde içinde hayrlısı olsun cnmm
bende eşimden fazla aldım hep ama öle cok değil800 bakınca fazla
mutlaka oda rahatsız oluyordur. ama ben devamlı sonuçta ikimiz harcıyoruz diyip konuşuyorum.
aslında 3 ayda 1 3 maaş alıyor pas kartı falan var 250 tL ama kredi ödememiz olduğuı için bize aylık net maaş lazım.
yani böyle de hesapladığında 1200*1300 TL geliyor. ama her ay girmiyor o maaş eve 1 ay 700 diğer ar 700 3. ay 2100 falan alıyor karışık...
sağlık açısından mükemmel 5 kuruş ödemeden istediği her hastaneye gdebiliyor ilaçlar ücretsiz.
hayırlısı olsun diyelim kısmetimizde var ise olur zaten
Selam kızlar bugün size çok katılıp muhabbet etmek istedim ara ara girip okudum ama dahil olamadım hep bi gelen giden iş çııktı
Neyse ben kaçıom kendinize iyi bakın pzt görüşmek dileğiyle esen kalın her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa kıhkıh
Ha buarada ben çok dahil olamıorum ama okumaya çalışıyorum yorumları sanki hepiniz yanımda gibisiniz hepinizi çok seviyorum ya çok tatlısınız :))
Yorgun,Böcük,Mandiş,Nadia,Sel,Boşver,Gonzales.. mucxx sizee!!)
bizdende sana mucuks
cokk atomum sorma son günlerim ya :))
sinek icin büyük ihtimalle cürüyen bir ahsap yada sürekli nemli olan yada rutubet olan bir kenar köse var ince sineklerden kurtulmanın tek cözümü kaynagını bulmaktır iyice bir dip köse kenar köse arastırmanız lazım nerede kaynakları camdan telden gelme olasılıkları az öyle olsa bile icerde nemli bir seyler vardır muhakkak :))
bu sabah doktordaydık 640 gram normali olması gerekirken bizim kız 737 gram olmus tosun olacaK SAnırım :))
evet son zamanlar zor ama kavuşma heycanı çok başkadır.
hiç bilmiyorum ne yapmaya çalışıyorsun diyorum. hiç birşey diyor. anlamıyorum da. sen trip atıyorsun ben ondan böyle davranıyorum diyor.
dün sonunda dedim bıktım senden de kaprisinden de .. ne halin varsa gör... epey ağız tartışması yaptık akşam. ama çözüm yine sıfır yine sıfır...
sipidi tartışma yapmak yerine alttan alsan daha iyi olmazmıydı düzelincede sen çemkirirdin o alttan alırdı
6 aylık ücretsiz izinde ne sgk ödenir ne maaş verilir benim bildiklerim bunlar farklı şeyler varsa yazın bende öğreneyim kızlar :)
anladım cnm olsun onada şükür 3 ayda bı o parada ıyı
tabı ınsan doymuyoo aldıkça alsa daha cok maaş dıye gecıyo içinden:)
bızım 9 ay boşa gectı bakalım nasıl doldurcaz o arayı
erkeğin trip atmasını anlamıyorum o görev bizimama alttan aldıkça yüz bulanlar da oluyor tabii genel olarak alıngan biri mi spidi bir de burcu ne diyeceğim kova mı? benim tanıdığım kovalar hep alıngan da bayanlar gerçi erkekleri bilmiyorum.
böcüşümmmm hayırlı, uğurlu olsunnn, mandişin dediği gibi al altınını vakit geçmeden
he bir de o son konuya kaynana, görümce demişsin deli miiisiiiiiiiinnnn??? ayrıca çocuk için annem yazın bakar demişsin, annen nisanda gidiyor yazın olmuyor aslında burada di mi, diğerleri ama yengenlere falan olacak herhalde di mi. sonuçta bu tarafta kalsan da bakıcı olur vb olur ama bizde bakıcı vardı yeğenim, fakat yeri geliyor bakıcı hasta oluyor, işi çıkıyori, erken çıkıyor vb hep annemle ben gittik he tabii bizim bakıcı bunu kullandı orası ayrı konu ama hastalığı var sağlığı var her an yakının insan olması lazım orada şu an oturduğun yerde böyle bir durumun yok sanırım o yüzden kızların da dediği gibi önce işini, evini ayarlaman lazım yani kira da olsa nerede oturacağını bilmen lazım annenlere yakın düzenini kurman belki de, ondan sonra çocuk sanırım.
bu tarafta kalırsan bakıcı gerekirse maaşından o da gidecek annen gelse bile dediklerini anlıyorum çünkü bizim gelinin babası da 3-4 gün zor duruyor ve karısı da yılların alışkanlığı bırakıp da gelmiyor kızının yanına gelmedi de hiç, ama senin annen daha düşkün olur gelir ama babanı da bırakamaz uzun süre gibi görünüyor.
doymamaktan ziyade biz her ay 2000 TL ye yakın kredi,fatura borcu ödüyoruz
onun için 3 ay almak yerine aynu maaaşı her ay verseler ancak işimizi görüyor.
2 ay içerden çekiyorsun 1 ay komple kapatıyorsun.. yani gelecekten harcıyorsun geldiği gün ödemeye çalışıyorsun falan filan..
yoksa aldığımız çok şükür tabiki de ..
aynen öyle dün dedim karı giib kapris yapıyorsunterazi burcu. çok alıngan değildir ama belli de olmz
tazminat veriyormu sipidi bak bizimki devllet kurumu olmasına rağmen neler dönüyor emeklilik tazminatı bile tuz parası olarak yıllarca süründürürek veriliyor
bazen özele özeniyorum yaa :)
kaç yıllık elemansın sipidi tazminatın değer bişiymi
EĞER patron çıkartır ise alırım tazminatımı öyle giderimkadrolu olarak 6 yıl oldu 12*13 bin falan..
inşallah o zaman geldiğinde öyle olur kovar beni
cıks benimkini babası koca bulur diye opkula da göndermeyecek :))
hayırlısı böcük hayırlı zamanda inşallah ozamanın şartları belkide başka düşünmene neden olacak bilemiyoruz
bende altın alıom hep harcamamaya dıkkat edıyorum
eşim çalışsaydı daha cok yatırım yapardım ama genede 1,5 yılda ıyı yaptımhalada yapıyorumm
bozdursam bı takames arabamolurama araba almam ev lazım bana
mutlaka oda rahatsız oluyordur. ama ben devamlı sonuçta ikimiz harcıyoruz diyip konuşuyorum.
aslında 3 ayda 1 3 maaş alıyor pas kartı falan var 250 tL ama kredi ödememiz olduğuı için bize aylık net maaş lazım.
yani böyle de hesapladığında 1200*1300 TL geliyor. ama her ay girmiyor o maaş eve 1 ay 700 diğer ar 700 3. ay 2100 falan alıyor karışık...
sağlık açısından mükemmel 5 kuruş ödemeden istediği her hastaneye gdebiliyor ilaçlar ücretsiz.
doymamaktan ziyade biz her ay 2000 TL ye yakın kredi,fatura borcu ödüyoruz
onun için 3 ay almak yerine aynu maaaşı her ay verseler ancak işimizi görüyor.
2 ay içerden çekiyorsun 1 ay komple kapatıyorsun.. yani gelecekten harcıyorsun geldiği gün ödemeye çalışıyorsun falan filan..
yoksa aldığımız çok şükür tabiki de ..
aynen öyle dün dedim karı giib kapris yapıyorsunterazi burcu. çok alıngan değildir ama belli de olmz
kesınlıkle cnm
herşey gönlunuzce olur ınşşş
:
inşallah gönlüne göre olur spidi, mandişim de istediği brime geçer inşallah
evet kanun bilir arkadaşlarım tazminat konusu varken diyin bana, çalştığınız yerde daha önce hiç böyle tazminat alınmamış ve patron cimrinin önde gideni, biliyorum kanun bu deniyor ama işte kanunları hiçe sayan bir yer. hiçbir konuda kimsenin şahitlik yapmadığı, korktuğu, sonuçta herkesin ekmek parası.evlenip de işten ayrılınca sonuçta sgk dan değil patrondan alınıyormuş di mi o tazminat.
bir de evlenip ayrılma tazminatı ne kadar olur son sene 1000 tl üstünden ödendi diyelim, önce yıllar daha düşük tabii
böyle demek lazım valla, benimki arada öyle naz vb etmeye kalksa diyorum o görev benim bu ilişkide
anladım cnm olsun onada şükür 3 ayda bı o parada ıyı
tabı ınsan doymuyoo aldıkça alsa daha cok maaş dıye gecıyo içinden:)
bızım 9 ay boşa gectı bakalım nasıl doldurcaz o arayı
böcüşümmmm hayırlı, uğurlu olsunnn, mandişin dediği gibi al altınını vakit geçmeden
he bir de o son konuya kaynana, görümce demişsin deli miiisiiiiiiiinnnn??? ayrıca çocuk için annem yazın bakar demişsin, annen nisanda gidiyor yazın olmuyor aslında burada di mi, diğerleri ama yengenlere falan olacak herhalde di mi. sonuçta bu tarafta kalsan da bakıcı olur vb olur ama bizde bakıcı vardı yeğenim, fakat yeri geliyor bakıcı hasta oluyor, işi çıkıyori, erken çıkıyor vb hep annemle ben gittik he tabii bizim bakıcı bunu kullandı orası ayrı konu ama hastalığı var sağlığı var her an yakının insan olması lazım orada şu an oturduğun yerde böyle bir durumun yok sanırım o yüzden kızların da dediği gibi önce işini, evini ayarlaman lazım yani kira da olsa nerede oturacağını bilmen lazım annenlere yakın düzenini kurman belki de, ondan sonra çocuk sanırım.
bu tarafta kalırsan bakıcı gerekirse maaşından o da gidecek annen gelse bile dediklerini anlıyorum çünkü bizim gelinin babası da 3-4 gün zor duruyor ve karısı da yılların alışkanlığı bırakıp da gelmiyor kızının yanına gelmedi de hiç, ama senin annen daha düşkün olur gelir ama babanı da bırakamaz uzun süre gibi görünüyor.
he tabii hihi son günlerin gazı diyorsun
mandiş, nette baktıklarımızdan denedik ümitsizce, sorma boynumuz tutuldu evin her köşesini incelemekten yok allahım yok... en sonunda nette yazanlardan lavabo su yollarında olabildiğine inanmamıştık ta ki suda boğulmadıklarını görene kadar:)
naftalin koyduk lavabolara ve çamaşır suyu döktüm yıllardır eve sokmazdık mecbur kaldık, yeni çeşitler çıkmış kokusuz gibi ama yine boğazım yandı burnum tıkandı, ayvayı yedim yaniolsun sinekler gitti ya
tosun deme kıza, bak kk takvimi 790 gr diyor ,azı bile vare anası iyi bakıyor, gerçi bebekler kendileri alıyormuş alacağını anneden bildiğim kadarıyla
erkeğin trip atmasını anlamıyorum o görev bizimama alttan aldıkça yüz bulanlar da oluyor tabii genel olarak alıngan biri mi spidi bir de burcu ne diyeceğim kova mı? benim tanıdığım kovalar hep alıngan da bayanlar gerçi erkekleri bilmiyorum.
vayyy çekirgeme bak sen
ücretsiz izin hani 20 gün falan da olsa ödenmiyor diye okumuştum sgk ama sağlıktan yararlanıyorlarmış, internetin yalancısıyım
nasıl yani tazminatı birden vermiyorlar mı tuz parası deyim mi ne tuzu ne şekeri
inşallah gönlüne göre olur spidi, mandişim de istediği brime geçer inşallah
evet kanun bilir arkadaşlarım tazminat konusu varken diyin bana, çalştığınız yerde daha önce hiç böyle tazminat alınmamış ve patron cimrinin önde gideni, biliyorum kanun bu deniyor ama işte kanunları hiçe sayan bir yer. hiçbir konuda kimsenin şahitlik yapmadığı, korktuğu, sonuçta herkesin ekmek parası.evlenip de işten ayrılınca sonuçta sgk dan değil patrondan alınıyormuş di mi o tazminat.
bir de evlenip ayrılma tazminatı ne kadar olur son sene 1000 tl üstünden ödendi diyelim, önce yıllar daha düşük tabii
hee kardeşim de o konularda çok hassastı, kızı ilk tatilde yaptı manitayı
önce ev, kesinlikle !
tabii her ay gelse keşke, benim tamamen dengesiz gelirim, buna şükür diyoruz. ama sağlık olayı iyiymiş allah muhtaç etmesin, sen de faydalanabiliyorsundur umarım ama çalışırken faydalanamazsın pardon.
böyle demek lazım valla, benimki arada öyle naz vb etmeye kalksa diyorum o görev benim bu ilişkide
amin cümlemizin inşallah
çok detaylı bilmiyorum ama ilk yılını doldurmadan işten çıkınca sorgusuz sualsiz tazminatını alabilirsin. istifana da evliliğimden dolaı yazman yeterli. patrondan alırsın sgk ile alakası yok.
ben yararlanamıyorum çünkü ssk lıyım güvencem olmaz ise ancak yararlanırım. oda zor şu durumda..
ben naz yapmam fazla amöa eşimin üzerine de kapris yapanı tanımadım hala
hee yani ben hiç heveslenmeyeyim çünkü patrondan alınamaz o tazminat, günahını vermezben de avukattı, mahkemeydi uğraşamam hasta olurum
hee sen yapmadığın için işte, sonuçta o pozisyon boşmuş, kadın yapmazsa erkek yapıyor işte bizde de ben böyle hiçbir şeyden sorun yaratmazsam etmezsem o yapardı çok hoş artık geride kaldı çok şükür o zamanlar bazen yelteniyor kaprise, hooop hop diyorum
cıks benimkini babası koca bulur diye opkula da göndermeyecek :))
hayırlısı böcük hayırlı zamanda inşallah ozamanın şartları belkide başka düşünmene neden olacak bilemiyoruz
Selam kızlarr,
Böcümmm hadi hayırlı olsunn ehliyetinn patronunun yakasına yapış hemen
Buarada eşin işe girmiş ben baya geriden takip ediyom ama çok sevindim memnunmsuunuz?? bi sıkıntı yoktur inşallah.
Gonzales eşin nası oldu yorumları okudumda birazcık limoniymişiniz galiba belkim yeni iş olayı stres yapmıştır adamcağızı azcık alttan alıver sonra çemkirirsin
Mandişş kızınnaaakız bebekler çok güsel oluo yaa buarada ismide çok güzelmiş Duru inşallah ismi gibi güzel duru olur benimde arkadaşımın bebeği oldu geçen ona bakarken Allahım nası güzel şeyler var kızlara bayıldım
Yorgunn o sineklerden nefret ediyorum bizdede olmuştu biara dediğin gibi lavaboya naftalin koymak bide kokusuz raid sıkıyoduk biz iyi geliyor buaarada küçük küçük alerji gibide ısırıyolar dikkat edin
duru, senin üzerinde kilo bırakmamak için uğraşıyor annesialacak tabii gr larını da ele avuca gelecek cadı
he işte o söke söke sökmüyor anacım burada sorun o, neyse hiç heveslenmeyeyim ben
domestos sarı almış annem, aslında kokusu yok bunun da mandişim, ama koku olmasa da kimyasal etkisi var ya resmen boğazım genizim akıyor, önce tıkandım, yanma başladı zaten. aslında sinsi oluyor galiba böyle, çünkü koksaydı banyoda lavabo yakınlarında duramazdım şimdi kokmadı diye işimi gücümü yaptım fazla soludum sanırım
sen doğayı bir kenara koy da o kadar kimyasaldan zarar görme mandişim ya, ben bile bir çamaşır suyundan ne halde geldim, he etkilenmiyorsundur anlamazsın ama aman uzak dur diyeyim. ben filit bile kullanmıyorum evde kapı dışına şerit şeklinde sıkılan şey var sadece annem de ben de tıkanıyoruz çünkü en ufak şeyden
Selam kızlarr,
Böcümmm hadi hayırlı olsunn ehliyetinn patronunun yakasına yapış hemen
Buarada eşin işe girmiş ben baya geriden takip ediyom ama çok sevindim memnunmsuunuz?? bi sıkıntı yoktur inşallah.
Gonzales eşin nası oldu yorumları okudumda birazcık limoniymişiniz galiba belkim yeni iş olayı stres yapmıştır adamcağızı azcık alttan alıver sonra çemkirirsin
Mandişş kızınnaaakız bebekler çok güsel oluo yaa buarada ismide çok güzelmiş Duru inşallah ismi gibi güzel duru olur benimde arkadaşımın bebeği oldu geçen ona bakarken Allahım nası güzel şeyler var kızlara bayıldım
Yorgunn o sineklerden nefret ediyorum bizdede olmuştu biara dediğin gibi lavaboya naftalin koymak bide kokusuz raid sıkıyoduk biz iyi geliyor buaarada küçük küçük alerji gibide ısırıyolar dikkat edin
belli olmaz bu yasal hakkın..
ben sevmem nazı da kaprisi de dün bütün gün konuşmadık bu akşam ne olacak bilmiyorum ..
mutluluk hoş geldinn, bunlar insana konmuyor herhalde hiç üzerimize konmadılar ama ya beğenmediler bilemiyorum, sadece onları haklarken ben haklandım orası ayrı
yasal hak mı, o da ne
ben de çocukluğumda bile naz yapmamış biriydim belki de ama yetişkin hayatımda bundan çok kaybettim, benimkinden görüp ben de başlamıştım çünkü onun kapris yaptığı konuların yanında benim de kapris yapabileceğim şeyler vardı hayat çok zor oluyor o şekilde. sonradan neyse karşılıklı bıraktık bu saçmalıkları ama şimdi hani şakasına böyle arada yaparım, ya da nasıl diyeyim çocukluğumda yapmadığım ama demek ki yapmak istediklerimi bilinçli olarak değil de bazen çocuk gibi olabiliyorum ama o da şaka yapıyor karşılığında gülüp geçiyoruz. ha ama yıllarmızı aldı bu dengeyi bulana kadar orası ayrı, şimdi de arada kalkışırsa hemen hop diyorum ki alışmasın neyse toparlanıyorama sanırım yaşla da ilgisi var erkeklerin olgunlaşma yaşı malum
kanga
bendede var o sıneklerden hatta geçen sene mıydı belkı o kadar olmadı mandışle aynı dönem olmuştu
wc de benım kapı çürüyoo ordan cıkıoo ne güzel yoktular sanırım mevsımı gene varlar ama sık sık yıkıyom sorun yok sadece böle sıyah sıyah cansız duran bişiler var ya yumurtaları yada ahşabın kendısı çözemedımmm
mandış bende kocemı yolcu edıordum camdan bakarken duvarda kara fatma bana bakıo ama aramızda göz göze geldığmız mesafede 10 cm ancak hemen camı kapattım
sanırım ucuyormuş onlar
camların falan acıksa gırer gece
bende görmştum mutfakta sonra yoktu camdada görunce dedım tmm
zaten sabahları merdıvenlerde falan göruyordum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?