Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ayrılamadım sizleri bulunca yine yandım saat kaç oldu yine

gelir gelir ele avuca merak etme annesi o bahsettiğim bıdık gibi olursa şaşırmayacağım

işin farklı boyutları var işte özelden yazarım mandişim, hak hukuk işlemez maalesef.

sağol mutluluk benim ki çirkin ama shreke benziyor gözler filan :)
çirkim olacak tabii ki nazar değmeyecek dışarı çıkınca değişeceğine göre, şu anda shrek gibi olması sevindirici aha bak böyle mi

ayrılma ayrılma diycemde zaten iş güç az en iyisi ayrıl yorgun

o bıdığa benzese ya ayyy bacakları geldi yine aklıma bembeyaz tombul anammm

tarayıcı olsada tarayıp eklesem fotoları shrek bile yakışıklı bizimkinin yanında :))

Aman iyi iyi iş olsunda daha iyiside olur inşallah

İşler yoğundu cnm geçen hafta patronda hep etraftaydı ondan pek giremedim ama bu hafta başka ofislere gitti saolsun

sağol mutluluk benim ki çirkin ama shreke benziyor gözler filan :)

Güzel olur güzell olur benim yeğenimde ultrasonlarda çok çikin bu dioduk :) hatta doğduğundada pek bişeye benzetemedik ama şimdi görsenn tadından yenmiyoo ball ball 2,5 yaşında dilli düdük resmen terliyip geliyo teyze bak ball çıkıyo dio pisliğimm benmmm :)))
seninkide çok tatlı olurr tadından yenmez:) zaten çok güzel olmasın nazar olur ben çok inanaırım nazara :)))

Yorgunn senin msj kutun dolmuş bi boşaltsana onu :))

Son düzenleme:

patronların olmadığı işyeri ah ne güzel ah ne güzel :))

yorgunun kutusu ne zaman boş oldu ki :)))

ayyy terini bal diye yutturuyor bak şu yaramaza sen çok tatlı oluyorlar gerçekten

kızlar, işte sorun öyle bir yer olmaması oldu bizde. kaç yıl önce mutfak altında nemlenme olmuştu bir kere o da tamir olup haftalarca havalandırmıştık çok şükür sorun yok yani ıslanma yönünden. bizim en büyük hatamız banyo teli iri delikli gibi o panjur gibi şeyle kendinden telliydi çünkü oradan geliyor diye o camı kapadık ve daha nemli yaptık banyoyu allah bilir iyice üredi hainler, suda yaşar mı diyorduk gözümüzle görmeden inanmadık ama ördek gibi yüzdüklerini görünce hemen lavabolara işlem yaptık şaka gibi kesildi sorun ama hep naftalin kullanılır mı ki kokusu çok ağır geliyor ve bilmiyorum ondan mı çamaşır suyundan mı işte genizim, boğazım gitti :S

bu yaz bizim sokağı kara fatmalar basmıştı şaka gibi artık nereden ne şekilde oldu bilmiyoruz ama ilaçlama yapıldı apartmanlara bahçelere vb çok şükür evlere girmeden önlendi ama birden çıktılardı nasıl oldu anlayamadık.

tatilde boş kalınca karınca basıyor bir de geçen sene daha büyük böcekler mutfakta off allahım düşündükçe artık tatile giderken kapı dışına böyle şerit gibi sıkılan filitten sıkıp eve de böcek ve karınca yemi yerleştiriyoruz. olay zaten ev boş kalınca bir yerden girip üremeleri kaç gün boyunca çoğalıyorlar mitoz-mayoz bölünmelerle hainler

ayrılma şansım da yok ki şu anda malum nedenlerle "gidecek yerim mi vaaaar" o bacaklar akıldan gider mi

hehe fotosunu çeksene diyeceğim eşinin telefonu al bi gün nete yüklersin

patronların olmadığı işyeri ah ne güzel ah ne güzel :))

yorgunun kutusu ne zaman boş oldu ki :)))

ayyy terini bal diye yutturuyor bak şu yaramaza sen çok tatlı oluyorlar gerçekten

ama her mevsımde olmuoo bende
kapıları değişek desem ev sahıbının yreğine ıner laa

ama her mevsımde olmuoo bende
kapıları değişek desem ev sahıbının yreğine ıner laa

böcüşüm nem seviyormuş ya bunlar, kışın e kalorifer yanıyor ya da buz gibi oluyor, yazın çok sıcak oluyor işte böyle baharlarda çamaşır da zor kuruyor ya zaten ondan yerleşiyor adiler.

kapı altını fön makinesiyle de kurutmayı deneyebilirsin belki sonra da bir şeyle kaplasan diyeceğim ama o da nem yapabilir su değdirmemeye dikkat edersin. naftalini sevmiyorlar ama aynı sineklerse camı kapıyı açıp naftalin bas

adları batasıcaaalar bı onlar eksıktı yok ya ben uğraşmıom wc yıkarken çaamşır suynu dökuyom su ıle karışık yıkıyom kapıyı:)ıyıce çürüsün namıssz

mandış sna yazıyordum kıl ortak geldı
yok anam benım eve ulaşmaları için uçtular kesın camımın önünde yakaladım yaa cam açmıom sabah erken ve akşamları sadece gündüz aç kapa onuda kesın bişi sırkeleyen oluoo
kış gelsede o dertte kalksa ortadan

mutlu ne iş lenn özel msj falannn

bunaldım...

bide böcüklerden bahsetmişsiniz iyice huylandım eve gidince kapıya sinek ilacı sıkıcam çıkarlar falan diye

bizim apartmanın içinde çok oluyor ama siyah kelebek gibi bi sıkıyorum 1 tane bile kalmıyor

Son düzenleme:
böcük kapıyı iyice kurutup naylonla kaplasan çözülür sanki daha önce konuşmuştuk senin bu kapı olayını şimdi hatırladım ev sahibini diyince aklıma geldi :)

yorgun ustalışıyoruz böcek konusundada baksana zamanla her bi konuda araştırma yapmaya başlıyoruz başımıza geldikçe :))

evet o bacaklar hımmmmmmmmmmmmmmmm

yav kapı çürüdükçe sana zarar oluyor işte kangam ya, ohoo bi de atom olacaksın uğraşmaktan kaçıyorsun

kim neyi sirkeliyor

sizce akşam eşime nasıl davranıyım öyle çok sinirliyim ki gidip kafasını gözünü kırmak istiyorum..

işten geç çıkıcam eve gidip suratını bile görmek istemiyorum...
ütüleri yapmıcam yemekte yapmayı düşünmüyorum.

selam arkidişlerim nasılsınız bakalım ,
benım ıstekıler tutusmus yıne

yana yakıla arıyorlar dön dıye

sipidi sıkılma bunlarda hayatın gerçekleri :))

bence baskın basanındır o bir trip yaparsa sen iki trip ama eşin alttan alan biri değilse daha burnunun dikine giden biriyse bu yöntem tutmayabilir

sipidi sıkılma bunlarda hayatın gerçekleri :))

bence baskın basanındır o bir trip yaparsa sen iki trip ama eşin alttan alan biri değilse daha burnunun dikine giden biriyse bu yöntem tutmayabilir

aynısını oda bana dün söyledi.
trip yapmamak için kendini düzeltmeyecekmiş.. ama bene yaparsam beterini yaparmış.

Etkili bir yöntem olacağını düşünüyorum. Zaten tripliyse sen bağırıp çağırınca iyice üste çıkmaya çalışabilir. Benim jetonum çok geç düştü ama erkekler duyarak değil yaşayarak anlıyor. Bir aç gece bin dırdırdan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…