gelsin gelsin ben bebek tutamam korkarım azcık enli boylu olsun ki alabileyim elime :))
sökülür yorgun azcık hırs ve takip lazım burada olsaydın ben işlerini takip ederdim severim o tür işleri sökmeyi yani :))
etkilenmemmmi tülbent sardım ağzıma burnuma çok durmadım çıkıp hava alıp girdim çabuk çabuk yaptım ama yinede çıkınca akşama kadar yattım başağrısından
sağol mutluluk benim ki çirkin ama shreke benziyor gözler filan :)
ayrılamadım sizleri bulunca yine yandım saat kaç oldu yine
gelir gelir ele avuca merak etme annesio bahsettiğim bıdık gibi olursa şaşırmayacağım
işin farklı boyutları var işte özelden yazarım mandişim, hak hukuk işlemez maalesef.
çirkim olacak tabii ki nazar değmeyecek dışarı çıkınca değişeceğine göre, şu anda shrek gibi olması sevindirici aha bak böyle mi
:)
o bulur bı fırsatını kocada bulur babasına sölee
belkıde cnm
sağol cnm yapıştım merak etme ama bu hafta zaten bankaya ve emnıyete para alcamm
cok sıkmayım dıom:)
iş olsunda cnm memnunluğa bakmıyoruz sımdık
sen ne edıonn nıye gelmın
nadıa özledım ben bıde
sağol mutluluk benim ki çirkin ama shreke benziyor gözler filan :)
mutluluk hoş geldinn, bunlar insana konmuyor herhalde hiç üzerimize konmadılar ama ya beğenmediler bilemiyorum, sadece onları haklarken ben haklandım orası ayrı
yasal hak mı, o da ne
ben de çocukluğumda bile naz yapmamış biriydim belki de ama yetişkin hayatımda bundan çok kaybettim, benimkinden görüp ben de başlamıştım çünkü onun kapris yaptığı konuların yanında benim de kapris yapabileceğim şeyler vardı hayat çok zor oluyor o şekilde. sonradan neyse karşılıklı bıraktık bu saçmalıkları ama şimdi hani şakasına böyle arada yaparım, ya da nasıl diyeyim çocukluğumda yapmadığım ama demek ki yapmak istediklerimi bilinçli olarak değil de bazen çocuk gibi olabiliyorum ama o da şaka yapıyor karşılığında gülüp geçiyoruz. ha ama yıllarmızı aldı bu dengeyi bulana kadar orası ayrı, şimdi de arada kalkışırsa hemen hop diyorum ki alışmasın neyse toparlanıyorama sanırım yaşla da ilgisi var erkeklerin olgunlaşma yaşı malum
Güzel olur güzell olur benim yeğenimde ultrasonlarda çok çikin bu dioduk :) hatta doğduğundada pek bişeye benzetemedik ama şimdi görsenn tadından yenmiyoo ball ball2,5 yaşında dilli düdük resmen terliyip geliyo teyze bak ball çıkıyo dio pisliğimm benmmm :)))
seninkide çok tatlı olurr tadından yenmez:) zaten çok güzel olmasın nazar olur ben çok inanaırım nazara :)))
Yorgunn senin msj kutun dolmuş bi boşaltsana onu :))
ayrılma ayrılma diycemde zaten iş güç az en iyisi ayrıl yorgun
o bıdığa benzese ya ayyy bacakları geldi yine aklıma bembeyaz tombul anammm
tarayıcı olsada tarayıp eklesem fotoları shrek bile yakışıklı bizimkinin yanında :))
patronların olmadığı işyeri ah ne güzel ah ne güzel :))
yorgunun kutusu ne zaman boş oldu ki :)))
ayyy terini bal diye yutturuyor bak şu yaramaza sen çok tatlı oluyorlar gerçekten
eski evdeydim hatırladım böcük banyo dolabım çürümüştü onu söktürüp yenisini yaptırmıştım çürüyen ahşabın içinden çıkmışlardı anam neydi onlar bu ev daha yeni olmaması lazım aslında böcük banyoda havalandırma var ama telli filan can pencere yok mümkün değil yani büyük ihtimal giderlerden birinden geldiler birde iki hafta evde olmayınca ayy bir daha gelmesinler uçanları başka yaz aylarında ışığa gelirlerdi köydeyken merdivenlerde gördüklerin onlardan olabilir apartman eski apartmanmı yada altında lagum giderleri filan bir çıkışı yeri vardır apartman baştan ilaçlamadan gitmez onlar aman evine girmesinde
ama her mevsımde olmuoo bende
kapıları değişek desem ev sahıbının yreğine ıner laa
böcüşüm nem seviyormuş ya bunlar, kışın e kalorifer yanıyor ya da buz gibi oluyor, yazın çok sıcak oluyor işte böyle baharlarda çamaşır da zor kuruyor ya zaten ondan yerleşiyor adiler.
kapı altını fön makinesiyle de kurutmayı deneyebilirsin belki sonra da bir şeyle kaplasan diyeceğim ama o da nem yapabilir su değdirmemeye dikkat edersin. naftalini sevmiyorlar ama aynı sineklerse camı kapıyı açıp naftalin bas
adları batasıcaaalar bı onlar eksıktı yok ya ben uğraşmıom wc yıkarken çaamşır suynu dökuyom su ıle karışık yıkıyom kapıyı:)ıyıce çürüsün namıssz
mandış sna yazıyordum kıl ortak geldı
yok anam benım eve ulaşmaları için uçtular kesın camımın önünde yakaladım yaa cam açmıom sabah erken ve akşamları sadece gündüz aç kapa onuda kesın bişi sırkeleyen oluoo
kış gelsede o dertte kalksa ortadan
mutlu ne iş lenn özel msj falannn
sizce akşam eşime nasıl davranıyım öyle çok sinirliyim ki gidip kafasını gözünü kırmak istiyorum..
işten geç çıkıcam eve gidip suratını bile görmek istemiyorum...
ütüleri yapmıcam yemekte yapmayı düşünmüyorum.
sipidi sıkılma bunlarda hayatın gerçekleri :))
bence baskın basanındır o bir trip yaparsa sen iki trip ama eşin alttan alan biri değilse daha burnunun dikine giden biriyse bu yöntem tutmayabilir
aynısını oda bana dün söyledi.
trip yapmamak için kendini düzeltmeyecekmiş.. ama bene yaparsam beterini yaparmış.
yaparmı kincimidir inatçımıdır eğer öyleyse baka taktikler uygulamalı
sizce akşam eşime nasıl davranıyım öyle çok sinirliyim ki gidip kafasını gözünü kırmak istiyorum..
işten geç çıkıcam eve gidip suratını bile görmek istemiyorum...
ütüleri yapmıcam yemekte yapmayı düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?