- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Etkili bir yöntem olacağını düşünüyorum. Zaten tripliyse sen bağırıp çağırınca iyice üste çıkmaya çalışabilir. Benim jetonum çok geç düştü ama erkekler duyarak değil yaşayarak anlıyor. Bir aç gece bin dırdırdan iyidir
kinci değildir. ah anlasam ne yapmak istediğini...
ne taklidi anlamadım
Etkili bir yöntem olacağını düşünüyorum. Zaten tripliyse sen bağırıp çağırınca iyice üste çıkmaya çalışabilir. Benim jetonum çok geç düştü ama erkekler duyarak değil yaşayarak anlıyor. Bir aç gece bin dırdırdan iyidir
öyle düşündüm bakalım
akşam işyerinde kalacağım ondan sonra giderim eve işyerinin oraladar gezerim biraz
umarım bişeyleri anlar
böcük kapıyı iyice kurutup naylonla kaplasan çözülür sanki daha önce konuşmuştuk senin bu kapı olayını şimdi hatırladım ev sahibini diyince aklıma geldi :)
yorgun ustalışıyoruz böcek konusundada baksana zamanla her bi konuda araştırma yapmaya başlıyoruz başımıza geldikçe :))
evet o bacaklar hımmmmmmmmmmmmmmmm
selam arkidişlerim nasılsınız bakalım ,
benım ıstekıler tutusmus yıne
yana yakıla arıyorlar dön dıye
sipidi sıkılma bunlarda hayatın gerçekleri :))
bence baskın basanındır o bir trip yaparsa sen iki trip ama eşin alttan alan biri değilse daha burnunun dikine giden biriyse bu yöntem tutmayabilir
aynısını oda bana dün söyledi.
trip yapmamak için kendini düzeltmeyecekmiş.. ama bene yaparsam beterini yaparmış.
öyle düşündüm bakalım
akşam işyerinde kalacağım ondan sonra giderim eve işyerinin oraladar gezerim biraz
umarım bişeyleri anlar
eğer kinci inatçı biriyse trip atman olmaz başka şeyler yapman gerekir diye dedim
giderkende pizza al git bir tane kendine kladar anahtarla aç kapıyı gir mutfağa ye sonra geçersin tv karşısına sanki evde kimse yokmuş gibi
bizde nasıl arkadaşız dimi yangına körükle gidiyoruz :)
yılmadan devam et, hangi yöntem tutarsa. yaşı 30 un üzerinde mi altında mı spidi eşinin? hani yaşsa iyi eğilir benimki karta kaçtığından çok zaman aldı, alıyor, alacak
yangına körükle eşi açısından, spidiyi rahatlatmak amacımız, aman eşi görmesin yasaklı site ilan eder kk yı
tam 30
yada mail atıyım akşam x yerde buluşalım diye sonra içimde ne var ise konuşalım.. derdimiz ne ise çözülmüş olur
kritik yaş:)
hmm pek yufka yürekli gördüm seni dur bakiiim :) bağırıp çağırmadan konuşacaksanız olabilir ama tabii eşini sen tanıyorsun sence dışarıda da devam eder mi buna? neye kıl kapmış olabilir düşündün mü? mesela birisinin yanında onun hakkında şakasına dediğin bir söze alınmış olabilir, direk ona kötülük düşünmeden dediğin bir şeye alınmış, yersi gurur yapmış olabilir. ahh şu erkek milleti...
speedy bence hiç mail fln atma canmm eve dediğin gibi geç git dolaşırmısın artık biyerde mi oturursun naparsan yap hatta gayette normal davran sıradan günler gibi ama yakın davranma soğuk ol ama çemkirmede bişey derse oralıda olma sanki böle off hiç uğraşamam senle umrumda deilsin edalarında ol hatta eğer böle olabilirsen lütfen banada nasıl olduğunu anlat :)))
hem böcekler, hem erkekler konusunda di mi mandiş
dönmeyi düşünüyor musun nadia? zam yapsınlar olmazsa
he işte altın nokta bu, odununa göre, aman şey yani erkeğine göre yol izlemek
eğer benimkinin karşılığında bir şey yaparsam aynen o da, karşılıklı hareket sevmez beyfendi, sanki keyfimizden o yüzden eskiden derdim iyi sen öyle ediyorsan ben de böyle yaparım diye, çıngar çıkardı. artık ağzımı açmıyorum, yapacağımı yapıyorum daha etkili oluyor
yılmadan devam et, hangi yöntem tutarsa. yaşı 30 un üzerinde mi altında mı spidi eşinin? hani yaşsa iyi eğilir benimki karta kaçtığından çok zaman aldı, alıyor, alacak
çıldırır herhalde
yangına körükle eşi açısından, spidiyi rahatlatmak amacımız, aman eşi görmesin yasaklı site ilan eder kk yı
speedy bence hiç mail fln atma canmm eve dediğin gibi geç git dolaşırmısın artık biyerde mi oturursun naparsan yap hatta gayette normal davran sıradan günler gibi ama yakın davranma soğuk ol ama çemkirmede bişey derse oralıda olma sanki böle off hiç uğraşamam senle umrumda deilsin edalarında ol hatta eğer böle olabilirsen lütfen banada nasıl olduğunu anlat :)))
sipidi çıldırması sorun değilde sonunda senin istediğin kıvama gelmesi önemli ters teperde annesinni evine giderse :))
hahahaha 30 tl zam yapmıslar 900 olmus yol parasıyla donmıycem ya bananehem böcekler, hem erkekler konusunda di mi mandiş
dönmeyi düşünüyor musun nadia? zam yapsınlar olmazsa
he işte altın nokta bu, odununa göre, aman şey yani erkeğine göre yol izlemek
eğer benimkinin karşılığında bir şey yaparsam aynen o da, karşılıklı hareket sevmez beyfendi, sanki keyfimizden o yüzden eskiden derdim iyi sen öyle ediyorsan ben de böyle yaparım diye, çıngar çıkardı. artık ağzımı açmıyorum, yapacağımı yapıyorum daha etkili oluyor
hahaha arkasından gülerim herhalde. ama asla öyle bişy yapamaz annesi de babası da a.sçr çünkübeni üzdüğü için
hahahaha 30 tl zam yapmıslar 900 olmus yol parasıyla donmıycem ya banane
otele gider canım sorunmu :)) bavulunuda toplarmış :))
ne çok zam yapmışlar öyle
onuda bna yapmadılar zatı duz olsun dıe ole yapmıslar bde marıfetmıs gbı 900 tl maas dıo utanmazotele gider canım sorunmu :)) bavulunuda toplarmış :))
ne çok zam yapmışlar öyle
sanmam gidebileceği en uzak yer evin oradaki sahil olur.
ama akşam ben ona umursamaz davranacağım oda pc den açacak futbol oyunu oynayacak. yani öyle davranmam pek işine gelmeyecek gibi ..
ee birde öğlen aradığında açmasaydın teli keşke :))
oynasın kaç gün dayanacak buna da sen kaç gün dayanabilirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?