Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

öyle düşündüm bakalım
akşam işyerinde kalacağım ondan sonra giderim eve işyerinin oraladar gezerim biraz
umarım bişeyleri anlar

kinci değildir. ah anlasam ne yapmak istediğini...
ne taklidi anlamadım

eğer kinci inatçı biriyse trip atman olmaz başka şeyler yapman gerekir diye dedim

dimi ya bende bu yöntem tecrübeyle sabitlendi :))

öyle düşündüm bakalım
akşam işyerinde kalacağım ondan sonra giderim eve işyerinin oraladar gezerim biraz
umarım bişeyleri anlar

giderkende pizza al git bir tane kendine kladar anahtarla aç kapıyı gir mutfağa ye sonra geçersin tv karşısına sanki evde kimse yokmuş gibi
bizde nasıl arkadaşız dimi yangına körükle gidiyoruz :)

hem böcekler, hem erkekler konusunda di mi mandiş

selam arkidişlerim nasılsınız bakalım ,
benım ıstekıler tutusmus yıne

yana yakıla arıyorlar dön dıye

dönmeyi düşünüyor musun nadia? zam yapsınlar olmazsa

sipidi sıkılma bunlarda hayatın gerçekleri :))

bence baskın basanındır o bir trip yaparsa sen iki trip ama eşin alttan alan biri değilse daha burnunun dikine giden biriyse bu yöntem tutmayabilir

he işte altın nokta bu, odununa göre, aman şey yani erkeğine göre yol izlemek

aynısını oda bana dün söyledi.
trip yapmamak için kendini düzeltmeyecekmiş.. ama bene yaparsam beterini yaparmış.

eğer benimkinin karşılığında bir şey yaparsam aynen o da, karşılıklı hareket sevmez beyfendi, sanki keyfimizden o yüzden eskiden derdim iyi sen öyle ediyorsan ben de böyle yaparım diye, çıngar çıkardı. artık ağzımı açmıyorum, yapacağımı yapıyorum daha etkili oluyor

öyle düşündüm bakalım
umarım bişeyleri anlar

yılmadan devam et, hangi yöntem tutarsa. yaşı 30 un üzerinde mi altında mı spidi eşinin? hani yaşsa iyi eğilir benimki karta kaçtığından çok zaman aldı, alıyor, alacak

çıldırır herhalde

yılmadan devam et, hangi yöntem tutarsa. yaşı 30 un üzerinde mi altında mı spidi eşinin? hani yaşsa iyi eğilir benimki karta kaçtığından çok zaman aldı, alıyor, alacak

tam 30

yada mail atıyım akşam x yerde buluşalım diye sonra içimde ne var ise konuşalım.. derdimiz ne ise çözülmüş olur

tam 30

yada mail atıyım akşam x yerde buluşalım diye sonra içimde ne var ise konuşalım.. derdimiz ne ise çözülmüş olur

kritik yaş:)

hmm pek yufka yürekli gördüm seni dur bakiiim :) bağırıp çağırmadan konuşacaksanız olabilir ama tabii eşini sen tanıyorsun sence dışarıda da devam eder mi buna? neye kıl kapmış olabilir düşündün mü? mesela birisinin yanında onun hakkında şakasına dediğin bir söze alınmış olabilir, direk ona kötülük düşünmeden dediğin bir şeye alınmış, yersi gurur yapmış olabilir. ahh şu erkek milleti...

yufka yürekliyimdir ama şuan da o yüreğim yok olmuş gibi.
dışarı da eşimin sesi öyle yüksek çıkmaz asla ve bana fırsat olur ben konuşurum o dinler içimdekileri de rahat rahat dökerim. gibi düşündüm.
öyle kırıldığı bişey olduğunu sanmma.

speedy bence hiç mail fln atma canmm eve dediğin gibi geç git dolaşırmısın artık biyerde mi oturursun naparsan yap hatta gayette normal davran sıradan günler gibi ama yakın davranma soğuk ol ama çemkirmede bişey derse oralıda olma sanki böle off hiç uğraşamam senle umrumda deilsin edalarında ol hatta eğer böle olabilirsen lütfen banada nasıl olduğunu anlat :)))

ok öyle davranacağım. bakalım neler olacak.
öğlen aradı mesela her öğlen arardı yine aradı her ayın 1 inde markete gidiyoruz ama bu tartışmadan sonra öyle bir plan yok.
bakalım akşam neler olacak ?

ev dekarasyonundan pratik bilgilere kısaca hayat be yorgun :)))

heheeee evet odununa göre ayy erkeğine göree :))

işte herkesin huyu bir olmuyor iyi tanıyıp ince noktasından vurmak önemli :)

çıldırır herhalde

sipidi çıldırması sorun değilde sonunda senin istediğin kıvama gelmesi önemli ters teperde annesinni evine giderse :))

yangına körükle eşi açısından, spidiyi rahatlatmak amacımız, aman eşi görmesin yasaklı site ilan eder kk yı

hele yorgunla mandişle görüşme amborgosu :))

mutllulukçum iyi güldürdün valla beni allah da seni güldürsün e mi

hahahaha 30 tl zam yapmıslar 900 olmus yol parasıyla donmıycem ya banane

otele gider canım sorunmu :)) bavulunuda toplarmış :))

ne çok zam yapmışlar öyle

sanmam gidebileceği en uzak yer evin oradaki sahil olur.
ama akşam ben ona umursamaz davranacağım oda pc den açacak futbol oyunu oynayacak. yani öyle davranmam pek işine gelmeyecek gibi ..

otele gider canım sorunmu :)) bavulunuda toplarmış :))

ne çok zam yapmışlar öyle
onuda bna yapmadılar zatı duz olsun dıe ole yapmıslar bde marıfetmıs gbı 900 tl maas dıo utanmaz

sanmam gidebileceği en uzak yer evin oradaki sahil olur.
ama akşam ben ona umursamaz davranacağım oda pc den açacak futbol oyunu oynayacak. yani öyle davranmam pek işine gelmeyecek gibi ..

ee birde öğlen aradığında açmasaydın teli keşke :))

oynasın kaç gün dayanacak buna da sen kaç gün dayanabilirsin :))

ee birde öğlen aradığında açmasaydın teli keşke :))

oynasın kaç gün dayanacak buna da sen kaç gün dayanabilirsin :))

yoo açtım.
biz 2 gündür böyleyiz zaten aynı evin içinde 2 kelime konuşmuyoruz. dün gittim yemek yedim ona sormadım bile. sonra banyo yaptım aldım önünden kumandayı tv kanaılı değişirdim.
yani zaten böyleyiz bu akşamda böyle davranmam ikimiz içinde farklı olmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…