Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

onuda bna yapmadılar zatı duz olsun dıe ole yapmıslar bde marıfetmıs gbı 900 tl maas dıo utanmaz

deseydin ben sana 30 tl vereyim arama bir daha beni :)
nadia bizim burada biri 20 tl zam istedi diye elemanına yapmadığı rezillik yapmadığı eziyet kalmayan patronları gördüm malesef çoğu insan patron olunca tuhaflaşıyor Allah ıslah etsin

sen zaten taktiği bizden önce başlamışsın uygulamaya bizde bir hafta sürdü en fazla sonunda eşim geldi konuşalım dedi ama o konuşalım dediğinde neye trip yaptığımı ne olduğunu hatırlamıyordum sadece triplerdeydik ikimizde :))

Allah beter etsın onları ne dıyelım gercekten yazık gunah yanı ...
bn 900 e yemek temızlık muhasebe sekreterlık herseyı yapıodum ama daha cok ararlar

alemsin bende unuturum ve söylerim de sen bana trip atmasan ben sana küs olduğumu bile unuturum 2 dk sonra barışırım
farklı bir çözüm bulmam lazım bizimde 1 hafta sürdüğü oldu bir ara sonra mecburi konuştuk ikimizde

Allah beter etsın onları ne dıyelım gercekten yazık gunah yanı ...
bn 900 e yemek temızlık muhasebe sekreterlık herseyı yapıodum ama daha cok ararlar
,

inşalalh daha iyi şartlarda bulursun

unutulmazmı ya :)) birde eşim sinirliyken kaçar benden arada yoklar sinirim geçmişmi bakışlarımdan anlar zaten sinirim geçene kadar konuşmaz kaçar benden çünkü kendi der sinirlendinmi gözün hiç birşeyi görmüyor kulakların hiç birşeyi duymuyor tüm köprüleri yakıp geçiyorsun der :))

yaa o kadarda küs durmak hoş değil insan sıkılıyor canı sıkılıyor hadi at be adam bir adım diyorsun içinden gururdan sende atamıyorsun daha çok kızıyorsun :))

hep benden yaptığım için yapmak istemiyorum.. ama yine de malesef hiç bir şey değişmiyor..
düşünüyorum şimdi nasıl bir yol izlesem diye ya adım atıcam ve ağzıma s. yada tribe devam edeceğim. bekleyeceğim..

ben bir zamanlarda eve gitmemiştim sokak sokak beni aramıştı :)

yav kapı çürüdükçe sana zarar oluyor işte kangam ya, ohoo bi de atom olacaksın uğraşmaktan kaçıyorsun

kim neyi sirkeliyor

ne işim olur kanga baktım bıraz daha kötü oluyoo değiştırır keserım kiradan ınş o zamana kadar kalmadan taşınımş olurum daha başlangıcta cunku
komşular cok tıtız sanırsın hepsı sokakta sürtüyoo akşama kadar ama ptesı gunlerı hatta nerdeyse hergun bı gösterişlı sılkelemelerı vardır halı kıyafet don ne olursa
selam arkidişlerim nasılsınız bakalım ,
benım ıstekıler tutusmus yıne

yana yakıla arıyorlar dön dıye

alıntıların içine mıçmışım ama düzeltmeye zaman yokkkkneyse olur böle şeyler

nadıa bacumm sen benım aklımdan gectın bugun heee özleıdım yazdım sen geldınnn

mesaim bitti ben kaçar

sipidi aradı teyzemleri filan zaten oradaydım ama tembihliydiler :)

böcük yarın cevaplarım

ohh 5:30 olmuş mesaım bıttı hıc kıskanmadım
tmm cnm yarın beklıom heee:)

anam benım kocemle küsüşsemde gtcek yerım yok laagündüz gıdılırde gece karşıyada gıdılmez işten cık gıt dıyemm

sipidi hayrola koca kıllık yapıyor :) yapıştır ağdayı D:

hahaha arkasından gülerim herhalde. ama asla öyle bişy yapamaz annesi de babası da a.sçr çünkü beni üzdüğü için

erkek ailesi dediğin böyle olacak

hahahaha 30 tl zam yapmıslar 900 olmus yol parasıyla donmıycem ya banane

ne cömert insanlar var şu dünyada!

mandiş ben maaşa indirim yapan patronlar da gördüğümden hiç şaşırmıyorum ben de

tabii trip uzayınca öyle olabilir
biz de sonradan geriye dönük hatırlamaya çalışıyoruz mesela kavgalarımızı şimdi tabii çok sene geçti de eskiden de 2-3 ay önce bir türlü hatırlamazdık, aslında bunlar gösteriyor ya ciddi nedenler yok ekşın olsa diye didişiyoruz

ah işte o gurur zaten yokuşa sürüyor ya bazı şeyleri... hep böyle karşıdan bekleye bekleye, içini yiye yiye insan... bana deselerdi ki bugünler geçecek bunlar yüzünden sorun çıkmayacak hayatta inanmazdım. bazen dikkatimi çekiyor, bir şey oluyor, off diyorum eskiden olsa şimdi almıştı bunu sorun yapmıştı, uğraş dur. bir gün kendisi de aynı şeyi benim hakkımda düşündüğünü söyledi. biz ikimiz çok benziyoruz ve maalesef bu o yaptı diye ben de yaparım olayı sarmal olmuştu, gerçekten yok yere çok sıkıntı yaratıyordu. ama kafaya taş düşünce düzeldik, sizler konuşarak halledin kızlar valla çok yoruyor insanı bu durumlar.

spidi alkol kullanıyor musun bilmiyorum gidin bi yere olmazsa birer bira-şarap yanına pattis başlayın konuşmaya dediğin gibi

ben bir zamanlarda eve gitmemiştim sokak sokak beni aramıştı :)

evliyken bunu ben de yapmıştım, hiç düşünmeden düşmüştü yollara peşimden. işte odununa göre diyoruz ya:) şimdi mesela yapamam çünkü allah korusun bir şey olur diye korkarım yani o andaki panikle, sonra kendimi affedemem. yaşa ve sağlık durumuna göre adamlara taktikler de değişiyor sanırım

bak karşıda otursan o tripleri yapabilirsin böcüşüm

sipidi hayrola koca kıllık yapıyor :) yapıştır ağdayı D:

günaydın kızçelerrr
kangamm haklısn neyse bende karşıya taşınınca trip yaparım bol bol

bu arada anamlar gelıyoo ctesısadece ben bılıyom gelceklerını yaçasınnnn

günaydın arkadaşlar öncelikle mektubuma başlamadan önce dün destekleriniz için teşekkürü bir borç bilirim

dün akşam üstü yine aradı işten çıkmadan bizimkinin şeflik sınavı var bir türlü günü belli olmuyordu. dün açılmış 28 Nisan söyledi çığlık atmamak için kendimi zor tuttum hep bunu bekliyordu çünkü.inanılmaz mutlu oldum.
şimdi bu hafta o bahsettiğim işle görüşmeye gideceğiz 24 kasımda ziraatin sınavına 28 nisan da da kendi sınavlarına girecek. Rabbim hangisini bize uygun görür ise hangisi hayırlı ise o olsun ..

kavgamıza gelince ben telefonda yine sıcak konuşmadım tamam dedim kapattık akşam maç izleyelim tophaneye gidelim dedi tamam dedim eve gidelim bakarız.
eve gittik 1 saat konuştuk tüm istemediklerimi saydım ağzını açamadı.. şartlarım biraz ağır bir daha oyun oynamak yok dedim açmıcaksın pc yi arada int için açar 1 saat takılırsın falan dedim.
epey konuştuk gerçi ben çok doluymuşum o fazla konuşmadı ben saydırdım. 10 da tophaneye gittik gayet sıcak samimi 1 de evdeydik yattık zaten hemen inanılmaz uykum gelmişti. başka da bişey konuşmadık

bide bir daha böyle bir şey olur ise asla konuşmam seninle bilmiş ol dedim :44:

sonra naptınız ? kavga büyümedi mi ? bide beni bulamayınca annemi arayacak olay daha çook büyüyecek boş yere

yok büyümedi evde geçirdiği yanlız 3 günün sonunda özürle sonlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…