- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
hep öle oluyo yaa bende tam cıkcambızım ortı kıllık edıp benden önce cıkıogeçen hafta kursa gtcem dakıka bı yere kaçıyordu akıllımm sankı cıkamıycam arayıp patronu ben kaçıyom dıyordum
nıye laa noldukıne
aman bende çirkinim hiç dert değil sağlıklıyım şükür
bugun yenı kıtabıma başladımm ahmet ümit Sultanı öldurmekotobuste oturamadımkı ancak 2 sayfa okudum
sipidi sana yöntemlerden söz ederken akşam eşimle kapıştık triplerdeyiz bakalım ne kadar sürecek :)) meğer uzun zamandır tripleşmemişiz onu anladım akşam ne kadar sıkıcı geçmiş günler hep mutlu hep tripsiz ne bu yaa :)))
siz neden böyle oldunuz ?
bizimki derin mevzu sipidim kaynanadan tut maddi konulara kadar uzun listesi var :))) ama sonuç konuşana kadar triplerdeyiz :))
siz de nişallah en kısa sürede düzelirsiniz o zaman en güzeli akşam bir güzel oturup dertleşin
yok canım dertleşmemiz kavga olarak sürmeli uzun zamandır pek bi cicim gitmiş özlemişim kavgayı bu akşam mı yarınmı bilmem sıkı kavga edesim var :))
akşama boks maçı var sizin evde
duru ikimizide döver :))
sanırım bu akşamda triplerde oluruz yarına Allah kerim
akşam evde yemek yoktu eşim gelirken hazır almış dışardan ikimizede geldi kurdu sofrayı gıkı çıkmıyor banada almış :)) sabahta hala trip atıyor oda bende hem ayakkabılarımı giydiriyor :)))
buraya zor yetışıyom işlerım yoğun ama gelırım musaıt olamkaçmadım cnm yaaa kendi geyik topiğime gittim kızlar vardı daaaa sende gelseydn yaaa ziyarete beni
sağol canım..
ya aklıma ne geldi sizin ev hem senin işine hem eşinin işine uzak yaa. ikinizde işe gidip gelirken eziyet çekiyorsunuz ya :2: 50 dk yol sürüyor ya günde 2 saati yolda geçiyor
Bişiym yok canmm aynı şeyler ben genel olarak kendi hayatımdan mutlu değilim sıkıldım artık herşeyden
Sevgilimle sorunlarım var hatta aslında sevgilimle bireysel ikimiz olunca hiç bisorunumz yok,gayette iyi anlaşıoz heran her dakka onunla mutlu olabiliyorum sevildimi hissettiriyo bana bende seviyorum söz nişan konusunda anlaşamıoduk sonunda ondada bi ortak noktaya vardık ama ben annesini sevmiyorum işin içine ailesi girince daralıyorum gene geldiler buraya benmkide aramızı yapmaya çalışıyo kendince illa yanlarına git diye beni sık boğaz ediyo bende gitmek istemiorum daha söz yok nişan yok beni çağıran yok eden yok neden gidiyim ki yanlarına görmek istemiyorum
Sıkılıyorum,üzülüyorum,daralıyorum artık çok bunaldım kendimdende sıkıldım
Hiç mutlu olamıcam ben galiba
Çok şükür bende sağlıklıyım ailem salığlıklı sevdiklerim yanımda tek tesellim bu ztn hayatta.
hafif bir yumuşama var o zaman
bu akşam da düzelebilir belli olmaz
buraya zor yetışıyom işlerım yoğun ama gelırım musaıt olam
50 dk dan sonra daha 20 dk yürüme yolum var cnm
ayrıca evımı benım işe yakın tutsam kocemın işine uzak
zaten onun işi cok daha uzak ama hıc değilse şimdıkı evımızden yürüme mesafesıyle yazıhaneye gıdıp ordan servısle gecıyoama yolda benım enaz 3 saatım gıdıo otobus bekle et derken
11 saat 12 saatte işte gecıoo ayy düşünmek bıle ıstemıyorum
yok canımbizde bu yumuşama olmuyor aksine diş bilemeler oluyor tuhafız :)) eğer tamamen küslük işte birbirime yemek vermemek yardım etmemek yok saymak olsa dayanamayıp kahkayı patlatır barışırız :))
siz kesn buraya geilin bari birinizin işine yakın olsun yol paranız bile düşer böylelikle
siz kesn buraya geilin bari birinizin işine yakın olsun yol paranız bile düşer böylelikle
şaka gibi he. kedi köpek gibi kavga ediyorsunuz evde
mandışımm küslük ıyıdır arada
senınkıde bı tuhaf
hem triplerde hemde ayakkabı yemek derken senıde aksatmıo yoksa bunları duru için mi yapıyoo
oraya gelcezde cnm kocemın gtmesı gereken yer bu tarafta yanı ilk kalkış yerı karşıda olsakta o zaman daha erken cıkması gerekırdı burda olsun.
yanı şöle
şimdık ılk hareket ataşehırden sonra karşıdan
şimdık karşıda olsak,karşıdan ataşehır sonra tekrar karşı olmak zorunda olcakkarışık mı anlattım ne
benım ve onun yol parası sorunu yok dedığım gıbı o yürüyerek servısle ataşehırde olur sonra bende bundan sonra karşıya anamlara geçerken bıle onları kullanıom bölece gene yol parası vermıom
bana gelınce 2 katı söyledım paramı alıom yarısı cepte kalıo ama zaman olarak cokşey kaybedıyorum haklısın
oraya gelcezde cnm kocemın gtmesı gereken yer bu tarafta yanı ilk kalkış yerı karşıda olsakta o zaman daha erken cıkması gerekırdı burda olsun.
yanı şöle
şimdık ılk hareket ataşehırden sonra karşıdan
şimdık karşıda olsak,karşıdan ataşehır sonra tekrar karşı olmak zorunda olcakkarışık mı anlattım ne
benım ve onun yol parası sorunu yok dedığım gıbı o yürüyerek servısle ataşehırde olur sonra bende bundan sonra karşıya anamlara geçerken bıle onları kullanıom bölece gene yol parası vermıom
bana gelınce 2 katı söyledım paramı alıom yarısı cepte kalıo ama zaman olarak cokşey kaybedıyorum haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?