Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

çoraplar nasıl??

Kocen senin parfümlerimi kullanıyor

geçen gün elektrikli süpürgemi boşaltıyorum..Benim kafamdan bir tane daha çıktı resmen

Aynenn bizdede öyle oluyor ya sadece kuruturkende dökülmüo her daim, anlatayımda şaşır geçen işyerimde çöpe bi eğildim yerler tomar tomar saç benim saçık buna ne diosun? varya utandım gördüm saç topluluklarının hepsini salaktan ıslak mendille topladım hepside benim saçım, uzadı iice dökülüyo baya

sınır oluyorum ya .. mılletın ısı gucu yok gerı....lılar ona buna sarıyolar

Kadın parfümümü kullanıo kocen
kullanıo valla

bak patronla konuşurken bunuda söyle..Çaycı yine yokk de..Onun işide bendee

he işte tam fırsatta adam gelmek bılmıoo

çoraplar nasıl??

Kocen senin parfümlerimi kullanıyor

eklemıştım resımlerını
bıdaha ekleyım mı
nazarınız değmesın ama

kullanıo cnm valla ben kokcekmış ama yalan ona koku olsun yıter

bızım dukkanın yerlerı de bnm saclarım dolu hergun temızlıyorum ama yıne dokuluyo
topluyorum bıde ama basolmuyo ya

benim saçlarım da sürekli dökülüyo ofisteki arkadaş yeter artık temizlemekten bıktım diyo çok üzllüyorum valla sonumuz kötü uff :/ yaklaşık 1 aydır saçlarımı makinayla kurutmuyorum bile okadar yanii ama !!

benımkıde cok dökülüyoo hem bu aylar mevsımsel hemde saçlarım uzun normal
eşimde bıktı her yerde saçın dıyo ama yapcek bişi yok
bende evde örgü ıle dolaşıyom:) o zaman dökulmuo ve banyoda yapıyom kurutma tarama işlemlerini sonrada paspasları sılkelıom sorun kalkıoo

avatarın cok hos nereden buldun canım

canım sıkılıyo ya neden kımse konusmuyor

ben konuşuom en cok
cuma gününe randevu aldım ehlıyet için ama 6 ay önce cekndığım resmım yokkı ama bana benzıo bişi olmaz demıyaşlanmıyorumda

nası ya örgüyle dolaşıyon ben anlamadım :44: falla bende hep saçımla banyoda ugraşırım dökülüo die orda tararım kuruturum fln ama başka yerdede dökülüyo ki sadece kuruturken dökülse o kadar sorun olmaz ama dediğin gibi bu mevsimde kime söylesem dertli saçlarım dökülüyo diye bi kaç ay sora azalır inşallah

ben saçlarımı sadece yatak odası ve banyoda tarıyorum kurutuyorum..Ama her daim pıt pıt düşüyor saçlar..İş yerinde bile var yani :)

ben konuşuom en cok
cuma gününe randevu aldım ehlıyet için ama 6 ay önce cekndığım resmım yokkı ama bana benzıo bişi olmaz demıyaşlanmıyorumda

neden randevu aldın artık randevumu veriolar :44:

Benim aldığım zaman hiç öle bişiy yoktu sınavlara giriodun geçiyodun sonra dosyanı alıodun parayı yatırınca gidiodun emniyete alıodun ehliyetini

ben gıdım yavastan mama ıslerıne bakım
yoksa ac kalcam

nesını anlamadın bende onu anlamadımhesaçlarım uzun kendım örüyom öle dolanıom yemek ederken falanda kapatıyomm
benımkıde cok dökülür heryerde ama örünce daha az diğer odalara dökuluoo:)

aman çocukluk fotonu vermede
verememkı cocukluk fotom yok
bı tane var sanırım 4 5 yaşıma aıt dahada yokk:)
ne cok demi
ahahahahha delısın ya

verır kız bu onluklu fotosunu bıle verır

önlüklü fotom 1 tane veremem
neden randevu aldın artık randevumu veriolar :44:

Benim aldığım zaman hiç öle bişiy yoktu sınavlara giriodun geçiyodun sonra dosyanı alıodun parayı yatırınca gidiodun emniyete alıodun ehliyetini

sen fii tarıhınde mı aldın len
1900 da falan mı
evt şuan randevu almadan alamıon hacuu cuma günü öğlen gelırım artık işeohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…