dün aldığım çoraplarımı yerleştırırken 4 tane parfüm buldummhurcun içine saklamışım yaa:)görmesem aklıma aldığım hıc gelmez
kocem kadın parfumu demez 1 haftada bıtırır dıye saklamıştım
geçen gün elektrikli süpürgemi boşaltıyorum..Benim kafamdan bir tane daha çıktı resmen
kullanıo vallaKadın parfümümü kullanıo kocen
bak patronla konuşurken bunuda söyle..Çaycı yine yokk de..Onun işide bendee
çoraplar nasıl??
Kocen senin parfümlerimi kullanıyor
aynenn bizdede öyle oluyor ya sadece kuruturkende dökülmüo her daim, anlatayımda şaşır geçen işyerimde çöpe bi eğildim yerler tomar tomar saç benim saçık buna ne diosun? Varya utandım gördüm saç topluluklarının hepsini salaktan ıslak mendille topladım hepside benim saçım, uzadı iice dökülüyo baya
benim saçlarım da sürekli dökülüyo ofisteki arkadaş yeter artık temizlemekten bıktım diyo çok üzllüyorum valla sonumuz kötü uff :/ yaklaşık 1 aydır saçlarımı makinayla kurutmuyorum bile okadar yanii ama !!
benımkıde cok dökülüyoo hem bu aylar mevsımsel hemde saçlarım uzun normal
eşimde bıktı her yerde saçın dıyo ama yapcek bişi yok
bende evde örgü ıle dolaşıyom:) o zaman dökulmuo ve banyoda yapıyom kurutma tarama işlemlerini sonrada paspasları sılkelıom sorun kalkıoo
ben konuşuom en cok
cuma gününe randevu aldım ehlıyet için ama 6 ay önce cekndığım resmım yokkı ama bana benzıo bişi olmaz demıyaşlanmıyorumda
nası ya örgüyle dolaşıyon ben anlamadım :44: falla bende hep saçımla banyoda ugraşırım dökülüo die orda tararım kuruturum fln ama başka yerdede dökülüyo ki sadece kuruturken dökülse o kadar sorun olmaz ama dediğin gibi bu mevsimde kime söylesem dertli saçlarım dökülüyo diye bi kaç ay sora azalır inşallah
ahahahahha delısın yaben konuşuom en cok
cuma gününe randevu aldım ehlıyet için ama 6 ay önce cekndığım resmım yokkı ama bana benzıo bişi olmaz demıyaşlanmıyorumda
aman çocukluk fotonu vermede
ben konuşuom en cok
ben gıdım yavastan mama ıslerıne bakım
yoksa ac kalcam
nası ya örgüyle dolaşıyon ben anlamadım :44: falla bende hep saçımla banyoda ugraşırım dökülüo die orda tararım kuruturum fln ama başka yerdede dökülüyo ki sadece kuruturken dökülse o kadar sorun olmaz ama dediğin gibi bu mevsimde kime söylesem dertli saçlarım dökülüyo diye bi kaç ay sora azalır inşallah
verememkı cocukluk fotom yokaman çocukluk fotonu vermede
ahahahahha delısın ya
verır kız bu onluklu fotosunu bıle verır
neden randevu aldın artık randevumu veriolar :44:
Benim aldığım zaman hiç öle bişiy yoktu sınavlara giriodun geçiyodun sonra dosyanı alıodun parayı yatırınca gidiodun emniyete alıodun ehliyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?