bugun ne yesek
herkes lahmacun söyledıı
menümüz belli ama ben kırmızı et yemem bugün güzel menü
ÇORBA
DANA KIZARTMA
ŞAK ŞUKA
TATLI
bende şiş yerım artık
akşama kocem gelcek ınş balık alırız dıom ama havasıda değil dün tam havasıydı ya yağmurlu ıken
ne yesekkı
belkıde akşama yağar :26:
sipidim nerdesun sen
son 2 sayfaya baktım kızlar sadece , zamanım yok ama bir bakem dedim ara ara gelirim çıkana kadar.
böcüşüm heh kavuşuyorsun di mi, haydi tekrar hayırlı olsun, ıslatalım ehliyetini
saç dökülmesi pek artmadı daha aman inşallah artmaz. ama benim eskiden kremli şampuan kullanırken çok dökülürdü bu dönemde, artık kremli şampuanı çok çok az kullandığımdan normalde şaşırtıcı derece azaldı. sonrada fısfıslı kremle açıyorum diplere değmiyor krem, bu derece etkileyeceğini bilmezdim. ben de sadece küvetin içine tararım, hoop oradan alması kolay olur yoksa panyoda paspaslara yapışınca zor.
nan böcüş ne silkeliyorsun, milletin camına, balkonuna gidecek saçların, al süpür tembel garuvalla ben öyle silkeleme sesi duyduğumda başlıyorum güzel sözler söylemeye hele ki tel takmamışsam veya yolda yürürken o sesi duyup ardında saç, kırıntı vb önüme, tepeme düşerse ah ne güzel maniler düzüyorum ahh
dr.a gidecek olan var mıydı kızlar, he dur boşver ne oldu gözün geçti mi?
gözü ağrıyan sipidi değil mıydı
dr a gtcekte nadıa kalpten dolayı
ahh yaşlı kangam ahh
kangammm yağmasın bugün yarın ya, araba tertemiz oldu hazır, krilenince yağsın mümkünse
mutluluk ben de o zamanlar aldım randevu falan yoktu, gidip sıra bekleyip parayı bayılıp aldımdı karakolun orada bir yerden, sistem sonradan değişti canım.
benim iş yerinde yemeğim olmadığı için her zaman sorun sorun sorun
yemek yiyenlere afiyet olsun.
öncelıkle ellerınden öperım kangaaah geldınnn
benım saçlar uzadıkça daha cok dökülür ama bu durumu takmadım hıc aman yenısı cıkıo ve en az 100 tel dökulurmuşkel kalmıycak kadar olsun yeter
valla benım alt katım boş arazıde boş sılkeleyıp kaçıom içerı bana küpür edecek yok yanı ondan sorun yok ama normalde alt katım dolu olsa yapmam öle bısıkı ben paspaslarımı sılkelemem yıkarım
bu bahsttığım yer havlusu
ahh yaşlı kangam ahh
göz ağrısı değil benim gözüm kızarıyordu hatta bazı zamanda şişiyordu.
2 ay önce gittim çubuk ile içini temizledi. 1 damla verdi 1 tane de krem şimdi yine düzenli kullanıyorum.
damlayı ömür boyu kullanmam gerekecek çünkü.
Gözler karıştı..
Benim gözümün üstünde lekeler çıkmıştı.Speedynin gözü kızarmıştı
ben geldim Kurana geçtim
kaynanam da geldi
kızlar şiş kim dediyse acayip canımı çektirdi haberi olsun evden yemek getirmiştim ama yemiycem şiş siparişi veriyorum hemen :))
kızlar şiş kim dediyse acayip canımı çektirdi haberi olsun evden yemek getirmiştim ama yemiycem şiş siparişi veriyorum hemen :))
kangammm yağmasın bugün yarın ya, araba tertemiz oldu hazır, krilenince yağsın mümkünse
mutluluk ben de o zamanlar aldım randevu falan yoktu, gidip sıra bekleyip parayı bayılıp aldımdı karakolun orada bir yerden, sistem sonradan değişti canım.
benim iş yerinde yemeğim olmadığı için her zaman sorun sorun sorun
yemek yiyenlere afiyet olsun.
ben geldim Kurana geçtim
kaynanam da geldi
Yorgun lekelerim yerli yerinde..Bazen hiç kaşınmıyor.Ama bazen çok kaşınıyor.Kükürtlü sabun sanki iyi geliyor gibi...
öncelıkle ellerınden öperım kangaaah geldınnn
benım saçlar uzadıkça daha cok dökülür ama bu durumu takmadım hıc aman yenısı cıkıo ve en az 100 tel dökulurmuşkel kalmıycak kadar olsun yeter
valla benım alt katım boş arazıde boş sılkeleyıp kaçıom içerı bana küpür edecek yok yanı ondan sorun yok ama normalde alt katım dolu olsa yapmam öle bısıkı ben paspaslarımı sılkelemem yıkarım
bu bahsttığım yer havlusu
ahh yaşlı kangam ahh
göz ağrısı değil benim gözüm kızarıyordu hatta bazı zamanda şişiyordu.
2 ay önce gittim çubuk ile içini temizledi. 1 damla verdi 1 tane de krem şimdi yine düzenli kullanıyorum.
damlayı ömür boyu kullanmam gerekecek çünkü.
ben dedıydım ama sen o ara yoktun daa ne ara geldın
amannn hemen yee mandişş :)))
hakketen yemek işin sorunmuş yorgun bizim işyerindede yok yemek parası veriolar çıkıon yiyip gelion ama bu daha iyi benim için bazen evden getiriom ya da ucuz bişiyler yiyom poğaça fln geçiştiriom param cebimde kalıo :)) ama patron olunca çalışanlarla fln hep beraber çıkıoz yemeğe toplantı şeklinde oluo patronda saolsun en pahalı yerlere götürüyo yemek parası veriom die ama günlük limiti 2ye katlıo en ucuz şey bileAllahtan hergün patronla takılmıoz bizide patron sanıo :))
Hoşgeldinn canımm, maşallah kuran mı öğreniyosunn ne güzell
buarada benm müşteri yeni geldi gitti şimdi ben hemencik bişiyler yiyip gelcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?