Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

tosun paşa evet oldum oldum şuan 68 kiloyum ne güzel dimi :)))

Yok ananemin karışımı daha yapmadım..Ananem formülü karıştırıyor kanımca.Ne olur ne olmaz son çare dedim

Şaman karışımıymış bizim kocakarı ilaçları..Bir şey daha öğrendik

ah canım yemek parası verseler yine iyi, o da yok ki eskiden ben de yemeğe para harcamaz bisküviyle falan idare ederdim iktisat ederdim, ama şeker sorunum var yemek yemem hem de düzgün yemek lazım ve dünyanın parası gidiyor. araba olunca biraz yanımda taşıdım ama her zaman yemeği yiyecek yer bulamıyorsun ofiste şaka gibi, bazen sadece yol ve yemek parasına çalışıyor gibi hissediyordum kendimi.

Ben de valla araştırıp duruyorum bir şeyler, birçok anlam veremediğim şeyin kökeni öğrenmiş oldum:) Gerçi Türkler Kam/Kaman demişler yani"şaman"olarak kullanmamışlar, bu İslamiyet'ten önce bir pagon mu ne dönemi varmış ondan da önceki geleneklermiş.

tosun paşa evet oldum oldum şuan 68 kiloyum ne güzel dimi :)))

Annemi 1 kg sollamışsın mandiş, ha gayret de toplam kaç oldu ki, bana çok gelmiyor diyeceğim ama daha var di mi doğuma :26:

3 ay daha var doğuma ama asıl kilo alımı bundan sonra imiş :)) 54 ile hamile kaldım toplam 14 kilo aldım :)) annenimi :) annene söyle hadi yarışalım :))

yorgun şamanizmle ilgili bende bir ara sarmıştım örf adetlerimizim bile bazılarının o zamanlardan şamanizmden gelenleri var batıl olarak nitelendirdiğimiz bir çok inançta oradan

Son düzenleme:
kanga nerdeyse daha 3 ayı var mandışınn asıl tosun kendı olcak haberı yok

oldum bile :))

böcük neden sıkıldın ki

uff şimdi evde olup yan gelip yatmak vardı :))

dıkkat et cnm sadece sen kılo alıyo olabılırsın yada sonrası vermek zor olabılır falan

bılmıomkı
patron hala gelmedı
mıdem gene başladı ve çalışasım yok uykum var
bu akşam kocem gelcek ınş gtmezde uyurum onunlaöle işte gelde sıkılmaaa

bende sıkıldım müşteri ha geldi ha gelecek strese girdim çok fena gelince ne zaman gidecek onu bile bilmiyorum :2::2::2::2:

akşam kv doğum günü oraya gideceğiz inş yağmurlu falan olmaz hava .. yarın da dayımdayız perşembe kına var cuma evdeyim c.tesi kv deyiz ( büyük ihtimalle ) bu hafta böyle doldu evde yine iş yapamayacağım artık gece eve gittikçe

Yemeğe gittim geldim..yeğenime doğum günü hediyesi aldım..

Halılarımıda halı yıkamacılar evden almışlar..

Ohh rahatladım

yarın için izin aldım müdür izinliydi çıktım ta başkandan izin aldım anam ne zorlandım izin alırken müdürden izin almak ne kolaymış bişey demedi güler yüzle karşıladı ama tırstım yinede :))

boşver kime verdin halılarını

böcük miden nasıl oldu

senin dediğin yere verdim mandiş....

izini koparmışın.Gözün aydın..
.

ne ıyı ne kötü
tam ıyı ohh dıom gene başlıoo
ondan ses etmım

patron geldı ama cok hasta bıde dişinden rahatsız hıc keyfı yok gtcekmış zaten
bugünde konuşamadık

senin dediğin yere verdim mandiş....

izini koparmışın.Gözün aydın..
.

sonuçlarını yaz boşver bende diğer odaları vercem daha mutfak halısında memnun kaldım ama bakalım seninkilerdende memnun kalacanmı deseydin keşke bakın halılarımı iyi yıkarsanız bir ev halısı daha gelecek size ona göre diye :))

ne ıyı ne kötü
tam ıyı ohh dıom gene başlıoo
ondan ses etmım

patron geldı ama cok hasta bıde dişinden rahatsız hıc keyfı yok gtcekmış zaten
bugünde konuşamadık

adam hastaysa konuşma zaten böcük diş ağrısıda direk beyine vuruyor ters teper adama şimdi

keşke daha önceden deseydin bunu :))

Evin bütün halılarını yolladım valla.Güzel yıkamazlarsa basarım orayı

günler çuvala girmediya yarın konuşursun böcük

adam hastaysa konuşma zaten böcük diş ağrısıda direk beyine vuruyor ters teper adama şimdi

he bende zaten öle dedım
bugn gt dınlen yarın senınle işim var o da dedı ne işi de söyle merak ederım yok dedım ters tepersın dedım
yarına iyileş hele bı sen

siz halı dedıkçe ben kafayı yıycem yaaa
gözüme cok batıyo halılar
şimdık para yok
eşime desemkı bıdahakı ay verelım daha yenı verdık dıycek1 haftadan önce vermıyolar keşke 2 günde verselrde gzlıce versemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…