kükürtlü mü anneannenin yapacağı şaman karışımları mı iyi geldi boşver.(şamanlıktan bahseden bir kitap okudum yeni de, aslında bizim kocakarı ilacı dediklerimizin, nazar boncuğu vb geçmiş köklerden taa islamiyet öncesi türk geleneğinden geldiğini öğrendim, yanlış anlama sakın )
öpcen tabii heee şöyle:))) normal dökülmede zaten sorun yok ama baharlarda çok dökülürdü benim he çok şükür saçlar gür ama insan sinir oluyor, kremsiz şampuan canmış meğer:))
he küfür etcek yok diyorsun, ben uyarayım da dedim kulak çınlaması varsa kesilsin böcüşüm
spididen haberim yoktu ki karıştırayım
geçmiş olsun spidi sana da, damla göz kuruluğu için mi, annem de kullanıyor damla ama ne kadar süre bilemiyoruz tabii. belki de ömür boyu.
hoş geldin tosun paşaaa
kükürtlü mü anneannenin yapacağı şaman karışımları mı iyi geldi boşver.(şamanlıktan bahseden bir kitap okudum yeni de, aslında bizim kocakarı ilacı dediklerimizin, nazar boncuğu vb geçmiş köklerden taa islamiyet öncesi türk geleneğinden geldiğini öğrendim, yanlış anlama sakın )
:
amannn hemen yee mandişş :)))
hakketen yemek işin sorunmuş yorgun bizim işyerindede yok yemek parası veriolar çıkıon yiyip gelion ama bu daha iyi benim için bazen evden getiriom ya da ucuz bişiyler yiyom poğaça fln geçiştiriom param cebimde kalıo :)) ama patron olunca çalışanlarla fln hep beraber çıkıoz yemeğe toplantı şeklinde oluo patronda saolsun en pahalı yerlere götürüyo yemek parası veriom die ama günlük limiti 2ye katlıo en ucuz şey bileAllahtan hergün patronla takılmıoz bizide patron sanıo :))
Hoşgeldinn canımm, maşallah kuran mı öğreniyosunn ne güzell
buarada benm müşteri yeni geldi gitti şimdi ben hemencik bişiyler yiyip gelcem
Yok ananemin karışımı daha yapmadım..Ananem formülü karıştırıyor kanımca.Ne olur ne olmaz son çare dedim
Şaman karışımıymış bizim kocakarı ilaçları..Bir şey daha öğrendik
tosun paşa evet oldum oldum şuan 68 kiloyum ne güzel dimi :)))
Ben de valla araştırıp duruyorum bir şeyler, birçok anlam veremediğim şeyin kökeni öğrenmiş oldum:) Gerçi Türkler Kam/Kaman demişler yani"şaman"olarak kullanmamışlar, bu İslamiyet'ten önce bir pagon mu ne dönemi varmış ondan da önceki geleneklermiş.
Annemi 1 kg sollamışsın mandiş, ha gayret de toplam kaç oldu ki, bana çok gelmiyor diyeceğim ama daha var di mi doğuma :26:
kanga nerdeyse daha 3 ayı var mandışınn asıl tosun kendı olcak haberı yok
geçmiş olsun spidi sana da, damla göz kuruluğu için mi, annem de kullanıyor damla ama ne kadar süre bilemiyoruz tabii. belki de ömür boyu.
oldum bile :))
böcük neden sıkıldın ki
uff şimdi evde olup yan gelip yatmak vardı :))
yarın için izin aldım müdür izinliydi çıktım ta başkandan izin aldım anam ne zorlandım izin alırken müdürden izin almak ne kolaymış bişey demedi güler yüzle karşıladı ama tırstım yinede :))
boşver kime verdin halılarını
böcük miden nasıl oldu
ne ıyı ne kötü
tam ıyı ohh dıom gene başlıoo
ondan ses etmım
patron geldı ama cok hasta bıde dişinden rahatsız hıc keyfı yok gtcekmış zaten
bugünde konuşamadık
senin dediğin yere verdim mandiş....
izini koparmışın.Gözün aydın...
ne ıyı ne kötü
tam ıyı ohh dıom gene başlıoo
ondan ses etmım
patron geldı ama cok hasta bıde dişinden rahatsız hıc keyfı yok gtcekmış zaten
bugünde konuşamadık
sonuçlarını yaz boşver bende diğer odaları vercem daha mutfak halısında memnun kaldım ama bakalım seninkilerdende memnun kalacanmı deseydin keşke bakın halılarımı iyi yıkarsanız bir ev halısı daha gelecek size ona göre diye :))
adam hastaysa konuşma zaten böcük diş ağrısıda direk beyine vuruyor ters teper adama şimdi
günler çuvala girmediya yarın konuşursun böcük
adam hastaysa konuşma zaten böcük diş ağrısıda direk beyine vuruyor ters teper adama şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?