Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

keşke daha önceden deseydin bunu :))

Evin bütün halılarını yolladım valla.Güzel yıkamazlarsa basarım orayı

yazmıştım ya önden bir halımı verdim denemek için memnun kaldım şimdi tüm evin halılarını verecem diye gözden kaçtı sanırım dediğim gibi deseydin daha özenirlerdi halılarına malum ticaret iş :))

ben memnun kaldım inşallah sende kalırsın diğer halılarım sırada :))

sabah telefon ettim güzel ilgilendiler..1-2 saat içinde almışlar halıları..Bazı halı yıkacılar çok kaba oluyor..Burdan puan aldılar..Sen memnun kaldıysan benimkilerde güzel olur herhalde

he bende zaten öle dedım
bugn gt dınlen yarın senınle işim var o da dedı ne işi de söyle merak ederım yok dedım ters tepersın dedım
yarına iyileş hele bı sen

dostlar başına senin patron böcük inşalalh istediğin gibi olur herşey

yeni verdin ya sen benim bir yılı geçti artık farz oldu vermem sen birde siliyorsun bişiyler yapıyorsun temizlik memizlik dur hele

sabah telefon ettim güzel ilgilendiler..1-2 saat içinde almışlar halıları..Bazı halı yıkacılar çok kaba oluyor..Burdan puan aldılar..Sen memnun kaldıysan benimkilerde güzel olur herhalde

benim eşim ilgilendi adamlarla hiç muhatap olmadım kibarlarmı nasıllar bilmiyorum inşallah sende memnun kalırsın bu renk verme olayını filan dedim eşime sor diye eşimde sormuş abi biz aynı havuzda bekletmiyoruz o yüzden sen bize güven demişler :))

ben sıkıntı yaşıyacağımı sanmıyorum ya..

dostlar başına senin patron böcük inşalalh istediğin gibi olur herşey

yeni verdin ya sen benim bir yılı geçti artık farz oldu vermem sen birde siliyorsun bişiyler yapıyorsun temizlik memizlik dur hele

amın cnm ınş
canım patroum yaaaakereta ınş ıstedığımı verır

yok ben halımı sılmım yaa belım falan ağrır bıde sılmek çözüm olmuoo bı yer açık diğer yer koyu oluo alacalı sevmım
en güzelı yıkamaya vermek
koceme bı dıyım ne dıycek bakalım

he bıde eğer patron ıstedığım maaşı verırse ayda 400 tl kenara atma şansımvar hemen bı hesap açtrcam

günaydın bugünde patron cok sinirli laaaa
şansıma tüpürem ama konuşcam amannn

Günaydın kızlar...

Böcün bahtsız bedeviye döndün kuzum sende

yemın ederım aynen öle yaa
bıde uyyamıyorum bu aklımdan cıkmıo konuşsamda rahatlasam mısalı
bugun odasına gırem dedım aboww hemen bana
çık çık önemlı görüşmelerım var dedıtelımı bıle alamadım çantamdan
sonra bırılerı geldı onlarıda cıkarmadı odasına
cokta sinirli:18:

selam kızlar, iyidir herkes umarım son 2 sayfaya baktım yine böcüşümm senin patron farklı olduğundan şaşırıyorsun tabii ama bizimki olsa ben hiç şaşırmazdım çünkü ne zaman benim bir şey isteyeceğimi bilse(kendi iş yeri için materyal talebim olacak olsa bile) sinirli olur, yanına kimseyi yaklaştırmaz olurdu herkese karşı öyle, çakal kendisi

kafam artık iyice bozuluyor zamanlama konusunda beceriksizliğime, hem çok yoruluyorum, uykusuz kalıyorum hem de işlerimi zar zor yetiştiriyorum yapmak istediğim ve yapmam gereken bir sürü şey var ama olan zamanı etkin kullanamıyorum bu konuda bir şeyler araştırmam lazım sanırım en başta, planlı hareket etmem lazım yoksa çıldıracağım

konuşamadım hala nedenı ıse hala cok sinirli ve cok normal
çeklerle ılgılı sorn cıkmış
300 bın tllık cek karşılıksızmoralı bozuk olcak kadar var yanı
o yüzden hala uygun zmaanı beklıyorum

böcüşüm bekleyeceksin tabii ki hiç zamanı değil ki, ama bu tip aksilikler bazen hayırlı olur. hani sen de belki düşünüyorsun bu sürede daha iyi, bir de patronun da güvenilir insanın nasıl zor bulunduğunu anlar, o da düşünür kendi kafasında senin için hayırlı olur umarım.

mutlulukçum, özel mesaj 10 dakka diyor yine o yüzden gönderemedim ama sinirlenmekte haklısın.

bılemedımkı kangamm
sorun karşı taraftan bızden değil ama adam ona göre plan yaptı tabe onunda ödemeelerı var
bugun hep dışardaydı az önce geldı
gayet güzel davrandı bana gıttı genekaçırdım yanı
poffffffff

geç olsun da güç olmasın kangam boşver.

sel hoş geldin, kurs nasıl gidiyor?

mandiş nerde, milletin yemeklerini mi topluyor

nadia'nın hesabı geçici pasif diyor? :44:

boşver nerde, hızlı şoför

spidi gezmeyi abarttı galiba, işe gidemedi bugün:)

Son düzenleme:
nadıa maıl geldıde cvp mı vermedı ne hesap pasıf ıse:26:

sipid geldı diğer topıcteydı cnm gelır herhal

geç olsunda tam olsun dıomm ınş

burdayım

Çok pis kullanırım araç

Nadia dün başka topicte tartıştı biriyle arkadaşlar

hem tartışmış olsa ban yese kapsama alanı dışında der
bence maılle ılgılı bır sıkıntıvarbugunde gelmış 2 ye doğru en son

hem tartışmış olsa ban yese kapsama alanı dışında der
bence maılle ılgılı bır sıkıntıvarbugunde gelmış 2 ye doğru en son

canım tartışmayı okudum.Karşılıklı beddualar edildi.Şöyle diyeyim nadianın kalp ağrısına biri oh olsun sen hakediyorsun dedi..Geriside geldi..Sonuç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…