keşke daha önceden deseydin bunu :))
Evin bütün halılarını yolladım valla.Güzel yıkamazlarsa basarım orayı
yazmıştım ya önden bir halımı verdim denemek için memnun kaldım şimdi tüm evin halılarını verecem diye gözden kaçtı sanırım dediğim gibi deseydin daha özenirlerdi halılarına malum ticaret iş :))
ben memnun kaldım inşallah sende kalırsın diğer halılarım sırada :))
he bende zaten öle dedım
bugn gt dınlen yarın senınle işim varo da dedı ne işi de söyle merak ederım yok dedım ters tepersın dedım
yarına iyileş hele bı sen
siz halı dedıkçe ben kafayı yıycem yaaa
gözüme cok batıyo halılar
şimdık para yok
eşime desemkı bıdahakı ay verelım daha yenı verdık dıycek1 haftadan önce vermıyolar keşke 2 günde verselrde gzlıce versemmm
sabah telefon ettim güzel ilgilendiler..1-2 saat içinde almışlar halıları..Bazı halı yıkacılar çok kaba oluyor..Burdan puan aldılar..Sen memnun kaldıysan benimkilerde güzel olur herhalde
benim eşim ilgilendi adamlarla hiç muhatap olmadım kibarlarmı nasıllar bilmiyorum inşallah sende memnun kalırsın bu renk verme olayını filan dedim eşime sor diye eşimde sormuş abi biz aynı havuzda bekletmiyoruz o yüzden sen bize güven demişler :))
dostlar başına senin patron böcük inşalalh istediğin gibi olur herşey
yeni verdin ya sen benim bir yılı geçti artık farz oldu vermem sen birde siliyorsun bişiyler yapıyorsun temizlik memizlik dur hele
Günaydın kızlar...
Böcün bahtsız bedeviye döndün kuzum sende
konuşamadım hala nedenı ıse hala cok sinirli ve cok normal
çeklerle ılgılı sorn cıkmış
300 bın tllık cek karşılıksızmoralı bozuk olcak kadar var yanı
o yüzden hala uygun zmaanı beklıyorum
böcüşüm bekleyeceksin tabii ki hiç zamanı değil ki, ama bu tip aksilikler bazen hayırlı olur. hani sen de belki düşünüyorsun bu sürede daha iyi, bir de patronun da güvenilir insanın nasıl zor bulunduğunu anlar, o da düşünür kendi kafasında senin için hayırlı olur umarım.
mutlulukçum, özel mesaj 10 dakka diyor yine o yüzden gönderemedim ama sinirlenmekte haklısın.
geç olsun da güç olmasın kangam boşver.
sel hoş geldin, kurs nasıl gidiyor?
mandiş nerde, milletin yemeklerini mi topluyor
nadia'nın hesabı geçici pasif diyor? :44:
boşver nerde, hızlı şoför
spidi gezmeyi abarttı galiba, işe gidemedi bugün:)
burdayım
Çok pis kullanırım araç
Nadia dün başka topicte tartıştı biriyle arkadaşlar
hem tartışmış olsa ban yese kapsama alanı dışında der
bence maılle ılgılı bır sıkıntıvarbugunde gelmış 2 ye doğru en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?