Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

canım tartışmayı okudum.Karşılıklı beddualar edildi.Şöyle diyeyim nadianın kalp ağrısına biri oh olsun sen hakediyorsun dedi..Geriside geldi..Sonuç bu

anam bacm kım demış nerde demış
yuhh yaa brının mutsuzluğu ile mutlu olmaktan ne anlarlar bılmem ama cok yanlış olmş üzüldümm

burdayım

Çok pis kullanırım araç

Nadia dün başka topicte tartıştı biriyle arkadaşlar

kullanıcan tabii, topiğin tüm üyeleri sırayla tozunu atacak yolların inşallah

canım tartışmayı okudum.Karşılıklı beddualar edildi.Şöyle diyeyim nadianın kalp ağrısına biri oh olsun sen hakediyorsun dedi..Geriside geldi..Sonuç bu

nasıl ya, kangamın dediği gibi bir insanın sağlık sorununa sevinen insan olabilir mi

yoğundum kanga bı ara geldım ama çıkmam lazım
zaten patronla bugnde görüşemedık

uyy nasıl karnım acıktı
nıye oluyosa sabahları böle sankı günlerdır açım:26:

kangaa tamamsende hemen yüz bulma gelceksın o kadarr

günaydın hanımlar mutlu günler acayip yorgunum nasıl bir istanbulmuş orası ya kalabalık amannnn amannnn

böcükkkkkkkkkkkkkkkkk sakın karşıya taşınma yaşanmaz oralarda sen yerinde kal

boşver halılardan ses varmı merak ettim nasıl oldular acaba ne zaman gelecekmiş

yaa nadiaya ne oldu anlamadım ben konu neydi nereden çıktı tartışma neden nedennn

Halılar bugün yada ayarın gelecek mandiş...

Nadiaya biri oh olsun kalbin ağrıyorsa hakettin sen bunu tarzında birşey dedi..Sonra olan oldu işte...

ayh çok güldüm yaaa bu akşamda kınaya gidiyorum

büyük ihtimalle biz o halde bile gezeriz engel tanımıyoruz..

inşallah gezersiniz sipidi banada öyle diyorlardı şimdi evden çıkamıyorum geçen eşime diyorum eskiden yemekten sonra çıkar yürürdük parka giderdik kahvaltıya giderdik sapancaya gitmeyeli aylar oldu be ya haklısın diyor ama sen çıkmıyorsun :)

mutlaka yorgunlukluk oluyor o zaman belki çocuğumu düşündüğüm için çıkmam. ama ben dişim ağrırken karlıtepeye , gözüm şişken tophaneye gidebilen birisiyim. ağrı sızı dinlemiyorum gezmek uğruna

yok kuzum ağrı sızı değil demek istediğim ağrım sızım yok şükür ruh halim evde miskinlik yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…