- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
canım tartışmayı okudum.Karşılıklı beddualar edildi.Şöyle diyeyim nadianın kalp ağrısına biri oh olsun sen hakediyorsun dedi..Geriside geldi..Sonuç bu
burdayım
Çok pis kullanırım araç
Nadia dün başka topicte tartıştı biriyle arkadaşlar
canım tartışmayı okudum.Karşılıklı beddualar edildi.Şöyle diyeyim nadianın kalp ağrısına biri oh olsun sen hakediyorsun dedi..Geriside geldi..Sonuç bu
yoğundum kanga bı ara geldım ama çıkmam lazım
zaten patronla bugnde görüşemedık
böcükkkkkkkkkkkkkkkkk sakın karşıya taşınma yaşanmaz oralarda sen yerinde kal
boşver halılardan ses varmı merak ettim nasıl oldular acaba ne zaman gelecekmiş
yaa nadiaya ne oldu anlamadım ben konu neydi nereden çıktı tartışma neden nedennn
merhaba ben geldimmm
Halılar bugün yada ayarın gelecek mandiş...
Nadiaya biri oh olsun kalbin ağrıyorsa hakettin sen bunu tarzında birşey dedi..Sonra olan oldu işte...
geç olsun da güç olmasın kangam boşver.
sel hoş geldin, kurs nasıl gidiyor?
mandiş nerde, milletin yemeklerini mi topluyor
nadia'nın hesabı geçici pasif diyor? :44:
boşver nerde, hızlı şoför
spidi gezmeyi abarttı galiba, işe gidemedi bugün:)
ayh çok güldüm yaaa bu akşamda kınaya gidiyorum
sipidiiii hoşgeldin bu hafta ki planlarında eve uğramakta var dimi :))
vallahi bi yarın boş inşallah yarını evde geçirmek istiyorum böyle akşam yemeği hazırlayıp evde yemek yemek istiyorum
evini özledin dimi sipidi:)) hergün dışarda olunca :)) gez gez bugünleri benim gibi olunca araıyorsun :))
büyük ihtimalle biz o halde bile gezerizengel tanımıyoruz..
inşallah gezersiniz sipidi banada öyle diyorlardı şimdi evden çıkamıyorum geçen eşime diyorum eskiden yemekten sonra çıkar yürürdük parka giderdik kahvaltıya giderdik sapancaya gitmeyeli aylar oldu be ya haklısın diyor ama sen çıkmıyorsun :)
mutlaka yorgunlukluk oluyor o zaman belki çocuğumu düşündüğüm için çıkmam. ama ben dişim ağrırken karlıtepeye , gözüm şişken tophaneye gidebilen birisiyim. ağrı sızı dinlemiyorum gezmek uğruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?