- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
yok kuzum ağrı sızı değil demek istediğim ağrım sızım yok şükür ruh halim evde miskinlik yapmak
anladım canım. herkesin farklı oluyor sanırım. bende işn evde olurum kçım azcık yer görürannem hep öyle derdi 2 dk otur kçın yer görsün
bizim hamiş arkadaş pikniğe gidelim diyorson 3 haftası falan işte dedim orada doğuracksın herhalde
heheheee annemde aynısını bana derdi şimdi evden çıkaramıyorlar :)
ayy öyle hamişlere hastayım benimde arkadaşım vardı öyle sokaklarda doğurcan derdik hergün gezerdi ya nasıl enerji vardı ve çocuğuda şimdi aynı biliyormusun hamileyken nasıl gezdiyse şimdi kızıda aynı gezma meraklısı
Günaydın kızlarr
Ay nasıl uykum var bugün çok zor kalktım havada buz gibiydi sabah off 2 saat fazla uyusam nolurdu sanki her yanım ağrıyo hiç uykumu alamadım
aynen dah böyle annemin çok lafı var ama aklıma arada yeri geldiğinde geliyor
aynen kıza oturunca ağrı giriyor sanki ama gezince hiç bir şeyi yokson zamanları hala gezme derdinde 6 gün sonra işten izne ayrılıyor..
sonra artık daha çok gezer
annelerden inciler :)
gezer valla bende hayran hayran bakarım öyle hamişlere Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bak eğer hamilelikteki tutumlar etkiliyorsa bebişi bizim annelerde demekki aynıymış :) şimdi bize incileri döktürüyorlar
böcükkkkkkkkkkkkkkkkk sakın karşıya taşınma yaşanmaz oralarda sen yerinde kal
aynen annemin sözlerine her zaman gülmüşümdür. ilginç kadın yahu
inşallah bende dinlenen bir hamile olurum. en azında 9 ay annem mutlu olur evde oturduğumu görünce
böcük ; bu sabah 7:30 da kalktım. dün gece beyazları yıkamıştım onları astım. kocacan tost istedi onu yaptım ve yine makyaj yaptım giyindim süslendim çıktım.
ölü gibiyim yarım saat erken kalktım diye sen iyi karga kv etmeden uyanıyorsun heeeeeeeeeeee
böcük atom karınca yahu o insan değil bence :))
7:30 mu ben 5:30 da kalkttım uyyamadım kıtap okudum
sonra kahvaltı falan baktımzaman hala var evı topladım çıktım
karga kv ne :26:anlamadım cnm
yok yaa ben alışıkım kalabalığa gürültüye
nede olsa 22 yılım geçmiş kolay değil
7:30 mu ben 5:30 da kalkttım uyyamadım kıtap okudum
sonra kahvaltı falan baktımzaman hala var evı topladım çıktım
karga kv ne :26:anlamadım cnm
bende kendımden şüphelenıyorum
gece 3 te kalkıp dolaşıom evın içinde ya tv ızlıom yada kıtap okuyom
aklıma bi iş takıldıysa sabah 5te kalkar gene ederım
içim dinç benım
o saate kalktığına göre akşam 8 d falan yattın herhaldeyuh yani sabah kalkıcam bide kitap okuyacağım mümkün değil
ancak tv izler uyuşuk uyuşuk yatarım.
kahvaltı demek istedim.
yok cnm 8de yatsam 2 de kalkarım herhalde:)o saate kalktığına göre akşam 8 d falan yattın herhaldeyuh yani sabah kalkıcam bide kitap okuyacağım mümkün değil
ancak tv izler uyuşuk uyuşuk yatarım.
kahvaltı demek istedim.
maaşallah sana böcükk
alışılırmı ya o nasıl bir yoldur 5 dakikalık yolda 2 saat bekledik amannn
karga kahvalıtısını yapmadan :))
atomsun işte
ne diyorsunuz kızlar tarihimde yoktur uykumdan kalktığım o saatlerde
ne diyorsunuz kızlar tarihimde yoktur uykumdan kalktığım o saatlerde
off aklım fikrim halılarımda yaaaöle gzüme aklıma takılıyorkı anlatamam
koceme desem hayır der
daha yenı verdık der
ama kirlendı yaa ben bahara kadar nasıl beklerım
bu ay para yok bidahakı ay vermek için ıkna etmem lazım yoksa cildircemm
yok cnm 8de yatsam 2 de kalkarım herhalde:)
11 de yattım
muhteşem yüzyıla baktım onuda sevmıyordum aslında ama sonra tarıh kıtaplarını okuyunca dedım belkı bılmedığım bişi öğrenırım:)
11 de yatağa gıttım azcık kıtap okdum içim geçtı yattım sabahta kalktım uymak ıstesemde uyyamamkı hıc tembellık edemem ben
batıyo yatak:)
alıştım bıle 2 haftada bı anama gıdıom emınımkı ailen olsa özlem duydukların koşa koşa gıdersın ben geöen hafta 4 saate ulaştım onuda gemıyle gıttım heeama aılemı görünce hepsını unuttum
kargalar benım sesıme uyanıyo zaten tembeller
beben olunca 5 6 kez kalkcan alışırsın
desene sende bendensin benimde hafta içi kalktığım saat 8 30 dk kahv. hazırlık buçukta çıkmş olurum
böcük ;
benimde saat 10/11 gibi yattığım günler gelecek mi acaba ? dün gece 3 te yattım..2 gün 12 de yattım ya kurtlandım dün 3 te yattık
sene de 1 kez olur ama mesela erkenden yatar ertesi gün kalkarım. benim vucud enerjisi senede 1 kez depoluyır
ohh ben rahatım..Evi cirlop gibi yaptım..Halılarda gelir bugün yarın..Artık büyük temizliği bir süre düşünmem
bende 7.10 da uyanıyorum üstünümü giyinip eşimin hazırladığı kahvaltı sofrasına oturuyorum yiyip çıkıyoruz işte :)
eşim uyandırmasa hayatta uyanmam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?