Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yok kuzum ağrı sızı değil demek istediğim ağrım sızım yok şükür ruh halim evde miskinlik yapmak

anladım canım. herkesin farklı oluyor sanırım. bende işn evde olurum kçım azcık yer görür annem hep öyle derdi 2 dk otur kçın yer görsün
bizim hamiş arkadaş pikniğe gidelim diyor son 3 haftası falan işte dedim orada doğuracksın herhalde

heheheee annemde aynısını bana derdi şimdi evden çıkaramıyorlar :)
ayy öyle hamişlere hastayım benimde arkadaşım vardı öyle sokaklarda doğurcan derdik hergün gezerdi ya nasıl enerji vardı ve çocuğuda şimdi aynı biliyormusun hamileyken nasıl gezdiyse şimdi kızıda aynı gezma meraklısı

Günaydın kızlarr

Ay nasıl uykum var bugün çok zor kalktım havada buz gibiydi sabah off 2 saat fazla uyusam nolurdu sanki her yanım ağrıyo hiç uykumu alamadım

aynen dah böyle annemin çok lafı var ama aklıma arada yeri geldiğinde geliyor
aynen kıza oturunca ağrı giriyor sanki ama gezince hiç bir şeyi yok son zamanları hala gezme derdinde 6 gün sonra işten izne ayrılıyor..
sonra artık daha çok gezer

Günaydın kızlarr

Ay nasıl uykum var bugün çok zor kalktım havada buz gibiydi sabah off 2 saat fazla uyusam nolurdu sanki her yanım ağrıyo hiç uykumu alamadım

hoşgeldin yorgunlar uykusuzlar topiğine :))

annelerden inciler :)
gezer valla bende hayran hayran bakarım öyle hamişlere Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bak eğer hamilelikteki tutumlar etkiliyorsa bebişi bizim annelerde demekki aynıymış :) şimdi bize incileri döktürüyorlar

aynen annemin sözlerine her zaman gülmüşümdür. ilginç kadın yahu

inşallah bende dinlenen bir hamile olurum. en azında 9 ay annem mutlu olur evde oturduğumu görünce

böcük ; bu sabah 7:30 da kalktım. dün gece beyazları yıkamıştım onları astım. kocacan tost istedi onu yaptım ve yine makyaj yaptım giyindim süslendim çıktım.
ölü gibiyim yarım saat erken kalktım diye sen iyi karga kv etmeden uyanıyorsun heeeeeeeeeeee

böcükkkkkkkkkkkkkkkkk sakın karşıya taşınma yaşanmaz oralarda sen yerinde kal

yok yaa ben alışıkım kalabalığa gürültüye
nede olsa 22 yılım geçmiş kolay değil

7:30 mu ben 5:30 da kalkttım uyyamadım kıtap okudum
sonra kahvaltı falan baktımzaman hala var evı topladım çıktım
karga kv ne :26:anlamadım cnm
böcük atom karınca yahu o insan değil bence :))

bende kendımden şüphelenıyorum
gece 3 te kalkıp dolaşıom evın içinde ya tv ızlıom yada kıtap okuyom
aklıma bi iş takıldıysa sabah 5te kalkar gene ederım
içim dinç benım

7:30 mu ben 5:30 da kalkttım uyyamadım kıtap okudum
sonra kahvaltı falan baktımzaman hala var evı topladım çıktım
karga kv ne :26:anlamadım cnm

o saate kalktığına göre akşam 8 d falan yattın herhalde yuh yani sabah kalkıcam bide kitap okuyacağım mümkün değil
ancak tv izler uyuşuk uyuşuk yatarım.
kahvaltı demek istedim.

alışılırmı ya o nasıl bir yoldur 5 dakikalık yolda 2 saat bekledik amannn

karga kahvalıtısını yapmadan :))

atomsun işte

o saate kalktığına göre akşam 8 d falan yattın herhalde yuh yani sabah kalkıcam bide kitap okuyacağım mümkün değil
ancak tv izler uyuşuk uyuşuk yatarım.
kahvaltı demek istedim.
yok cnm 8de yatsam 2 de kalkarım herhalde:)
11 de yattım
muhteşem yüzyıla baktım onuda sevmıyordum aslında ama sonra tarıh kıtaplarını okuyunca dedım belkı bılmedığım bişi öğrenırım:)
11 de yatağa gıttım azcık kıtap okdum içim geçtı yattım sabahta kalktım uymak ıstesemde uyyamamkı hıc tembellık edemem ben
batıyo yatak:)

maaşallah sana böcükk

alışılırmı ya o nasıl bir yoldur 5 dakikalık yolda 2 saat bekledik amannn

karga kahvalıtısını yapmadan :))

atomsun işte

alıştım bıle 2 haftada bı anama gıdıom emınımkı ailen olsa özlem duydukların koşa koşa gıdersın ben geöen hafta 4 saate ulaştım onuda gemıyle gıttım heeama aılemı görünce hepsını unuttum
kargalar benım sesıme uyanıyo zaten tembeller

ne diyorsunuz kızlar tarihimde yoktur uykumdan kalktığım o saatlerde

desene sende bendensin benimde hafta içi kalktığım saat 8 30 dk kahv. hazırlık buçukta çıkmş olurum

böcük ;

benimde saat 10/11 gibi yattığım günler gelecek mi acaba ? dün gece 3 te yattım.. 2 gün 12 de yattım ya kurtlandım dün 3 te yattık
sene de 1 kez olur ama mesela erkenden yatar ertesi gün kalkarım. benim vucud enerjisi senede 1 kez depoluyır

Son düzenleme:
off aklım fikrim halılarımda yaaaöle gzüme aklıma takılıyorkı anlatamam
koceme desem hayır der
daha yenı verdık der
ama kirlendı yaa ben bahara kadar nasıl beklerım
bu ay para yok bidahakı ay vermek için ıkna etmem lazım yoksa cildircemm

ohh ben rahatım..Evi cirlop gibi yaptım..Halılarda gelir bugün yarın..Artık büyük temizliği bir süre düşünmem

yatak batarmı ya o nasıl bişiydir senin yatak kaktüstenmi dikendenmi öyle

beben olunca 5 6 kez kalkcan alışırsın

öyle diyorlar o yüzden bol bol şimdi uyumaya çalışıyorum :)

bende 7.10 da uyanıyorum üstünümü giyinip eşimin hazırladığı kahvaltı sofrasına oturuyorum yiyip çıkıyoruz işte :)
eşim uyandırmasa hayatta uyanmam zaten

bende 7.10 da uyanıyorum üstünümü giyinip eşimin hazırladığı kahvaltı sofrasına oturuyorum yiyip çıkıyoruz işte :)
eşim uyandırmasa hayatta uyanmam zaten

beni de eşim uyandırır genelde .. kalktığını falan duyarım benden 5 dk önce kalkar traş olur. ama zorla uyanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…