Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ohh ben rahatım..Evi cirlop gibi yaptım..Halılarda gelir bugün yarın..Artık büyük temizliği bir süre düşünmem

ohh valla
darısı başıma
ben verırdımde eşimden veremımkı kirli değil dıo yaa
erkeklerın temızlık anlaşıyışı işte

yayları batıyoo:)uyyamıyorum

bencede sımdı depola sen en az 1 yıl uyku haram sana

sipid bızde ıken kaçta kalkmıştık pazar günü
o zaman ıyıdın

ayy bugun yasemın başlıyoooooooumutsuz ev garuları yaçasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yayları batıyoo:)uyyamıyorum

bencede sımdı depola sen en az 1 yıl uyku haram sana

sipid bızde ıken kaçta kalkmıştık pazar günü
o zaman ıyıdın

kalkacağımı bildikten sonra istersen 2 saat uyuyum öyle kaldır uyanırım. öyle sıkıntım yok...
ama mutlaka sonrasında dinlenmem lazım

öğle yemeğim

salata ve cacık. aç kaldım yaaaaaaaa

Son düzenleme:
kalkacağımı bildikten sonra istersen 2 saat uyuyum öyle kaldır uyanırım. öyle sıkıntım yok...
ama mutlaka sonrasında dinlenmem lazım

öğle yemeğim

salata ve cacık. aç kaldım yaaaaaaaa

anladım cnm mesela ben evde ısem pazar günlerı 7de kalkar ya kıtapokur yda trt1 ı ızlıom:)cok güzel şeyler oluyo sonra yatarım 1 2 gıbı

yemek yok mu
bızde ne var acep
ama yemıycem bugun kocemde evde balık alcemmm

haftasonları da 10 yada 11 gibi kalkarım . daha kahv. sofrasında nereye gitsek diye konuşmaya başlarız sonra evi toplar kaçarız..

et döner geldi yemedim..
akşama da evde yokum. kınaya gidiyorum annemle

sipidi bu böcüğü anlamıyorum ben nasıl erken kalkıyor nasıl dinç oluyor sadece tükürüyorum ona

böcük bizdede bu akşam balık var palamut alacaz

haftasonları da 10 yada 11 gibi kalkarım . daha kahv. sofrasında nereye gitsek diye konuşmaya başlarız sonra evi toplar kaçarız..

et döner geldi yemedim..
akşama da evde yokum. kınaya gidiyorum annemle

kocem yüüznden bende o saatlerde ancak kahv.edıyorum kalkmıoo
gezgınler sızı

ayy bende sevmem et döner
sipidi bu böcüğü anlamıyorum ben nasıl erken kalkıyor nasıl dinç oluyor sadece tükürüyorum ona

böcük bizdede bu akşam balık var palamut alacaz

len nazr etcen heee

h sonu ctesı ve pazar eminönünde yedım bende bugun kocem ınş kalır yemeğe hamsi almak ıstıyom

ne nazar etcem yahu gözüm yok isteğim yok benim ev işlerin de hee gezmeleri desen değebilir :)))

amannn bende tatil yaptın sandım şu kadarcık tatil bile sayılmaz dimi :))))
maşallah sipidi allah seneye daha çok tatil nasip etsin

bu sene diyordum ki ... kışın.

bu sene tatil yapıyım seneye hiç bişey istemem çocuk yaparım ama karar değiştirdim. 2013te de güzel bir tatil istiyorum

bu sene diyordum ki ... kışın.

bu sene tatil yapıyım seneye hiç bişey istemem çocuk yaparım ama karar değiştirdim. 2013te de güzel bir tatil istiyorum

canım benim dediğim yaz tatiliydi seneye yaz tatili için dua ettim hee kış tatili bu seneki gelmedi gelecek sene için edelim önce kış tatiline gitte sen :))

aman ne yapacan çocuğu biz yaptıkta ne oldu tepikleyip duruyor sen gez gez :)

Kızlarrrrrrrrr

Ya ben çok değişiğimm şuan erkek arkadaşımın ailesi bizimkinlerle tanışmaya gelcekmişş!!!

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim acayip stres yaptım çok korkuyorum

MUTLU ya bi yardım eli uzatın ya ben hiç bilmem böle şeyleriii

Son düzenleme:

kışın tatil yapmayız biz genele belki kartepeye falan gidebiliriz.
bu gidişle seneye seneye diye diye yapmayacağız zaten

Kızlarrrrrrrrr

Ya ben çok değişiğimm şuan erkek arkadaşımın ailesi bizimkinlerle tanışmaya gelcekmişş!!!

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim acayip stres yaptım çok korkuyorum

sen ne düşünüyorsun. senin ne istediğin önemli ?

ne güzel işte heyecan yapana kadar ne giycen elbiseni ayarla saçlar nasıl yapılcak makyaj nasıl olacak çoraplardan ayakkabı terliklerine kadar kendinle ilgili kısımları düşün heyecan sevgülün yapsın sizin eve gelecek onlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…