Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kışın tatil yapmayız biz genele belki kartepeye falan gidebiliriz.
bu gidişle seneye seneye diye diye yapmayacağız zaten

sen ne düşünüyorsun. senin ne istediğin önemli ?

hee kartepede tatil sayılmıyor dimi off kar üstünde yakacan mangalı atacan sucukları oh oh akşam olunca yakacan ateşi toplancan etrafında manzara zaten güzel bembeyaz karların içinde gündüzgibi ayılarda gelecek eşilik edecek :)))

kışın tatil yapmayız biz genele belki kartepeye falan gidebiliriz.
bu gidişle seneye seneye diye diye yapmayacağız zaten

sen ne düşünüyorsun. senin ne istediğin önemli ?

ben biliyosundur artık hep söz nişan bişiyler olsun istiyodum hatta son zamanlar hep kavgalarımız bundandı sonunda tanıştırabilcez ama hiç bundan sonrasını düşünmemiştim iki ailede farklı şehirlerden farklı kültürlerden şuan çok stresim inşallah bi sorun çıkmaz birbirlerini severler ayy hiç böle düşünmemiştim napcam bilemiorummm :18::18:

ay o kısmını düşünemiorum ki şuan o kadar çok şey geliyo ki aklıma şuan ya istemezlerse ya sevmezlerse ya şöle ya böle gibi Allahım inşallah bi sorun çıkmaz ya sevgilim öle aksi değildir efendidir kötü davranmaz biliorum ama babam ya bi eksik bulursa diye ödüm kopuyor benim inşallah Allahım bi sorun çıkmaz

hahaaaa mutluluk baban eksik bulacak kesin onların ailesi beğenmiycek kulp takacak kesin ama sevgilin sapasağlam dik durursa karşılarında aşamıycak şeyler değil sorunlar olmayacak mı inşalalh olmaz ama olacak sabır sessizlik seni bekliyor bence bunlara kafa yorma olacak şeyler bunlar

hatta baban ne kadar aksilik yaparsa o kadar iyi alttan alması gerekenler onlar kız evi naz evi ömürde bir defa oluyor böyle şeyler sonuna kadar kullansın tabi babacın nazını :)

oraya gidiyorum eve döndüğümde bütün vucudum ezik dönüyorum.. onun için dinlenemiyorum. eğleniyoruz ama neredeyse 1 hafta o eziklerin acısını çekiyorum..

o zaman sorun yok.. hakkınızda hayırlısı olsun

kartopunun içine taş mı koyuyorlar ayakkabılarının altına yağmı sürüyorlar niye ezik içinde dönüyorsun ki

deme öyle mandişş ya inşallah çıkmaz sorunn bi kulp takmaz ben çok stres oluyorum şimidedn ilk tanışma daha bi sorun çıkmasın Allahımm inşallah yaa :18:

İnşallah canım saol

kartopunun içine taş mı koyuyorlar ayakkabılarının altına yağmı sürüyorlar niye ezik içinde dönüyorsun ki

oraya gittim mi ? karın üstüne çakılıp kalmıyoruz herhalde bu sene gittik. arkadaşlarla tepeye çıkıp büyük lastikle iyi kayıyorduk ve bunu durmadan yaptık koştuk eğlendik... nhatta face de var resimleri halimi gçr

deme öyle mandişş ya inşallah çıkmaz sorunn bi kulp takmaz ben çok stres oluyorum şimidedn ilk tanışma daha bi sorun çıkmasın Allahımm inşallah yaa :18:

İnşallah canım saol

ilk tanışmada Rahmetli babam kayınpederleri kovdu evden :)
kayınperdeler ilk buluşmaya geldiğinde beni istemiyorlardı nedeni farklı şehir farklı kültür
ilk tanışmada babamın her şeyini alttan aldılar isteksiz geldikleri halde o gün geri dönecekelrdi dönmediler yarın bir daha geldiler babam bu sefer daha olumluydu kayınpeder alttan aldı o günde dönmediler üçüncü gün tekrar geldiler babamla kanka oldular akşamınada yüzüğü takıp gittiler :)) kayınpederler babamı çok severlerdi çok iyi anlaşırlardı babamda aynı şekilde evden kovması filan hani hakaret filan değil yüze göze bakılmayacak şekilde değildi zaten beni istemeyenlere şimdi sorsan diğer gelinmi benmi diye beni tek geçerler yaptığım sadece sabırdı 3 yıldır evliyim bir yıl nişanlı bir yıl sözlü kaldık eşimle o zamanlar hep arkamdaydı ailesine karşıda aramda hep dimdik durdu iş burada sevgilinde bitiyor yani

yumuşacık kar üzerine atla at kendini ohhh
iyide çürütcek bişiy yokki bizde oraya çıkmaya gerek kalmıyor evin yukarısına çıkıyoruz poşetleri alıp teyzeler bile orada 7 den 70 e :)) aşağılarda kar yokken kartepeye mangala çıkıyoruz sadece aslında orada kampta süper olur :)

Evet haklısın maşallah Allah sabır vermiş sana :)

İnşallah bi sorun çıkmaz ama ya

yumuşacık kar mı ? görürsen orada bana da söyle..
tepeden aşağıya kadar bildiğin buz pisti olmuş öyle çok kişi kayıyorki ve kayarken duramadığımız için yukarı çıkanlara çarpıp üzerimize alıp yeniden aşağıya indiriyorduk.. tabi biz yukarı çıkarken de aşağı inenlerle toslaşıyorduk

bilmiyorum o kaydıkları yere çıkmadık biz yumuşacık karlar üzerinde kartopu oynadık mangal yaptık filan

bilmiyorum o kaydıkları yere çıkmadık biz yumuşacık karlar üzerinde kartopu oynadık mangal yaptık filan

görmemişsindir belki... dediğin gibi...
etrafı kapalı alan giriş ücretsiz oluyor.. ama içeri girince o lastikleri kiralıyorsun saatliğine .. inanılmaz eğlendik sadece yemek arasında çıktık tur ile gitmiştik :13::13:

bir daha gidişimizde bakayım diycektim kiiii bundan sonra zor seneye belki :)))

sipidiii niye daha önce deemdin bunu banaaa :))

arabayla kaymayı denemeyin olur biz denedik tavsiye etmiyoruz :))

bir daha gidişimizde bakayım diycektim kiiii bundan sonra zor seneye belki :)))

sipidiii niye daha önce deemdin bunu banaaa :))

arabayla kaymayı denemeyin olur biz denedik tavsiye etmiyoruz :))

önümüzdeki kışa gidersiniz canım bu sene artık unut evde bebişle zamn geçireceksin...

araba dediğin kırmzıı turuncu olan mu önden ipli.. aynı şeyden bahsediyorsak ben onunla 3*4 kezk kafa üstü takla attm ayağımı burktum

yok canım bildiğin araba otomobil vızzz kayıyor oralarda :))

ayy o önden iplilerden çocukken yapardık ofis sandelyelerin eskiyen tekerleklerinden tahtadan kendimiz yapardık :)))

hahahaa bak bu olabilir bu yaz kaç tatil yaptın kesin nazarım değer :)))

benim ev işlerime sakın değdirme böcük tükür tükür

tütütütü maşallahhh aman aman değmesssnn

gözün aydın hacıtebrık ederım
güzel heycanlar bunlar ama o kadarda düşünme
kız evıde ıstedığı nazı yapsın bı kerede ıstemeyle kız alınmaz öle hemen olsun deme az nazlankıymetlı olursun
sonra sevkılıne söyle efendı olsun kafamız bozmasın
ama şimdı düşünmen gereken ne gycen nasıl makyaj saç bunlar hazrlıkları düşün heycanının bıraz azalır

yok canım bildiğin araba otomobil vızzz kayıyor oralarda :))

ayy o önden iplilerden çocukken yapardık ofis sandelyelerin eskiyen tekerleklerinden tahtadan kendimiz yapardık :)))

biz turla gittik giderken de dönerken de uyudum sabah 6 da yola çıktık dönerken de ruh gibiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…