- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
dönüşte uyuman normal sipidi kar çok yorar zaten birde kayması
tütütütü maşallahhh aman aman değmesssnn
gözün aydın hacıtebrık ederım
güzel heycanlar bunlar ama o kadarda düşünme
kız evıde ıstedığı nazı yapsın bı kerede ıstemeyle kız alınmaz öle hemen olsun deme az nazlankıymetlı olursun
sonra sevkılıne söyle efendı olsun kafamız bozmasın
ama şimdı düşünmen gereken ne gycen nasıl makyaj saç bunlar hazrlıkları düşün heycanının bıraz azalır
evet dönüşte hepimiz bayılmışız. bu sene o grupla gidip eğlenemem 2 kişi hamile. çünkü
ama belki aileler ile gidebiliriz
olsun ailelerle de gidilebilir hamiş olmayan başka gruplada :))
giderseniz her kayışında birde benim için kay :))
tükür tabi misler gibi iş yapan kocam var benim :))
tamam canım mutlaka gidersek kayarım..
bu sene senin için daha güzel geçecek eminim
kocenesana yok bişi
Günayydııınnnnnn
Mandiş akşam halılarım geldi..Senin için birini açıp baktım güzeldi...
uyy nasıl karnım acıktı
nıye oluyosa sabahları böle sankı günlerdır açım:26:
kangaa tamamsende hemen yüz bulma gelceksın o kadarr
günaydın hanımlar mutlu günler acayip yorgunum nasıl bir istanbulmuş orası ya kalabalık amannnn amannnn
ayh çok güldüm yaaa bu akşamda kınaya gidiyorum
sipidiiii hoşgeldin bu hafta ki planlarında eve uğramakta var dimi :))
vallahi bi yarın boş inşallah yarını evde geçirmek istiyorum böyle akşam yemeği hazırlayıp evde yemek yemek istiyorum
yok yaa ben alışıkım kalabalığa gürültüye
nede olsa 22 yılım geçmiş kolay değil
bilmem camdan kedinin ciğere bakması gibi bakarım artık :))
bana asıl maşallah kocama öğrettim herbişiy :))
kiracı geldi tırsmış adam erken getirdi kirayı :)
annemde varmış yerine şükür otelde dinleniyormuş
günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum...
Bu dünya da neyi çok istersen o senin imtihanındır.. Hz. Mevlana.
Günayydııınnnnnn
Mandiş akşam halılarım geldi..Senin için birini açıp baktım güzeldi...
günaydın kızlar gününüz aydın ve güzel geçsin bende katılıyım dedim bişey kaçırmadım ya :)
belki yer kalmamıştır ajandada eve uğramaya
hani değişiklik olsun diye di mi
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum...
Bu dünya da neyi çok istersen o senin imtihanındır.. Hz. Mevlana.
ben celdummm
dünkülere başladımdı baktım bitmeyecek bugüne atladım, kartepe muhabbeti olmuş ya kar olunca biz başta ben korkuyoruz trafiğe çıkmaya şehir dışına, turlar var onlar da nasıl şoför çıkar vb bi türlü göremedik millet karsız zamanda gitti e ama o zamanda bir anlamı yok kihe gerçi ben çok üşüdüğüm için zaten keyfini çıkaramayabilirim belki ondan gözümüzü karartamıyoruz
he tabiii ben geldiğimde herkes arazi olsun, ondan sonra ben kendimi zora sokup geleyim hııhhh
ee benim adım boşuna mıyorgun, yıllarca yollarda süründüm o yakındığın trafiği her gün çektim bazen haftada 6-7 günsonuç:yorgun savaşçı oldum
e yalan mı spidi turizm
belki yer kalmamıştır ajandada eve uğramaya
hani değişiklik olsun diye di mi
kangam öyle deme insan sakinliğe çabuk alışıyor. bizim de eski semtimiz çok kalabalık olmaya başlamıştı son yıllarda, taşındık ilkin özlem oldu ama var ya şimdi gidince diyoruz off ne kalabalıkhe ama ailenin yanında olma vb promosyonlar olacağından seni rahatsız etmez
hayır asıl maşallah kocana öğretmen değil, öğrettiklerini yaptırabilmene
oh dinlensin, allah kavuştursun mandişimmm kiracıya neler ettinse artık
günaydınnn, kaşları kirpikleri olmuş rimelleri hazırlayalım duruyatırnakların da çabuk uzarmış duruyla beraber ojelere ortak yetişiyor
sabahın 8 inde mutfakta rüya görüyorum sandım annem abartısız 15-20 kavanoz, saklama kabı, kahvaltılık kabı kapağını koymuş bir kap içine dedim bu ne? altlarını 2 gündür makinede yıkamış kapakları biriktirmişsonra iyi kapanmıyormuş efendim makineye atmıyor kapaklarını hey allahım yaa...
günaydın kızlar gününüz aydın ve güzel geçsin bende katılıyım dedim bişey kaçırmadım ya :)
Ben hiç rahata ermek istemiyorum, ömür boyu çalışmak istiyorum, evim olsun falan da istemiyorum
Şaka bir yana ben de inanırım o yüzden hiçbir şeye illa olacak, olsun diye bakamam. Hayırlısı ise olsun, olmazsa ne yapayım derim. Aşırı hırs yapan insanlar beni korkutuyor açıkçası, her konuda:)
Güle güle, yavaş yavaş kirlet:)
hoş geldin, ben yorgun, yarışmaya istanbul'dan katılıyorum
ajanda mı bugün için kocaman bir Ev yazdım yarında kv gideceğiz annemlerle öğlen
tabi değişiklik farklılık olsun diye..
dün kına da öldüm resmen yaaa çok yoruldum
cıks hızlı kirletsin boşverde gizli aatomlardan :))
:
Deme öyle deme deme
Mandiş yalnız halılarımın hepsini 50 liraya yıkadılar.Okadar uygun geldiki..Alın bir daha yıkayın ben 100 verecem demek geldi içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?