Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

tükür tabi misler gibi iş yapan kocam var benim :))

kiracı geldi tırsmış adam erken getirdi kirayı :)

annemde varmış yerine şükür otelde dinleniyormuş

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum...

Bu dünya da neyi çok istersen o senin imtihanındır.. Hz. Mevlana.

Günayydııınnnnnn

Mandiş akşam halılarım geldi..Senin için birini açıp baktım güzeldi...

ben celdummm

dünkülere başladımdı baktım bitmeyecek bugüne atladım, kartepe muhabbeti olmuş ya kar olunca biz başta ben korkuyoruz trafiğe çıkmaya şehir dışına, turlar var onlar da nasıl şoför çıkar vb bi türlü göremedik millet karsız zamanda gitti e ama o zamanda bir anlamı yok ki he gerçi ben çok üşüdüğüm için zaten keyfini çıkaramayabilirim belki ondan gözümüzü karartamıyoruz

uyy nasıl karnım acıktı
nıye oluyosa sabahları böle sankı günlerdır açım:26:

kangaa tamamsende hemen yüz bulma gelceksın o kadarr

he tabiii ben geldiğimde herkes arazi olsun, ondan sonra ben kendimi zora sokup geleyim hııhhh

günaydın hanımlar mutlu günler acayip yorgunum nasıl bir istanbulmuş orası ya kalabalık amannnn amannnn

ee benim adım boşuna mı yorgun, yıllarca yollarda süründüm o yakındığın trafiği her gün çektim bazen haftada 6-7 gün sonuç:yorgun savaşçı oldum

ayh çok güldüm yaaa bu akşamda kınaya gidiyorum

e yalan mı spidi turizm

sipidiiii hoşgeldin bu hafta ki planlarında eve uğramakta var dimi :))
belki yer kalmamıştır ajandada eve uğramaya

vallahi bi yarın boş inşallah yarını evde geçirmek istiyorum böyle akşam yemeği hazırlayıp evde yemek yemek istiyorum

hani değişiklik olsun diye di mi

yok yaa ben alışıkım kalabalığa gürültüye
nede olsa 22 yılım geçmiş kolay değil

kangam öyle deme insan sakinliğe çabuk alışıyor. bizim de eski semtimiz çok kalabalık olmaya başlamıştı son yıllarda, taşındık ilkin özlem oldu ama var ya şimdi gidince diyoruz off ne kalabalık he ama ailenin yanında olma vb promosyonlar olacağından seni rahatsız etmez

bilmem camdan kedinin ciğere bakması gibi bakarım artık :))

bana asıl maşallah kocama öğrettim herbişiy :))

hayır asıl maşallah kocana öğretmen değil, öğrettiklerini yaptırabilmene

kiracı geldi tırsmış adam erken getirdi kirayı :)

annemde varmış yerine şükür otelde dinleniyormuş

oh dinlensin, allah kavuştursun mandişimmm kiracıya neler ettinse artık

günaydın kızlar hayırlı cumalar

günaydınnn, kaşları kirpikleri olmuş rimelleri hazırlayalım duruya tırnakların da çabuk uzarmış duruyla beraber ojelere ortak yetişiyor

sabahın 8 inde mutfakta rüya görüyorum sandım annem abartısız 15-20 kavanoz, saklama kabı, kahvaltılık kabı kapağını koymuş bir kap içine dedim bu ne? altlarını 2 gündür makinede yıkamış kapakları biriktirmiş sonra iyi kapanmıyormuş efendim makineye atmıyor kapaklarını hey allahım yaa...

günaydın kızlar gününüz aydın ve güzel geçsin bende katılıyım dedim bişey kaçırmadım ya :)

Ben hiç rahata ermek istemiyorum, ömür boyu çalışmak istiyorum, evim olsun falan da istemiyorum

Şaka bir yana ben de inanırım o yüzden hiçbir şeye illa olacak, olsun diye bakamam. Hayırlısı ise olsun, olmazsa ne yapayım derim. Aşırı hırs yapan insanlar beni korkutuyor açıkçası, her konuda:)

Günayydııınnnnnn

Mandiş akşam halılarım geldi..Senin için birini açıp baktım güzeldi...

Güle güle, yavaş yavaş kirlet:)

öyledir sipidi

sipidi truzmmm :)

Amin yorgun

sen sakla tüm makyaj malzemelerini acayip süslü yapacam onu banu alkandan bile süslü olacak :)

ayy annen alem ya eldemi yıkıyor yani okadar kapağı

günaydın kızlar gününüz aydın ve güzel geçsin bende katılıyım dedim bişey kaçırmadım ya :)

hoşgeldin

cıks hızlı kirletsin boşverde gizli aatomlardan :))

hoş geldin, ben yorgun, yarışmaya istanbul'dan katılıyorum

ajanda mı bugün için kocaman bir Ev yazdım yarında kv gideceğiz annemlerle öğlen

tabi değişiklik farklılık olsun diye..

dün kına da öldüm resmen yaaa çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…