Deme öyle deme deme
Mandiş yalnız halılarımın hepsini 50 liraya yıkadılar.Okadar uygun geldiki..Alın bir daha yıkayın ben 100 verecem demek geldi içimden
m2 ne kadara geliyor bende geçen 2 halımı verdim. m2 2,5tan aldılar ..
m2 ne kadara geliyor bende geçen 2 halımı verdim. m2 2,5tan aldılar ..
Burdakilere ben sormadım m2 yi ama mandiş 3 tl demişti sanırım..
22,5 m2 halım vardı 50 lira aldı..
kaç metre kare ki halıların kaç tane benim bir tanesi 12 tuttu :)
3 liradan sipidi
Burdakilere ben sormadım m2 yi ama mandiş 3 tl demişti sanırım..
22,5 m2 halım vardı 50 lira aldı..
indirim yapmışlar sanırım boşver sana 22 metra kare yi 3 ile çarpınca bile 66 çıkıyor :))
anladım canım 3 TL miş. o zaman. ben sık sık oraya veriyorum diye öyle almıştır belki.
2 tane 3 m2 liik yolluk..2 tane 1,5 m2 yolluk.. 2 tane salon halım var..Küçük değil hani..230*150 falan...
Birde salon halılarımın bir küçük boyu vardı..
bende çarpınca öyle çıktı mandiş...
Toplu yollayınca indirim yapılıyor dimek
il farkı da var sipidi fiyatlarda fark ediyor boşverle aynı ildeyiz aynı halı yıkama firmasına verdik halılarımızı :)
yok yok anladılar hissettiler senin onlara müşteri götürceğini sana torpil yaptılar :)))
şehre baksak bizim ki 2 katı olmuş olması lazım. malum ista. altın şehir... burası anneminde yolladığı yer yıllardır tanıdık olduk artık büyük ihtimalle öyle hesaplamıştır...
benim halılarımı alırlarken teyzem araba üzerinde yazan numarayı almaya çalışıyormuş..Adam teyze neye baktın diyince.Oğlum telefonunuzu alıyodum demiş..Dimekkii bendeki potansiyeli önce senden sonra teyzemden anlamışlar...
Halıları verirken benim adımı vermeyi unutma..
benim halılarımı alırlarken teyzem araba üzerinde yazan numarayı almaya çalışıyormuş..Adam teyze neye baktın diyince.Oğlum telefonunuzu alıyodum demiş..Dimekkii bendeki potansiyeli önce senden sonra teyzemden anlamışlar...
Halıları verirken benim adımı vermeyi unutma..
halı muhabbeti olunca yine anneme dedim alırlar di mi? yok ben götürüyorum dediya salondaki 1 e 2 belki de hani küçük ama geçen temizlik sırasında sardım kenara kaldırırken bile kollarım, belim koptu, evde asansör de yok eskiden halıfleks olduğu için sadece yolluk gidiyordu bir de odadaki minik hafif, onlar hafifti ama bu ağır ya sabah kavgamız hayırlı olsun, başka yerler alıyormuş ama hiç vermemişiz, yeni halıyı ziyan mı ettireymişiz e biz ziyan oluyoruz. ben eski toprağım diye, pabucumum kenarı dirsekleri sakat bir tutsa ne olacak hiç düşünmüyor
orasıda doğru ama bazı şeylerde istanbul daha ucuz sipidim özellikle tektilde filan burasıda pahalı bir şehir birde bizim esnaflarda hayır yok acayip esnaflarımız var :)
:
evet ucuz yerleri de var mutlaka ama onları araştırmak bulmak lazım.. fazla olduğu için burada rekabet çok bi pantalonu 40 yerde göreblirsin farklı fiyata farklı kaliteyle
gözümün önüne geldi bir an camdan sarkmış bir kadın numarayı okumaya çalışıyorbelki sokaktaydı ama benim gözümde öyle canlandı
gözümün önüne geldi bir an camdan sarkmış bir kadın numarayı okumaya çalışıyorbelki sokaktaydı ama benim gözümde öyle canlandı
Akşam rüyamda araba kullanıyorum.Arabada far sensörü var..Ama farlar yanmıyor..Uğraştım uğraştım yok...
Neyse sabah kalktım hazırlandım.Eşimle arabada giderken dedimki akşam arabanın farları yanmadı.Çevirememişindir diyor
Rüya olduğunuda söylemedim akşam dışarımı çıktın diye sormuyorda çevirememişindir diyor.Çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?