Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kaç metre kare ki halıların kaç tane benim bir tanesi 12 tuttu :)

3 liradan sipidi

2 tane 3 m2 liik yolluk..2 tane 1,5 m2 yolluk.. 2 tane salon halım var..Küçük değil hani..230*150 falan...

Birde salon halılarımın bir küçük boyu vardı..

anladım canım 3 TL miş. o zaman. ben sık sık oraya veriyorum diye öyle almıştır belki.

il farkı da var sipidi fiyatlarda fark ediyor boşverle aynı ildeyiz aynı halı yıkama firmasına verdik halılarımızı :)

2 tane 3 m2 liik yolluk..2 tane 1,5 m2 yolluk.. 2 tane salon halım var..Küçük değil hani..230*150 falan...

Birde salon halılarımın bir küçük boyu vardı..

boşver o zaman güvenle tavsiye debilirim herkese güzel yıkıyorlar güleyüzlüler eve getirip götürüyorlar sözlerini tutuyorlar ve uygunlar hizmet tam yani :)

il farkı da var sipidi fiyatlarda fark ediyor boşverle aynı ildeyiz aynı halı yıkama firmasına verdik halılarımızı :)

şehre baksak bizim ki 2 katı olmuş olması lazım. malum ista. altın şehir... burası anneminde yolladığı yer yıllardır tanıdık olduk artık büyük ihtimalle öyle hesaplamıştır...

yok yok anladılar hissettiler senin onlara müşteri götürceğini sana torpil yaptılar :)))

benim halılarımı alırlarken teyzem araba üzerinde yazan numarayı almaya çalışıyormuş..Adam teyze neye baktın diyince.Oğlum telefonunuzu alıyodum demiş..Dimekkii bendeki potansiyeli önce senden sonra teyzemden anlamışlar...

Halıları verirken benim adımı vermeyi unutma..

halı muhabbeti olunca yine anneme dedim alırlar di mi? yok ben götürüyorum dedi ya salondaki 1 e 2 belki de hani küçük ama geçen temizlik sırasında sardım kenara kaldırırken bile kollarım, belim koptu, evde asansör de yok eskiden halıfleks olduğu için sadece yolluk gidiyordu bir de odadaki minik hafif, onlar hafifti ama bu ağır ya sabah kavgamız hayırlı olsun, başka yerler alıyormuş ama hiç vermemişiz, yeni halıyı ziyan mı ettireymişiz e biz ziyan oluyoruz. ben eski toprağım diye, pabucumum kenarı dirsekleri sakat bir tutsa ne olacak hiç düşünmüyor

şehre baksak bizim ki 2 katı olmuş olması lazım. malum ista. altın şehir... burası anneminde yolladığı yer yıllardır tanıdık olduk artık büyük ihtimalle öyle hesaplamıştır...

orasıda doğru ama bazı şeylerde istanbul daha ucuz sipidim özellikle tektilde filan burasıda pahalı bir şehir birde bizim esnaflarda hayır yok acayip esnaflarımız var :)

hehee evet senin adını verecem bana da indirim yapın diycem :)

gözümün önüne geldi bir an camdan sarkmış bir kadın numarayı okumaya çalışıyor belki sokaktaydı ama benim gözümde öyle canlandı

ayyy size bayılıyorum yorgun eski toprak olabilir işte sorun o eski toprak eski :) artık bazı şeylere dikkat etmeli

orasıda doğru ama bazı şeylerde istanbul daha ucuz sipidim özellikle tektilde filan burasıda pahalı bir şehir birde bizim esnaflarda hayır yok acayip esnaflarımız var :)

:

evet ucuz yerleri de var mutlaka ama onları araştırmak bulmak lazım.. fazla olduğu için burada rekabet çok bi pantalonu 40 yerde göreblirsin farklı fiyata farklı kaliteyle

evet ucuz yerleri de var mutlaka ama onları araştırmak bulmak lazım.. fazla olduğu için burada rekabet çok bi pantalonu 40 yerde göreblirsin farklı fiyata farklı kaliteyle

evet birde istanbul esnafı güleryüzlü güleryüzlü olmayınıda müşteri bilincinde bizimkiler kaz görüyor ve umursamaz havadalar

Akşam rüyamda araba kullanıyorum.Arabada far sensörü var..Ama farlar yanmıyor..Uğraştım uğraştım yok...

Neyse sabah kalktım hazırlandım.Eşimle arabada giderken dedimki akşam arabanın farları yanmadı.Çevirememişindir diyor

Rüya olduğunuda söylemedim akşam dışarımı çıktın diye sormuyorda çevirememişindir diyor.Çok güldüm

adam uykulu ne bilsin boşver sende alemsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…