Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ayyy size bayılıyorum yorgun eski toprak olabilir işte sorun o eski toprak eski :) artık bazı şeylere dikkat etmeli

he işte eski, haa işine gelince tabii ben yaşlıyım beni böyle kabul etsen ühü ühü duygu sömürüsü böyle işine gelmeyince iyiyim ben ölmedim ya! ama rahatsızlanınca ne oluyor? kendime yetemeyen ben, ona bakmak bir kenara işe koştuğumda, geç saatlere kadar çalıştığımda aklım evde kalıp sıkıntıdan her yerime ağırlar giriyor, üzülmesin diye ahlayamıyorum bile evde, olan bana oluyor. dersteyken telefon edememek bi yana ya o sırada bir şey olsa arayacak olsa diye kafayı yiyorum

evet ucuz yerleri de var mutlaka ama onları araştırmak bulmak lazım.. fazla olduğu için burada rekabet çok bi pantalonu 40 yerde göreblirsin farklı fiyata farklı kaliteyle

kesinlikle! pazarlardan eskisi kadar olmasa da hala güzel ve ucuz giyim bulunabiliyor (benim kumaş takıntım olduğundan, şimdi her şey likra neredeyse) bir de ihraç fazlası mağazalarda süper şeyler oluyor, ama sık sık gitmek gerekiyor, bazen 3-4 defa eli boş dönüyor insan ama buldun mu da allaaaaaahhh yurtdışında bilmem kaç sterline satılan şeyler 5 tl

mutlaka buluyorsun ama dediğin gibi her zamna olmuyor onun için zaman olacak gidip geleceksin. çok bana göre değil sıkılırım bne

camdan değil balkondan sarkmış teyzem yorgun

ikimizde tutturamadık :) yorgun daha bi yaklaşmış :)

o konu da katılamayacapım nemrutu da tam nemrut oluyor adamına göre değişiyor

evet öyle ama genel olarak sipidi bizdekilerin hepsi nemrut :))

ahh bu anneler nasılda çocuklaşıyorlar dimi

yasemin gibi kızlar annelerine annelik yapıyor yasemin annesine kızı yasemine :)) sen anneni dinlemeden ver gitsin halı yıkamaya süpriz dersin :)

evet istanbulun pazzarlarını da seviyorum ben güzel şeyler ucuz oluyor bizdede çarşamba var mağazayla ynı fiyatlar neredeyse

Sen şu arabayı daha çok al, gez, dolan boşver; rüyalarına girmeye başladı He eşin klasik erkek işte, hani takılmıştır, etmiştir demek yok çevirememişsindir Bu arada İStanbul'da değilsin gerçi ama gündüz de farların açık olması kazaları önlüyor bilirsin belki ama hatırlatayım dedim belki o yüzden rüyana girmiştir

mutlaka buluyorsun ama dediğin gibi her zamna olmuyor onun için zaman olacak gidip geleceksin. çok bana göre değil sıkılırım bne

o kadar gezerken bir göz atıver işte, ahh ahh eskiden hep gelip geçerken bakardım gözümün takıldığını, istanbul turu yaptığım için o zamanlar. artık uzaklara gitmeyince kısıtlı kalıyor insan. bizim iş yerine yakın var aslında ama işte insanın canı istemeyince ya da koşturmaktan fırsat bulamayınca aylarca uğrayamadığı oluyor, he güzel parçalar düşürünce ama motivasyon oluyor her hafta uğramaya çalışıyor insan

annemi nereye göndericem mandiş o arada çalışmıyor ki kadın, ben evdeysem illa evde zaten beni kim çıldırtacak ki, ben yoksam geziyor, evdeysem dırdır mesaisi yapıyor

geldimmm ama cıkmam lazımpatron yanımda
yok daha konuşmadım
dün 400 tl aldım patrondan sabah ehlıyet randevum vardı

dün ahmet ümit i bıtrdım sultanı öldürmek
bgunde elif şafak AŞK a başladımmm

dün ahmet ümit i bıtrdım sultanı öldürmek
bgunde elif şafak AŞK a başladımmm

ben de carissima sevgilim diye saçma bir kitabı bitirdim evde vardı, şimdi yıllardır okuyacağım dediğim çocuk kitabı olan "çocuk kalbi"ni okuyorum. eksik kalmayayım diye bu bitince uçurtma avcısı var sırada

noldu bılıyonus mu
bızım bı çırak vardı cok efendı cumadan geldı
patrona sızınle bişi konuşcam dedı
ve cıkmak ıstıyormuşanormal olan o da ustanın yanına gtcekmış
patron cocuk cıktından sonra öle şeyler dedıkı ben utandım
kıme ıyılık ettımse hep bedelı bu oldu falan bu cocuğunda babası yoktu patron ramazanda bu cocuk için para toplayp annesıne yollamıştı cocuğun.kımseye fıtre vermeyınbunlara verın dedı hep maddı manevı yardımcısı oldu
patronunda babası cocukken ölmş bu cocukta daha 16 yaşında kendını gördu herhalde
ama varya bende hıc beklemezdım
şimdık dıom ben konuşcaktm bu olay cıktı
ınş bende sorun olmazda zam işim halolur yoksa nankör hıssetcem kendımı

uçurtma avcısından sonra lütfen bin muhteşem güneşi oku
müthiş yaa

en doğrusunu sen bileceksin kangam, senin için hayırlı olan olsun, iç huzursuzluğu da fena. :44:

uçurtma avcısından sonra lütfen bin muhteşem güneşi oku
müthiş yaa

evdekiler bitince alınacaklar listesinde en başta kangam, önce uçurtma avcısını okumayı öneriyorlardı diğeri 2 kadın hakkında olduğundan belki de daha etkileyiciymiş. ama şimdi para harcamamaya çalışıyorum o yüzden evdekileri bitiriyorum.

bu arada buharda sebze pişirme aparatı var pazarda ve züccaciyelerde, hiç kullanan oldu mu aranızda, ayakları çok alçak tencere içine oturtuyorsun ama azıcık suyla pişer mi ki sebzeler :44: kızartma tenceresi içine hani sepet olur ya onunla deneyelim diyoruz ama kenarlardan buhar çıkacak böyle de:44:

ınş kangammm

sen en ıyısnı bılırsın kangam genede lıstende olsun ılerde alırsın

hıc sebzelerı buharda pişirmedım bılmımkı bıde görmedım o dedığınden:26:cok uzun sürmez mı yaa bıze pratık şeyler lazım

böcük ben yorum yapmak istemiyorum bu konuda ama olayları yaşayan kişileri tanıyan sensin iyi düşün

sebzeler suya değecekmi buharıylamı pişecek az daha pahalı bişiy diyim şu buharlı pişirma makinası çok metediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…