- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
evet birde istanbul esnafı güleryüzlü güleryüzlü olmayınıda müşteri bilincinde bizimkiler kaz görüyor ve umursamaz havadalar
ayyy size bayılıyorum yorgun eski toprak olabilir işte sorun o eski toprak eski :) artık bazı şeylere dikkat etmeli
evet ucuz yerleri de var mutlaka ama onları araştırmak bulmak lazım.. fazla olduğu için burada rekabet çok bi pantalonu 40 yerde göreblirsin farklı fiyata farklı kaliteyle
kesinlikle! pazarlardan eskisi kadar olmasa da hala güzel ve ucuz giyim bulunabiliyor (benim kumaş takıntım olduğundan, şimdi her şey likra neredeyse) bir de ihraç fazlası mağazalarda süper şeyler oluyor, ama sık sık gitmek gerekiyor, bazen 3-4 defa eli boş dönüyor insan ama buldun mu da allaaaaaahhhyurtdışında bilmem kaç sterline satılan şeyler 5 tl
camdan değil balkondan sarkmış teyzem yorgun
o konu da katılamayacapım nemrutu da tam nemrut oluyoradamına göre değişiyor
he işte eski, haa işine gelince tabii ben yaşlıyım beni böyle kabul etsen ühü ühü duygu sömürüsü böyle işine gelmeyince iyiyim ben ölmedim ya! ama rahatsızlanınca ne oluyor? kendime yetemeyen ben, ona bakmak bir kenara işe koştuğumda, geç saatlere kadar çalıştığımda aklım evde kalıp sıkıntıdan her yerime ağırlar giriyor, üzülmesin diye ahlayamıyorum bile evde, olan bana oluyor. dersteyken telefon edememek bi yana ya o sırada bir şey olsa arayacak olsa diye kafayı yiyorum
kesinlikle! pazarlardan eskisi kadar olmasa da hala güzel ve ucuz giyim bulunabiliyor (benim kumaş takıntım olduğundan, şimdi her şey likra neredeyse) bir de ihraç fazlası mağazalarda süper şeyler oluyor, ama sık sık gitmek gerekiyor, bazen 3-4 defa eli boş dönüyor insan ama buldun mu da allaaaaaahhhyurtdışında bilmem kaç sterline satılan şeyler 5 tl
Akşam rüyamda araba kullanıyorum.Arabada far sensörü var..Ama farlar yanmıyor..Uğraştım uğraştım yok...
Neyse sabah kalktım hazırlandım.Eşimle arabada giderken dedimki akşam arabanın farları yanmadı.Çevirememişindir diyor
Rüya olduğunuda söylemedim akşam dışarımı çıktın diye sormuyorda çevirememişindir diyor.Çok güldüm
mutlaka buluyorsun ama dediğin gibi her zamna olmuyor onun için zaman olacak gidip geleceksin. çok bana göre değil sıkılırım bne
ikimizde tutturamadık :) yorgun daha bi yaklaşmış :)
evet öyle ama genel olarak sipidi bizdekilerin hepsi nemrut :))
ahh bu anneler nasılda çocuklaşıyorlar dimi
yasemin gibi kızlar annelerine annelik yapıyor yasemin annesine kızı yasemine :)) sen anneni dinlemeden ver gitsin halı yıkamaya süpriz dersin :)
evet istanbulun pazzarlarını da seviyorum ben güzel şeyler ucuz oluyor bizdede çarşamba var mağazayla ynı fiyatlar neredeyse
Günaydın kızlarrr
Günaydın kızlarrr
Burdayım bennn
Böcük zam işşi ne oldu kuzum ya merak ettim
dün ahmet ümit i bıtrdım sultanı öldürmek
bgunde elif şafak AŞK a başladımmm
ben de carissima sevgilim diye saçma bir kitabı bitirdim evde vardı, şimdi yıllardır okuyacağım dediğim çocuk kitabı olan "çocuk kalbi"ni okuyorum. eksik kalmayayım diyebu bitince uçurtma avcısı var sırada
uçurtma avcısından sonra lütfen bin muhteşem güneşi oku
müthiş yaa
en doğrusunu sen bileceksin kangam, senin için hayırlı olan olsun, iç huzursuzluğu da fena. :44:
evdekiler bitince alınacaklar listesinde en başta kangam, önce uçurtma avcısını okumayı öneriyorlardı diğeri 2 kadın hakkında olduğundan belki de daha etkileyiciymiş. ama şimdi para harcamamaya çalışıyorum o yüzden evdekileri bitiriyorum.
bu arada buharda sebze pişirme aparatı var pazarda ve züccaciyelerde, hiç kullanan oldu mu aranızda, ayakları çok alçak tencere içine oturtuyorsun ama azıcık suyla pişer mi ki sebzeler :44: kızartma tenceresi içine hani sepet olur ya onunla deneyelim diyoruz ama kenarlardan buhar çıkacak böyle de:44:
noldu bılıyonus mu
bızım bı çırak vardı cok efendı cumadan geldı
patrona sızınle bişi konuşcam dedı
ve cıkmak ıstıyormuşanormal olan o da ustanın yanına gtcekmış
patron cocuk cıktından sonra öle şeyler dedıkı ben utandım
kıme ıyılık ettımse hep bedelı bu oldu falan bu cocuğunda babası yoktu patron ramazanda bu cocuk için para toplayp annesıne yollamıştı cocuğun.kımseye fıtre vermeyınbunlara verın dedı hep maddı manevı yardımcısı oldu
patronunda babası cocukken ölmş bu cocukta daha 16 yaşında kendını gördu herhalde
ama varya bende hıc beklemezdım
şimdık dıom ben konuşcaktm bu olay cıktı
ınş bende sorun olmazda zam işim halolur yoksa nankör hıssetcem kendımı
en doğrusunu sen bileceksin kangam, senin için hayırlı olan olsun, iç huzursuzluğu da fena. :44:
evdekiler bitince alınacaklar listesinde en başta kangam, önce uçurtma avcısını okumayı öneriyorlardı diğeri 2 kadın hakkında olduğundan belki de daha etkileyiciymiş. ama şimdi para harcamamaya çalışıyorum o yüzden evdekileri bitiriyorum.
bu arada buharda sebze pişirme aparatı var pazarda ve züccaciyelerde, hiç kullanan oldu mu aranızda, ayakları çok alçak tencere içine oturtuyorsun ama azıcık suyla pişer mi ki sebzeler :44: kızartma tenceresi içine hani sepet olur ya onunla deneyelim diyoruz ama kenarlardan buhar çıkacak böyle de:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?