Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ya cewvabım çıkmamış kk çok takılıyor bugün bende(

böcüşüm çok lezzetli oluyor ama ve besin değerini kaybetmiyor haşlama gibi olmuyor yani, kaynadıktan sonra ne kadar sürede pişiyor bilsem işte daha rahat alacağım ben de...

mandiş sakın bana pahalı şey söyleme, cep delik cepken delik 10 tl lik bi şey bu, he bi de minnacık mutfakta diğerleri gibi yani mikser, katı meyve sıkacağı vb dolap tepesinde yerini alır arada bir temizlenir yerine konur tekrar, kullanılmıyor tepelere kaldırınca

demedim demedim sen al memnunkalırsan bende eşime hediye alırım :))

uff ne yoğun bir gün ya

çok yoruldum halada yoğunummmm
sizi öpüp cıkıyommmmm
gelemezsem görüşmek üzree

çok yoruldum halada yoğunummmm
sizi öpüp cıkıyommmmm
gelemezsem görüşmek üzree

hadi güle güleeee

uff bende aynı ve pazartesi müdür geliyor izini bitiyor ayrıca denetim saçmalığı var ayrıca seminerler var uff daha çok şey var

tabi ona almam lazım mutfak ev işleri ona sorulur :))

niye geliyor, sen izne çıksın öyle gelsinler yaa, ee bi dakka hadi biz de denetime giricez bu aralar da eğtim sektörüyüz diye sanıyordum bu memurların denetim aşkı bu aylarda kabarıyo galba

ya arada eşin gelsin mandiş foruma, senden mutfakla ilgili bilgili gelmiyo aaa yok yok ben niye bilgi alayım benimki alsın di mi bilgileri

ne şanssızım beee
sabah uyyamadım kalktım 6 da dön dön onuda zor 6 yaptım sonra duş aldım nevresımlerı yıkadım astım değiştrdım azcıkı toz aldım baktım zaman gecmıo kıtap okuyum dedım
anam nasıl uykum geldı
şeytan dıo aman boşver uyu
melek dıo oku oku sımdık uyursan yarım saat sonra kalkcen pert olursun:)
neyse öle böle cok komıktı yaa bı okuym bı bırakıom en sonunda bıraktım ama şeytan haksız cıktı geneulen nasıl gözlerım ağrıo nasıl uyku var zor bela kalktım buz gıbı suyla acıldım
sonra koşturdu gıttım karakola 9 da randevu ıdı hemen parmak izimi verdım hemen yakın bankaya gıdıp ılk sırada ödedım koştur koştur karakola evrakları verdım
anam kendımı yormuşum
ne sıra nosuna bakılıo ne saatıneyorulduğumla kaldım
neyse ohh be dedım bu işte bıttı sorunsuz bı ajanda bakem(kitaplarımın lstesını yapmam lazım)patron aramasın mıtaksıye atla gel
ulenn dedım noldu yaa bı nefes alam
acil gel
geldım ahada dınlenmedım halada yorgunum bıde kadın 5te gıttı yerınede baktım sinirlendım
patron kahve ıstedı mısafırıde vardı
noldu surat asıon ddı dedım vaalla bıktım heee
sinirlendım sakın bişi deme adam şok ama anladı anlarsa anlasın amann bee
öle işte
şimdık geldı bana dıo bana mı kzdın
dedım bıdaha çaycını yollama ben ne mok yıycem şaştım işimimi yapcem çaycılık mı dedım
sen gıt çaycına yardımcı al dedımhala gergınım başıma ağrılar gırdı

dünde koceme dedımkı balık alak o dedıkı kebap şiş yıyek ben ınat ettım o ınat ettı
evde yımırta yedık
bugunde arıo dıo balık alakşeytan dıo alma ama benım canım cekıoo
ınş yarın güzel bı gun olur
zam işini yarın kesın konuşcam çunku haftalık alcem ve vercek o zammı kabul etmıycemmm

offf bu gün kahvaltıda misafirim vardı çok yoruldum, birde canavar gibi bir ev dolsu çocuk düşünün

patronla konuştum daha doğrusu konuşmaya çalıştım
dınlemıyorkı adam benı
yanında bır arkadaşı vardı geçen hafta verdığı gıbı kafasına göre verdıbende aldım çıktım sonra gerı gırdım dedım
bişey konuşmam lazım
arkadaşı çıktı
ben:geçen hafta verdığınız parayı almadım kasadan(hemen masaya koydu o parayı almadım)
patron:neden
b:kabul etmıyorum o kadar zammı ondan dedım
p:nıye %10 yaptım daha ne ıstıyon
b:kabul edemem benım kirama ona buna gelen zam ıle bana gelen zam cok farklı dedım
p:tamam o sadece ulaşım bedelının farkı dedı
b:ulaşımla ılgılı zaten verdın(50tl)sağol dedım ama zam ıle ulaşım cok farklı karışmasın
p:tamam sen ne ıstıyorsan söyle ben hallederım aramızda paranın asla lafı olmaz burda bunu en son sen demelısın bana dedı
b:öle ama bıdahkı ay kirama gene zam gelecek dedım konuşmam lazımdı
p:tamam sen bana söyle hallettım bıl dedı yolladı benı
konuşuruz sonra
üzülme dedı

sağolsun desemkı 100 tl verır hemen bunları düşünce bıraz zorlandım ama konuştum rahatlarım
daha konuşcaz
ben o farklarıda dıycem
% delik zam vercekse herkese eşit versın o zman falan söyluycem yanı
gene sonuç yok pofff

böcüğüm çok tatlısın sen

hastayım çookk hemde cumartesi günü çalışmak zorundayım nedir bu patronlardan çektiğimiz. dün arayıp gelemeyeceğimi söylediğimde erken başladınız hastalanmaya dedi hay allahım yaa sanki bayılıyorum ben salya sümük dolaşmaya !!

Adam işte tamam ne demiş ne düşünüyorsun böcük..gözün aydın

Adam işte tamam ne demiş ne düşünüyorsun böcük..gözün aydın

öle görünüyoo ama bana kesın yanıt lazım
ctesı gıderken bişey ıstıyor musun dedı yok dedım konuyu açıklığa kavuşturalım yeter dedım
tmm ptesı konuşuruz dedıbeklıommmm

günaydın bu arada

günaydın ; niye böyle dedi yaptığı iyilikleri kullanmasın..bence buna izin verme..

hakkın ne ise yine onu söyle yapsın.

Günaydın kızlar...

Böcük seni patronun sevindirir kuzum..Düşünme hiç..

ha birde galiba ben hamileyim..Dün çift çizgiyi gördümde

Günaydın kızlar...

süper cannım hadi hayırlı olsun dr gittin mi kan testi için genelde adetin yeni geçti ise silik çizgi çıkıyor

günaydın ; niye böyle dedi yaptığı iyilikleri kullanmasın..bence buna izin verme..

hakkın ne ise yine onu söyle yapsın.

yok cnm öle demek ıstese derdı benım verdıklerım noldu dıye ama o aramızdakı sevgıden söyledığı bişeydı

yapsın tabee patron o para cokkkk
Günaydın kızlar...

uyyyyyy
hadı gözun aydın cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…