- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Saolasın canım
Benim testim belirgin çıktı canım..Daha kan testi yaptırmadım..Dün 1 gün geçmişti
yok cnm öle demek ıstese derdı benım verdıklerım noldu dıye ama o aramızdakı sevgıden söyledığı bişeydı
yapsın tabee patron o para cokkkk
Böcük teşekkürler canım...
Speedy kendi doktorum bugün yoktu hastanede..Kan testini yaptırırım bugün..Doktorada giderim yarın öbür gün..
eeee eşine nasıl söyledin ? sen daha kimseye bişey söylememişsindir kesin
Dün eşiml birlikte yaptık testi..Hafta içi olsaydı bir süpriz düşünürdümde haftasonu hep birlikteyiz zaten..
anladım canım oda sevinmiştir. inşallah test sonucunda da güzel haberlerini alırsınız.
Günaydın kızlar...
Böcük seni patronun sevindirir kuzum..Düşünme hiç..
ha birde galiba ben hamileyim..Dün çift çizgiyi gördümde
günaydın hayırlı haftalar kızlar
kızlar acayip yoğun bir gün beni bekliyor
boşver şimdi hatırladım akşam arkadaşımın düğünündeydik geç te olunca cevap veremedim ben sağlıkocağında yaptırdım o testi
Eşim beklemiyordu..Onunki şaşkınlıktı önce..:))
Bu sabah ben önce çıktım çocuğa iyi bak diyor gözler kapalı
öle görünüyoo ama bana kesın yanıt lazım
ctesı gıderken bişey ıstıyor musun dedı yok dedım konuyu açıklığa kavuşturalım yeter dedım
tmm ptesı konuşuruz dedıbeklıommmm
günaydın bu arada
hayırlı olsun boşver testte gördüysen tamamdır onda var gözüken doğrudur ama yok gözüküp var olabiliyor yani kesin var
inanamamıştır ilk başta görünce
sabah dank etmiş sanırım
hayırlısı olsun canım. harika bir haberdr ne zaman gideceksin kontrole
yapsın tabiki
------------------------
c.tesi gece 2 görümcem ve ben uzun hikaye filmine gittik. oradan çıktık saat 1'e geliyordu eşimi aldık tophaneye gittik. sonra tabi bize sabah 5 te yattık. pazar günü de 9 da kalktık.
plastik ayakkabı dolabı istiyorum koçtaşa gittik bulamadık ama yürüyen ben miyim bedenim mi anlayamadım öyle kötüydüm ki uykusuzluk yorgunluk eve gelir gelmez hemen yattı 7 de kalktım
haftasonu uykusuzlukla geçti c.tesi de uyuyamadım sabahın köründe kalktım
ve filme gitmek istenyen var ise sakın boşa zaman harcamayı gitmeyin çok kötü
senin ajandanın yoğunluğundaan sipidim bir gün dinlenmeye ayır enerjini depola ve devam et yoğun tempoya
Saolasın mandiş..
Testte 2 koyu çizgi oluştu...
haftasonu hiç böyle planımız yoktu ne güzel çıksakta normal saatimizde döner evde yatarız diyorduk. ama yine doldu.. bu akşam da karadayı ve ütülerim var
tamam işte kesin var boşver sağlık ocağına git hemen test yapıyorlar sonuçları netten alabiliyorsun ayrıca telefonlada sorabilirsin sonuçlarını var mı yokmu filan diye zaten oraya kayıt yaptırman zorunlu ya oda çıkar işin içinden sonra hemen kadın doğum doktoru bul kendine keseni gör :))
böcük sen kitaplarını bizim bu taraftan alıyorsun değil mi ? nereden alıyorsun ? dün kitap beğendim de alıyım diyorum...
bide br yumak mutluluk kitabına mı başladın ?face de resmini gördüm
Günaydın kızlar...
Böcük seni patronun sevindirir kuzum..Düşünme hiç..
ha birde galiba ben hamileyim..Dün çift çizgiyi gördümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?