Tamam canım..Birazdan gidecem sağlık ocağına..Orhan solakoğluna gidecem bugün hastanede değildi..Yarında ona giderim artık :)
sipidi gezme seni çekiyor :))
hayırlısı olsun canım. harika bir haberdr ne zaman gideceksin kontrole
yapsın tabiki
------------------------
c.tesi gece 2 görümcem ve ben uzun hikaye filmine gittik. oradan çıktık saat 1'e geliyordu eşimi aldık tophaneye gittik. sonra tabi bize sabah 5 te yattık. pazar günü de 9 da kalktık.
plastik ayakkabı dolabı istiyorum koçtaşa gittik bulamadık ama yürüyen ben miyim bedenim mi anlayamadım öyle kötüydüm ki uykusuzluk yorgunluk eve gelir gelmez hemen yattı 7 de kalktım
haftasonu uykusuzlukla geçti c.tesi de uyuyamadım sabahın köründe kalktım
ve filme gitmek istenyen var ise sakın boşa zaman harcamayı gitmeyin çok kötü
böcük sen kitaplarını bizim bu taraftan alıyorsun değil mi ? nereden alıyorsun ? dün kitap beğendim de alıyım diyorum...
bide br yumak mutluluk kitabına mı başladın ?face de resmini gördüm
aman sızdede hıc romantızım yokDün eşiml birlikte yaptık testi..Hafta içi olsaydı bir süpriz düşünürdümde haftasonu hep birlikteyiz zaten..
günaydın hayırlı haftalar kızlar
kızlar acayip yoğun bir gün beni bekliyor
boşver şimdi hatırladım akşam arkadaşımın düğünündeydik geç te olunca cevap veremedim ben sağlıkocağında yaptırdım o testi
Eşim beklemiyordu..Onunki şaşkınlıktı önce..:))
Bu sabah ben önce çıktım çocuğa iyi bak diyor gözler kapalı
Canımm hadi hayırlıı olsunn gözün aydın çok sevindimmmm
böcük bence de patronun seni üzmez fazla fazla verir sen diğerlerini boşver sana olan tavrına bak
Böcük nasıl süpriz hazırlıyacam..adetim gecikti günlerden pazar..Nasıl olacak
Akşam iyi geceler aneyyy diyor
Daha ikimizde şaşkınız tuhafız..Sanırım kalp atışını duymamız gerekiyor :))
Mandiş solakoğlunda 2 yeğenim doğdu..İyi doktor dediğin gibi..Yarın hastanedeyse gidecem bakalım
sipid o grinin ellı tonunu alcaktım vazgectımbana göre değil dedım tabı ben sadece şöle bı göz ettım cınsellık ön plandaydı sankı o yüzden tabı sen bılınn
sınemaya kocemle gıdemez olcez sanırım işinden dolayı
esenlerden cnm annemlerın ordan yanı
ne alcaktın kaç tl idi
olm bı gün daha bekleseydınnnınsan şöle güzel bı masa hazrlar ne bılem 3.tabak koyar onada bıberon emzık falan koyar aklına bişiler getr işte
aman sızın içiniz geçmiş
doğrudur. ama edebiyat üzerine besleyici bir yapımmış. görümcem örtmenlik okuyor dao bahsetmişsi belki o alır ben ondan alırım falan filan
hımm uzakmış. diğer yere bakarım o zaman fiyatları ikisi de 20 TL falandır hiç bakmadım almayacağım diye..kendime güzel bir kitaplık istiyorum. ıkea ya gideriz bu hafta tek sıra raf gibi bişey
Böcük nasıl süpriz hazırlıyacam..adetim gecikti günlerden pazar..Nasıl olacak
Akşam iyi geceler aneyyy diyor
Daha ikimizde şaşkınız tuhafız..Sanırım kalp atışını duymamız gerekiyor :))
Mandiş solakoğlunda 2 yeğenim doğdu..İyi doktor dediğin gibi..Yarın hastanedeyse gidecem bakalım
yapacaktım bunu ama nasıl sabredeyim ya demek kolay...
4 aydır bekliyorum 1 gün beklenirmi delimisin
kalp atışına daha var önce kese görceksiniz :)
doğrudur bıde herkesın okuma kültürü farklı ben elimi uzattım kıtapcıdakı kız hıc sana göre değil aslında ve bahsedıldığı kadar özellığı yok dedı bende bı kaç sayfa okudum hakket beğenmedım
tabı herkesın kendı görüşü belkı ben yanlış sayfaalrda gezındım
evt uzak sana ama ben gıttığımden süreklı sorun olmuo zaten ordan geçmek zorundayım annemlere gıderken
geçen hafta annemler köyden geldıler dıo al kzım götür bişiler aman dedım anne kim taşıycak kocemle gelınce alrım hakkımı ayır dedım
annemde dıo 3 poşet kıtabı taşıyon amao ayrı dedım
bı tek peynır aldım köyden o kadar pekmezım falanda kaldı
keşke yakın olsak ben sana cok uyguna alırdım ama sana vermesı şimdık sorun belkı bayramda bana vakıt ayırrısan görüşürüz ne dersın hatta ıstersen eda mırayla falanda görüşürüz
başka zmanım olmaz belkıde
ikea bende ıstıyorum kıtaplık ama kocem ınat ettı almıoo uyusss kendı evınmıze alırmışık sankı olcek yada kaç yıl daha üst üste kalcak kıtaplarım bakalım
en sonunda o küçük odadakı koca saksıyı atıp kııtaplık alcam oraya
demek kolay mı
ne bılem ben sabrederdım bıde süprıslerı severım her ne kadar odun olsamda
mesela köyde annem kal kal dedı ben kaçtım demedım ehlıyet sınavım varsabrettım 2 ay kazandım öle dedım:)
hamış olsam ben bıkaç ay sonra hatta karnım şişsin baya öle derım herkesesıze bıle dımem öle hemen
bende o kitabı bilmiyordum haftasonu laflafı açtı işte. ondan bahsettiler dünde cevahire gitmişken bakıyım dedim ama nedense almadım. kış geliyor ya böyle kitap okuyasım geliyor deli delidaha bir keyifli oluyor..
bi ara birlikte gider alırsınız kitaplar ayrı yaa yemek içmek akla bile gelmiyor. okumak daha bir güzel..
bayram da olabilir canım konuşalım..ama ilk günleri olmasın.. 28 ekim pazar olabilir. biz ilk günleri mutlaka gezeriz çünkü. son zamana bırakalım. gündüz buluşuruz ı
dur sana istediğim kitaplığı yollayım sende böyle bakabilirsin az yer kaplar istediğin zaman sök götür
demek kolay mı
ne bılem ben sabrederdım bıde süprıslerı severım her ne kadar odun olsamda
mesela köyde annem kal kal dedı ben kaçtım demedım ehlıyet sınavım varsabrettım 2 ay kazandım öle dedım:)
hamış olsam ben bıkaç ay sonra hatta karnım şişsin baya öle derım herkesesıze bıle dımem öle hemen
ee yazıngezmekten tab gözün kıtap görmuyoobence sen kışında gezersın
tophane nere yahu ben hıc bılmımbelkıde gttım hee sizle gıttığımız yer nereydı:26:
ben kocemle kıtap almaya gtmem hatta kımse olmasın mümkünde gözümün içine bakıyolar hadı hadı dıyesıkılıp almaadan cıkıom
ilk günler bende anamla babamla akrabalarla gecırır sonra kocemın tarafına gıderım olur konuşuruz bde bayramdan sonra ben ızne cıkabılırım o zamnda gelırm dıycemde sız çalışıonus:)
bakcez artık
ekle bakem
Kalp atışını duymadan çevreme söylemeyi düşünmüyorum.Ama eşim dayanabilirse tabi..Dün en yakın arkadaşına söyledi mesela..Kesin bugün babasınada söyler..İllaki birileriyle paylaşacak
sızınde mıbizim 7 sülale duyar herhalde.. ne ben ne eşim dayanamaz
bunlar raf işte yada tek sıra rafta olabilir daha az yer kaplar
Eki Görüntüle 533438 Eki Görüntüle 533439
o Allahın emri kesin gezerizgezmeyiz aman kış geldi falan diyoruz ama bahane gidecek yer yine buluyoruz
tophane kabataşın oralarda.. nargile kafeleri var sizinle gittiğimiz eyüp gazel.
bizimki çok karışmaz. hatta dün nasıl mükemmel çocuk yetiştirebilirim kitabına baktık eşime bahsetmiştim.. ama bulamadık. bi anda aklımıza geldi yoktu..
bizimde öyle olur ilk günlerde bitiririz. kahvaltıya anamlara gidicez.sonra önce bizim tarafı bitirip öyle geçeriz diğer tarafa..
evet eda da çalışıyor öyle uymaz bayram için konuşuruz onlarla da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?