Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sipidi gezme seni çekiyor :))

galiba... geliyor dönüyor yine beni buluyor...

--------------------

mutluluk ; bende okudum başka kitaplar almak istiyorum. grinin elli tonu ve Boranın kitabı aklıma bunlar takıldı öncelik boranın kitabı daha önce okuduğumun devamı.

sınemaya kocemle gıdemez olcez sanırım işinden dolayı

böcük sen kitaplarını bizim bu taraftan alıyorsun değil mi ? nereden alıyorsun ? dün kitap beğendim de alıyım diyorum...

bide br yumak mutluluk kitabına mı başladın ? face de resmini gördüm

esenlerden cnm annemlerın ordan yanı
ne alcaktın kaç tl idi

yok cnm o seriyi bıtrdım benama hergun okuduğum bır kıtabı eklemeye karar verdım fikir olur dıye
hatta o yazarın yenı serisi başladı türkiyede sadece 1.kıtabı yayımda onuda aldım

Dün eşiml birlikte yaptık testi..Hafta içi olsaydı bir süpriz düşünürdümde haftasonu hep birlikteyiz zaten..
aman sızdede hıc romantızım yok
ınsan bı süprüs hazrlar bee

h geldın cnm
kolay gelsn benımde öle olcak sanırımm

Eşim beklemiyordu..Onunki şaşkınlıktı önce..:))

Bu sabah ben önce çıktım çocuğa iyi bak diyor gözler kapalı

havaya gırdı desene

böcük bence de patronun seni üzmez fazla fazla verir sen diğerlerini boşver sana olan tavrına bak

üzmesın tabe nerde bulcak ben gıbısıını

mutlu hgeldın

sipid o grinin ellı tonunu alcaktım vazgectım bana göre değil dedım tabı ben sadece şöle bı göz ettım cınsellık ön plandaydı sankı o yüzden tabı sen bılınn

Böcük nasıl süpriz hazırlıyacam..adetim gecikti günlerden pazar..Nasıl olacak

Akşam iyi geceler aneyyy diyor

Daha ikimizde şaşkınız tuhafız..Sanırım kalp atışını duymamız gerekiyor :))

Mandiş solakoğlunda 2 yeğenim doğdu..İyi doktor dediğin gibi..Yarın hastanedeyse gidecem bakalım

ctesı eve gtmem 18:20 falandı hemen süpürgeyı açtım başkada iş etmedım cok yorulmuştum
pazar sabahta kocem geldı onunla uyduk durduk tabı ben uyyo numarası yapıp kıtap okudumsonra kalktım temızlık yaptım en sessızınden sonra ütü
kocemı 2de uyandırdım cok acıkmıştım
kahvaltı edıp tekrar uydu bende kıtaba devam ettım
akşamda palamut ızgara aldı ama hıc beğenmedım:120:normalde emınönünde hep yerım ama ızgarasını nedense sevmedım zorla yarım yedım midem fena oldu kocem bıtrdı hepsını
yetenek sızsınıze baktık sonra o gıtt bende yattım

olm bı gün daha bekleseydınnnınsan şöle güzel bı masa hazrlar ne bılem 3.tabak koyar onada bıberon emzık falan koyar aklına bişiler getr işte
aman sızın içiniz geçmiş

sipid o grinin ellı tonunu alcaktım vazgectım bana göre değil dedım tabı ben sadece şöle bı göz ettım cınsellık ön plandaydı sankı o yüzden tabı sen bılınn

doğrudur. ama edebiyat üzerine besleyici bir yapımmış. görümcem örtmenlik okuyor da o bahsetmişsi belki o alır ben ondan alırım falan filan

sınemaya kocemle gıdemez olcez sanırım işinden dolayı
esenlerden cnm annemlerın ordan yanı
ne alcaktın kaç tl idi

hımm uzakmış. diğer yere bakarım o zaman fiyatları ikisi de 20 TL falandır hiç bakmadım almayacağım diye.. kendime güzel bir kitaplık istiyorum. ıkea ya gideriz bu hafta tek sıra raf gibi bişey

olm bı gün daha bekleseydınnnınsan şöle güzel bı masa hazrlar ne bılem 3.tabak koyar onada bıberon emzık falan koyar aklına bişiler getr işte
aman sızın içiniz geçmiş

yapacaktım bunu ama nasıl sabredeyim ya demek kolay...

4 aydır bekliyorum 1 gün beklenirmi delimisin

doğrudur bıde herkesın okuma kültürü farklı ben elimi uzattım kıtapcıdakı kız hıc sana göre değil aslında ve bahsedıldığı kadar özellığı yok dedı bende bı kaç sayfa okudum hakket beğenmedım
tabı herkesın kendı görüşü belkı ben yanlış sayfaalrda gezındım

evt uzak sana ama ben gıttığımden süreklı sorun olmuo zaten ordan geçmek zorundayım annemlere gıderken
geçen hafta annemler köyden geldıler dıo al kzım götür bişiler aman dedım anne kim taşıycak kocemle gelınce alrım hakkımı ayır dedım
annemde dıo 3 poşet kıtabı taşıyon amao ayrı dedım
bı tek peynır aldım köyden o kadar pekmezım falanda kaldı
keşke yakın olsak ben sana cok uyguna alırdım ama sana vermesı şimdık sorun belkı bayramda bana vakıt ayırrısan görüşürüz ne dersın hatta ıstersen eda mırayla falanda görüşürüz
başka zmanım olmaz belkıde

ikea bende ıstıyorum kıtaplık ama kocem ınat ettı almıoo uyusss kendı evınmıze alırmışık sankı olcek yada kaç yıl daha üst üste kalcak kıtaplarım bakalım
en sonunda o küçük odadakı koca saksıyı atıp kııtaplık alcam oraya

kalp atışına daha var önce kese görceksiniz :)

yapacaktım bunu ama nasıl sabredeyim ya demek kolay...

4 aydır bekliyorum 1 gün beklenirmi delimisin

demek kolay mı
ne bılem ben sabrederdım bıde süprıslerı severım her ne kadar odun olsamda
mesela köyde annem kal kal dedı ben kaçtım demedım ehlıyet sınavım varsabrettım 2 ay kazandım öle dedım:)
hamış olsam ben bıkaç ay sonra hatta karnım şişsin baya öle derım herkesesıze bıle dımem öle hemen

bende o kitabı bilmiyordum haftasonu laflafı açtı işte. ondan bahsettiler dünde cevahire gitmişken bakıyım dedim ama nedense almadım. kış geliyor ya böyle kitap okuyasım geliyor deli deli daha bir keyifli oluyor..

bi ara birlikte gider alırsınız kitaplar ayrı yaa yemek içmek akla bile gelmiyor. okumak daha bir güzel..

bayram da olabilir canım konuşalım.. ama ilk günleri olmasın.. 28 ekim pazar olabilir. biz ilk günleri mutlaka gezeriz çünkü. son zamana bırakalım. gündüz buluşuruz ı

dur sana istediğim kitaplığı yollayım sende böyle bakabilirsin az yer kaplar istediğin zaman sök götür

Kalp atışını duymadan çevreme söylemeyi düşünmüyorum.Ama eşim dayanabilirse tabi..Dün en yakın arkadaşına söyledi mesela..Kesin bugün babasınada söyler..İllaki birileriyle paylaşacak

ee yazıngezmekten tab gözün kıtap görmuyoobence sen kışında gezersın
tophane nere yahu ben hıc bılmımbelkıde gttım heesizle gıttığımız yer nereydı:26:

ben kocemle kıtap almaya gtmem hatta kımse olmasın mümkünde gözümün içine bakıyolar hadı hadı dıyesıkılıp almaadan cıkıom

ilk günler bende anamla babamla akrabalarla gecırır sonra kocemın tarafına gıderım olur konuşuruz bde bayramdan sonra ben ızne cıkabılırım o zamnda gelırm dıycemde sız çalışıonus:)
bakcez artık

ekle bakem

bizim 7 sülale duyar herhalde.. ne ben ne eşim dayanamaz

bunlar raf işte yada tek sıra rafta olabilir daha az yer kaplar

o Allahın emri kesin gezeriz gezmeyiz aman kış geldi falan diyoruz ama bahane gidecek yer yine buluyoruz
tophane kabataşın oralarda.. nargile kafeleri var sizinle gittiğimiz eyüp gazel.

bizimki çok karışmaz. hatta dün nasıl mükemmel çocuk yetiştirebilirim kitabına baktık eşime bahsetmiştim.. ama bulamadık. bi anda aklımıza geldi yoktu..

bizimde öyle olur ilk günlerde bitiririz. kahvaltıya anamlara gidicez. sonra önce bizim tarafı bitirip öyle geçeriz diğer tarafa..

evet eda da çalışıyor öyle uymaz bayram için konuşuruz onlarla da

Kalp atışını duymadan çevreme söylemeyi düşünmüyorum.Ama eşim dayanabilirse tabi..Dün en yakın arkadaşına söyledi mesela..Kesin bugün babasınada söyler..İllaki birileriyle paylaşacak

karı koca ağızında mercımek ıslanmıo demek:)
bizim 7 sülale duyar herhalde.. ne ben ne eşim dayanamaz

bunlar raf işte yada tek sıra rafta olabilir daha az yer kaplar

Eki Görüntüle 533438 Eki Görüntüle 533439
sızınde mı
ay yok ben dımem baya 3 4 aylık olsun öle derım aslında doğana kadar demesemde olurda o olmaz işte gıttığımde anlarlar

raflar cok hoş ama ben raf deil baya büyük kıtaplık ıstıyorumbunlar ancak dekor olur
benımse cok fazla kıtabım var cnm ondan
yoksa bende 3 boylu olarak duvar rafı aldım ama duruyo kenarda

anladım cnm

benımkıde karışmaz ama ben sıkılırım alışverışe falan yalnız gıdrım hatta ablam aman ben senle gtmem bişi beğenmıyon dıoama beğenmemekten zıyada yanımda bırı olunca sankı acele etmem lazım gıbı bıde beğenmedığımı alıyorum
hele kocmle gtmeyı hem ıstıyom hem ıstemıyom
bütün mağazayı bana gydırır bunuda dene bunuda bunuda alalım bunuda benı batrcak ondan onlarda gtmem:)

tmm cnm bayramda ınş görüşürüz bende bayramda cok sürtcemm valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…