- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
karı koca ağızında mercımek ıslanmıo demek:)
sızınde mı
ay yok ben dımem baya 3 4 aylık olsun öle derımaslında doğana kadar demesemde olurda o olmaz işte gıttığımde anlarlar
raflar cok hoş ama ben raf deil baya büyük kıtaplık ıstıyorumbunlar ancak dekor olur
benımse cok fazla kıtabım var cnm ondan
yoksa bende 3 boylu olarak duvar rafı aldım ama duruyo kenarda
anladım cnm
benımkıde karışmaz ama ben sıkılırım alışverışe falan yalnız gıdrım hatta ablam aman ben senle gtmem bişi beğenmıyon dıoama beğenmemekten zıyada yanımda bırı olunca sankı acele etmem lazım gıbı bıde beğenmedığımı alıyorum
hele kocmle gtmeyı hem ıstıyom hem ıstemıyom
bütün mağazayı bana gydırır bunuda dene bunuda bunuda alalım bunuda benı batrcak ondan onlarda gtmem:)
tmm cnm bayramda ınş görüşürüz bende bayramda cok sürtcemm valla
aynen öyle koyalım mercimeği fırına direk o gün söyleriz herhalde..ama aslında en güzeli işi garantiye aldıktan sonrası..
kan testini alacaksın bide keseyi göreceksin tamamdır al hoparlörü eline duysun cümle alem
ben öyle büyük istemem ya kocaman olur öyle almak için ayrı bir çalışma odası falan olaiblir ancakşimdi aldığımı kırmızı odaya koyacağım. ileri de bebek odası olacak ona da uyumlu olmalı ( bunu bile düşünüyoru m )
inş görüşebiliriz.
bencede ya Allah korusun düşük falan olunca bıde mılletın çenesı durmaz ve süreklı sorarlar bıde o acı üstüne bunu mıllete anlatmak var o yüzden ben baya demem kocemde derse yalanlarımama çemkırırım demez
haklsın ama benım küçük odamda ufuk değişklıkler yapabılırım mesela o koca saksıdan bı kurtulsam oraya 3lü sehpamı koyar kapnın olduğu duvarım boş oluo dar uzun bı beyaz kıtaplık olabılır
dekoruda bozmaz
cocuğu hıc düşünmuyorum cnm valla
zaten oda yok ona odası olması için zaten o kucuk odanın eşyalarını naparım bılmem ama ınş bebem olana kadar büyük bı evım olur enazından bı odam fazla olsa yeter cunku o odamı cok sevıyorum kıyamam atmaya kımseye vermeye
bakalım ksımet
ayy ınş görüşürüz cnm
bu arada elif şafak aşk a başlamamın 3.günündeyım ama bgun okuyamadım sadece dün okudum baya sevdımm yarısınıda geçtım
sabah otobuste oturamadımokuyamadım
aklım fikrim orda kaldı akşam olsada okusammm dıyorumama otobuste akşamlarıda uyku yapıyoo:)
bizimde küçük odadaki koltuk kalacak artık öyle bir oda yaparız herhalde hiç bilmiyrum. oturma odamız olmayacak.. gerekte yok zaten 1,5 sene de 1 kere bile oturmadık gereksiz.
güzel kitap evet
bızde küçük odayı kullanmıyoruz aklım olsa hıc köşe takımı falan almazdım şimdık gözden cıkarmak zor
sen okudun mu
ben ilkkez elif şafak okuyorum ama cok beğendım tümkıtaplarını alırım artık
sırada iskender var
elif şafak ve ayşe kulin asla kitaplarını kaçırmam diyebilirim.
İskender de .. çok güzel. tavsiye ederim mutlaka oku
kızlar eşim memlekte gidiyor ben gidemiyorum malum o kadar yolu gitmeme olanak yok eşimde dedi gelme ben yanlız gideyim diye ama ben yanlız kalacam buırada ve bu halde annemde yok moralim bozuldu açıkcası
ayşe kulinde okumadımdıycenkı ne okuyon sen
valla gncel kıtapları gerılım korku ve dünya klasıklerınden fırsatım olmadı desem
iskender ı aldım ve kesınlıkle tüm kıtaplarını okuycam
ayşe kulın ı de araştrmam lazım
kızlar eşim memlekte gidiyor ben gidemiyorum malum o kadar yolu gitmeme olanak yok eşimde dedi gelme ben yanlız gideyim diye ama ben yanlız kalacam buırada ve bu halde annemde yok moralim bozuldu açıkcası
adı aylin ile başlayabilirsin ilk okuduğum oydu
kitap zevkleri aynı olmayabiliyor.. senin okuduklarında benim çok dikkatimi çekmez mesela
tek kalma bence başka tanıdık yok mu onlarda kall
ayşe kulinde okumadımdıycenkı ne okuyon sen
valla gncel kıtapları gerılım korku ve dünya klasıklerınden fırsatım olmadı desem
iskender ı aldım ve kesınlıkle tüm kıtaplarını okuycam
ayşe kulın ı de araştrmam lazım
eğer sağlıkla ılgılı sorunun yoksa keyfıne bak derım
ohh uzat ayacıklarını
adı aylin ile başlayabilirsin ilk okuduğum oydu
kitap zevkleri aynı olmayabiliyor.. senin okuduklarında benim çok dikkatimi çekmez mesela
kimseyi istemiyorum sipidi herkesin bayramı sonuçta eş dost dolaşcak kendime bağlamak istemiyorum kimseyi
bı bakarım cnm
zaten öncelıkle bıraz okuyorum kıtabı benı çekerse alıyorum
mesela elif şafak ta aşk dıyınce ınsanlar arasındaki ilişki sanmıştım ama sonra okudum ve mevlana ıle ılglı olunca aldım
çünkü mevlana kıtaplarına bayılıyorum cokta okudum o yüzdende sevdım
işte böcük tansiyonum düşüyor ve bende düşüyorum baygınlık geçiriyorum
evet herkes öyle alıyor kitap pembe falan ya birde.
ben sana söyledim sanıyordum. Allah'a mevlanaya olan aşk diyedemek söylememişim.
bırbırıne bağlantılı kıtapları sevıyorum bıde
mesela f.emecen tarıh kıtaplarını okudum sonra ahmet ümit sultanı öldürmek okudum ıkısındede tarh ıle ılgılı aynı bılgılere rastladım sonra elif şafak ta daha önce okuduğum sinan yağmur kıtaplarındakı mevlana ıle pekıştrdım
çok hoşuma gıttı
demedın sanrım cnm ama önemlı değil belkıde ben unuttum
akşama ne yemek yaptınız:26:
ben nohut pılav cacık çorba
Tavuklu bulgur pilavı
Zeytinyağlı Taze fasulye
Cacık
Eşimin vazgeçilmez menüsü
bugun işyerındde aynısı var bızım
ayy cacık a bayılıyorum yaaaama bulgur yıyemıyorum mıdemı ağrıtıyoo aslında pirinçten sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?