nadia bence oturup güzelce konuşup ayrı evde yaşamak istediğini kabullendirmelisin eşyalarını alıpda izin vermeseler ne olacak
yaşadıklarını bilmiyorum bilememde duygularını anlayamadığım için pek yorum yapmıyorum ama kendini üzme yıpratma bu kadar derin değil daha yüzelsel baksan olaylara
yapamıyorum ıste ... sureklı laf sokuyorlar sureklı bı satasma halındeler ...
mutsuzum onların yanında , bırsey sorarsın cvp vermeye tenezzul etmez baba hazretlerı ama bısey yapınca hemen yorum yapar bunu neden boyle yaptın su neden boyle dıye dayanamıyorum ya mıdem agrıdı sabahtan berı dusunmkten ... bn esyaları alıp kafama gore yerlesıyım zaten sureklı kavga edıyoruz bı gun ceker gıderım :)
merhaba,
yalnız nadya ile, 2 gün önce arkadaş olduk burda, yazışıyoruz,
ailesinden dertli oldunu bilmiyordum,
yazışmadıığım biri olsa dediğiniz doğru evet..
bız hep boyleydık cnm bu saate kadar duzelmedı bundan sonra hıc duzelmez ,
canınızı sıkmıyım ya kapatalım bu konuyu ...
baska seyleerden konusalım
böcük nereye gidiyorsun tatilde
bılmıyordum ama bırden böle pat dıye dalınca dedım hopp o rahatsız olmayıp anlatabılırde ben bırden kızdım yanı sana tabı arkadaş olduğunuzu bılmıyorum
genede konunun tekrarlanmaması lazımkı acı tazelenmesın
anladım cnm sen üzülme herşey olacağına varır
bayramda anamlar babamlar komşu eş dost akraba ve eşimin tarafı cnm son gün belkı kk dan kızlarla buluşuruz yanı ınş öle geccek
bayramdan sonrada ç.kale
evettt çanakkaleye git böcük benim içinde balık ye olurmu :)
mandiş geçen biryerlerde okudum haftada 2 kereden fazla balık yemek zararlıymış hamilelere...Ben zorla anca 1 kere yiyebiliyorum
bilmem boşver benim doktorum istediğin kadar ye yemezsen hapını veririm bak dedi
7 aydan sonra bebek kilo almaya başlıyor asıl o zaman yediklerin önemli şuandada yediklerin önemli ama kilo yapmayan şeyler yemelisin ve cevizi her gün 10 tane kadar sütü peyniri yoğurdu filan bünyen güçlü olsunn diye şimdi yediklerin bebek çok bişiy almıyor şuan senden
günde 2 bardak süt içiyorum.peynir,yoğurt,yumurtada teketiyorum hergün..
Balık haftada 1 yiyorum..2 gün yapmalıyım..
Ama içecek birşey yok uyuz oluyorum ya..Hazır meyve suyu,çay,kahve,kola zaten yokk..
Arada meyve suyu içiyorum madensuyuda..Dün isyanlardaydım ben ne içecem diye...
9 ay dikkat edicem yediklerime depolayımda ben :) Bebişim 7. aydan sonra alsın
sende duymamazlıktan gelmeye çalışsan nadia
eşyaları alır koyarsında sonra gidemezsen yaptığın masrafa yazık
maden suyunu çok içme iç ama aşırıya kaçma bol su susamasan bile suyu bol iç meyveleri alıp evde kendin sık suyunu koy buzdolabına onları iç
evettt çanakkaleye git böcük benim içinde balık ye olurmu :)
bılmıyorum ya o kadar karmasıgım kı savcılıkta oyle davrandı bana hıc unutamıyorum nefret edıyorum babamdan
tmm cnm :)h sonu emınönune gıder gene yerımm
tmm cnm :)h sonu emınönune gıder gene yerımm
resım acılmamıs lınk eklıyım de oradan bakın yrn alcam aklıma yatarsa
A101 aktüel ürünler 24 Ekim 2012 | A101 Aktüel
madensuyunu arada içiyorum..Su sürekli içiyorum..Dediğin gibi ben kendi meyve suyumu yapayım bari..
Öğle yemekleri zor oluyor
Dün balık yiyeyim dedim.Balığı anca ekmek arası yiyebilyorum..Meyve suyu içemediğimden su istedim içecek..Adam hesabı alırken su parasnı almadı.Kanımca param yok sandı.Suyla yiyinca balık ekmeği
:)) alemsin boşver şalgam iç ayrıca çok iyi geliyor grip nezle gibi hastalıklara bünyeni kuvvetlendiriyor ayrıca balıkla çok güzel gidiyor
Şalgam hiç denemedim.Onuda deniyeyim bakalım
şalgam grip olamya filan başlarsan limonu sık içine öyle iç bolca nezleye gribe çok iyi ilaç alamadığın için normaldede balıkla güzel gider ayrıca hamilelikte olabilecek kabızlığa iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?