Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kaç saattir pc açık bir oturamadım başına

nadia, mandiş haklı baştan sağlama al kendini nasıl bilmiyorum ama bir de annen diyormuş otramazsın diye masrafa girip bir de eşyaları boşa almış olma sonunda, çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum, ama inadına sarılmalısın hayata, olmazsa ev arkadaşıyla kiraya çıkabilir misin, bir de onu düşünsen? tapu babana ait olunca muhtemelen sana izin vermeyecekler maalesef ama sen tanıyorsun aileni en iyi kararı sen verebilirsin yine...

şalgam demişler, off çok severim, acılısını da

anadolu yakasında mı oturuyordun ?

evt cnm nıye sorduydun:26:
nadıa o markaayı bılmem kullanmadım ama ben sana korkmaz önerırım hem pahalı değil güveçsetlerıne bak hem kçük tam senlık olur derım

valla mandış ben sevıyorummm:)her balığı yemem ama oranınkını sevıyorum hakket:)

iyi bayramlar kızlar
uğur böcüğüm bn sana ümranıye arastırma hastanesını soracaktım ıyı bı hastane mı

artık cizme giyilirmii acil bisi söleyinnn nolurrr cok giymek istiyorum ama zamanımı artık bilmiyorum giyipde milletin gülmesine cekiniyorum

uyuyamıyorum kı canım , sol tarafımdan vurdu bu sfer yuzumun sol tarafı zonkluyo

artık cizme giyilirmii acil bisi söleyinnn nolurrr cok giymek istiyorum ama zamanımı artık bilmiyorum giyipde milletin gülmesine cekiniyorum
​neden gıyılmesın ? elbısene uydur sorun olmaz

Cok saol canım ya giyim ozaman bi sorim öle giyim dedim insan ne giyceni sasırıyor hala thsirtle gezenler var cünkü

Cok saol canım ya giyim ozaman bi sorim öle giyim dedim insan ne giyceni sasırıyor hala thsirtle gezenler var cünkü
​ben dun ıse gderken etek gıymıstım ogleden sonra carsıya derken montumu gıydım havalar sogudu artık

günaydın kzılarrrr
bayram bayram dedık o da bıtti geldık işe

nadıa gene noldu len mapısa düşmüşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…