Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yaa ne tatili evden çıkamadım ki azcık gideyim mail yazmam lazım sonra gelip dün doktorda gördüklerimi yazarım tosunumu gördükte :))

sen neler ettin böcük tatilde

anammm gelınce yaz sen neler ettın merak ettı
tosun derkennnmaşallah dıyelımm

ben bayramın 1 .günü ılk kocemle bayramlaşmak ıstedımmm o yüzden bayramın 1.günü onunla sabah cıktık yola anneme bıraktı benı bende hep annemdeydım bayram boyu
2.gün görümceme gttım az durdumgeldımm
sonra komşulara gıttım
bıde süreklı mısafr geldı gündüz ananemde bızdeydı o yüzden cok kalabalık gectı dınlenmedım ama olsunsonra akşamları kızlarla bekarken olan arkadaşlarımla baya geç saatlere kadar fılm ızledıkkk
öle gectı cnmm
dün işteydım zatenn
öleee

hasret giderdin diycektim ama güzel geçmiş giderememişsindir yetmez böyle güzel kalabalık neşeli anlar için hiç zaman Allah neşenizi bozmasın bütünlüğünüzü bozmasın

tosun ya doktor dediki 1260 gram olmalı bu dönemde bakalım yaramaz ne alemde baktı dediki uuu 1368 gram olmuş bu ay bir bu kadar daha alacak kilosu çok güzel tam istediğim gibi :) ilk defa bu kadar net gördük kocaman gözleri vardı açmış sonuna kadar bize bakıyordu elleriyle tutmuş ayağını ağzına sokmuş çene kısmını görmedik yanaklar kocaman ısırmalık :)

eşimde bende şok olduk ilk defa gördük bu kadar net :))

bayramda başka bişiy yapmadık evdeydik hep :)

günaydın arkadaşlar ;

bayramda her zmanki gibi çok gezdim çok okudum yeni kitaplar aldım. sinemaya gittim tophaneye gittim aile gezmesine gittim falan filan işte harika bir gezme günlükleri yaşadık
tatil çok güzel geldi

Yoğun bir bayram geçirmişin ama deymiş be böcük :)
Benim bayramda yoğundu yoruldum çok

ohh maaşallah tosuna...

eee anası okadar yedi depoladı şimdi tosuna yarıyor...

Bende bugün gidecem doktora inşallah görecem artık

senden beklenen performans sipidi :)) maşallahhhhh gez tabi sonuna kadar benim gibi olunca eve gömülme ihtimalin var ihtimalde olsa sonuna kadar benim için de gez :))

hala görmedinmi sen anam birde bana rahat diyordunuz gacıya bak hele :)

hala depolamakta anası yarasın tosuna :)

Günaydınlarr kızlarr :)

Benimde bayram çok yogun geçti 6 gün tatil vardı ama inanın bana 1 gün gibi geldi.

Memlekette anamın babamın yanında pek rahattım :)

Sevdiğim geldi çok şükür herşey güzeldi :)

Son düzenleme:
senden beklenen performans sipidi :)) maşallahhhhh gez tabi sonuna kadar benim gibi olunca eve gömülme ihtimalin var ihtimalde olsa sonuna kadar benim için de gez :))

daha gezecek uzun aylar var önümüzde ama 2013 yılı için senin içinde gezerim tabiki
sonra biz çocuk yapmaya karar verirsek sen gezersin benim için

hala görmedinmi sen anam birde bana rahat diyordunuz gacıya bak hele :)

hala depolamakta anası yarasın tosuna :)

doktor bayramdan sonra gel dedi bende söz dinledim mandiş :)

Depola depola..Bende uğraşıyorum ama yumurtadan sütten şimdiden böğğ geldi..Kahvaltı edesim yok artık ya

doktor bayramdan sonra gel dedi bende söz dinledim mandiş :)

Depola depola..Bende uğraşıyorum ama yumurtadan sütten şimdiden böğğ geldi..Kahvaltı edesim yok artık ya

sütü yatarken içersen uykunu getirir hem vucudunu gevşetir sabah yediğin yumurta haşlama değilmi tavada yağlı değil dimi :) peynirlerden en çok kaşardan vitamin alınacğı söylenmişti bana ben hiç yemedim sevmem kaşarı diğer peynir çeşitlerinden içtim birde hazır süt değilde açık süt daha iyi boşver

süpermiş iyi depolamışsındır sen enerjini :)

daha gezecek uzun aylar var önümüzde ama 2013 yılı için senin içinde gezerim tabiki
sonra biz çocuk yapmaya karar verirsek sen gezersin benim için

hahaaa tamam sipidi paslaşalım

sütü hem sabah,hemde gece yatarken içiyorum..Sütten nefret ederim

Yumurtayı haşlama yiyorum..Hazır süt alıyorum..Açık süt alacak zamanım yokki..Bazılarıda hazır süt iyi diyor.

Bende 3 çeşit peynir var.kaşarda ekliyeyim bari..Ama şimdiden gına geldi

Hele balık düşünmek bile istemiyorum

Kırmızı etde sevmem..

Dememişki bir Allahın kulu beyaz et yiyin :))

süt balık peynir dışında hiç bişeyi yemem yazık benden olacak çocuğa

bende bir tek beyaz eti severim.Miğdem bulana bulana yiyorum çare yok..Herşey bebek için

artık tavuktan da bıktım bundan sonra her perşembe balık günümüz olacak eşimin halası bayramda bize fırında palamut yaptı harikaydı bayıldık resmen

kim demiş beyaz et yok diye oda önemli tavukda yemelisin hazır sütler iyi ama ne kadar güvenilir süt tozu olma ihtimalleri yağ oranları düşük tadları su gibi farkındaysan açık sütten başka süt içmedim hamilelik boyunca annemde ısrarla ağzıma sürdütmedi hazırı açık süt bitmiş olsa bile içirmedi

senin için erken bu kadar erken yüklenirsen dokuz ay bıkarsın azalt abartma ama yemeyi ihmal de etme ye ama dozunu azalt bence sonra iyice bıkar miden bulanır haplara kalır işin

süt balık peynir dışında hiç bişeyi yemem yazık benden olacak çocuğa

uuu tosun olacak sizin canga :)

artık tavuktan da bıktım bundan sonra her perşembe balık günümüz olacak eşimin halası bayramda bize fırında palamut yaptı harikaydı bayıldık resmen

palamutta gitti lüferler var şimdi fırında hımm onlarda çok güzel oluyor

ıdarelık hasret gıderdık ama ınan doyum olmuyoo anaya babaya gardaşlara:)gelınlerde yoktu baya bekarlık günlerım aklıma geldı
anam ben babam
ananemde vardı tabe ama onu sayma:)
hoştu yaa gene tatıl olsa

maşallah cnmm maşallah

neler aldın cnm bende gıttım ama alamadım bı diriliş i aldım diğerlerını bayramdan sonraya verdım ancak gelırmışş
sende doymadım tatıle hee
bız bulaşamadık amabenım hıc zamanım olmadı gunduz hep mısafır bıde gelınler yoktu anamı bırakamadım yalnz zaten süreklı masa kur kaldır bulasık

valla değdı
anamlar yattım babam söylendı durduyok ıst a gelınce babamı unutyormuş falan:)
güzeldı yaaa

h geldın cnmm

bende balık ve beyaz et severımm
öncekı günhamsı ve ızgara palamt yedım harıkaydıı

kocem yok yemekte yapmıom kendımde aç aç beklıom ölee cnm ıstemıyoo ekmek arası falan geçıştırıyomm ne ayıp bana laaa

ne tosun ne tosun bizim canga bir lokma bişey olur ancak..

balıktan da anlamam ama işte şansımıza ne gelirse perşbe günleri yiycez fırında koku falanda olmasın

balığı mevsiminde yersen en lezzetli yağlı zamanında yemiş olursun buzhane yada tatlı su güzel olmuyor deniz daha güzel oluyor zaten balık almaya gittiğinde en ucuz ve bol hangi balık varsa onun mevsimidir :)

hamsi kuşu istiyor benim canımda hamsiler azcuk büyüse alacam beklemekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…