günaydınnnnnnnnnnn amma tatıl ettınız hee
yaa ne tatili evden çıkamadım ki azcık gideyim mail yazmam lazım sonra gelip dün doktorda gördüklerimi yazarım tosunumu gördükte :))
sen neler ettin böcük tatilde
anammm gelınce yaz sen neler ettın merak ettı
tosun derkennnmaşallah dıyelımm
ben bayramın 1 .günü ılk kocemle bayramlaşmak ıstedımmm o yüzden bayramın 1.günü onunla sabah cıktık yola anneme bıraktı benı bende hep annemdeydım bayram boyu
2.gün görümceme gttım az durdumgeldımm
sonra komşulara gıttım
bıde süreklı mısafr geldı gündüz ananemde bızdeydı o yüzden cok kalabalık gectı dınlenmedım ama olsunsonra akşamları kızlarla bekarken olan arkadaşlarımla baya geç saatlere kadar fılm ızledıkkk
öle gectı cnmm
dün işteydım zatenn
öleee
anammm gelınce yaz sen neler ettın merak ettı
tosun derkennnmaşallah dıyelımm
ben bayramın 1 .günü ılk kocemle bayramlaşmak ıstedımmm o yüzden bayramın 1.günü onunla sabah cıktık yola anneme bıraktı benı bende hep annemdeydım bayram boyu
2.gün görümceme gttım az durdumgeldımm
sonra komşulara gıttım
bıde süreklı mısafr geldı gündüz ananemde bızdeydı o yüzden cok kalabalık gectı dınlenmedım ama olsunsonra akşamları kızlarla bekarken olan arkadaşlarımla baya geç saatlere kadar fılm ızledıkkk
öle gectı cnmm
dün işteydım zatenn
öleee
hasret giderdin diycektim ama güzel geçmiş giderememişsindir yetmez böyle güzel kalabalık neşeli anlar için hiç zaman Allah neşenizi bozmasın bütünlüğünüzü bozmasın
tosun ya doktor dediki 1260 gram olmalı bu dönemde bakalım yaramaz ne alemde baktı dediki uuu 1368 gram olmuş bu ay bir bu kadar daha alacak kilosu çok güzel tam istediğim gibi :) ilk defa bu kadar net gördük kocaman gözleri vardı açmış sonuna kadar bize bakıyordu elleriyle tutmuş ayağını ağzına sokmuş çene kısmını görmedik yanaklar kocaman ısırmalık :)
eşimde bende şok olduk ilk defa gördük bu kadar net :))
bayramda başka bişiy yapmadık evdeydik hep :)
günaydın arkadaşlar ;
bayramda her zmanki gibi çok gezdim çok okudum yeni kitaplar aldım. sinemaya gittim tophaneye gittim aile gezmesine gittim falan filan işte harika bir gezme günlükleri yaşadık
tatil çok güzel geldi
Yoğun bir bayram geçirmişin ama deymiş be böcük :)
Benim bayramda yoğundu yoruldum çok
ohh maaşallah tosuna...
eee anası okadar yedi depoladı şimdi tosuna yarıyor...
Bende bugün gidecem doktora inşallah görecem artık
senden beklenen performans sipidi :)) maşallahhhhh gez tabi sonuna kadar benim gibi olunca eve gömülme ihtimalin var ihtimalde olsa sonuna kadar benim için de gez :))
hala görmedinmi sen anam birde bana rahat diyordunuz gacıya bak hele :)
hala depolamakta anası yarasın tosuna :)
doktor bayramdan sonra gel dedi bende söz dinledim mandiş :)
Depola depola..Bende uğraşıyorum ama yumurtadan sütten şimdiden böğğ geldi..Kahvaltı edesim yok artık ya
Günaydınlarr kızlarr :)
Benimde bayram çok yogun geçti 6 gün tatil vardı ama inanın bana 1 gün gibi geldi.
Memlekette anamın babamın yanında pek rahattım :)
Sevdiğim geldi çok şükür herşey güzeldi :)
daha gezecek uzun aylar var önümüzdeama 2013 yılı için senin içinde gezerim tabiki
sonra biz çocuk yapmaya karar verirsek sen gezersin benim için
sütü yatarken içersen uykunu getirir hem vucudunu gevşetir sabah yediğin yumurta haşlama değilmi tavada yağlı değil dimi :) peynirlerden en çok kaşardan vitamin alınacğı söylenmişti bana ben hiç yemedim sevmem kaşarı diğer peynir çeşitlerinden içtim birde hazır süt değilde açık süt daha iyi boşver
sütü hem sabah,hemde gece yatarken içiyorum..Sütten nefret ederim
Yumurtayı haşlama yiyorum..Hazır süt alıyorum..Açık süt alacak zamanım yokki..Bazılarıda hazır süt iyi diyor.
Bende 3 çeşit peynir var.kaşarda ekliyeyim bari..Ama şimdiden gına geldi
Hele balık düşünmek bile istemiyorum
Kırmızı etde sevmem..
Dememişki bir Allahın kulu beyaz et yiyin :))
süt balık peynir dışında hiç bişeyi yememyazık benden olacak çocuğa
bende bir tek beyaz eti severim.Miğdem bulana bulana yiyorum çare yok..Herşey bebek için
sütü hem sabah,hemde gece yatarken içiyorum..Sütten nefret ederim
Yumurtayı haşlama yiyorum..Hazır süt alıyorum..Açık süt alacak zamanım yokki..Bazılarıda hazır süt iyi diyor.
Bende 3 çeşit peynir var.kaşarda ekliyeyim bari..Ama şimdiden gına geldi
Hele balık düşünmek bile istemiyorum
Kırmızı etde sevmem..
Dememişki bir Allahın kulu beyaz et yiyin :))
süt balık peynir dışında hiç bişeyi yememyazık benden olacak çocuğa
artık tavuktan da bıktımbundan sonra her perşembe balık günümüz olacak eşimin halası bayramda bize fırında palamut yaptı harikaydı bayıldık resmen
ne tosun ne tosun bizim canga bir lokma bişey olur ancak..
balıktan da anlamam ama işte şansımıza ne gelirse perşbe günleri yiycez fırında koku falanda olmasın
hasret giderdin diycektim ama güzel geçmiş giderememişsindir yetmez böyle güzel kalabalık neşeli anlar için hiç zaman Allah neşenizi bozmasın bütünlüğünüzü bozmasın
tosun ya doktor dediki 1260 gram olmalı bu dönemde bakalım yaramaz ne alemde baktı dediki uuu 1368 gram olmuş bu ay bir bu kadar daha alacak kilosu çok güzel tam istediğim gibi :) ilk defa bu kadar net gördük kocaman gözleri vardı açmış sonuna kadar bize bakıyordu elleriyle tutmuş ayağını ağzına sokmuş çene kısmını görmedik yanaklar kocaman ısırmalık :)
eşimde bende şok olduk ilk defa gördük bu kadar net :))
bayramda başka bişiy yapmadık evdeydik hep :)
günaydın arkadaşlar ;
bayramda her zmanki gibi çok gezdim çok okudum yeni kitaplar aldım. sinemaya gittim tophaneye gittim aile gezmesine gittim falan filan işte harika bir gezme günlükleri yaşadık
tatil çok güzel geldi
Yoğun bir bayram geçirmişin ama deymiş be böcük :)
Benim bayramda yoğundu yoruldum çok
ohh maaşallah tosuna...
eee anası okadar yedi depoladı şimdi tosuna yarıyor...
Bende bugün gidecem doktora inşallah görecem artık
Günaydınlarr kızlarr :)
Benimde bayram çok yogun geçti 6 gün tatil vardı ama inanın bana 1 gün gibi geldi.
Memlekette anamın babamın yanında pek rahattım :)
Sevdiğim geldi çok şükür herşey güzeldi :)
ne tosun ne tosun bizim canga bir lokma bişey olur ancak..
balıktan da anlamam ama işte şansımıza ne gelirse perşbe günleri yiycez fırında koku falanda olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?