Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Miğdem bulanmaya başladı bile..Size yazarken dahi öğürmek geliyor içimden..

Bugün sevdiğim şeyleri yiyecem..Miğdem bayram etsin :)

genelde öyle alıyorum. anlamam dedim de o kadarda değil. ama her balığı sevmem. bide eşimde öyle kılçıklı balık sevmez alacam kılçıklarını da ayıklamma lazım.
palamut hala full burada bayramdan önceki hafta pazar da 1 yada 2 tl sattılar annem falan aldı buzluğa atmak için

uu iyiymiş biz tanesini4 tl ye aldık en bol zamanında bile bayram sonrası fiyatları bilmiyorum

kılçıklarını balıkçı temizliyor ben temizlettiriyorum zaten hamsi huşu köfte gibi lop lop :)

en sevdiğim balıkta çupra fırında mantarlı sipidiii anlaşıldı bu akşam bizim evde balık pişmeli :)

doyulmaz tabi güzel sevdiklerinle geçen zaman çabuk bitiyor kötü anlarda geçmek bilmiyor

3 hafta sonra izine ayrılıyorum aylarca evde yatacam süper :)

evet bende şaşırdım acayip bollaşmış bu perşembe bakıcam artık pazarına hangisi bol ise adama söylerim onu ayıklar veririr.

bende en çok hamsi seviyorum ama onu yapmak için de tek tek ayıklamak zor olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bugün yapamam ben eşim yok :26:

bende en cok hamsıyı sevıyorum bızım alt sokakta yapan yer var ayıklayıp pişirip getırıyo yada sen alıon süper kolaylık ama pahalı yaa
pazar günü 26 tl verdımmabımler geldı 1 kılo hamsı bı tane palamut ızgara

burada da öyle var güzel kolaylık ev falan da kokmuyor ama yağını değiştirip değiştirmedikleri falan da hiç belli değil. mutfak sektöründe olduğum için öyle pis yerler görüyorum ki
ondan sonra temiz olsa bile güvenemiyorsun. ya kullandıkları yağ kötü oluyor yada işte değişim uzun sürüyor.. genelde bildiğim mutfaklarda yiyorum artık ( hiç yememek en güzeli )

hamsininde kılçığını aldır sipidi büyük balıklarda zaten kılçık olmuyor kemikleşmil onlar yerken ayrılıyorda kolay hamsininki küçük gıcık oluyorum balıkçıda onuda ayıklatıyorum

kesınlıklee ne cabuk gectı be yaa

ohh bızım yerımızede yatt

bencede ama ınsan tek olunca ınan bişi yıyesı olmuoo

yatmammıııı ohhh 3 hafta gel artık :)

olsun böcük daha fazla vaktin var kendini vermen lazım işlere güçlere :)

aman onu bekleyeceğime kendim evde ayıklarım zaten alacağım yarım kilo bişeydir daha fazlası işimize yaramaz ki çok gelir

3885 KT Arçelik kurutma makinesi alıyoruz. bide akardiyon kapı almamız lazım çünkü kapıyı iptal edeceğiz. küçük tuvaletimiz artık kiler olacak

Son düzenleme:

:))

kiler çok iyi oluyor evde sipidi hayırlı olsun makinande ee evde kaç tuvalet var

Slm kizlar ben yeni katildim araniza cok hos bi siteymis gercekten. Konu ilgimi cekti cunku bende hic yiyemem disaridan icim almiyo yerken kendimi o seyden tiksindiriyorum ister istemez pis mutfaklari ozentisiz yapilan yemekleri dusundukce. Aslinda ole yerlerin mutfaklarinida cok gormuslugum yok ama tv de goruyoruz iste. O baliklarin bence yagini her seferinde degistirmeleri imkansiz bence ev kokarsa koksun kendin yap en gzli iki gun havalandir koku falan kalmaz

haklısıncnm
bızım gıttığımız yerde gözünün önünde yapıyor ve kullandığı yağ benım kullandığım yağ
teneke olduğundan bellı yanı
bıde mesela yağı cok az koyuyor ve bölece değişmesıne gerek kalmıo kalan yağı döküyo adam kullanmıor bıdaha

yatmammıııı ohhh 3 hafta gel artık :)

olsun böcük daha fazla vaktin var kendini vermen lazım işlere güçlere :)

ohh valla sonrada uykuya hasret günler senı beklıyoo naberrr

parada tükendı zaten çalışmak lazım:)

Son düzenleme:

kiler çok iyi oluyor evde sipidi hayırlı olsun makinande ee evde kaç tuvalet var

5 tane ayıptır söylemesi

2 tane 1 banyo + tv 1 tane de ayrı küçük tuvaleti kapatcaz zaten hiç kullanmadık

malsef öyle bide işin arka kısmı var o tarafta olmaksa insanın miğdesini bulandırıyor..

senin için daha kolay olmuş. arada böyle yaptır evde uğraşmazsın

5 tane ayıptır söylemesi

2 tane 1 banyo + tv 1 tane de ayrı küçük tuvaleti kapatcaz zaten hiç kullanmadık

malsef öyle bide işin arka kısmı var o tarafta olmaksa insanın miğdesini bulandırıyor..

senin için daha kolay olmuş. arada böyle yaptır evde uğraşmazsın

sanki şimdi uyutuyormu tekmelerinden :)
doğunca verecem anamın kucağına ben uyuycam :)

nasıl bir mimarı varmış o evim bir evde 5 tuvalet ne yapıyorlar ya :) yıkamasıda dert he :) kilere çevirmek en iyisi sipidi ıvır zıvırını hep toplar orası

nasıl bir mimarı varmış o evim bir evde 5 tuvalet ne yapıyorlar ya :) yıkamasıda dert he :) kilere çevirmek en iyisi sipidi ıvır zıvırını hep toplar orası

yok kız şaka yaptım 2 tane evimin resimleri vardı aslında kk da

ilk sayfalarda ilk halleri var sayfa 8 den sonra yerleşmiş hali

yok kız şaka yaptım 2 tane evimin resimleri vardı aslında kk da

ilk sayfalarda ilk halleri var sayfa 8 den sonra yerleşmiş hali

bakmıştım ben senin evine hani dedim fotosunu koymadığın başkada mı var :)

biri alaturka biri alafranga değilmi sipidi yani biri küçük normal biride banyoda klasik öyle olurya

anam 5 tane ne dıycektım laanereye sakladın onca wc yı dıycektımm
ıyı etmışsın bencede
bzıımde 2 tane ama ev bızım değil hem 2 tane hakket lazım oluyoobızde aynı anda wc ye kalkıyoz bızi.

mandışım cok uyanıksın sen ama o bebiş 2 saat olmadan bı acıkıcak anan mı emzırcek len
görcem senı
pestılın cıkcakk
kocan işte dınlencekk oh be dıycek adam
mıyık mıyık ağlıycakkyandın sen yandınnnn

ayy ben cok rahatım yaa bayramda herkes bana artık bebe yapındıo aman dedım öle rahatımkı
evde koca yok
kaynana derdı yok cocuk derdı yokk
gel keyfım geliş ıstersem yaparım ıstersem yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…