- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bakmıştım ben senin evine hani dedim fotosunu koymadığın başkada mı var :)
biri alaturka biri alafranga değilmi sipidi yani biri küçük normal biride banyoda klasik öyle olurya
anam 5 tane ne dıycektım laanereye sakladın onca wc yı dıycektımm
ıyı etmışsın bencede
bzıımde 2 tane ama ev bızım değil hem 2 tane hakket lazım oluyoobızde aynı anda wc ye kalkıyoz bızi.
anam 5 tane ne dıycektım laanereye sakladın onca wc yı dıycektımm
ıyı etmışsın bencede
bzıımde 2 tane ama ev bızım değil hem 2 tane hakket lazım oluyoobızde aynı anda wc ye kalkıyoz bızi.
mandışım cok uyanıksın sen ama o bebiş 2 saat olmadan bı acıkıcak anan mı emzırcek len
görcem senı
pestılın cıkcakk
kocan işte dınlencekk oh be dıycek adam
mıyık mıyık ağlıycakkyandın sen yandınnnn
ayy ben cok rahatım yaa bayramda herkes bana artık bebe yapındıo aman dedım öle rahatımkı
evde koca yok
kaynana derdı yok cocuk derdı yokk
gel keyfım geliş ıstersem yaparım ıstersem yapmam
aynen öyle canım evet bakmışşsn hatta resimlerden sonra ilk yorum senden gelmiş
o wc daha hiç kullanmadık ya boşuna havluluk falan filan aldım bide orayaboş boş duruyordu kiler işimi çok görecek
mandışş evdeykende mı sağcan koycan lennnyazık laa nasıl anasın sen
neyse doğurunca görcem senı
gelemezsın nete bıle
evde netın var mıydı senınn
misafir geldiğinde filan özellikle aslında küçük normal tuvalet iyi oluyor sipidi bende çok iş görüyor o banyoya sokmuyorum kimseyi sen bulmuşun kolayı evinizde yapın der gibi :))
var böcük netim evde arrtık yazarım size yeni uyandım diye öğlende :)
var böcük netim evde arrtık yazarım size yeni uyandım diye öğlende :)
aman nasılsa o banyoya mutlaka giriyorlar girmişken işlerini de halletsinşer
görücez o zamanı zor ama hayal kurmainşallah sakin bir bebek olurda kıçının üstüne oturmana fırsat verir ( uyumayı söylemiyorum bile )
görüşcezz annem
sonra gelmezsen bu yazını alıntı ederım heeesen uysan 2 saat yetr dıycennn ama zor anam zorr
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/440490-evlimutluhuzurlu-evimiz.html
syfa 8 de son halleri de var
Ne güzel ya çok beğendim canımmAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn :)
Benimde böyle resimlerimm olur mu acabaaevim çeyizimm kocam fln
Az önce doktordaydım..Doktora sinir olmak haricinde güzeldi..Bebeğim canlıymış :)
Devlete gideyim dedim bu sefer ama pişman oldum..2 dakika sürdü muayyene...30 saniye kadar ultrasonda baktı ve canlı bir gebelik olduğunu söyledi..Sık sık dinlen..Bu kadar....
Birkaç gün içinde özele gideyimde gözlerimle göreyim.Ultrason fotomu alayım bari...
Bebeğim ultrasonda görününce hemen takvimi yaptım :)
Acukun bizi dinle boşver devlette göstermediklerini özelden başlaman gerektiğini diğer topikte yazmışlardı sanırım yoksa buradamı yazmıştık önce özelde sürekli gitceğin doktor sonra devlet hee özelden önce aile hekimliği testler tahliller eline alacan onunla özele gitcen sonrada diğer rutin tahlil film filan için devlette bir doktor belirliycen ona gitcen :)
Az önce doktordaydım..Doktora sinir olmak haricinde güzeldi..Bebeğim canlıymış :)
Devlete gideyim dedim bu sefer ama pişman oldum..2 dakika sürdü muayyene...30 saniye kadar ultrasonda baktı ve canlı bir gebelik olduğunu söyledi..Sık sık dinlen..Bu kadar....
Birkaç gün içinde özele gideyimde gözlerimle göreyim.Ultrason fotomu alayım bari...
Bebeğim ultrasonda görününce hemen takvimi yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?