Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bakmıştım ben senin evine hani dedim fotosunu koymadığın başkada mı var :)

biri alaturka biri alafranga değilmi sipidi yani biri küçük normal biride banyoda klasik öyle olurya

aynen öyle canım evet bakmışşsn hatta resimlerden sonra ilk yorum senden gelmiş

o wc daha hiç kullanmadık ya boşuna havluluk falan filan aldım bide oraya boş boş duruyordu kiler işimi çok görecek

hahaha 3 tanesini sakladık
bizde kullanılmıyordu her gelene de bu wc var ama hiç kullanmadık diyince de millet girmeye çekiniyordu

teknoloji böcük aletler var artık böcük :)) sağ koy dolaba içsin işi ne :)

aynen öyle canım evet bakmışşsn hatta resimlerden sonra ilk yorum senden gelmiş

o wc daha hiç kullanmadık ya boşuna havluluk falan filan aldım bide oraya boş boş duruyordu kiler işimi çok görecek

misafir geldiğinde filan özellikle aslında küçük normal tuvalet iyi oluyor sipidi bende çok iş görüyor o banyoya sokmuyorum kimseyi sen bulmuşun kolayı evinizde yapın der gibi :))

mandışş evdeykende mı sağcan koycan lennnyazık laa nasıl anasın sen
neyse doğurunca görcem senı
gelemezsın nete bıle
evde netın var mıydı senınn

misafir geldiğinde filan özellikle aslında küçük normal tuvalet iyi oluyor sipidi bende çok iş görüyor o banyoya sokmuyorum kimseyi sen bulmuşun kolayı evinizde yapın der gibi :))

aman nasılsa o banyoya mutlaka giriyorlar girmişken işlerini de halletsinşer

var böcük netim evde arrtık yazarım size yeni uyandım diye öğlende :)

görücez o zamanı zor ama hayal kurma inşallah sakin bir bebek olurda kıçının üstüne oturmana fırsat verir ( uyumayı söylemiyorum bile )

görüşcezz annem
sonra gelmezsen bu yazını alıntı ederım heeesen uysan 2 saat yetr dıycennn ama zor anam zorr

benim kızım bana benzerse paso uyur :))

azcık çalışın çalışınnn hep çenee hep çeneee :)))

canım çıktı sabahtır bide patron hala homurdanıyo çok iş var diye homurdancana azcık çalışsa bitcek bide ikide bir bu ay çok ödencek var diyo o kadar lüks yaşama ozaman diyesim geliyo sinir oluyorumm.

speedyyy kız evinin fotorafları nerde bende bakabilirmiyim çok merak ettim :))

Ne güzel ya çok beğendim canımm Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn :)

Benimde böyle resimlerimm olur mu acabaa evim çeyizimm kocam fln

amin canım bu ilk hali zaten şimdi resimler çerçeveler az daha değişti

olur neden olmasın yakın zaman da seninde olur inşallah dahada iyileri olur hatta

Az önce doktordaydım..Doktora sinir olmak haricinde güzeldi..Bebeğim canlıymış :)

Devlete gideyim dedim bu sefer ama pişman oldum..2 dakika sürdü muayyene...30 saniye kadar ultrasonda baktı ve canlı bir gebelik olduğunu söyledi..Sık sık dinlen..Bu kadar....

Birkaç gün içinde özele gideyimde gözlerimle göreyim.Ultrason fotomu alayım bari...

Bebeğim ultrasonda görününce hemen takvimi yaptım :)

Acukun bizi dinle boşver devlette göstermediklerini özelden başlaman gerektiğini diğer topikte yazmışlardı sanırım yoksa buradamı yazmıştık önce özelde sürekli gitceğin doktor sonra devlet hee özelden önce aile hekimliği testler tahliller eline alacan onunla özele gitcen sonrada diğer rutin tahlil film filan için devlette bir doktor belirliycen ona gitcen :)

Ben zaten özelden başladım mandiş..2 hafta önce kese görünmeyince birde devlete gideyim kese görünürse bir daha özele kalp atışına giderim diye düşünüyordum.Özele her halükarda gidecem zaten..

Ama her ay bir özele birde devlete gidecem..Devlette istediğim gibi bir doktor bulursam bir ihtimal devlette doğum yaparım..İstediğim doktoru bulamazsamda tahlilleri yaptırırım gittiğimde...

Aile hekimliğinin yaptığı testlerle gidecem özele dediğin gibi...

çok güzel canım sağlıklı canlı bir hamilelik güle güle büyüt iyice dinlen madem öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…