- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
midem fena kızlar yine yanıyor yanıyor
mandiiş seninde mi? ay çok kötüyüm ya şekerli sıcak su iç dediler ama hiç oralı olmadı
benimki pek bi kıllı olacak ondan sanırım :)
Saolasın canımmçok güzel canım sağlıklı canlı bir hamilelik güle güle büyüt iyice dinlen madem öyle
anam ayacıklarım donuoo bıde sankı bacağıma bişi olmuş merdıven ınıp cıkarken nasıl acıoo
sankı iş gördüm sabaha kadar hamladıbu ne beee
dün englısh home gttım nevresım aldım 2 tane:)kuaför kapanmıştı yetışemedım tabısı
artık bugune
ütüleri yaptım kocem sağolsun sıparş verıoo yüzünü gören cennetlık ama iş arkasından eksık olmuoo
kirlilerini bırakıp kaçıoo:)
bugun bakım günüm
Saolasın canımm
uyurgezerlik varmıydı sende böcük
güle güle kullan canım güzellermiş.
bende dün değiştirdim hazır evdeyken nevresimlerimi haftasonu bir türlü fırsat bulamıyorum :18:
dün perwoll aldım sıvı deterjan pahalı ama hoşuma gitti. şimdi takip ederim uyguna bulursam böyle de alabilirim.
çamaşırları çıkarttım evin içi misss gibi koktu.. inş kuruduğunda da öyle olur
anam ayacıklarım donuoo bıde sankı bacağıma bişi olmuş merdıven ınıp cıkarken nasıl acıoo
sankı iş gördüm sabaha kadar hamladıbu ne beee
dün englısh home gttım nevresım aldım 2 tane:)kuaför kapanmıştı yetışemedım tabısı
artık bugune
ütüleri yaptım kocem sağolsun sıparş verıoo yüzünü gören cennetlık ama iş arkasından eksık olmuoo
kirlilerini bırakıp kaçıoo:)
bugun bakım günüm
sağol cnm yalnız ben sadece o harflı ve yeşilliyı aldım kırmızı meleklı olanı almadım
kocem benı furcakk
görmeden saklayım
nasılsa fark edemez onca nevresımden
ben onun reklamını cok gülüyom yaaa adam hemen arkasından perwoll u cıkarıyor yaa
bim e falan gelıo cnm takıpte ol
böcükk bacum çok koşuşturdunsa bayramda anca çıkıyodur etkisi
ne güzel kız bak kendinee çok hoşuma gitti beni görsen süprüntü gibiyimbenimde çok ihtiyacım var şöle güzel bi bakıma
nevresimlerin nasıl, resimlerini koysana bende almayı düşünüyom herbişeyler ne kadara aldın pahalı mı çeyiz olcak gibi mi :))
ben taçta bi bornoz takımı gördüm bayıldım çok güzeldibelkim çeyizime alırım pahalı sanki biraz 300tl
nevresim bitmiyor ya devamlı yenisi çıkıyor falan filanyine alırsın.
takip ederim aklıma gelmişken bime de bakıyım bu hafta neler var :26::26: yarın sabah etilere gidiyorum yaaaaaaaaaaaamüşteriye
aldıkça alasım gelıo ama ayıp edıom hakket bende cok fazla var ben dıyım 20 sen de 25ama englıhs home den bı tane almıştım 180 tl yee böle dantel gıb kremsabırsızlıkle beklıom kullanmak ıcın
hepsıde son moda ve hala var olan şeyler
zevklıymışım
ben baktım pek bişi yok
cok uzak ora en son 5 yıl önce gtmıştım sanırım
h sonu işin var mı
evini doldurmuşşsun benim o kadar olsa çoğunu kullansam da atardım herhlade..
her gün değiştir ancak kullanırsın hepsini günde 1 tane işte
uzak ya sorma nasıl giderim bilmem büyük ihtimalle taksi ile giderim
haftasonum kötü oldu yaa çalışıyorum c.tesi günü pazar günü de kk dan arkadaşlarla görüşücez inşallah
mutluluk ; böyle bornoz nevresim ve tüm çeyiz için eminönüne git yarıyarıya alırsın stediğini
nasıl atarım yaakıyamam valla bde çoğu marka ve ıyı para bayıldım kıyamam ben
şuan acıktı 6 7 tane var kullanıyorm değişik değişik fazlasıda ayıp olurhergun nevresımde değişcek halm yok hanı cok zengun olsam hergun değişir atardım ama bu fakırlıkte zor
taksıye atla gtsın
bende bazen taksyle gıdıom tükkandan alıom parasını:)
ben emınönüne hıc gtmedım aslında gıdılırde araç olmayınca işkence oluyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?