- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
mutluluk ; böyle bornoz nevresim ve tüm çeyiz için eminönüne git yarıyarıya alırsın stediğini
belkıde haklısn aklıma hıc bayram gelmıoo
nıye la kendıne bak daha bekarsın gençsın zamanın varsonra ınan ne zaman oluyo ne para geçım derdı derken cocuk koca derken ıster ıstemez ara verıon
hem çirkın bayan yoktur bakımsız bayan vardır dıye boşuna dememışler
bk kendıne ve kendın için bak
ben en kalıtelı kımın nevresımlerı dersen englısh home derım düşünmedım gercekten cok sağlam ve solmuoo bende özdılek var taç var days ın colours var onlardan ıyı
taç alacaksan satendelux olanlardan al hem saten değil tam kaymaz hem pamıkl saten parlak ve hoş duruyo ve leke tutmuyoo
azcık pahalı onlar 200 tl falan
benım bornoz özdılek cnm bılmem kaça aldım unuttum ama senınkıde bıraz pahalı geldı bana ısterssn başka markalara bak
resımlerıde ekledım cnm
diğerleri baza altında mı ? onları ne zaman kullanacaksın peki .. çıkart kullan bari eskiyecek baza altında..
elimden gelse bazanın altına bişey koymucam ama malesf yine imdadıma iyi yetişiyor..
öyle yaparım büyük ihtimalle metro falan uğraşamam sıkılırım
sana daha yakın kadıköyden vapurla eminönüdesinmükemmel bi yer ama sık sık gidince bunalıyorsun.
düğün zamanı her hafta gittik onu al bunu al bıkmıştım bayram öncesi annemle gittik çok keyifli geldi
ben istanbulda değilim ki
Haklısın bakmam lazım kendime bende geçim derdi erken başladı herkese herşeye yeteyim diye uğraşıyorum kendim için ne zaman buluom ne para, bi iki çeyiz alırım o paraya diyom ama yapmamak lazım gerçekten zaten herşey olcağına varıyor her yanım ağrıyor hiç genç kız gibi değilim 70 yaşında teyzeler gibiyim
buarada baktım nevresimlerine güle güle kullan çok güzeller, sen kaça aldın peki?
evt bazanın altında cnm
başka şansım yokkı
hepsını cıkarmakta pek mantıklı olmazkıbana 6 7 tane acık olması be yetıyo ve artıyoo ılerde kullanırım sorun olmaz
burdan evt ama karşıda otururken zor ıdı cnm zaten kımse benım ve ceyızımle ılgılenmedıbıde ben az az süreklı aldım emınönü toplu alışverışte ıyı olur
önceden aldığım ıcın coğunu stres yaaşamadım
ama toplu alışverışte cok kazançlıdır kesın
şimdık nerdeyse her hafta emınönune gıdıom anamlara gderken ama gezmıyorum gezsem belkı güzel gelır ve tek başıma sıkılırm yanımda bırı olsa ıyı olur
sen kımlerle görüşcen kk dan
bende bir hafta gittim bardak aldım diğer hafta ne alacağıma falan karar verdim toplu almadım.. 1 defa babamla gittik o zaman toplu alışveriş yaptık oda son zamanlarıydı
eylül gelinleriyle
benımde son zamanım olmadı hc
gün aldık 20 gün sonraya zaten ev tut gelınlık şu bu bıde eksığım pek yoktu ceyız gtmeden 1 gun evvel 1 mılyoncudan aldık eksıklerı ufak defek seylerdı
emınönunu aklımdan bıle gecmemıştı o zamanlar
çeyiz için atla gel
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu-363.html
dakıkalardan bunları arıyommm
özellıkle mutlu senın ıcın bakmazsan yolarım senı
evlenceğim zaman gelirim :))
kız benimde var bunlardan annem bi kısmını yapmış bi kısmını yaptırmış ine oyalarım havlu kenarlı havlularım işli işli bunlardan var da çok saçma geliyo bunlar bana kullanılmıcak edilmicek çok gereksiz bencebide pahalıda dışarı yaptırmak bunları
aman bu yaşta öle düşünürsen ohoo evlılık valla zor ben eskıden herşeyı alırdım düşünmeden ben ödemezsem annem öder babam öder dıye şükür herşeyı kendım aldım ama evlnınce aman cocuğum için aman bı evım olsun dıye pıntıleşıyo ınsan:)
ama kadın dedığın hep bakımlı olmalı
bende cok bakımlı değilim ama temızım
hergun duş alıp 10 günde bı manıkür 15 gunde bır pedıkür ve ayda ağda bunlar zaten bakımdan sayılmaz ben cılt bakımlarınada gtmek ıstıyorum ama güven veren bı yer yok
sen bu yaşta bu kadar takma kafana hasta olursun
sağol cnm
88 tl yada 89 tl ıdı çift kişiliklerın tanesı
senin expres nikah olmuş. bizim sözden sonra 6 ay nişan için nişandan sonra da 1 sene düğün için zamanıumız vardı
yayıla yayıla alışveriş yaptık
kız benimde var bunlardan annem bi kısmını yapmış bi kısmını yaptırmış iğne oyalarım havlu kenarlı havlularım işli işli bunlardan var da çok saçma geliyo bunlar bana kullanılmıcak edilmicek çok gereksiz bencebide pahalıda dışarı yaptırmak bunları
bende temizimdir canm her akşam eve gider gitmez banyomu yaparım ona hiç dayananmam da eskiden saçlarımla uğraşırdım arada fön çektirirdim dışarı çıkarken şunumu bunumu giysem diye düşünürdüm 2-3 haftada maniküre giderdim çeşit çeşit ojeler fln sürerdim ama şimdi duşumu alıom saçımı öle üstün körü kurutuyom bitiyo koaförü aydan aya ağdaya gidiom ozaman görüyorum sabah elime ne geçerse onu giyiyorum hatta bgn düşündümde ayakkabımla çantam uyumlu olmazsa giymezdim şimdi bakmıyorum bile çok sinir oldum şuan kendime
döküntü gıbısın yanıben dıyorumya sımdık senın süslü püslü olma zamanın gercı he zmn öle olunmalı
bende olamam öle ama severım uymlu hoş bakımlı kadınları
hatta ben alışverışe cıkıom bişi alamadan dönuyom mıllete bakıom harıka uyduruyoo
galıba ben zevksızım
bende söyledikleirinizin tersiyim...
dün ojemi değiştirdim kırmızı sürdüm. sabah erken kalktım saçımın önüne maşa yaptım. giyindim hatta bugün bide topuklu ayakakbı giydim.. genelde yanımda getiririm. burada giyerim..
akşam kınaya gideceğim için normalden daha süslü bluz giydim. makyaj yaptım çıktım..
bazı zamanlar oluyor ama inanın sçaımı bile toplamak bana zor geliyor. 2012 yaz ayından beri böyleyim artık bakıyorum kendime. ojemi sık sık değiştiririm. saçım düz zaten maşa falanda tutmaz açarım yada topuz yaparım..
bir anda başlarsanız sizinde öyle gider bana bir anda estiler şimdi öyle devam ediyor
ne güsell kız bende arada üşenmeyip rakı beyazı oje sürüom süslendiğimi sanıyorum
ben eskiden böyle değildim işe girdiğimden beri böyleyim görseniz her renk ojem var çeşit çeşit sürerdim özellikle koyu renk çok severim. Saçlarım benmde düz maşa yapardım kendim içe fön çekerdim sonra renkli renkli çoraplarım var şortla etekle giyerdim şimdi içim ölmüş sanki uzun zamandır etek giymiyorum bile hatta artık dolapta giycek bişiy bile bulamıyorum aslında bi alışveriş yapmam lazım kendime 2-3 parça bişiy almam lazım :26:
böcükk ben alışverişi çok severim bayılırım hatta şuara biraz sıkışığım maaşım yatana kadar ondan gezmiyom aslında içim gitmesin die
Bocuk dantellerın guzelmıs :)
bende bı model var yastıklarını yaptım devamını yapsammı dıye dusunuyorum .. Ama neyaz yaptım renklı yapaydım daha ıyıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?