Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mutluluk ; böyle bornoz nevresim ve tüm çeyiz için eminönüne git yarıyarıya alırsın stediğini

ben istanbulda değilim ki

Haklısın bakmam lazım kendime bende geçim derdi erken başladı herkese herşeye yeteyim diye uğraşıyorum kendim için ne zaman buluom ne para, bi iki çeyiz alırım o paraya diyom ama yapmamak lazım gerçekten zaten herşey olcağına varıyor her yanım ağrıyor hiç genç kız gibi değilim 70 yaşında teyzeler gibiyim

buarada baktım nevresimlerine güle güle kullan çok güzeller, sen kaça aldın peki?

evt bazanın altında cnm
başka şansım yokkı
hepsını cıkarmakta pek mantıklı olmazkıbana 6 7 tane acık olması be yetıyo ve artıyoo ılerde kullanırım sorun olmaz

burdan evt ama karşıda otururken zor ıdı cnm zaten kımse benım ve ceyızımle ılgılenmedıbıde ben az az süreklı aldım emınönü toplu alışverışte ıyı olur
önceden aldığım ıcın coğunu stres yaaşamadım
ama toplu alışverışte cok kazançlıdır kesın
şimdık nerdeyse her hafta emınönune gıdıom anamlara gderken ama gezmıyorum gezsem belkı güzel gelır ve tek başıma sıkılırm yanımda bırı olsa ıyı olur

sen kımlerle görüşcen kk dan

aman bu yaşta öle düşünürsen ohoo evlılık valla zor ben eskıden herşeyı alırdım düşünmeden ben ödemezsem annem öder babam öder dıye şükür herşeyı kendım aldım ama evlnınce aman cocuğum için aman bı evım olsun dıye pıntıleşıyo ınsan:)
ama kadın dedığın hep bakımlı olmalı
bende cok bakımlı değilim ama temızım
hergun duş alıp 10 günde bı manıkür 15 gunde bır pedıkür ve ayda ağda bunlar zaten bakımdan sayılmaz ben cılt bakımlarınada gtmek ıstıyorum ama güven veren bı yer yok
sen bu yaşta bu kadar takma kafana hasta olursun

sağol cnm
88 tl yada 89 tl ıdı çift kişiliklerın tanesı

bende bir hafta gittim bardak aldım diğer hafta ne alacağıma falan karar verdim toplu almadım.. 1 defa babamla gittik o zaman toplu alışveriş yaptık oda son zamanlarıydı

eylül gelinleriyle

bende bir hafta gittim bardak aldım diğer hafta ne alacağıma falan karar verdim toplu almadım.. 1 defa babamla gittik o zaman toplu alışveriş yaptık oda son zamanlarıydı

eylül gelinleriyle

benımde son zamanım olmadı hc
gün aldık 20 gün sonraya zaten ev tut gelınlık şu bu bıde eksığım pek yoktu ceyız gtmeden 1 gun evvel 1 mılyoncudan aldık eksıklerı ufak defek seylerdı
emınönunu aklımdan bıle gecmemıştı o zamanlar

senin expres nikah olmuş. bizim sözden sonra 6 ay nişan için nişandan sonra da 1 sene düğün için zamanıumız vardı
yayıla yayıla alışveriş yaptık

çeyiz için atla gel

evlenceğim zaman gelirim :))

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu-363.html

dakıkalardan bunları arıyommm
özellıkle mutlu senın ıcın bakmazsan yolarım senı

kız benimde var bunlardan annem bi kısmını yapmış bi kısmını yaptırmış iğne oyalarım havlu kenarlı havlularım işli işli bunlardan var da çok saçma geliyo bunlar bana kullanılmıcak edilmicek çok gereksiz bence bide pahalıda dışarı yaptırmak bunları

Son düzenleme:

BEKLERİM...

bende gereksiz falan diyordum ama hep dantel falan kullanıyorum. onca yapmışlar etmişler eskiyene kadar kullanacağım.

bende temizimdir canm her akşam eve gider gitmez banyomu yaparım ona hiç dayananmam da eskiden saçlarımla uğraşırdım arada fön çektirirdim dışarı çıkarken şunumu bunumu giysem diye düşünürdüm 2-3 haftada maniküre giderdim çeşit çeşit ojeler fln sürerdim ama şimdi duşumu alıom saçımı öle üstün körü kurutuyom bitiyo koaförü aydan aya ağdaya gidiom ozaman görüyorum sabah elime ne geçerse onu giyiyorum hatta bgn düşündümde ayakkabımla çantam uyumlu olmazsa giymezdim şimdi bakmıyorum bile çok sinir oldum şuan kendime

senin expres nikah olmuş. bizim sözden sonra 6 ay nişan için nişandan sonra da 1 sene düğün için zamanıumız vardı
yayıla yayıla alışveriş yaptık

bızım öle şansımız olmadı
şanssızlıklar peşimizi bırakmadı bıdetuttuğumuz evı su bastı eşyaların gtce gün falan
şükürkı atlattık

bende hevesle nasılda örmüşümm
cok kullanılmıyo haklısın sarı olanı bıkez kullandım ceyız serılırken ablamlar sermıştı ama doğumda yada sünnet gıbı özel gunlerde bunların yerını hıc bırı almıyor ama el emeğı cok başka yaa
daha bunlardan harıç yeşili vardı anneme verdım
bohçam ve masa örtumuda kendım örmuştum ama masa örtumu cok sevıyomm ama şuankı masam yuvarlak kzık kadar
ördüğüm kare
ama heryerı dantel değil ortası var kuş var(kuyruğu kocaman acılıp renklı oluyordu adını unuttum o kuş)
bıde kenarları var
ev alırsam ılk iş masamı kare olarak değiştrmek örtü bıle bulamıyorumm

döküntü gıbısın yanıben dıyorumya sımdık senın süslü püslü olma zamanın gercı he zmn öle olunmalı
bende olamam öle ama severım uymlu hoş bakımlı kadınları
hatta ben alışverışe cıkıom bişi alamadan dönuyom mıllete bakıom harıka uyduruyoo
galıba ben zevksızım

bende söyledikleirinizin tersiyim...
dün ojemi değiştirdim kırmızı sürdüm. sabah erken kalktım saçımın önüne maşa yaptım. giyindim hatta bugün bide topuklu ayakakbı giydim.. genelde yanımda getiririm. burada giyerim..
akşam kınaya gideceğim için normalden daha süslü bluz giydim. makyaj yaptım çıktım..

bazı zamanlar oluyor ama inanın sçaımı bile toplamak bana zor geliyor. 2012 yaz ayından beri böyleyim artık bakıyorum kendime. ojemi sık sık değiştiririm. saçım düz zaten maşa falanda tutmaz açarım yada topuz yaparım..
bir anda başlarsanız sizinde öyle gider bana bir anda estiler şimdi öyle devam ediyor

ne güsell kız bende arada üşenmeyip rakı beyazı oje sürüom süslendiğimi sanıyorum

ben eskiden böyle değildim işe girdiğimden beri böyleyim görseniz her renk ojem var çeşit çeşit sürerdim özellikle koyu renk çok severim. Saçlarım benmde düz maşa yapardım kendim içe fön çekerdim sonra renkli renkli çoraplarım var şortla etekle giyerdim şimdi içim ölmüş sanki uzun zamandır etek giymiyorum bile hatta artık dolapta giycek bişiy bile bulamıyorum aslında bi alışveriş yapmam lazım kendime 2-3 parça bişiy almam lazım :26:

böcükk ben alışverişi çok severim bayılırım hatta şuara biraz sıkışığım maaşım yatana kadar ondan gezmiyom aslında içim gitmesin die

rakı beyazını da ben sık sık kullanırım french yaparım kendime yapacak bişey bulamazsam ilk tercihim o dur. silinse bile belli olmuyor uzun süre kullanabilirsin.
canlanma vaktin gelmiş o zaman kendine gel

kış geliyor dolabını temizle sonra bir güzel alışveriş yap ucuz kullanışlı güzel şeylere bak ( bunu benimde yapmam lazım )

ben hergün farklı oje sürüyorumyenı düzleştırıcı aldım ama kullanmadım onuda sacım cok uzun kollarım kopuyoo eşim olsaydı o fön çekerdı
bıde sık kullanmıyorum zaten saçlarım düz ve süreklı toplu
işyerınden dolayı cok süslenmıyorum
oto sanayı nede olsa
heryer kamyon dolu ökuz doluböle mını etek falan gyme şansım yok
öle bende cok süslü değilim ama aslında kendımıze daha cok vakıt ayırmamz lazım bunun ıcın hem zaman hemde para lazım

geçen bı sürü corap aldım ve kışın özellıkle cok sevıyorum mını etek botla gezmeyı ama sorun hıc gymedım evde kıyafet var şükür ama bazen benımde içim gecıo
onun yerıne cılt bakımı yapıyorum ufak defek şeyler
ama bu aralar en büyük uğraşım kıtap okumak
yat kalk kıtap okuyorumişim olmasada eve erken varsamda hemen ılk elım kıtaba gıdıyo ne tv ne gezme zaten tek başıma bişiyin tadı yoksınemaya gtcektım kocem ben gelınce gıderz dedı hala gelcek

Selam kızlar nasılsınız hersey yolunda mı ?
Frenchı nasıl yapıyosunuz bn hep yamuk yapıyorum ya :)

Bocuk dantellerın guzelmıs :)
bende bı model var yastıklarını yaptım devamını yapsammı dıye dusunuyorum .. Ama neyaz yaptım renklı yapaydım daha ıyıydı

Bocuk dantellerın guzelmıs :)
bende bı model var yastıklarını yaptım devamını yapsammı dıye dusunuyorum .. Ama neyaz yaptım renklı yapaydım daha ıyıydı

h geldın cnm
sağolasunnnnküçükken yapmıştım daha ortaokula gıderken
amma koca meraklısymışım heeablamda yardım etmıştı sağolsun

benım beyaz ara uç takımım ve göbeklı takımım var genelde renklı yaptım sen bılın beyaz yapıp renklıye sardırabılırsın

frenc bende yapamam manıkürede gıderken hep yaptırıp üstüne bıde şekıl yaptıyom kalp yada papatya falan süper duruyo ama bana bı kez göstermış ınsan yalnız nasıl yapar frenc dıye
cok basıtmış
elınn üstüne ojeyı sürdü tırnağını batrdı oraya ve oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…