Ohh çeyizler serilmiş ojeler sürülmüş
Böcük benimde pike takımlarım falan güzel.Annem ördü diye sardırdım onca para verdim..Sadece çeyiz sererken yayıldı yatağa...Şimdi bebek mevlütü zamanını bekliyor dolapta
Oje süremiyorum hamilelikte yasak..Bende tırnak için boncuk falan almıştım kaldı
sen nerelerde kaldınnn
ana oce neden yasakkıılk defa duuyorumm
rakı beyazını da ben sık sık kullanırım french yaparım kendime yapacak bişey bulamazsam ilk tercihim o dur.silinse bile belli olmuyor uzun süre kullanabilirsin.
canlanma vaktin gelmiş o zaman kendine gel
kış geliyor dolabını temizle sonra bir güzel alışveriş yap ucuz kullanışlı güzel şeylere bak ( bunu benimde yapmam lazım )
Bende yeni duydum..
Bebek anne karnında kalsiyumu tırnaktan alıyormuş..Tırnakta oje olunca kimyasalda karışıyormuş..Hatta saç boyasından daha zararlıymış..
son haftalarda ben topiği ne zaman açsam telefon geliyor kalıyor sayfam, önceki sayfada kalmışım bu son 2 sayfayı okudum yani, bir selam edim dedim, çeyizler ojeler uçuşuyor bakıyorum:)
dantel ve türevlerinden nefret ederim, evimde tutmam, annem de aynı kafada allahtanbirkaç havlu var sadece eskiden kalma sadece misafire kullanıyor annem biliyor yoksa ben yer bezi yapacağım kurtulmak için, ben havluyu yumuşacık severim, gittiğim yerlerde de öyle sert yeri olanların sert yerlerine değmeden elimin ucuyla zor kurularım, gıcık oluyorum
oje konusunda tırnaktan geçer mi bilmiyorum ama solunması hani içeriği zararlı olabilir gibi geldi, bir de asetonsuz çıkarıcı kullanılmıyorsa o, gerçi her türlü çıkarıcı yine kimyasaldır fazla solunması zararlı olabilir gibi geliyor :44:
hayat koşturması, zaman sorunu vb derken insan salabiliyor, ancak ben bazen fark ediyorum ki mutsuz, çok üzgün olduğumda makyaja başvurabiliyorum çünkü hayalet gibi oluyorum. mutluyken gözlerimin içi gülerken zaten en güzel halim oluyor her kadın gibi
bir de basit dokunuşları öğreniyor insan, mesela ten renginizi yüzünüzü canlı gösteren renkte fularlar, çok hızlı kurtarıcılar olabiliyor. benim gözümde de en büyük bakım günlük duş, tertemiz saçlar (çok kabarsa bile) ne kadınlar görüyorum resmen ter kokuyorlar aynı tişörtü kaç gün giyiyorlar ama bir ton makyaj, ince topuklular, tuvalletten çıkar el yıkamaz (iş yerinde gözümle görüyorum) farklı öncelikleri var işte tribüne oynuyorlar diyorum
bir de erkekler aslında çok makyaj sevmiyor, ilk tanışmada da sonrasında, kim fondöten kaplı bir yüzü öpmek ister ki demişti biri bana, ya da full makyaj olunca makyajsız halini tahmin edemediklerinden riskli geliyormuş
haklısın kendime gelmeliyim artık bugün gidip evde süslenicem zaten akşam sevgilimlen buluşcam kaç gündür görmüom ascık güzel görsün beni:)
yarında maaşım yatcak şöle 2-3 parça bişiyler alcam biraz önce öğle aramda biraz bakındım ama pahalı ya herşeykotonda bi kaç tane tunik fln beğendim 70-80 hep
siz nerelerden alışveriş yapıosunuz uygun bişiy görürseniz haber verinn
Bende yeni duydum..
Bebek anne karnında kalsiyumu tırnaktan alıyormuş..Tırnakta oje olunca kimyasalda karışıyormuş..Hatta saç boyasından daha zararlıymış..
son haftalarda ben topiği ne zaman açsam telefon geliyor kalıyor sayfam, önceki sayfada kalmışım bu son 2 sayfayı okudum yani, bir selam edim dedim, çeyizler ojeler uçuşuyor bakıyorum:)
dantel ve türevlerinden nefret ederim, evimde tutmam, annem de aynı kafada allahtanbirkaç havlu var sadece eskiden kalma sadece misafire kullanıyor annem biliyor yoksa ben yer bezi yapacağım kurtulmak için, ben havluyu yumuşacık severim, gittiğim yerlerde de öyle sert yeri olanların sert yerlerine değmeden elimin ucuyla zor kurularım, gıcık oluyorum
oje konusunda tırnaktan geçer mi bilmiyorum ama solunması hani içeriği zararlı olabilir gibi geldi, bir de asetonsuz çıkarıcı kullanılmıyorsa o, gerçi her türlü çıkarıcı yine kimyasaldır fazla solunması zararlı olabilir gibi geliyor :44:
hayat koşturması, zaman sorunu vb derken insan salabiliyor, ancak ben bazen fark ediyorum ki mutsuz, çok üzgün olduğumda makyaja başvurabiliyorum çünkü hayalet gibi oluyorum. mutluyken gözlerimin içi gülerken zaten en güzel halim oluyor her kadın gibi
bir de basit dokunuşları öğreniyor insan, mesela ten renginizi yüzünüzü canlı gösteren renkte fularlar, çok hızlı kurtarıcılar olabiliyor. benim gözümde de en büyük bakım günlük duş, tertemiz saçlar (çok kabarsa bile) ne kadınlar görüyorum resmen ter kokuyorlar aynı tişörtü kaç gün giyiyorlar ama bir ton makyaj, ince topuklular, tuvalletten çıkar el yıkamaz (iş yerinde gözümle görüyorum) farklı öncelikleri var işte tribüne oynuyorlar diyorum
bir de erkekler aslında çok makyaj sevmiyor, ilk tanışmada da sonrasında, kim fondöten kaplı bir yüzü öpmek ister ki demişti biri bana, ya da full makyaj olunca makyajsız halini tahmin edemediklerinden riskli geliyormuş
aynen akşama süslen biraz ya int bak bazen güzel indirimler oluyor bu aralar bende çok bişey almıyorum outlet takip edebilirsin
böcük ; biz bu ara pek kültürel takılıyoruz bayramda sinema kitap kültürlük abidesi oldumçanakkaleye gidin bence çok beğendim. akşam evde de film izleyebilirsin çok seviyorum öyle izlemeyi de..
kimlik , ejderha dövmelik kızın serisini mutlaka izle kitaptan çok daha iyi olmuş... boranın kitabını hala okuyorum yanına tanrı hep tebdili kıyafet ile gezer ve bahçemde yeşeren umutları aldım sıralarını bekliyorşar
hamileyken oje olayını duymamıştm bende.. o zaman çocuk yapma işini biraz daha ertelesem iyi olacak sanırım
yorgun hoşgeldin :)
bencede öncelik temizlik bende çok makyaj sevmem düğün dernek harici fondöten fln kullanmam mesela ama insan gerçekten hafif bi makyajla tırnak bakımıyla olsun kendini daha iyi ve dinç hissediyor ben uzun zamandır çok bakımsızım kendimi hep yorgun hep bitkin ve çirkin hissediorum dışarı çıkasım gelmiyor o derece ama bgnden itibaren karar verdim eve gidip duşa gircem bi cilt temizliği yapcam koyu renk ojemi sürcem yrnda düzgünce giyinip biraz makyaj yapcam öyle öıkcam :) akşama dolabımı temizlicem eşyalarımı düzenliyip yerleştircem SPEEDY BÖCÜKK çok pis gaza getirdinizz len beni :))) kokoş olacammm kokoşşş
bende cok kültürlü takılıyom maşallahkültür mantarı olcez
ben uzun hıkayeyı ızlemek ıstıyorumm yarın kocem gelıoo yarın gıderık belkımmmm yanı ınş
kurtlar vadısı demezse genelen adam hep o gune denk gelıo haftada bgun tv ızlıom o gelıoo
biz ona gittik 2 görümcemle hatta kv dönüşü gecenin bir yarısı gitmiştik kenan olduğu için işin içinde bayıla bayıla gittim ama tırt çıktı
bildiğin uzun hikaye iştebıraksalar dizi çekerlermiş hoşuma gitmedi.
kurtlar vadisi de maşallah kaç yıl oldu hala devam ediyor gıcık oluyorum artık. bu akşam kuzey güneyi izleyemeyeceğim :2:
anam gtmesek mı:26:bazılarıda kesın seyredın dıoo kafam karıştı
aman bıde benım dızımın olduğu gün umutsuz ev garularını hep kaçırıyommmneysekı işyerınde ızlıyorumgeçen haftakı bölümyoktu
cıkmadı mı
biz ona gittik 2 görümcemle hatta kv dönüşü gecenin bir yarısı gitmiştik kenan olduğu için işin içinde bayıla bayıla gittim ama tırt çıktı
bildiğin uzun hikaye iştebıraksalar dizi çekerlermiş hoşuma gitmedi.
kurtlar vadisi de maşallah kaç yıl oldu hala devam ediyor gıcık oluyorum artık. bu akşam kuzey güneyi izleyemeyeceğim :2:
Ben dünyadan bi haberim eskiden her salı sinemaya gidiodum kimle olursa 3ay olmuştur sinemaya gitmeyeli kitap desen hak getire en son bir yumak mutluluğun serisini 3 tane kitabı okdum bitti geçen bi elif şafak iskender alıyım okuyum diye niyetlendim oda kaynadı gitti
Ezik gibi hissettim kendimi sizin yanınızda hem bakımsızım hem kültürsüzüm
böcükümmm banlanmadım yeawrum onu kapadık artık özel msjım olunca anlatırım sıze ,
sende dantel örnegı varsa eklesene buraya kolay olsun ama
bende yapıverıyım :)
hangı bırıne yetısceksem , dersmı calısayım dantelmı yapım işe mı gelım bende sasırdım
dantel iğğ hayatta öremem.Sadece sanırım ortaokul lise zamanları bir havlu kenarı yaptım.Soran olursa onu gösteriyorum...
Kız nasıl hesap kapandı
Ben kapattırdım msjım olunca ozelden konusuruz ,
Dantel yapmayı daha dogrusu elısının her turunu cok severım ben yenı bırseyler uretmek hosuma gıder hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?