Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Allah kahretmesin seni alemsin heee...
senin bugün miladın olsun kültür dol iyice kitap oku bakım yap

tamamm ya ama işte bana sağlam sürükleyici kitap lazım yoksa okuyamıorum bırakıyorum yarıda ben tarih felsefe kitapları fln sevmem bana göre var mı bildiniz kitap :26:

Kendimi tvdaki baştan yaratlara vercem beni giydirsinler bakım yapsınlar saç baş yapsınlar elime 2-3 kitap versinler yollasınlar

Özendırdınız benıde bgn eve gıdınce ojelerımın rengını degıstırıcem :)
ıyı aksamlar herkese

ELİF ŞAFAK AŞK okuyabilirsin

yada canan tan yüreğim seni çok sevdi

hahayyy alla senı ne etmeye

anladım cnm tmm
ne örneğı ıstıyorsun cnm
havlu kenarı bohca nevresım
nevresım ıse onlar zaten ekledığım lınkte havlu kenarı ıstersen evden çeker ekledım ama bence sen ılk derslere odaklan

ben gerılım türü sevıyorum ve daha sürükleyıcı gelıo ama onun dışında elif şafak ıskender ı cok beğenmıştım yada uçurtma avcısı yada bın muhteşem güneş derım
zaten bı kaptırdın mı okursun emın ol

emel acar a katıl bacımmm heryerını baştan yaaratsın

günaydın gızlarrr
nasulsunuz pakemmanam dün geç yattım kahvaltı edememsabah pekmez içmeyıde unuttumanam duymasınnn(onca çile ıle edıommm içmeye zaman bulamıyonus sızden garu olmas derdı)

dün manyak kocem gelmş bana bugün gelcenı demiştıdurakta ındım tabı planlarım suyu düştü(kuaför)
neyse ındım eve gıdıom bı cocuk arkana bak dıycektı bı baktım kocem çantamı çekıştırıyoo nasıl korktm amaneyse dışarda yemek yedık sınemaya gıdek dedık(uzun hıkaye)onuda arkadaşıma aradım sordum baksınnetten seanslara dıye
bu delü bana 20:30 dedı gıttıkkı 19:45 ve 21:45 varmış tabe 3 saat sürcek 21:45 e grsek ben yarısında uyurum bişi anlamam
neyse dedık gezek hazır gelmışken
D&R a gıttık açlık oyunlarının dvd sını aldım bıde SUFI cd aldım 5 adet cd den oluşuyo 30 tl ney dınlemekten hoşlananlara bılgıler cok hoştur emınım çünkü ney dınlerken kendımden gecıyorum ve cok sevıyorum
ney ney ve gıtar ney ve pıyona gıbı eşleşmelerler yapmışlar değişik olacaktır kesın
5 tl yabancı dvd ler aldım magnet aldım
kocemın kasımda d günü vardı ona phılıps traş mak.aldım 330 tl bayıldımbişiler daha aldık parayı tükettık bakalım kirayı ne etcez

Günaydın kızçeler nabersınız ...
Böcüküm haklısın ılk olarak derslere bakmam lazım ama ınsan yoruluyo bazen stres atmak ıstıyo o yuzden arada yaparım ...
Senın kk da dantel orneklerın var mı bu sarı olandan baska ?
Havlu kenarlarını da ekle ekleyebılırsen modeller kalsın bende yapmak ıstedgım zaman yaparım

Günaydın kızlarlar

Akşam kuzey güneyi izledim heyecanlıydı valla :)

Birde hala kurdeşenle savaşıyorum..Hamile olunca ilaçta kullanamaıyorum.Ananemin dediği ilacı yaptım..Çamuru sürdüm kurumasını bekledim.Meret kurumadı çünkü okadar ilerlediki artık sulanıyor

Böcük güzel bir akşam geçirmişin uykusuzluğa değmiş...Pekmezmi,kahvaltımı? Ben 2 gündür evde kahvaltı etmiyorum canım hiç istemiyor miğdem yanmasa bebeişim olmasa aç duracam o derece yani..

benım fena başım ağrımaya başladı ılaç aldım bakalım
sen naıslsın
kk da yok cnm yanı o lınkte bı kaç tane var hepsıne baktın mı:26:
evde çeker eklerım cnmm

mandışım h geldınn

boşwer ne meretlermışhe gtmedıler mı daha
kışın belkı olmazlar souktan
ben kahvaltı yapıyorum ama bgun yapamadım evde işyerınde yaptımmm sende ıhmal etme keşke orjınal pekmez bulsan cok yararlı kan yapar

Kurdeşen ne ki :26:
Ay kızlar karnım cok agrıyo ya bu ay cok usuttum galıba

Benımde karnım agrıyo cok fena
o lınklerde bıse goremedım bn ama hatta begendım kaybetmemek ıcın kız :)

Ben bgn gıdıp kıtap alayım ders calısmaya bı yandan baslıyım en ıyısı
ocakta sınav varmıs bu seneyıde bı sagsalım atlatırsam ıns bnden ıyısı yok

İnşallah gider böcük çok kötü durumda deri ata ata kaşınmanın yanında acımayada başladı...
Pekmez içmiyorum ama yapanlar vardır buralarda herhalde şu psikolojiden kurtulayımda alırım olmadı..Kansızlık var bende

Kurdeşen ne ki :26:
Ay kızlar karnım cok agrıyo ya bu ay cok usuttum galıba

Kurdeşen bir deri hastalığı canım..Stresle çıkıyor..Gece kaşıntıdan uyutmuyor..Tedavisi yokmuş..Hamile olduğumdan ilaç kullanamıyorum karıkoca ilaçlarıyla idare ediyorum

Havalar serin ayaklar üşüyor çok

Benımde karnım agrıyo cok fena
o lınklerde bıse goremedım bn ama hatta begendım kaybetmemek ıcın kız :)

gecmıs olsun cnmdıkkat et
benmm evımın ora fena değil ama işyerım dağın tepesınde cok souk ben kazak gymeye başladım
cnm var bı sayfa ılersıne bak ıstersen 4 5 model vardı orda:26:
Ben bgn gıdıp kıtap alayım ders calısmaya bı yandan baslıyım en ıyısı
ocakta sınav varmıs bu seneyıde bı sagsalım atlatırsam ıns bnden ıyısı yok
anam nıckını tutamıyom len aklımda cok mu aradın
çalış cnm ınş geçersın tatlım

hamılelık işte bu yüzden cok zor ılç kullanamıyorsun ınş geçer tatlım

Çok gecmıs olsun canım benım kendıne dıkkat et neden stres yapıyorsun bu kadar

Grubun ısmı zelemele ılk aklıma gelen buydu yazdım ama degıstırmeyı dusunuyorum , henuz aklıma guzel bısey gelmedı senın varsa soylermısın ?
bende kazak gıymeye basladım ayaklarımı cok usuttum sanırım bu ay bde etek gıydım cok delımıyım neyım bılmıyorum kı
11 tane dersım var cok zor ya yınede cabalıycam

şuan sadece aklımda katniss var okuduğum romandakı kadın karakter cnm
açlık oyunları serısındekı başka gelırse derımm tabısı

11 mı yuhhh ama can cıkmadan umut cıkmazmış:çalış sen ınanıyom sana yapcenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…