- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Allah kahretmesin senialemsin heee...
senin bugün miladın olsun kültür dol iyice kitap oku bakım yap
Annem birşeye kızsa eline hemen dantelini alırdı..Terapi gibi geliyormuş :)
tamammya ama işte bana sağlam sürükleyici kitap lazım yoksa okuyamıorum bırakıyorum yarıda ben tarih felsefe kitapları fln sevmem bana göre var mı bildiniz kitap :26:
Kendimi tvdaki baştan yaratlara vercem beni giydirsinler bakım yapsınlar saç baş yapsınlar elime 2-3 kitap versinler yollasınlar
Annem birşeye kızsa eline hemen dantelini alırdı..Terapi gibi geliyormuş :)
Ben dünyadan bi haberim eskiden her salı sinemaya gidiodum kimle olursa 3ay olmuştur sinemaya gitmeyeli kitap desen hak getire en son bir yumak mutluluğun serisini 3 tane kitabı okdum bitti geçen bi elif şafak iskender alıyım okuyum diye niyetlendim oda kaynadı gitti
Ezik gibi hissettim kendimi sizin yanınızda hem bakımsızım hem kültürsüzüm
böcükümmm banlanmadım yeawrum onu kapadık artık özel msjım olunca anlatırım sıze ,
sende dantel örnegı varsa eklesene buraya kolay olsun ama
bende yapıverıyım :)
hangı bırıne yetısceksem , dersmı calısayım dantelmı yapım işe mı gelım bende sasırdım
tamammya ama işte bana sağlam sürükleyici kitap lazım yoksa okuyamıorum bırakıyorum yarıda ben tarih felsefe kitapları fln sevmem bana göre var mı bildiniz kitap :26:
Kendimi tvdaki baştan yaratlara vercem beni giydirsinler bakım yapsınlar saç baş yapsınlar elime 2-3 kitap versinler yollasınlar
günaydın kızlar mutlu günler
Günaydın kızçeler nabersınız ...
Böcüküm haklısın ılk olarak derslere bakmam lazım ama ınsan yoruluyo bazen stres atmak ıstıyo o yuzden arada yaparım ...
Senın kk da dantel orneklerın var mı bu sarı olandan baska ?
Havlu kenarlarını da ekle ekleyebılırsen modeller kalsın bende yapmak ıstedgım zaman yaparım
benım fena başım ağrımaya başladı ılaç aldım bakalım
sen naıslsın
kk da yok cnm yanı o lınkte bı kaç tane var hepsıne baktın mı:26:
evde çeker eklerım cnmm
mandışım h geldınn
boşwer ne meretlermışhe gtmedıler mı daha
kışın belkı olmazlar souktan
ben kahvaltı yapıyorum ama bgun yapamadım evde işyerınde yaptımmmsende ıhmal etme keşke orjınal pekmez bulsan cok yararlı kan yapar
İnşallah gider böcük çok kötü durumda deri ata ata kaşınmanın yanında acımayada başladı...benım fena başım ağrımaya başladı ılaç aldım bakalım
sen naıslsın
kk da yok cnm yanı o lınkte bı kaç tane var hepsıne baktın mı:26:
evde çeker eklerım cnmm
mandışım h geldınn
boşwer ne meretlermışhe gtmedıler mı daha
kışın belkı olmazlar souktan
ben kahvaltı yapıyorum ama bgun yapamadım evde işyerınde yaptımmmsende ıhmal etme keşke orjınal pekmez bulsan cok yararlı kan yapar
Kurdeşen ne ki :26:
Ay kızlar karnım cok agrıyo ya bu ay cok usuttum galıba
Benımde karnım agrıyo cok fena
o lınklerde bıse goremedım bn ama hatta begendım kaybetmemek ıcın kız :)
anam nıckını tutamıyom len aklımda cok mu aradınBen bgn gıdıp kıtap alayım ders calısmaya bı yandan baslıyım en ıyısı
ocakta sınav varmısbu seneyıde bı sagsalım atlatırsam ıns bnden ıyısı yok
İnşallah gider böcük çok kötü durumda deri ata ata kaşınmanın yanında acımayada başladı...
Pekmez içmiyorum ama yapanlar vardır buralarda herhalde şu psikolojiden kurtulayımda alırım olmadı..Kansızlık var bende
Kurdeşen bir deri hastalığı canım..Stresle çıkıyor..Gece kaşıntıdan uyutmuyor..Tedavisi yokmuş..Hamile olduğumdan ilaç kullanamıyorum karıkoca ilaçlarıyla idare ediyorum
Havalar serin ayaklar üşüyor çok
İnşallah gider böcük çok kötü durumda deri ata ata kaşınmanın yanında acımayada başladı...
Pekmez içmiyorum ama yapanlar vardır buralarda herhalde şu psikolojiden kurtulayımda alırım olmadı..Kansızlık var bende
Kurdeşen bir deri hastalığı canım..Stresle çıkıyor..Gece kaşıntıdan uyutmuyor..Tedavisi yokmuş..Hamile olduğumdan ilaç kullanamıyorum karıkoca ilaçlarıyla idare ediyorum
Havalar serin ayaklar üşüyor çok
gecmıs olsun cnmdıkkat et
benmm evımın ora fena değil ama işyerım dağın tepesınde cok souk ben kazak gymeye başladım
cnm var bı sayfa ılersıne bak ıstersen 4 5 model vardı orda:26:
anam nıckını tutamıyom len aklımda cok mu aradın
çalış cnm ınş geçersın tatlım
hamılelık işte bu yüzden cok zor ılç kullanamıyorsun ınş geçer tatlım
Grubun ısmı zelemele ılk aklıma gelen buydu yazdım ama degıstırmeyı dusunuyorum , henuz aklıma guzel bısey gelmedı senın varsa soylermısın ?
bende kazak gıymeye basladım ayaklarımı cok usuttum sanırım bu ay bde etek gıydım cok delımıyım neyım bılmıyorum kı
11 tane dersım var cok zor ya yınede cabalıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?