şuan sadece aklımda katniss var okuduğum romandakı kadın karakter cnm
açlık oyunları serısındekı başka gelırse derımm tabısı
11 mı yuhhh ama can cıkmadan umut cıkmazmış:çalış sen ınanıyom sana yapcenn
Ah canım benım annem bıle boyle demıyo bana ya
Gaz verın bana da ders calısayım
Benım aklımda da lydıa var ama bılmıyorum:26:
cnm benım önce kendın ınanman lazımkazanacaksın kazanacaksınnn
ve kendınısınavına ver odaklan
bu senın hayatın ve sınavı geçmek zorundasınkı hayallerınden uzaklaşma değil mı
o yüzden takma bişiyi kafana
hayat sen yaşadıkça daha güzelleşecek ve umudun sen kazandıkça artacaktır ınan bana
o ne demek laaneyse bulursunnnn bacum
Evet canım bıtırmem lazım kesınlıkle okumadan olmaz ya nereye kdr mılletın kahrını cekıcem dımı ...
kesınlıkle en güzel memur olmak böle amele değil tatılın olur maaş derdın olmaz saatın bellı gel keyfım gel
o yüzden çalışmak lazım
başım hala geçmedi be yaaa
aman ben 5 yıl okudumda noldu resillik çekiyorum şu şehirde bi başıma keşke otursaymışım anamın babamın dizinin dibinde sora bi zengin koca bulup evlendirselermiş şimdiye çoluk çocuğa karışırdım
aman ben 5 yıl okudumda noldu resillik çekiyorum şu şehirde bi başıma keşke otursaymışım anamın babamın dizinin dibinde sora bi zengin koca bulup evlendirselermiş şimdiye çoluk çocuğa karışırdım
kesınlıkle en güzel memur olmak böle amele değil tatılın olur maaş derdın olmaz saatın bellı gel keyfım gel
o yüzden çalışmak lazım
başım hala geçmedi be yaaa
Hangi bölüm okudun sen canım
geçmiş olsun böcükk dün iyi gezmişiniz
ben dün eve gittim giderken parfüm,oje fln aldım misler gibi yıkandım saçlarıma kendim fön çektim tırnaklarıma vişne çürüğü oje sürdümm güzelce giyindimm topuklu ayakkabılarımada giydim full makyaj yaptım boğuluna kadar parfüme bulandım sevgilimi bekledim sonra sevgilim aradı işi çıkmış
güzelcee pijamalarımı giydim makyajımı çıkardım yatağıma yattım sabah kalkıp işe geldim çok yoğun bigündü gerçekten
9 eylül- ing işletme mezunuyum cnm
canım ya
ama vazgecme suslu ol
cnm sen bankalara fılan basvursana
Memurluk ta torpıle bakıyo artık hem ben 66 aldım :84:
Bu puanla memur da olunmaz kı
geçmiş olsun böcükk dün iyi gezmişiniz
ben dün eve gittim giderken parfüm,oje fln aldım misler gibi yıkandım saçlarıma kendim fön çektim tırnaklarıma vişne çürüğü oje sürdümm güzelce giyindimm topuklu ayakkabılarımada giydim full makyaj yaptım boğuluna kadar parfüme bulandım sevgilimi bekledim sonra sevgilim aradı işi çıkmış
güzelcee pijamalarımı giydim makyajımı çıkardım yatağıma yattım sabah kalkıp işe geldim çok yoğun bigündü gerçekten
en temiziahh ahh ınsanda şans olcekk
eşimde 67 aldı hıc çalışmadı sen çalışmadın mı
sağol cnm
sorma ayacıklarım ağrıoo
oce dedınde bende aldım bkaç tane sımlı falan cok hoşuma gıttı
kokoş oldn desene ıyı yapmışsın cnm
süslenmek ınsanı kendıne getırıyooo mutlu olmuşsundur
sevgılınde cok şey kaçırmış
napalım kısmet değilmişiyki iice abartıp koaföre gitmemişim işte ozaman sinir olurdum
sakin burası bugün speedy müşteriye gitcem diodu heralde ondan yok kesin bırakmıştır müşteriyi fln orlarda geziyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?