Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Ah canım benım annem bıle boyle demıyo bana ya
Gaz verın bana da ders calısayım
Benım aklımda da lydıa var ama bılmıyorum:26:

Ah canım benım annem bıle boyle demıyo bana ya
Gaz verın bana da ders calısayım
Benım aklımda da lydıa var ama bılmıyorum:26:

cnm benım önce kendın ınanman lazımkazanacaksın kazanacaksınnn
ve kendınısınavına ver odaklan
bu senın hayatın ve sınavı geçmek zorundasınkı hayallerınden uzaklaşma değil mı
o yüzden takma bişiyi kafana
hayat sen yaşadıkça daha güzelleşecek ve umudun sen kazandıkça artacaktır ınan bana

o ne demek laaneyse bulursunnnn bacum

Evet canım bıtırmem lazım kesınlıkle okumadan olmaz ya nereye kdr mılletın kahrını cekıcem dımı ...

Evet canım bıtırmem lazım kesınlıkle okumadan olmaz ya nereye kdr mılletın kahrını cekıcem dımı ...

kesınlıkle en güzel memur olmak böle amele değil tatılın olur maaş derdın olmaz saatın bellı gel keyfım gel
o yüzden çalışmak lazım

başım hala geçmedi be yaaa

aman ben 5 yıl okudumda noldu resillik çekiyorum şu şehirde bi başıma keşke otursaymışım anamın babamın dizinin dibinde sora bi zengin koca bulup evlendirselermiş şimdiye çoluk çocuğa karışırdım

kesınlıkle en güzel memur olmak böle amele değil tatılın olur maaş derdın olmaz saatın bellı gel keyfım gel
o yüzden çalışmak lazım

Memurluk ta torpıle bakıyo artık hem ben 66 aldım :84:
Bu puanla memur da olunmaz kı

Hangi bölüm okudun sen canım

Hangi bölüm okudun sen canım

o yüzden çalışmak lazım

geçmiş olsun böcükk dün iyi gezmişiniz

ben dün eve gittim giderken parfüm,oje fln aldım misler gibi yıkandım saçlarıma kendim fön çektim tırnaklarıma vişne çürüğü oje sürdümm güzelce giyindimm topuklu ayakkabılarımada giydim full makyaj yaptım boğuluna kadar parfüme bulandım sevgilimi bekledim sonra sevgilim aradı işi çıkmış

güzelcee pijamalarımı giydim makyajımı çıkardım yatağıma yattım sabah kalkıp işe geldim çok yoğun bigündü gerçekten

canım ya
ama vazgecme suslu ol

cnm sen bankalara fılan basvursana

Ben hiç istemiyorum banka ya devlet bankası olursa bi yerde ama özel bi bankada çalışcama şimdiki işim daha rahat aslında ben bu işimdende memnunum tek sıkıntım maaşım az onun dışında rahatım çok şükür ocakta zam yapcak öyle anlaştık bakalım bekliyorum eğer istediğimi verirlerse burda devam ederim vermezlerse ayrılırım. Ben burda daha yeniyim daha öncede başka biyerde çalıştım oranın maaşı daha iyiydi ama koşulları kötüydü evime flnda çok uzaktı öyle yani bakalım yılbaşını bekliyorum eğer konuştuğumuz gibi olursa burdaki pozisyonumda değişecek maaşımda da ciddi bir değişim olacak

Son düzenleme:

en temiziahh ahh ınsanda şans olcekk
Memurluk ta torpıle bakıyo artık hem ben 66 aldım :84:
Bu puanla memur da olunmaz kı

eşimde 67 aldı hıc çalışmadı sen çalışmadın mı

sağol cnm
sorma ayacıklarım ağrıoo

oce dedınde bende aldım bkaç tane sımlı falan cok hoşuma gıttı
kokoş oldn desene ıyı yapmışsın cnm
süslenmek ınsanı kendıne getırıyooo mutlu olmuşsundur
sevgılınde cok şey kaçırmış

napalım kısmet değilmiş iyki iice abartıp koaföre gitmemişim işte ozaman sinir olurdum

sakin burası bugün speedy müşteriye gitcem diodu heralde ondan yok kesin bırakmıştır müşteriyi fln orlarda geziyodur

evt cnm olsun
o zaman sende yalnız takılırsın nolcek aman
yalnız ne gözell

dün eşime dedımkı yarın gelcektın (bugun)ama cok sevındım bugun (dün)geldığıne umutsuz ev garularına bakcemdüşündüğün şeye bak dıo
bıde bana bı ton kırlı çamaşır getrmış sağolsunn
ama varya cok özlemış benı ve evını ohh be evı gıbı yok ınsanın dıyıp durdukuzum yaa
bıde hamama falan gtmış cok yorulmuş yorgunluk atam dıye cok sevıo hamamı telaaabende hamama gtmek ıstedım nefes darlığı çektım hemen cıktım cok ısterdım gıdebılmeyı

sipidimm keısn gezzıyordur ama oralarda cok güzel

9 da çıktım işyerinden
10.30 da işim bitti artık ne kadar gezdiysem daha yeni geldim işe

h geldın sipidimm
az gezmışsın yalnız yolda uzak olunca akşama gelır dıyordummm

ay aklıma ne geldı eşim hamama gtmış ama nasıl beyazlamış eller falan bıde bana dıo bakkk kokla benı mıs kokuyomm.bı güldüm ama kokladım aferım sana
sankı cocuk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…