böcüüüüüükkkkk beni hatırladın mı laaa
böcüüüüüükkkkk beni hatırladın mı laaa
süslenip süslenip evde oturcam
Ben hiç istemiyorum banka ya devlet bankası olursa bi yerde ama özel bi bankada çalışcama şimdiki işim daha rahat aslında ben bu işimdende memnunum tek sıkıntım maaşım az onun dışında rahatım çok şükür ocakta zam yapcak öyle anlaştık bakalım bekliyorum eğer istediğimi verirlerse burda devam ederim vermezlerse ayrılırım. Ben burda daha yeniyim daha öncede başka biyerde çalıştım oranın maaşı daha iyiydi ama koşulları kötüydü evime flnda çok uzaktı öyle yani bakalım yılbaşını bekliyorum eğer konuştuğumuz gibi olursa burdaki pozisyonumda değişecek maaşımda da ciddi bir değişim olacak
en temiziahh ahh ınsanda şans olcekk
eşimde 67 aldı hıc çalışmadı sen çalışmadın mı
sağol cnm
sorma ayacıklarım ağrıoo
oce dedınde bende aldım bkaç tane sımlı falan cok hoşuma gıttı
kokoş oldn desene ıyı yapmışsın cnm
süslenmek ınsanı kendıne getırıyooo mutlu olmuşsundur
sevgılınde cok şey kaçırmış
9 da çıktım işyerinden
10.30 da işim bitti artık ne kadar gezdiysem daha yeni geldim işe
Ben hıcc calısmadım böcüğüm anca aöf ye calısıyorum ona bıle tam calısmadm 3 ders bıraktm alttan bu senede 8 ders var al sana 11 oldu naneyı yedım yanı bgn gdıp kıtap alayımda baslayayım bı yandan barı napım
babamın ınadına okulu bıtırmem lazım gorsun o uyuz hem bıse duydum ıkı gun once o kdr uzuldum kı varya keske hıc duymasaydım
Böcük senin koca istanbulda çalışmıyomuydu?? geceleri nerde kalıo?
anlıyorum cnm ama bu dakıkadan ıtıbaren çalışmalısın öncelıkle kendın için anladınntakma kafana lütfennnnn
karşındakı ınsan baban senın kötü olmanı ıstemez hanı başkası olsa derımkı aman salla önemlı olan hayatta sen ve düşüncelerın ama dıyemıyorm
sen hayrlısını dıle ve ders çalış tatlım
hay maşallahh sana tahmin etmiştim zatenn
nereleri gezdin neler baktın bişiy aldın mı
:
akatlara indim dolandım öyle abime falan uğradım sonra LEvente geçtim
boş boş hava aldım yemek yedim falan işte
İş yok mu bugun
Kendım ıcın calısıyorum zaten cunkı kımseden kımseye fayda yokmus anladım ,
KÖtülüğümü ıstıyomu bılmıyorum ama ıyılıgımı dusunmedıgı kesın ozel msjım gelsın sıze anlatcam ne duydgumu cok sasıracaksnz
olmaz mı sabah müşteriye gittim keşke olmasaydı ama gezmek iyi geldi
Ne ısı yapıyorsun kı:26:
cnm zaten sağ elin sol ele faydası yk böle düşün herkes naparsa kendı için zaman o zaman maalesef
pekı cnm yazarsın sen bıze
mutfak tasarımı
mutfak tasarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?