Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

süslenip süslenip evde oturcam

Bana zam demeyın ya
Ağlarım valla bnm ne zaman zam alacagım bıle belırsız ıns yılbasında ıstemeden verır
Süslenıp suslenıp evde oturma dısarı cık gez toz anam bız mı soleyek hep

Ben hıcc calısmadım böcüğüm anca aöf ye calısıyorum ona bıle tam calısmadm 3 ders bıraktm alttan bu senede 8 ders var al sana 11 oldu naneyı yedım yanı bgn gdıp kıtap alayımda baslayayım bı yandan barı napım
babamın ınadına okulu bıtırmem lazım gorsun o uyuz hem bıse duydum ıkı gun once o kdr uzuldum kı varya keske hıc duymasaydım

9 da çıktım işyerinden
10.30 da işim bitti artık ne kadar gezdiysem daha yeni geldim işe

hay maşallahh sana tahmin etmiştim zatenn
nereleri gezdin neler baktın bişiy aldın mı

Nadia ne öğrendinde üzüldünn kız??

Böcükk bende hamama gtmek istiom yaa ama daha hiç gitmedim bilmiom durabilirmiyim temizde olması lazım mikrop fln kaparız Allah korusun bide masaj yapıyolarmış yaa ayyy yarında süslenip püslenipp hamama gidem barii

hangi günler ki garular hamamı kaça kadar açıktır ki acep işten sora gidilcek gibimidir ki artık işten çıkınca karanlık oluo zati sinir oluyom

anlıyorum cnm ama bu dakıkadan ıtıbaren çalışmalısın öncelıkle kendın için anladınntakma kafana lütfennnnn
karşındakı ınsan baban senın kötü olmanı ıstemez hanı başkası olsa derımkı aman salla önemlı olan hayatta sen ve düşüncelerın ama dıyemıyorm
sen hayrlısını dıle ve ders çalış tatlım

Böcük senin koca istanbulda çalışmıyomuydu?? geceleri nerde kalıo?

kapımda yatıyooo
yok len ıst dışında çalışıyoo bacummm

hamam konusunda valla hıc bılgım yok ben köyde bı yere gttydık anamla benden yaşlılarda bişi yok ben gıremedımmm
saatını falan bılmem ama yatıpta kalmamzsan

Kendım ıcın calısıyorum zaten cunkı kımseden kımseye fayda yokmus anladım ,
KÖtülüğümü ıstıyomu bılmıyorum ama ıyılıgımı dusunmedıgı kesın ozel msjım gelsın sıze anlatcam ne duydgumu cok sasıracaksnz

cnm zaten sağ elin sol ele faydası yk böle düşün herkes naparsa kendı için zaman o zaman maalesef
pekı cnm yazarsın sen bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…