- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
nette sıtenız varmı ? mutfaklara bakmak ıcın
ev mutfağı değilsanayi otel hastane
kocem 67 aldı kpss ılla bak dıyo nereey yerleşr ayy o puana bı yer olmazkı demı
nerden bakabılırımkı
doğuda olsa gtcem dıooo manyak mıdır nedır
günaydın:
dün markete gittik aylık alışveriş içinsonra eve geldim kuzey güney izledim çarşamba yoktum evde izleyemedim. bugün cuma mutluyum ama yarında iş var
aferim kız sana süslenmişsin bende dün ojelerimi değiştirdim bir tek akşam banyo falan yaparım.yarın düğün var
ne renk oje sürdün kız :)
evet ya süslendim bundan sora böyle pasaklı pasaklı gezmicem dün bi ara sevgilimide gördüm bana aşkım mis gibi kokmuşsun diyor bende herzaman kulladığm parfümüm dedim uzun zamandır domestos kokuyodun diye dalga geçiyo benle artık nezamndır parfüm sıkmıosam :)) şaka maka kendimi resmen salmışım bunu farkettim.
Cmt çalışıyomusun sen??? bende çok mutluyum cuma die
mor sürdüm :103::103:
üzerimdeki de mor kıyafet altımda kot
bundan sonra böyle olacak oda alışır..
dönüşümlü çalışıyoruz biz nöbetleşe haftasonları
haftasonları olması kötü ya dönüşümlü de olsaneyse Allah kolaylık versin
speedy senin yaş kaçtı cnm?
kocan önlisans kpssye mi girdi? ösym nin sitesinde vardır belkim ordan bakabilirsin bence böcükk belkim tutar nebilion
bende geçen sene girdim 70 aldım bişiy çıkmadı aslında cidden oturup kpss çalışmak lazım da işte o kadar çalışıp didiniyorsun sonra doğuya ne anladım ben bu işten
kız senin koca doğu fln kazanırsa gider mi harbi??
buarada dün akşam haberlerde izledim istda bi makine varmış böyle asfalt fln yapan makinelerden o makineyi kullananın maaşı 5binmiş yanılmıyosam yanılıosamda 2.5-3dur iyiydi yani baya ama kullanan yokmuş boştaymış kız böyle şeyleri araştırsanıza nasıl oluyosa bu işler röportaj yapan hatun bile oturdu kullandı öle zor bişiy de değil
Boşver hamileyim diye salma kız kendini daha dur göbek büyüyene kadar pantalonların olur..
kilolara dikkat etsonrasında vermek için uğraşacak az kilon olsun
oje yasakmış. olsun sende 1 ruj 1 allık bitti gitti
canım benim pantolonlar dar kesim hep..Gaz problemide fazla olunca çok sancı oluyor giyemiyorum yani..
Kilo alacak bir durumum yok şuan okadar iştahsızımki..
Makyaj malzemesinide kullanmayın diyorlar..Arada kullanıcam ama hep değil
Günaydınlarrr
Garularrrr nerdesinizzzz benn geldummmmm
Neler ettiniz dünn bi anlatınnn :)) işler yoğun herhalde :)
Ben dün bişey etmedim arkadaşıma gittim bütün gece yedik içtik sora yattık. Haftasonu koaföre gidecem ağda, manikür kaş maş ne var ne yok baksın kokoşş bi kız olacam benn
bgnde makyajımı yaptım öyle geldim işeama dünki kıyafetlerimi giydim arkadaşımda kaldımdı ya
kocan önlisans kpssye mi girdi? ösym nin sitesinde vardır belkim ordan bakabilirsin bence böcükk belkim tutar nebilion
bende geçen sene girdim 70 aldım bişiy çıkmadı aslında cidden oturup kpss çalışmak lazım da işte o kadar çalışıp didiniyorsun sonra doğuya ne anladım ben bu işten
kız senin koca doğu fln kazanırsa gider mi harbi??
buarada dün akşam haberlerde izledim istda bi makine varmış böyle asfalt fln yapan makinelerden o makineyi kullananın maaşı 5binmiş yanılmıyosam yanılıosamda 2.5-3dur iyiydi yani baya ama kullanan yokmuş boştaymış kız böyle şeyleri araştırsanıza nasıl oluyosa bu işler röportaj yapan hatun bile oturdu kullandı öle zor bişiy de değil
sabah ne gycemı şaşrdım yaaçok olduğundan değil bu mevsımlık bişiyim yok sinir oldum kotlarımda eskıdı sıkıldım gymekten h sonu ınş kocem yanımda olurda alışveriş ederık
ılkbaharla sonbaharı hıc sevmım yaa ne gycenı şaşırıyo ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?