Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kocem 67 aldı kpss ılla bak dıyo nereey yerleşr ayy o puana bı yer olmazkı demı
nerden bakabılırımkı
doğuda olsa gtcem dıooo manyak mıdır nedır

Günaydınlarrr

Garularrrr nerdesinizzzz benn geldummmmm

Neler ettiniz dünn bi anlatınnn :)) işler yoğun herhalde :)

Ben dün bişey etmedim arkadaşıma gittim bütün gece yedik içtik sora yattık. Haftasonu koaföre gidecem ağda, manikür kaş maş ne var ne yok baksın kokoşş bi kız olacam benn

bgnde makyajımı yaptım öyle geldim işe ama dünki kıyafetlerimi giydim arkadaşımda kaldımdı ya

günaydın:

dün markete gittik aylık alışveriş için sonra eve geldim kuzey güney izledim çarşamba yoktum evde izleyemedim. bugün cuma mutluyum ama yarında iş var

aferim kız sana süslenmişsin bende dün ojelerimi değiştirdim bir tek akşam banyo falan yaparım. yarın düğün var

kocem 67 aldı kpss ılla bak dıyo nereey yerleşr ayy o puana bı yer olmazkı demı
nerden bakabılırımkı
doğuda olsa gtcem dıooo manyak mıdır nedır

kocan önlisans kpssye mi girdi? ösym nin sitesinde vardır belkim ordan bakabilirsin bence böcükk belkim tutar nebilion

bende geçen sene girdim 70 aldım bişiy çıkmadı aslında cidden oturup kpss çalışmak lazım da işte o kadar çalışıp didiniyorsun sonra doğuya ne anladım ben bu işten

kız senin koca doğu fln kazanırsa gider mi harbi??

buarada dün akşam haberlerde izledim istda bi makine varmış böyle asfalt fln yapan makinelerden o makineyi kullananın maaşı 5binmiş yanılmıyosam yanılıosamda 2.5-3dur iyiydi yani baya ama kullanan yokmuş boştaymış kız böyle şeyleri araştırsanıza nasıl oluyosa bu işler röportaj yapan hatun bile oturdu kullandı öle zor bişiy de değil

ne renk oje sürdün kız :)

evet ya süslendim bundan sora böyle pasaklı pasaklı gezmicem dün bi ara sevgilimide gördüm bana aşkım mis gibi kokmuşsun diyor bende herzaman kulladığm parfümüm dedim uzun zamandır domestos kokuyodun diye dalga geçiyo benle artık nezamndır parfüm sıkmıosam :)) şaka maka kendimi resmen salmışım bunu farkettim.

Cmt çalışıyomusun sen??? bende çok mutluyum cuma die

mor sürdüm :103::103:

üzerimdeki de mor kıyafet altımda kot

bundan sonra böyle olacak oda alışır..

dönüşümlü çalışıyoruz biz nöbetleşe haftasonları

ben geçenki kpssde 80 aldım hiçbişey olmadı..

Bu kpssde 66 aldım

Eşimde bu yıl girecekti KPSS ye ama malesef şansımıza ediyim. bu yıl giremiyor 2014 bekleyecek mecburen.

onun gireceği sınav 2 yılda 1 oluyormuş çok üzülmüştüm ne güzel belki olur falan diyordum

günaydın kızlar

oh makyajlar yapılmış,ojeler sürülmüş

Ben çok paspalım ya..Beli en geniş pantolonlarımı giyiyorum artık.Rahatsız ediyor..

Oje süremiyorum..Makyaj yapmamaya çalışıyorum..

Paspalım ben paspal

Boşver hamileyim diye salma kız kendini daha dur göbek büyüyene kadar pantalonların olur..

kilolara dikkat et sonrasında vermek için uğraşacak az kilon olsun

oje yasakmış. olsun sende 1 ruj 1 allık bitti gitti

canım benim pantolonlar dar kesim hep..Gaz problemide fazla olunca çok sancı oluyor giyemiyorum yani..

Kilo alacak bir durumum yok şuan okadar iştahsızımki..

Makyaj malzemesinide kullanmayın diyorlar..Arada kullanıcam ama hep değil

Bir ruj sür yeter parlatıcı bile olur kendini iyi hissedersin

bu aralar cok süslüsün bakıomda
en gözelıaferım sana
bende akşam kuaföre gttımama bacaklarımı kendım alıom epılasyon aletı ıle bgun alcem
yemek yaptım kocem gelcek dıye o da gelmedı gelmıycekmış geneoncan yemek kaldı bana
komşumu çağırırım yerız napam

umutsuz ev garularına baktımm ayy yasemın öldürdü benı yaaböcek fobısı varmış o sahneye bıttım
1 2 3 dıycem dışarı cıkcan dıo böceğe

ay yok ne gtmesı yaa ölesıne bende bakmadım bıle
oraya gtcene arabıstan a gtsın daha ıyı

sabah ne gycemı şaşrdım yaaçok olduğundan değil bu mevsımlık bişiyim yok sinir oldum kotlarımda eskıdı sıkıldım gymekten h sonu ınş kocem yanımda olurda alışveriş ederık
ılkbaharla sonbaharı hıc sevmım yaa ne gycenı şaşırıyo ınsan

aynenn ya bende hiçbişiy bulamıom ne giycemi şaşırıom

speedyy kız sende küçükmüşünn hepiniz evlenmişiniz ben evle mi kalmışım ne :26:

boşverr speedy haklı bi ruj sür ondan bişiycik olmas o kadarda abartma yaw mankenleri ünlüleri görmüon mu hepsi bi ton makyajla doğuruyo :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…