Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

evet canım erken evlendim ben darısı başına en kısa süred inşalah

Hayırlısı canmm inşallah bakalım Allah nasip ederse bu kışa söz nişan gibi bişiy yapmayı düşünüyoruz seneye evleniriz belki ama tabi hayat bellide olmaz, bana kalsa ben bu yaza güzel güzel evlenelim istiorumda nerdeee

Son düzenleme:

artık nasıl sizin için iyi olacak ise öyle yapın.

30.01.2010 da söz
4.06. 2011 nişan
5.06.2011 düğün oldu bizim

sadece nişan ile düğün arasında 364 gün vardı

bu arada senin yaş kaç ? 40 oldun mu? geç kaldım falan demişsin de

sizin çok iimiş ya

:86: :86: yok cnm daha 26 yaşındayım :) hepimiz hemen hemen yakın yaşlardayız ya hepinizde evlisiniz ondan öyle dedim :)

Son düzenleme:

nisandna 1 gün sonra mı düğün oldu

vala bu durum canımı cok sıkıyy heeee

sen evde kalmışsın

selam kızlar nasılsınız ?
speedy ben senı daha buyuk zannedıyordum bılıyomusun :)

anacum bak bura ne yazmışsınnn

selam kızlar nabersınız

selam kızlar son kaldığım sayfaya ve bu sayfaya baktım, böcüşüm 330 tl ye ne makineymiş o be, anlaşıldı sizin borçların sebebi,70 tl ye de 130 tl ye de o civarda yani vardı geçenlerde, her özellik şart mı suda çalışmayıversin yav ohoo o kadar para ağda da mı yapıyor yoksa

neye bir ruj sürüver dediniz anlamadım, sadece ruj pek hoş olmuyor gibi geliyor bana göze de bir kalemle tamamlayınca daha hoş oluyor sanki

mutluluk delirtme adamı evde mi kaldın he he evde kaldın :)

hamilelerimiz ne alemde, mandiş, boşver, sel ses verin yeni hamile var mı bildirin :)

havalar çok kötü sürekli sıcak, ılık daha doğrusu bir şeyler içiyorum burnum boğazım tıkanmasın diye, off ara mevsimler çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…