Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Benı unutmussun kız

mutluluuuuk nasıl gidiyor, keyfin yerindedir umarım.

mandiş yok mu yaa ortalıkta gelmemiş galiba

kangam kocan kapında yatıyo he yatcak tabii

Benı unutmussun kız

dedim kim bu eski mesajlara bakınca anladım ben hamileleri saymıştım zelemele, yoksa sende miii:))) her şey yolundadır umarım:)

spidi gezmeler ne alemde hafta sonu geldi, tozunu atarsın artık.

Yok yavrii ne hamılesı ıstemıom ben ondan zamanı gelınce inş

kira parasını ayırmıştım sağolsun kocem en pahalısını beğendısonra baktrk para tükenmış kirayı vermedık:)
aman dedı 15 ınde ben alınca verırım zaten o dönem aslında gercek kira günü ama bız hep 1 e 5 ınde verıyorduk
aman bı kezde o beklesın dedık
zaten totosu kalktı hep erken verdık ayın 6 sı olunca hemen arıyoo sankı kaçcaz

kocemde ucuzcu değildır onun ve benım mantığım beğendığımız olsun sonrada batıyok işte:)

nerde yatıyor dıyınce şey ettım
yatsın tabe hoşşık

günaydınnnnnnn benım gıbı amelelere

hahahah gunaydın sekerım ıltifatın ıcın tişikür edıorummm

Günaydın herkese ;

dün kv kaldık tophane dönüşü 11 de oraya gittik. sabahta 7 de yiğeninin öpmelerine uyandım hadi annesi uyusun diye göndermedim geri.
1,5 saat falan oynadık yatağın içinde. kaçtım hemen

akşam İStoça deterjan alışverişine gideceğiz neredeyse yarı fiyatınaymış bakalım doğru mu ? iş çıkışı görücez kuzenim gidiyormuş oraya ama neler var hiç bilmiyorum

haftasonu bugün düğün var yarında kk dan arkadaşlar buluşucaz

Günaydın :) bızı nıe cagırmıyon bulusmaya :)
ılk defamı bulusuyonus

öenmlı değil her ctesı dıyebılırımm:)hoşuna gıttı hazar

sipidimm ıyı eğlenceler cnm
bızde bu akşam cınemaya gtcez
yarında gezmelerdeyımmmmm

tamam bende sana derım artık ortağımmm nede olsa ıkımızde ameleyız

SANA DA iyi eğlenceler canım hangi filme gideceksiniz.

007 Skyland mı ne oda girmiş vizyona Bond filmi

uzun hıkayeye gtmek ıstıyorum cnm 7 de başlayana yetişirsek 10 da cıkar belkı onada gıderız
ben çanakkale ye ve bulut atlasınada gtmek ıstıyorum belkı onlarada haftaya yada h içi başka gün

tamam bende sana derım artık ortağımmm nede olsa ıkımızde ameleyız

de cnm de
kadersızımmm

anlat bacum sen ne etcennn

bugun ıkea ınş o raftan varsa banyoya raf alcez
kocemın kozmetıklerı cok ortadaymış beyfendıye kaç ay önce alak dedım naz etmıştı son alışverişinden sonra alalım dıo bıde ıkea yaparız ınş zaman kalırsa tabee

bulut atlasını izlemedim.
bu haftasonu evde sinema keyfi yapabiliriz düğünden gezmekten fırsatımız olur ise
cumartesi çalışınca vallahi kendime gelemiyorum ben ya

günaydınnnnnnnnn

anam ben çok şansızım cokk1 haftadır bı sınema yapamadım yaa nasıl gıcık oldum ıkea yalan olduuu
off off bu kocemın işi yüzünden zaman bıle geçıremez olduk yaaa

Günaydın kızlar...

Haftasonu bol bol dinlendim..Dün akşam dışarı çıktık eşimle arabanın arıza ışığı yandı.İnşallah büyük bir sorun çıkmaz.

günaydınnnnnnnnn

anam ben çok şansızım cokk1 haftadır bı sınema yapamadım yaa nasıl gıcık oldum ıkea yalan olduuu
off off bu kocemın işi yüzünden zaman bıle geçıremez olduk yaaa

İşi olsunda böcük bir süre birlikte vakit geçiremeyin..İnşallah güzel bir iş bulur burda çalışırken

Selam kızlarr günaydınlarrr hepinizee :)

İnşallah hepiniz iyisinizdir.

speedy valla yine herzaman ki gibi gezmelerdesin buarada dikkatimi çektide amma çok kv zaman geçirionuz aranız iyi galiba ne güzel

böcükk boşverr ya kuzumm kocan çalışsında tek gün gelir devran döner :)

yorgunnnn nerelerdesinn yaa karşılaşamıyoz artık , durumlar nasıl bi sorun yoktur inşallah benim aynıı bildiğin gibi şükür

zelebelelübelerelebe yaw nadia ben senin yeni nicki bilemiom ondan sana nadia dicemm nasılsın ailenle biraz düzeldimi aran kız hamilelik muhabbeti fln dönmüş yoksa biri mi var

boşverr bebiş nasıl?? arabanızda inş bi sorun çıkmaz canmm

mandişş yok galuba, nerelerde acep bi sorun yoktur inşallah

bana gelince gençler haftasonu gezdim dolaştım görümcem ilen çok yoruldum hiç dinlenemedim hep süslüydüm ama onun dışında giycek bişiyler bakmaya zamanım olmadı belkim bgn iş çıkışı bakarım speedy kız 2 günde pestilim çıktı sen nasıl becerion bu işi :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…