selam kızlar son kaldığım sayfaya ve bu sayfaya baktım, böcüşüm 330 tl ye ne makineymiş o be, anlaşıldı sizin borçların sebebi,70 tl ye de 130 tl ye de o civarda yani vardı geçenlerde, her özellik şart mı suda çalışmayıversin yav ohoo o kadar para ağda da mı yapıyor yoksa
neye bir ruj sürüver dediniz anlamadım, sadece ruj pek hoş olmuyor gibi geliyor bana göze de bir kalemle tamamlayınca daha hoş oluyor sanki
mutluluk delirtme adamı evde mi kaldın he he evde kaldın :)
hamilelerimiz ne alemde, mandiş, boşver, sel ses verin yeni hamile var mı bildirin :)
havalar çok kötü sürekli sıcak, ılık daha doğrusu bir şeyler içiyorum burnum boğazım tıkanmasın diye, off ara mevsimler çok zor ya
Benı unutmussun kız
Yok yavrii ne hamılesı ıstemıom ben ondan zamanı gelınce inşmutluluuuuk nasıl gidiyor, keyfin yerindedir umarım.
mandiş yok mu yaa ortalıkta gelmemiş galiba
kangam kocan kapında yatıyo heyatcak tabii
dedim kim bu eski mesajlara bakınca anladımben hamileleri saymıştım zelemele, yoksa sende miii:))) her şey yolundadır umarım:)
spidi gezmeler ne alemde hafta sonu geldi, tozunu atarsın artık.
kira parasını ayırmıştım sağolsun kocem en pahalısını beğendıselam kızlar son kaldığım sayfaya ve bu sayfaya baktım, böcüşüm 330 tl ye ne makineymiş o be, anlaşıldı sizin borçların sebebi,70 tl ye de 130 tl ye de o civarda yani vardı geçenlerde, her özellik şart mı suda çalışmayıversin yav ohoo o kadar para ağda da mı yapıyor yoksa
mutluluuuuk nasıl gidiyor, keyfin yerindedir umarım.
mandiş yok mu yaa ortalıkta gelmemiş galiba
kangam kocan kapında yatıyo heyatcak tabii
dedim kim bu eski mesajlara bakınca anladımben hamileleri saymıştım zelemele, yoksa sende miii:))) her şey yolundadır umarım:)
spidi gezmeler ne alemde hafta sonu geldi, tozunu atarsın artık.
kira parasını ayırmıştım sağolsun kocem en pahalısını beğendısonra baktrk para tükenmış kirayı vermedık:)
aman dedı 15 ınde ben alınca verırım zaten o dönem aslında gercek kira günü ama bız hep 1 e 5 ınde verıyorduk
aman bı kezde o beklesın dedık
zaten totosu kalktı hep erken verdık ayın 6 sı olunca hemen arıyoo sankı kaçcaz
kocemde ucuzcu değildır onun ve benım mantığım beğendığımız olsun sonrada batıyok işte:)
nerde yatıyor dıyınce şey ettım
yatsın tabe hoşşık
günaydınnnnnnn benım gıbı amelelere
Günaydın herkese ;
dün kv kaldık tophane dönüşü 11 de oraya gittik. sabahta 7 de yiğeninin öpmelerine uyandım hadi annesi uyusun diye göndermedim geri.
1,5 saat falan oynadık yatağın içinde. kaçtım hemen
akşam İStoça deterjan alışverişine gideceğiz neredeyse yarı fiyatınaymış bakalım doğru mu ? iş çıkışı görücez kuzenim gidiyormuş oraya ama neler var hiç bilmiyorum
haftasonu bugün düğün var yarında kk dan arkadaşlar buluşucaz
Günaydın :) bızı nıe cagırmıyon bulusmaya :)
ılk defamı bulusuyonus
yok ilk değil ama eylül gelinleri kendi aralarında yaptıkları buluşmagenel buluşma değil yani
İyi eglenceler canım , nereye gıdeceksınız
hahahah gunaydın sekerım ıltifatın ıcın tişikür edıorummm
öenmlı değil her ctesı dıyebılırımm:)hoşuna gıttı hazar
sipidimm ıyı eğlenceler cnm
bızde bu akşam cınemaya gtcez
yarında gezmelerdeyımmmmm
öenmlı değil her ctesı dıyebılırımm:)hoşuna gıttı hazar
sipidimm ıyı eğlenceler cnm
bızde bu akşam cınemaya gtcez
yarında gezmelerdeyımmmmm
SANA DA iyi eğlenceler canım hangi filme gideceksiniz.
007 Skyland mı ne oda girmiş vizyona Bond filmi
tamam bende sana derım artık ortağımmm nede olsa ıkımızde ameleyız
günaydınnnnnnnnn
anam ben çok şansızım cokk1 haftadır bı sınema yapamadım yaa nasıl gıcık oldum ıkea yalan olduuu
off off bu kocemın işi yüzünden zaman bıle geçıremez olduk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?