Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Günaydın kızlar...

Haftasonu bol bol dinlendim..Dün akşam dışarı çıktık eşimle arabanın arıza ışığı yandı.İnşallah büyük bir sorun çıkmaz.

getır ben söndüremm
İşi olsunda böcük bir süre birlikte vakit geçiremeyin..İnşallah güzel bir iş bulur burda çalışırken

öle işte bana para getrsın ben harcayım o zaman stres falan kalmıoo:)

mutlucummm ıdare etcez artık
sende görümcekle mı gezdın ayy maşallah
ben dafacto dan aldım cok güzel şeyler vardı ınş kalıtelıdır ılk yıkanmada yamulmaz

kızlarrr ben geldim uzun bir aradan sonra

mutlucummm ıdare etcez artık
sende görümcekle mı gezdın ayy maşallah
ben dafacto dan aldım cok güzel şeyler vardı ınş kalıtelıdır ılk yıkanmada yamulmaz

hee yaa görümcekimlen gezdim hafta sonu yamuldum yorgunluktan:))

hadi ya bende bakıyım barii bişiycik olmas ya nolcak

kızlarrr ben geldim uzun bir aradan sonra

hoşgeldinn canımm nerelerdesinn ya bebişin nasıl :)

Son düzenleme:
hee yaa görümcekimlen gezdim hafta sonu yamuldum yorgunluktan:))

hadi ya bende bakıyım barii bişiycik olmas ya nolcak

hoşgeldinn canımm nerelerdesinn ya bebişin nasıl :)

ohh sefanız olsunn

bı bak cnmm ıdare eder ben sevdım ara mevsım için güzel şeyler vardı nereelrı gezdımse ya kazaklar yada tşörtler vardı ama bu ıyı oldu

H GELDUnusssNE DIOO emmi

pek güzel şeyler demedi tansiyon çıkabilir erken doğum olabilir çeltik daven ediyor ödem olabilir özetle bunlar hep tehlikeli dönemdeyiz bir aşamadık hee birde ters duruyormuş cadı ne olacak işte

hoşgeldinn madişş, olmas böyle geç kaldınnn

gördün bakem bebeni nasıl keyifler

görmedim canım devlete gittim orada göstermiyorlar kendileri bakıyorlar sanki ilk defa görüyorlar kıskanıyor ya

öyle yoğunum ki anlatamam bebek odasını aldık mobilayalar gelcek bu hafta içi, ama odanın rengi pembe. Dedik olmaz boyayalım gittik boya aldık, oda kapamadı pembeyi kapayacak ama 2-3 kat daha sonra şimdilik boya bitti eşim bu akşam boya alıp gelcek devam etcez. Sonra yatak odamızdaki yatağımız bazalı değildi baza aldık onuda sözde bu gün getirceklerdi aradım yarın getirceklermiş, anlicanız ev dandini eşyalar ortada hep puffff Kursa da gidemedim bugün muhtemelen yarın da gidemicem. Hee bu arada bebek arabasını da aldık

Bebiş iyi mutlulukta beni mahfediyor sıpa

Keşke oralarda olaydıkta getirseydim sana arabayı böcükk

Sel oda için erken değilmi kuzum..Dayanamadınızmı

Nasıl odanız..Nerden aldınız..Kaça aldınız..

Ben sana erken diyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşim bakıyor odalara.

Son düzenleme:

Mandiş inşallah sıkıntı olmadan doğuracan duruyu...

Devlete sinir oluyorum ya ucundan bizede gösterseler ya

Odamız bu 2000ne aldık. Ya şaka maka 5. ayım bitti boşverim, hem yılbaşında bebek fuarımı ne olcakmış o zaman pahalanıyormuş.
Hem anca ödenir kuzum yaa birtek odayla bitmiyor i bebek arabasıyla 2,500 hallettk. Hem çok heycanlı :)
Bece de bakın. Biz ilk zamanlar çilekten falan bakıyorduk 4000lerden bahsediyorlar çok geldi valla o kadar veremeyiz bi odaya

bayıldım oda çok güzel...

Biz beğendiğimiz modeller çok pahalı olurssa istediğimiz odayı yaptıracaz

bayıldım oda çok güzel...

Biz beğendiğimiz modeller çok pahalı olurssa istediğimiz odayı yaptıracaz

Boşver ben yaptırma mobilya önermiyorum, niye diye bisor :)
Ben evlenirken bütün mobilyalarımızı yaptırdık hiç memnun değilim.
O yüzden gözünün gördüğünü alacaksın canım

blöcük ojelerin güzelmiş benim bir zamanlarki favarileri renklerimdi mavi :)

mutluluk nerdesin ben geldim sen yoksun

zelemele neler oldu şu mesajtan banada at

sel sağol canım odanısında güle güle büyüsün oğluşun

boşver başla hazırlıklara bence ben son ana bıraktım şimdi ağırlaştım gidip bakıp alamıyorum almam gerekenleri dolaşamıyorum ben bu gidişimde öyle memnun kaldım ki orada doğurabilirimde böyle giderse

Son düzenleme:

sağol mandişim.
Sen doğum evine mi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…