Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Mutluluk 2 de yatıp sabah nasıl kalkabılıyorsun kız sırrını bana da soyle :)

Kalkmak zorunda olunca hemde nasıl kalkıosun, ölü gibi

böcükk ben en erken 12bçk en geç 2 de yatıom sabahta sürünerek saat 7 gibi kalkıyorum işte ancak bitiyor işlerim akşam oldumu zaman nasıl geçiyor anlamıyorm siz nası o kadar sürede işlerinizi bitirip yatabiliyorsunuz yaa

Son düzenleme:
bana sor bana sor

Yaşı büyük insanlardan özellikle evlilerden fikir almak istedim. Değilsenizde yaşınız büyük sonuçta.
Dün abimle yengem bizdelerdi çay yaptık içiyoruz bisküvi getirdim. Bisküvileri hep kavonozda sakalrız bayatmalasın diye. Annemde dedi onlar boyatlamıştır,getirme dedi.
Bende dedim kovanozun içindeki bisküviden nolucak. Olsun bize ver onları abinlere taze getir dedi. Bende açtım getirdim. Sonra gittiler ben yattım tabi geç olmuştu bana mesaj atmış uyudunmu diye. Sonra şunları yazmış bana getire getire bayat bisküvilerimi getirdin birde neymiş yense nolucak diyosun ben sana okadar yardım ediyorum derdine derman oluyorum senin yaptığına bak sana artık değer vermiyorum çok büyük terbiyesizlik yaptın gibisinden şeyler yazmış sabah gördüm şok oldum okula gidemedim ağlamaktan acayip sinirlerim bozuk.
Bende dedim yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum sende sonuçta bize getirmedinmi yenge dedim neyse seni kırdıysam kusura bakma dedim. daha mesaj atmadı.
Sizce değer düşücek kadar büyük bir olaymı ben mi abartıyorum omu şok içerisindeyim hala.

bahane uydurmasın bence, ağlamana değmez bile ...

Yani şu dediği kelime çok zoruma gitti 'gözümde değerin kalmadı artık' kesin abimede anlatmıştır abim bugün gelip bana bağarmassa iyidir.

ortada bişey yok niye bağıracak, sanki tarihi geçmiş ürün yedi hanfendi yahu,
yemeseydi madem , kalkıp taze pişirseydi oda o evin kızı sayılır..

ortada bişey yok niye bağıracak, sanki tarihi geçmiş ürün yedi hanfendi yahu,
yemeseydi madem , kalkıp taze pişirseydi oda o evin kızı sayılır..

Kendi yaptıklarını görmüyo saygımdan hep sustum abimle kötü olmasın diye. Ama abimde gelir bana patlar sen ona niye böyle yaptın diye. Neyse teşekkür ederim yorumunuz için. Topiğinizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

hep sustum diyorsun ya, bu senden beklenilen artık, susmadığın anda kötü olursun,
onun için kendini düşünerek yaşa,
içinden geleni söylemeye çalış, ağlamana değecek bi konu yok inan..

hep sustum diyorsun ya, bu senden beklenilen artık, susmadığın anda kötü olursun,
onun için kendini düşünerek yaşa,
içinden geleni söylemeye çalış, ağlamana değecek bi konu yok inan..

Ya aramız onunla gerçekten iyidir su sızmaz derler ya öyledir. Çok mu değer verdimde şimdi benimle böyle konuşuyo Neyse tekrardan teşekkürler saçmaladım galiba ama içimi dökmek istedim.

tünaydın kızlar mutlu günler

annem geldi bu gece hacıdan tüm gece havaalanındaydık karşılamak için sabah eve gelebildik biraz uyudum ve işe geldim acayip uykum var şuan

Gelınde ıkı lafın belını kıralım ozledım ya

tünaydın kızlar mutlu günler

annem geldi bu gece hacıdan tüm gece havaalanındaydık karşılamak için sabah eve gelebildik biraz uyudum ve işe geldim acayip uykum var şuan

Allah kabul etsin canım. Ev kredisi borcum olmasa yada zengin olsam en çook istediğim şey dedemle ananemi yollamak inşallah nasip olur..

Gelınde ıkı lafın belını kıralım ozledım ya

geldim yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…