iyiyim işte. koşturmaca git gel bildiğin gibi herşey
geldınız de bızmı kovduk
hergun aynı ya napcan kı zaten
bişi demeden terkedip giden sendinn amaaa
aynen öyle daha şimdiden haftasonunu iple çekiyorum. haftaiçi yoğun geçecek belli çüknü.
dün arkadaştaydık
bugün kuzene gidicez
yarın annemlere yada türkiyenin maçına gitmeyi düşünüyoruzmaç olmazsa anneme
perşembe eşimi traş olmaya yollayabilirsem eğer bende arkadaşımla kahve içmeye giderim.
cuma bir başka kuzenimdeyiz hep beraber
böyle işte sonunda benliğimi buldum. haftasonunu hiç söylemiyorum bile
Allah kabul etsin canım. Ev kredisi borcum olmasa yada zengin olsam en çook istediğim şey dedemle ananemi yollamak inşallah nasip olur..
geldim yavrum
Kalkmak zorunda olunca hemde nasıl kalkıosun, ölü gibi
böcükk ben en erken 12bçk en geç 2 de yatıom sabahta sürünerek saat 7 gibi kalkıyorum işteancak bitiyor işlerim akşam oldumu zaman nasıl geçiyor anlamıyorm siz nası o kadar sürede işlerinizi bitirip yatabiliyorsunuz yaa
en ıyısını yapıyorsun valla gez toz bnm bu yasta ıcım gezmıs gercı gıdecek yerde yok da neyse
amin sipidim inşalalh en kısa zamanda nasip olurda gönderirsin ne çok sevinirler kimbilir
kendımı kotu adamlar gbı hıssettım suan
gelıorum , kımse yokkı napım :26:
aynen öyle daha şimdiden haftasonunu iple çekiyorum. haftaiçi yoğun geçecek belli çüknü.
dün arkadaştaydık
bugün kuzene gidicez
perşembe eşimi traş olmaya yollayabilirsem eğer bende arkadaşımla kahve içmeye giderim.
mandışım Allah kabul etsınnn
ne güzel yaa darısı annemle babama ınş yılladır beklıyorlar
sipidimmmm hergun gez gez ne etcen bölee evde yemek yemıyonuss mu :26:
haha kötü kedi şerafettnnn
gel sen gell orayadaa geeell
Amin böcük inşallah
sipidi evde yemek yapmıyordur ki hangi ara yapacak :)
bende ısten kostura kostura eve gdıom sonra anamın babamın sacmalıklarını dınlıorum gec gıtsem adam gbı arkadasım yokkı gezeyım sıkıntılı bı durum bnmkıben kendimi bir 20 yıl sonra da aynı şekilde görebiliyorumtüm tabuları yıktık çünkü hava soğuk gezilmez derler ona göre gezme ayarladık. evlen evinde oturmak istersin dediler yok anam biz sokak çocuğuyuz
inşallah canım nasip olur da yollarız
cok geç yatıyorsun sabah tabı zor kalkarsın
valla ben şöle dıyım sana
örnek akşam saat 19:05 te evdeydım
hemen çıkardım üstümü,ellerımı yıkadım hemen yemek ıcın sularını koydum
o arada soğanları pattes havuc sarımsak falan doğradım ılk önce zor pişenı koydum
yanı kuru fasulyeyı ortalama 35 dk pişiyo düdüklüdeonu attım sonra corbanın malzemelrını hazrladım(soğan pattes havuc mercımek pırınc vs.)
sonra corbayı koydum en son pılavı bunlar pişerken cacık yaptım mantı zaten cok basıt haşla sarımsaklı yoğurt yap ok(1 tabak kalmıştı dünden ona sos yaptım sadece)tam masayı kurdum oturduk 20:05 yanı tam 1 saat
sonra bucuk gıbı kaldrdım bulaşıkları yıkadım
ütüye başladım 21:10 da ütü bıttı yerlştrdım kocem yatalım dedı 21:20 falandı sanrım yattık
hergün planlı gıdıyorum mesela bugn yemek derdım yok kocemde yarın sabah gelcek bende kuaföre gtcem manıküre sonra evde epılasyon yapcem duş alcem yanı bugun bakım günüm
yarın beyazları yıkarım diğer gün ütülerım cuma evı süpürür falan derken öle öle çark dönuyoo bızde ve 10 olmadan ben zten işlerımı bıtırmış oluyorum cnm
dün arkadaştaydık
bugün kuzene gidicez
aman iyi beni korkutmuştun özüne döndün sonundaabak bana diyolar geç yatıyosun sabah nasıl kalkıyosun diye sen kaçta yatıyosun?
sipidimmmm hergun gez gez ne etcen bölee evde yemek yemıyonuss mu :26:
sipidi evde yemek yapmıyordur ki hangi ara yapacak :)
bende ısten kostura kostura eve gdıom sonra anamın babamın sacmalıklarını dınlıorum gec gıtsem adam gbı arkadasım yokkı gezeyım sıkıntılı bı durum bnmkı
maasallah bocukume ama herseyı bu kadar kendın yapmaya calısma kocanda yardım etsın bıraz
kocemde sağolsun yardımcı oluyo cnm
ben mutfağa onu sokmayı sevmıyorum ama masayı toplar bıde şu aralar ayağında sorun var kıyamamkı ama genelde yardımcıdır cnm sağolsun
hayattaa sölemeeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?