gecmıs olsun ayagına ne olmus kı :26:
sulemıyon dımekkk al sana hıhhh
bende ısten kostura kostura eve gdıom sonra anamın babamın sacmalıklarını dınlıorum gec gıtsem adam gbı arkadasım yokkı gezeyım sıkıntılı bı durum bnmkı
oy anamın saçmalıkları deme kız evlenince öyle iyi anlarsın ki değerini Allah başımızdan eksik etmesin.
gezmek için kafa dengi arkadaş kanka dost komşu mutlaka olması lazım yoksa gezmenin tadı olmaz.
ev işlerini de temizlik olarak cuma akşamdan yaparım. ütülerimi de çarşamba kuzey güney izlerken yada cuma beyaz show izlerken.ç
bu ctesi mesela 6 saat temizlik yaptık dip köşe bazen de böyle yapıyoruz haftaiçleri
ben evlenınce de anamı babamı pek aramadım cunkı bıktırdılar bı kere kendılerınden :)
hıc olmasalar daha ıı olur yanı tabı bu bnm gorusum .
bocukkssss bn kanepe almaya karar verdım bacım ama aklım kose takımlarında off off cok dertlıyım
hıc evde durmuyorlarkı otel gıbı bı yatmaya:)faturalarda az gelır hee özellıkle elektrık
döndüm özüme sonunda oh beeeeegördüm ama yazmıyım dedim dün gece bizde 2,5 falandı yattık işte eve 1 de geldik sohbet muhabbet kalkamadık :18:
işte bu durumum kötü kızlar
evde akşam yemeği yeme fırsatımız olmuyor iş çıkışı direk eve gidersek tabiki yapıyoruz ama her gün yine de yemek yapıyorum. eve ne zaman dönersek dönelim mecbur yemek yapıyorum çünkü eşim işe yemek götürüyor
bı ayakkabı aldık 1 ay önce 150 tl verdık bıde yeşil den ayaklarını mafettı
hep su topladı parmaklar ve kısa sürede nasır olduo daha ınat edıo gıttık yenı ayakkabı aldık ınş düzelır
her akşam ılaç kullanıyoruz masaj yapıyommm ınş düzelır
okdar olsun sipidim :)
zele ;
oy anamın saçmalıkları deme kız evlenince öyle iyi anlarsın ki değerini Allah başımızdan eksik etmesin.
gezmek için kafa dengi arkadaş kanka dost komşu mutlaka olması lazım yoksa gezmenin tadı olmaz.
-----------------------------
ev işlerini de temizlik olarak cuma akşamdan yaparım. ütülerimi de çarşamba kuzey güney izlerken yada cuma beyaz show izlerken.ç
bu ctesi mesela 6 saat temizlik yaptık dip köşe bazen de böyle yapıyoruz haftaiçlerihafta içi eve gelince yada haftasonu yapıyorum.
şikayetim yok canım olacak tabi. isterse 3 çeşit yaparım no problem millet beni evi temizlemiyor yemek yapmıyor zannediyor
6 saat temıslıkte ev cıllop gbı olur valla neler neler yaptınız
h geldnız cnmmselam kızlar doktordan geldik, ev rezil gibi temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor
zele ;
-----------------------------
bu ctesi mesela 6 saat temizlik yaptık dip köşe bazen de böyle yapıyoruz haftaiçlerihafta içi eve gelince yada haftasonu yapıyorum.
ben evlenınce de anamı babamı pek aramadım cunkı bıktırdılar bı kere kendılerınden :)
hıc olmasalar daha ıı olur yanı tabı bu bnm gorusum .
bocukkssss bn kanepe almaya karar verdım bacım ama aklım kose takımlarında off off cok dertlıyım
olurmu böcük kullanılmayan ev daha çok kirlenir :))
okdar olsun sipidim :)
hayırlı kadınsın kız ne dıyım gelım bı el ver de bulassın accık bana
h geldnız cnmm
yavaş yavaş yap ıstersen yada yarın yaaprsın
benımkımsem yokkh sonları gezıyoruz genelde h içide işte sınema alışverış ancak
ama ben evde olmayıda cok sevıyom kıtap okuma aşkından
senın ctesı tatıl olmasıda süperr
ne güzelll eee nasıl bişi aklında var mı modelı
ölede evde yoklarya tv calısmaz ısıklar calısmaz yanı:)
gel annem sürtün az
kocem olmadan asla o bana lazımm da
gecede yanlışlıkla ayağına sürttüm nasıl canım acıdı benım bıleama sonra o bana tekme attı popomaa korktumm ve cok gldümm
yanlışlıkla tabee
ohh ohh maasalah
bende kafama gore koca bulsam bn de ayrılmıcam dıbınden :)
ıstıkbalın polo kanepesını begenmıstık ya gecen ondan olur buyuk ıhtımal ama aklım kose takımlarında
yaparım yaa böle olunca içim rahat etmiyor, dün o kadar yoğundum ki...
Kızlar bu arada arabamızı değiştirdik girdik bir borcun altına ama hadi bakalım, devir kemerleri sıkma vakti
Kızlar bu arada arabamızı değiştirdik girdik bir borcun altına ama hadi bakalım, devir kemerleri sıkma vakti
ohh ohh maasalah
bende kafama gore koca bulsam bn de ayrılmıcam dıbınden :)
ıstıkbalın polo kanepesını begenmıstık ya gecen ondan olur buyuk ıhtımal ama aklım kose takımlarında
ne güzelll eee nasıl bişi aklında var mı modelı
ölede evde yoklarya tv calısmaz ısıklar calısmaz yanı:)
gel annem sürtün az
kocem olmadan asla o bana lazımm da
gecede yanlışlıkla ayağına sürttüm nasıl canım acıdı benım bıleama sonra o bana tekme attı popomaa korktumm ve cok gldümm
yanlışlıkla tabee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?