Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

selam kızlar doktordan geldik, ev rezil gibi temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor

zele ;

oy anamın saçmalıkları deme kız evlenince öyle iyi anlarsın ki değerini Allah başımızdan eksik etmesin.

gezmek için kafa dengi arkadaş kanka dost komşu mutlaka olması lazım yoksa gezmenin tadı olmaz.

-----------------------------

ev işlerini de temizlik olarak cuma akşamdan yaparım. ütülerimi de çarşamba kuzey güney izlerken yada cuma beyaz show izlerken.ç

bu ctesi mesela 6 saat temizlik yaptık dip köşe bazen de böyle yapıyoruz haftaiçleri hafta içi eve gelince yada haftasonu yapıyorum.

Son düzenleme:
gecmıs olsun ayagına ne olmus kı :26:

sulemıyon dımekkk al sana hıhhh

bı ayakkabı aldık 1 ay önce 150 tl verdık bıde yeşil den ayaklarını mafettı
hep su topladı parmaklar ve kısa sürede nasır olduo daha ınat edıo gıttık yenı ayakkabı aldık ınş düzelır
her akşam ılaç kullanıyoruz masaj yapıyommm ınş düzelır

hıc evde durmuyorlarkı otel gıbı bı yatmaya:)faturalarda az gelır hee özellıkle elektrık

olurmu böcük kullanılmayan ev daha çok kirlenir :))

okdar olsun sipidim :)

hayırlı kadınsın kız ne dıyım gelım bı el ver de bulassın accık bana

6 saat temıslıkte ev cıllop gbı olur valla neler neler yaptınız

selam kızlar doktordan geldik, ev rezil gibi temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor
h geldnız cnmm
yavaş yavaş yap ıstersen yada yarın yaaprsın

benımkımsem yokkh sonları gezıyoruz genelde h içide işte sınema alışverış ancak
ama ben evde olmayıda cok sevıyom kıtap okuma aşkından

senın ctesı tatıl olmasıda süperr

Son düzenleme:

ne güzelll eee nasıl bişi aklında var mı modelı
olurmu böcük kullanılmayan ev daha çok kirlenir :))

okdar olsun sipidim :)

ölede evde yoklarya tv calısmaz ısıklar calısmaz yanı:)
hayırlı kadınsın kız ne dıyım gelım bı el ver de bulassın accık bana

gel annem sürtün az
kocem olmadan asla o bana lazımm da
gecede yanlışlıkla ayağına sürttüm nasıl canım acıdı benım bıleama sonra o bana tekme attı popomaakorktumm ve cok gldümm
yanlışlıkla tabee

Son düzenleme:
Sel hosgeldın canım bebıs nasılmıs :)
speddy valla elınıze saglık 6 saat durmadan temızlık yapmaya bn dayanamam tebrık edıyom sızı

yaparım yaa böle olunca içim rahat etmiyor, dün o kadar yoğundum ki...

Kızlar bu arada arabamızı değiştirdik girdik bir borcun altına ama hadi bakalım, devir kemerleri sıkma vakti

Kızlar bu arada arabamızı değiştirdik girdik bir borcun altına ama hadi bakalım, devir kemerleri sıkma vakti

ne aldınız sımdı cnm ... hayırlı olsun

bende dayaanamazdım:)
ama sen hamışsın dıye dınlen dedımmm

hayrlı olsun cnm keşke cocuk olcak zaman borca gırmeseydınız
ohh ohh maasalah
bende kafama gore koca bulsam bn de ayrılmıcam dıbınden :)
ıstıkbalın polo kanepesını begenmıstık ya gecen ondan olur buyuk ıhtımal ama aklım kose takımlarında

ınş cnm hayrlısını dıle öncelıkle
kocemı cok sevıombenden ıyı ınsandır herkes onu daha cok sever sıcka bulur ben bıraz odunumm
krem rengı olanlardan mıydı

Son düzenleme:

onlar çok yakmıyor ki böcük

sabah kalktık sular kesik sular idaresini aradık öğlene kadar gelmeyecekmiş bu hafta ikinci kesişleri eşim de el yıkama huyu var sık sık yıkayacak dokunamaz hiçbiryere yoksa delirdi sabah sabah bu sular idaresinin filan nasıl kızıyor adam yüzünü yıkayamadı uyanınca anneme gidelim dedik sular var kahvaltı ederiz hem evden çıkarken kapıda su faturasını gördü eşim anam nasıl bağırıyor merdivenlerde suyu kesmeyi biliyorda su vermediği eve nasıl fatura bırakırlarmışta su borularına kadar kıyameti kopardı sabah sabah anneme gidip suya dokununa kadar sinirleri tepesindeydi

bize niye kalabalık ailelerden fazla fatura geldiğini sorarlar hep işte böyle tiplerle yaşıyorsak mümkün :))) vardır sebebi :))

kocemın ananesı dün kalp krızı geçırmış hastanede herkes neysekı düzelmış eşim cok üzülmş annesınden cok sever snucta annesının emeğı hıc yok ve ananesı bakmmış
neyse bişi olmasın ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…