Sel hosgeldın canım bebıs nasılmıs :)
speddy valla elınıze saglık 6 saat durmadan temızlık yapmaya bn dayanamam tebrık edıyom sızı
onlar çok yakmıyor ki böcük
sabah kalktık sular kesik sular idaresini aradık öğlene kadar gelmeyecekmiş bu hafta ikinci kesişleri eşim de el yıkama huyu var sık sık yıkayacak dokunamaz hiçbiryere yoksa delirdi sabah sabah bu sular idaresinin filan nasıl kızıyor adam yüzünü yıkayamadı uyanınca anneme gidelim dedik sular var kahvaltı ederiz hem evden çıkarken kapıda su faturasını gördü eşim anam nasıl bağırıyor merdivenlerde suyu kesmeyi biliyorda su vermediği eve nasıl fatura bırakırlarmışta su borularına kadar kıyameti kopardı sabah sabah anneme gidip suya dokununa kadar sinirleri tepesindeydi
bize niye kalabalık ailelerden fazla fatura geldiğini sorarlar hep işte böyle tiplerle yaşıyorsak mümkün :))) vardır sebebi :))
iyimiş sıpam 475 gram olmuş doktor korkuttu beni pipiyi göremiyorum ne demiştik cinsiyetine diye
Ben bastım feryadı olamazaaa pembe odayı maviye boyadım ama beennn diye...
Sonra tabi yaydı bizimki ortalığa görüktü pipi doktorda şaka yapmış zaten, çok güldü
sağol aşkitom totota vardı şimdi mercedes avangartmış. çok beğendim ama len makam arabası gibi :)ne aldınız sımdı cnm ... hayırlı olsun
Doğru deyin böcük.bende dayaanamazdım:)
ama sen hamışsın dıye dınlen dedımmm
hayrlı olsun cnm keşke cocuk olcak zaman borca gırmeseydınız
ınş cnm hayrlısını dıle öncelıkle
kocemı cok sevıombenden ıyı ınsandır herkes onu daha cok sever sıcka bulur ben bıraz odunumm
krem rengı olanlardan mıydı
sağol mandişim daha güzelleri sizin olsun inşallahhayırlı olsun sel güle güle kullanın
kocemın ananesı dün kalp krızı geçırmış hastanede herkes neysekı düzelmışeşim cok üzülmş annesınden cok sever snucta annesının emeğı hıc yok ve ananesı bakmmış
neyse bişi olmasın ınş
ayy bende cok güldümmm heeev sahıbı dıycek benden tırstı dıyee
sağol aşkitom totota vardı şimdi mercedes avangartmış. çok beğendim ama len makam arabası gibi :)
Doğru deyin böcük.
Napalım aşkitom başka türlü para biriktiremiyoruz ki, yan sanayi insanlar sürekli hortumluyor yoksa, en azından şimdi borcumuz var deriz.
sağol mandişim daha güzelleri sizin olsun inşallah
geçmiş olsun böcük çok üzüldüm ananemde benim için çok kıymetlidir, deliririm ona bili olursa herhalde
heee valla deli karının poposunu kaldıracaktı nerdeyse :)
kocemın ananesı dün kalp krızı geçırmış hastanede herkes neysekı düzelmışeşim cok üzülmş annesınden cok sever snucta annesının emeğı hıc yok ve ananesı bakmmış
neyse bişi olmasın ınş
olsun ama azda yakmıoo:)
bı ucundan tutuyo faturanın
anam benımde öle ve kesın krem sürmem lazım:)manyaklık var saırım
aman bıde eşin duşta ıken gtmese kız
sağol aşkitom totota vardı şimdi mercedes avangartmış. çok beğendim ama len makam arabası gibi :)
Doğru deyin böcük.
Napalım aşkitom başka türlü para biriktiremiyoruz ki, yan sanayi insanlar sürekli hortumluyor yoksa, en azından şimdi borcumuz var deriz.
sağol mandişim daha güzelleri sizin olsun inşallah
geçmiş olsun böcük çok üzüldüm ananemde benim için çok kıymetlidir, deliririm ona bili olursa herhalde
ooo harbıden mercedes makam arabasıdır heeşaban geldı aklıma
hayrlı olsun cnm kazasız belasız ınş
sağol cnmbenı ıstemeyede o gelmıştı kaynanam gelmemıştı o yüzden önemlı benım ıcın
o da şaka yapmış cnmm:)alın sıze mipi
geçmiş olsun böcük Allah kimseye yaşatmasın hastalık
kıyamet kopar sanırım tüfeği alır tarar hepsini :)
Amin sel herkese nasip etsin
ayyy sorma böcük kocamın çocukluk hayali bu araba o kadar mutlu ki anlatamam, gece kapının önünde camdan baktı bakt durdu, inanamıyorum bu araba benim mi diye...
Beni gezdirdi accuk dün akşam dedim aşkum çok rahatmış bu akşam burda mı kalsak
İşte napalım bizde görgüsüzün mersedesi olmuş tutmuş içinde yatmış hesabı
Ay ne bilim annem rahmetli olunca da bize ananem bakmıştı bir annemde o benim öyle severim kokusu bile başkadır bana onun aradım hatta sabah duydum sesini
eşimi aradım dedim böle böle ben anlatırken adqam nefesszi kaldı telfonun öbür ucunda
amın cnmee yaşta ılerlıyoo hayatın gerçeğı bu 90 yaşında benım annemde tam 3 kez geçırdı sonuncuda gecıcı felçle atlattı o yüzden onunkı bıraz bana yaşlılıkta olur böle şeyler gıbı gelıyo bıraz soğuktum yanı eşime göre
geçen yıl babaanemı kaybetmıştım mesela ondada cok üzülmedım dua edıyorum sadece yaşı 110 kusurdu Rabbım kımseyı kımseye muhtaç etmeden hayrlı ölümler nsıp etsın önemlısı o
sabunlu sabunlu kovalar valla
cok komıksınız lennn yatsaydınız barı
hayrlı olsun cnmmm ınş ödeme kolaylığı verır Rabbım
cok sevındımm
ay keşke kız olcekmış odasının rengı değişcek deseydınnn
milleti bilmem ama biz öyle zannetmiyoruz sadece çok gezdiğini düşünüyoruz ama takılmak için yoksa iyi yapıyorsun bu zamanlarda gezmiycende ne yapacan
benımkımsem yokkh sonları gezıyoruz genelde h içide işte sınema alışverış ancak
ama ben evde olmayıda cok sevıyom kıtap okuma aşkından
senın ctesı tatıl olmasıda süperr
speddy valla elınıze saglık 6 saat durmadan temızlık yapmaya bn dayanamam tebrık edıyom sızı
yaparım yaa böle olunca içim rahat etmiyor, dün o kadar yoğundum ki...
Kızlar bu arada arabamızı değiştirdik girdik bir borcun altına ama hadi bakalım, devir kemerleri sıkma vakti
hayırlısını dılıyorum suanbende dayaanamazdım:)
ama sen hamışsın dıye dınlen dedımmm
hayrlı olsun cnm keşke cocuk olcak zaman borca gırmeseydınız
ınş cnm hayrlısını dıle öncelıkle
kocemı cok sevıombenden ıyı ınsandır herkes onu daha cok sever sıcka bulur ben bıraz odunumm
krem rengı olanlardan mıydı
iyimiş sıpam 475 gram olmuş doktor korkuttu beni pipiyi göremiyorum ne demiştik cinsiyetine diye
Ben bastım feryadı olamazaaa pembe odayı maviye boyadım ama beennn diye...
Sonra tabi yaydı bizimki ortalığa görüktü pipi doktorda şaka yapmış zaten, çok güldü
sağol annemmm darısı size inşallah
hahhaha valla tahmin bile edemedim şuan ne tepki verirdi acaba
takıldığını biliyorum canım. gezmek çok iyi geliyor dediğin gibi şimdi zamanın tadını çıkartmak lalzım gün gelecek evde pinekleyeceğiz belki
çok şükür akran akrabamız sürüsüne bereket hepsine zaman ayırsam gece de giremem eve çoğu ile de yaşıtız.
haftasonu için de evde olmak iyi oluyor kesinlikle. kitap okumayı ben de seviyorum bu gezmenin yanı sıra
gerçi yeni başladığım kitabı dün okuyamadım
hayırlısını dılıyorum suan
sana komsu olcemmm
maşallah bızımde öle sırf 4 kardeşimin evıne gtsem ohoo haftanın coğu doluyum sonra annemıde evı var
arkadaşlarım falan sürüsüne bereket ama işte uzaklar hepsı
neye başlıycan
ben parfumun dansın a başladım ama sevmedım ılk başta genede okuycamm baklaım sevrm belkı
hayırlısı cnm
ol tabısı cnmm yaa keşke öle bı ımkan olsa benımde arkadaşım olmuş olur
benım tüm akrabam dostum karşıdauzak bana herkesss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?