- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
maşallah bızımde öle sırf 4 kardeşimin evıne gtsem ohoo haftanın coğu doluyum sonra annemıde evı var
arkadaşlarım falan sürüsüne bereket ama işte uzaklar hepsı
neye başlıycan
ben parfumun dansın a başladım ama sevmedım ılk başta genede okuycamm baklaım sevrm belkı
amin sipidim çok sağoltakıldığını biliyorum canım. gezmek çok iyi geliyor dediğin gibi şimdi zamanın tadını çıkartmak lalzım gün gelecek evde pinekleyeceğiz belki
çok şükür akran akrabamız sürüsüne bereket hepsine zaman ayırsam gece de giremem eve çoğu ile de yaşıtız.
haftasonu için de evde olmak iyi oluyor kesinlikle. kitap okumayı ben de seviyorum bu gezmenin yanı sıra
gerçi yeni başladığım kitabı dün okuyamadım
zaman nasıl geçti bizde anlamadık bide o gün hastalandım ağrım başldı
kazasız belasız kullanın borcunu bitirmek nsip olur hayırlısıyla
ya zaten öyle yoksa kızda olsa başımın tacı, pijamalar zıbınlar adlım şimşek macquin li falan yaahayırlısını dılıyorum suan
sana komsu olcemmm
ayy ıkısınınde hayırlısını ıstemek laızm ama ınsan hayal kırıklıgına ugrar be onca hazırlık fılan
ev kredileri çok yüksek be böcük yoksa bizim de ilk istediğimiz evdi, dedik arabamızın üstüne para koyulsun daha yüksek bir model alalımda, ev alırken peşinatımız olur dedik.önce ev ınşallah
pembe boya alıp akşama gelırmış
amin sipidim çok sağol
ya zaten öyle yoksa kızda olsa başımın tacı, pijamalar zıbınlar adlım şimşek macquin li falan yaa
ev kredileri çok yüksek be böcük yoksa bizim de ilk istediğimiz evdi, dedik arabamızın üstüne para koyulsun daha yüksek bir model alalımda, ev alırken peşinatımız olur dedik.
Yok kız zaten küçücük oda 2 kutu boya yedi, oldu yavrıım zaten uçuk mavi kıza da olurdu yane
sel bacı ben arabayı alayım camın onunde yatarım be adama cok gorme
elde peşinat tutmak mantıklı inşallaj 2. krediniz ev için olur.
yok kız hiç çok görmedim valla sonuçta çocukluk hayali o mutlu lunca ben daha çok mutlu oldum inan, inşallah seninde olur canım benim
ınsallah canım ınsallah
aslında bnm sımdıye arabam olurdu bırıkmısımı verdım okuze sonra benı arabasına bındırmıyo burnundan gelır ıns
Allah seni ne etsin nie verdin ki
inşallah canım bizimde dileğimiz o, hakkımızda hayırlısı diyoruz, yoksa kuru kuru para biriktirelim deyince birikmiyor.
Derler ya brçsuz bişi olmaz diye o hesap yani
ıstanbulda evler cok pahalı ya
yıne benım kulustur evım ıyıdır
AYNEN öyle ucuz yerlerde var pahalı yerler dedeğişiyor yani
bnmkıde o kdr ahım sahım guzel ev degıl ıste ıdare eder
ev senin olsun başını sokacak kadar olsun yeter. büyüğünü daha güzelini alırsın sonra. maksat senin olsun canım
oyle tabı canım... ben ev alabılecegımı sanmıyorum maasım az cunkı anca bıraz zaman sonra evın bazı yerlerını yenıden yaptırabılırım
EV senin olunca para oldukça yaptırırsın canım bizde evi aldık 2 kez yatak odasını yaptırdık ama sonuçta biz kendimize göre yaptık sorun olan yerlerini tamir ettik falan.
hele bı tapusu cıksın ,
ben evın kapı yonunu degıstırmeyı dusunuyorum ve hazır beton dırekler atılmısken ust kat ıcınde atılsın ıstıyorum,
ıkı katlı yapmak var dusuncelerımde ama param yok suan cok ılerıkı zaman ıcın dusunmustum sımdı araba ıstıyorum
ELİNDEKİLERİ çok harcama biriktir halledersin alırsın
harcamıyorumkı valla ,
toplamda 14 aydır calısıyorum 6 bın babam olcak ınsana verdım ,
2 bın evın kayıt parasına vercem bu ay baskada ıhtıyaclarımı karsıladım ufak tefek harc paralarımı fılan verdım
adam akıllı kendıme aldgım seyler 350 tl oda mont ayakkabı baska bısı yok
ihtiyaçlarını tabiki de alacaksın canım ihtiyaçların için çalışıyorsun zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?