- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
onun dısındada fazla gezıp tozan para harcıyan bırı degılım yanı kardesıme bısıler alırım bazen ,
hep kendı gelecegımı dusunurum bu konuda aılevı destegım olmadgı ıcın
yaptıklarının karşılığını da mutlaka alırsın canım merak etme.
allah yardımcın olsun tek yaşamak zordur
suan aılemle yasıyorum ama kendı basımayım her seferınde bı dıslama var
ben tek yaşıyorsun zannettim. anne baba canım sen yine de elinden geleni yap.
hakları ödenmez çünkü
bıtane bul bana o zaman komsu olalım :)))
evet uzak sizinkiler. ancak haftasonu gidebildiklerine gidersin herhalde
"tanrı tebdili kıyafet ile gezer " yeni başladım 30*40 sayfa falan okumuşumdur.
amin sipidim çok sağol
ya zaten öyle yoksa kızda olsa başımın tacı, pijamalar zıbınlar adlım şimşek macquin li falan yaa
ev kredileri çok yüksek be böcük yoksa bizim de ilk istediğimiz evdi, dedik arabamızın üstüne para koyulsun daha yüksek bir model alalımda, ev alırken peşinatımız olur dedik.
Yok kız zaten küçücük oda 2 kutu boya yedi, oldu yavrıım zaten uçuk mavi kıza da olurdu yane
benımkılerın bana bakmalarından baska bı hakları oldgunu dusunmuyorum sadece gıyım bakım ev o gbı ıhtıyaclarım ıyıydı sevgı emek 0
sımdıde kalkmıs yuzume vuruyo bn senı ıkı kere olumden donderdım dıye kım olsa evladına bakar bunun lafını etmek ne kadar ayıp kı bana savcılıkta yaptgı yanlıstan sonra yuz bulup konusabılıyo ,
bısey demıyorum ya agzım oruclu Allah nasıl bılıyora ole yapsın annemıde babamıda ıkısıde dusse bır bardak su vermem oyle nefret edıyorum
benımkılerın bana bakmalarından baska bı hakları oldgunu dusunmuyorum sadece gıyım bakım ev o gbı ıhtıyaclarım ıyıydı sevgı emek 0
sımdıde kalkmıs yuzume vuruyo bn senı ıkı kere olumden donderdım dıye kım olsa evladına bakar bunun lafını etmek ne kadar ayıp kı bana savcılıkta yaptgı yanlıstan sonra yuz bulup konusabılıyo ,
bısey demıyorum ya agzım oruclu Allah nasıl bılıyora ole yapsın annemıde babamıda ıkısıde dusse bır bardak su vermem oyle nefret edıyorum
ancak öle oluyo cnm maalesef ama nerde karın doyuyor memleket orası oluyoo
bend eonu cok almak ıstedım almadım neyse sen oku bana dersın ona göre alırım almam
ne bulurm
komşumu manıta mı
ancak öle oluyo cnm maalesef ama nerde karın doyuyor memleket orası oluyoo
bend eonu cok almak ıstedım almadım neyse sen oku bana dersın ona göre alırım almam
haklısın cnm neyse araba sızın peşinatınız olur artık
2 kutu mu azmışşş
Allah yardımcn olsun canım ayrı eve çık sende
bocuk yaaaa
nasıl komsu olcaz baska kız yakısıklı bırını bul evlenım zengın olsun ama
aman evlenıp ne etcen lennn yaşa hayatını
dogru dıon ben evlenmıcektım karar almıstım unuttum :)
Burhan Altıntop facebook'dan kız ararsa - YouTube
ızleyınde gulun
Ne kaynatıyonuz bakımmm burdaaa
koce derdı çekılmezaman yemektı diziydi ütüydü
ohh bekarsın geçım derdıde pek olmuoo senın ıcın oluyor ama normalde pek olmuyoo aman öle işte bekarlık sultanlık
ağzın yandı bıde senın hıc düşünme amannnn
k v aradım aylar sonrakadına ananemı sordum o kadar cok konuştukı duraksamadım ne nefes almadan ananem nasıl dedım tekrar
yok çamaşır sermış almış bacağı ağrıyormuş yolda onu görmşcoğunu anlamıyorum şiveden zaten
sıkıldım konuşurkennneysekı sonra ananemın durumunu öğrendımmm
kv ıle konusmuyomusun kı ?
ananenı nıe ona sordun aynı yerdemı oturuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?