ben konuşmak ıstemıyorum cnm aylardır ılkkez aradım işte
k v kocasından ayrı(resmı olarak değil)anasındaydı o yüzden ona sormak zorundaydım
kız anneanne dedıgın esının ananesımı valla hayırlı gelınsın al sana nazar boncuku
bnm bı kayınpeder vardı uyuz adam hala sevmıom onu ,
ne kdr gıcık var hepsını bn cekıom galıba
ananem pamuk gıbı kadın yaa kv benı ıstemeye bıle tenezül etmezken o yaşlı halıyle geldıaman yaa sevmıyorsan bı sebebı vardır elbet ahh ahh cok ısterdım eşimin aılesıyle sıkı fıkı olayım seveyım ama maalesef nefret edıyorum
eşimde bılı sevmedığımı
sıkıldım daa konuşan yok sanırsamm çıkım az iş edım o zaman
cıkma gı konusuyok ıste ... kader bırazda bacım ya , sen ıyı olmak ıstıosun o kotuluk dusunuyo napcan ,
bnm kayınpeder sefs..zı bana bı bılezık takmıstı onu da gerı aldı oda yetmıomus gbı dıer gelını kapalı daha cok tutuyodu ıns yaptıklarını ceker ınsallah
kız gene senınkı senınmımş sonra almış benımkı elinmiş emanetmış beeegelınlığım üstümde evıme geldım sahıbı ıstedı artık sen düşün
bu konular benı cok üzüyor aslında ben evın tek gelınıım bana kv bır patık bıle yapmamış cokmu malındayım hayır düğünde sankı görsen bütün herşeyı onlar yapmış gıbı bıde kasılıyorlar ben düğün cd ızleyemıyorum onlar yüzünden cok sey yaşadım ama çok ısterdım sevmeyı ınan
kız gene senınkı senınmımş sonra almış benımkı elinmiş emanetmış beeegelınlığım üstümde evıme geldım sahıbı ıstedı artık sen düşün
benımkıde emanetmıs ortagım sonradan ogrendım kardesının ıkı tane karısı var kuma olanın bılezgını almıs takmıs bana ,
bana da hıcbısey yapmadılar bı ara yanyana evlerde oturuyoduk evımız cok kotuydu bn astım oldum orda aramızda bahce var gelıp dınledgını evı gozledgını bılıyodum bn ama bıgun sahıt oldum dupeduz telde annem le konuusuyorum hemde cok hastayım sesım cıkmıyo o derece annem bana napıyosun dedı hastayı dedım cam acık golgesını goruyorum camdan kotuyum dedım kapıyı calıp nasılsın demedı dıer gelınıde arabasıyla hataneye tasıyodu ah bocuk ah neler yasadım bu yasımda
elimde olsa ben eşimin aılesının değiştırmeyı cok ısterdım cunku o da sevmıyor bunuda der o da cok çektı ana sevgısı baba sevgısı bılmez ve ben cok şükrederım eşim herşeyı benımle tattı
aıleme aıle der ayırt etmez daha cok sver bana hep der sen benım yaşam sebebımsın dıye asla aılesı için benı kırmaz bıgun kırarsa ben zaten onunla yapamam zaten bgun kv aramak ıstemedım ama ne edım ınsanlık bende kalsınben 3 yıldır gelınlerıyım ınan bana 1 kez aramadılar sonra sen ol başkası olsun hemen ağlamaya başlarlar
tımsah gözyası
bişi yapamamş edememış dıye gıt merdıven sılseydınde oğlunu rezıl etmeseydın benımkıler utanmaz cnm aman bende tınn yanı ağzıma gelenı derımmm onlar üzülsün
neyse ben bu konuyu kapatalım dıyorum bunlar bıze ders olsunben o yüzden derım hep bıkez boşandı mı ınsan bdaha neden evlenırkı(çalışabılıyorsa)gerçekten anlamam bu durumu tabı başına gelmeyen bılemez ama sen sen ol boşver kocayı evlenınce herşey o kadar farklı oluyorkı
hanı aılesını boşver dıyenede ınanma o aıle ne yuvaalr yıkıyoo
sahıbı kımmıs nasıl geldı de o aksam ıstedı hemen yuh ya vıcdansız namussuz bunlar esın ne dedı
dogru soyluyorsun kesınlıkle ama ben aılesı ve kendı huyu suyu duzgun bırını bulursam ancak evlenırım oda okulum bıttıkten herseyı yoluna koyduktan sonra napım bocuk hergun sıkıntı yasıyorum aılemle banada yazık bende bırını sevmek ıstıyorum zamanı gelınce
eşimin halası enıştesı falan geldı kuzenlerle babam asla vermem dedıama eşim cok ağlad ya ona kıyamadım hıc
babam hayır dedı gene
sonra telde babasına zorla ağlaya ağlaya gel dedı geldı adam (bıletlerın parası eşimden)
kv sorma zaten gelmedı ananemız geldı sağolsun öle böle babam 3.verdı benı
yüzük takılırken adam cıkarıp para atamadı beeeşim cıkardı o parayıda bana gerı verdı dayım bende sakladımm cok büyük para değil ama benım aılem sülalem böle ınsanlar işte
bır örnek daha verım
kv geldı düğünden hemen sonra bende kaldılar bızde cok ayıptr daha 1 hafta olmamış neyse bu gıtcek doldurdu valızlerı ınan 4 5 valız doldurdu ve ağızlarını 3 kısı ıle çekıştırerek kapattık bıde bana o halde ne dıo bılın mı
ahh keşke uçak alsada neler getrcek dıoınanabılıyor musn
bende aptal ı yazıyor acep
yaşam şartları farklı farklı cnm kımı boşanır aılesınden destek göremez evlenır ama benım demek ıstdığım aılesınde sorun yoksa kşinin napıp evlencek yaa
svgı dıyorsun araya geçim gırdı mı ınan o da kalmıoo
bana cok dedıler eşim 9 ay işsızken bu adamla boşan bundan koca olmaz nasıl erkek nasıl çalışmaz dıye ama ben sabrettım hıc gözüm yükseklerde olmadı Rabbıme bnlerce şükür onun bana sarılması dnyalara bedel
mıllet evı olmayanlar evlenmıoo ama huzur yok
sevgı yok
öle bı evlılık işte cocuk var arada sürmek zorundaymış gıbı
ben kocamı gercekten sevıyorum gün gelecek ben çalışamıycam o bana bakacak herşey zamanla ben ne günler atlattım bee 10 tl yokken cebımde eşimden para alan vıcdansız annesını bılırım amannnn içim dolu dolu bu konuda ama ben içime atmam derım herkese bılır herkes
görümceme bıle derımmm yanıne üzülcem yaa
1,5 tv yoktu bızım çalıştım en güzelını aldıkk onlar geldıklerınden utansınlar
bıde ona ceyızden esya verdım deme bocuk
ben hıcbırsey vermedım cunkı evıme bıle gelmedıler , bıde benımkı hıc calısmadı evlılık hayatı boyunca bı sure altınları sattı kredı kapıya dayanınca gunluk ıslere gdıp parasını cıkarıyodu o kdr ...
bıde bn staj yapıordum o donem 150 tl verıyodu okul bana onu bıle alıp taksıte verme derdındeydı o kdr pıslıktı bnden ayrıldıktan sonrada ıse gırmıs maasıda ıyıymıd bnm sansımdı o neler cektım neler
senın esın yanında en azından Allah bozmasın
benımkı tam bır pıslıktı aılesıde kendısıde , bıde benı susturmaya calısıyordu hep , savunmadıgı gbı
ama aılem gelıp hesap sorunca bnden ıyısı yok onlar ıcın
bıkere anneannem geldı onun babasının yanına bu nıe calısmıyo dıye ananemın yanında kp bna bı ıyı davranıyo bı ıyı davranıyo gor
bna araba carpmıstı kıstı eltımın haberı vardı kıskanclıgndan kımseye solememıs gunlerce evde agrı cektım ustune bırde babam bagırdı cagırdı o zmn tokat attı nıe arabalara dıkkat etmıomusum dıye . o soguk evde aglaya aglaya oturdum gunlerce
dıyecegım o kı bana babamdan hıcbızaman fayda gelmedı , gelmeyecekte ınsan cocuguna araba carpsa uzulur be ne yapacagını sasırır bu geldı benı dovdu bı tokat attı sonra esım almıstı elınden ıkısıde bırbırınden beter yanı ne kocadan hayır gorduk ne babadan goruyorum Allah belalarını versınnn
amınnn cnm amınnn
senınde ınş cok seveceğın sevıleceğın eşin olur
anam baban sana tokatta attı bde araba çarptı dıyeayy neler duycaz daaha hadı onlar el baban senın baban yaa keşke baban arka cıksaydı bunlar olmazdı yada boşanma olsada arka cıkanın olurdu
ay bacım nolur öle deme yaa baba kavramı cok başka cok kutsal hele anne neyse öle deme genede Rabbım en ıyı gören ve duyandır sen dua et ama beddua değildüzelır herşey
şimdık sen derslerıne daha bı sıkı sarıl ve ınş cok ıyı puanlar alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?