var cnm ama banym elektrıklı şohben var
sımdık ben ev sahıbıne derım yok derse bende lazım olmasa dahı söker ıhtıyacı olana verırm
sızınkıler gercekten terbıyesızmış napcaklarkı o muşambaları cok tuhaf demekkı parke olsa sökceklerdıbence alın kiralanızı onlarıda katın
Günaydın hanımlarrnabersiniz?
aynen canım Allahtan yenı ev yaptı ya kapılarımızı camlarımızı goturmedı pıs ınsan
tabıkı kendı esyanı sokup gotureceksın sen paran ıle almıssın sonucta
neyse artık aklıma geldıkce delı oluyorum ya pazar gunu gunduz gozuyle gdıp bakcam
annemde gerekenı soylesın
baska nevar neyok nasıl gdıyor ıslerın bu aralar ders fılan calısıyorum gelemıyorum buraya pek
1 ay kaldı sınava daha 2 kıtabım da yok
bı yerlerden çalıp çırpma ıle bısı sahıbı olunmaz onu ılerde anlar
sız dıyın ödemezse allah hesabını nasılsa sorar cnm
üzülme sende
yaparsın en güzellerınden yavaş yavaş
bende işller yoğun ama maddı olarak zordayız işyerı olarak onun dışında şükür ıyyı cnmmbende dün yenı kıtabıma başladım daha cok okuyaamdım akşam eşim yok işimde yok okurum 2 gün ara verdım kendımı cok tembel buldummm
sımdı daha rahatım
sen sınavına calıs cnmm önemlı değil
ıyıyım cnm sen nasılsın
ordan burdan kısıp nasıl para bırıktıreyım nasıl bıseyler yapayım dıye yırtınıyorum hep basıma bısıyler gelıyor ,
hesabını sormak lazımkıı baskasına yapamasınlar kardesının bna attıgı msjlar halen duruyo bende kendı bılır valla
ısıne geldıgı zmn dıyokı ev annenle bzım aramızda
böcük ;
günaydın artık 8:30da iş başı 18:00 da mesai biter bugün başladık..
biliyorum canım ama görüşemedik arayamadım daha
ne güzel yaa ben 8 olmadan gelıyorum 6 da cıkıyormsız 9 muydu daha önce
yarında gelmıon ohh
benımyerıme 1 saat fazla uyu hemı
bende araamadım msj attım faceden cepten bde hastaneden yenı cıktılar rahatsız etmeym dedım
bugun ararım cnm yaa
9daydı yarım saat fark edecek artık inşallah güzel olacak
uyurum canım valla yarın bol bol dinlenmeyi evimi temizlemeyi falan düşünüyorum
buzdolabı için servis çağırdık bakalım ne diyecekler
güzel olacak kesın evde yarım saatte olsa erken olmak büyük mutluluk
ohh valla
bende bu akşam temızlık yapmak ıstıyorum ama kocem evde 11 de gtcek işe
pazar günü annemler gelecekkı yılda bı sefer ancak gelıyolar cok mutluyummm hep ben gıdıyorum kadın zten torunlarına bakıo gelemıyoo
cok mutluyummm
ctesı temızlık yapıp kek kurabıye falan hazrlıycamm yemeğımıda ablamlarla yaparız
haftaya pazarda aşure ıcın anneme gtcem pazar bıde nıkah var arkadaşın bjklı ora gtcem bıde mevlut var artık hepsınde 1 saat takılırım ancak
:d hepımız aynı dertten muzdarıbız demekbende iyiyim canım mesainin bitmesini 4 gözle bekliyorum sıkıldım
bn ders calısıyorum cnm ondan dolayı pek ugrayamıyorumnabersiniz kızlar, nasıl gidiyo?? Herkes nerde burası neden artık hep boş
ama ınsanın zoruna gdıyo bocuk demekkı surekı arayıp kıra ıstemek fılan lazımmıs ev yapıyo dıye hıc bısı demedık boyle dert actı ıstezamanla halledersın cnm acelesı yok evın var ya o sana yeter ınan gerısı olur
onların yaptığı gerçekten ayıp ama sanırım aılen yüz vermış o yüzden senı kımse takmaz
sipdimm mutlucumm nassunuz
sipidimmm eda eşi ve kuzey hastaydı yenı cıktılar hastaneden dün bılıyor muydun
biz akşam teyzemdeyiz gece artık kaçta döneriz eve Allah bilir.kalkamıyoruz gidince oyuna takılıyoruz
ne güzel haftasonu evde şenlik var
ama ınsanın zoruna gdıyo bocuk demekkı surekı arayıp kıra ıstemek fılan lazımmıs ev yapıyo dıye hıc bısı demedık boyle dert actı ıste
allah kahretsın ne dıyım
:d hepımız aynı dertten muzdarıbız demek
ohh valla yakın olmak ne harıka bişi demı
evt yaa ortalık cok dağılcak ama olsunnn kesın gene halıma meyve suları çaylar dökulcek ama olsungurban olurum onlara
benım şanssızlığımda hem görümcek hemde bızım tarafın cocukları dökuoo hep
dünü bitirdik bide bugün biterse mükemmel
çok şükür Allah önce ailemden sonra diğer tüm sülalemden ayırmasın. 1 hafta görmesem özlüyorum dipdibe olmaya alışmışız..
eee yakının çocukları varsa olacak. onlardan bşaka gelen giden olmuyor zaten kirlensin işte sende temizlersin seviyorsun temizlik yapmaı da
yanında olsun gözün görmez kirlenmesini
yarında bı bıtseydı bıze
amın cnm valla ayrılık zor
döksünler ccanları sağolsun kızmam zaten halım pis temız olsa önlem alırım gercı cocuklar genen döküyoo zaten büyüyolar akıllancakalr zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?