- Konu Sahibi lavmibeybi
Dini güzelce öğrettikten sonra tercih sana kalmış o karışamaz ki...Ne kadar yanlış anlıyo insanlar dini ya azıcık açıp peygamber efendimizin sözlerini okusalar...Mesela bahsettiğiniz kişi; Bana benzemekten en çok uzak olanınız, cimri, ağzı bozuk ve çirkin söz söyleyen kimsedir. Bu sözü biliyomu? Biliyoda hala devam mı ediyo insanlara çirkin söz söylemeye ?
herkes hakkında çirkin şeyler düşünebiliyor ve söylüyoda. benim mezun olduğum lise, son beş yılın mezunları arasından seçilerek toplam 30 kişiyi eğitim için 45 günlüğüne Almanyaya gönderen bir AB bursu buldu. bende haber aldım. başvurdum ve seçildim. düşünsenize almanya da gidiş dönüş yeme içme ulaşım konaklama eğitim hepsi ücretsiz tam 45 gün. cebimden beş kuruş çıkmadı kendi alışveriş vs. hariç...
bana gitmeden bir gün önce inanırmısınız, öğlen ezanından akşam okunana kadar hakaret etti.. bütün eski konular, aklına gelen herşey..
gidiyodu namazını kılıyodu!!!! tekrar gelip aşağılamalarına devam ediyodu. o sıra ben içimden dua okuyodum ne olur bitsin bu azap Allahım diye..
bana dedi ki biliyorum orda haram şeyler de yiyip içeceksin. sırf ilerde bigün birine ben almanyaya gidecektim ama beni göndermediler deme diye izin veriyorum gitmene. bu aşağılıkça bişey. ben evlenecek olsam isticeğim kızın böyle almanyaya gitmiş olduğunu öğrensem anında vazgeçerim.. ahlaksızlık vb. ne laflar ne hakaretler etti. en dokunanı bu oldu bunu yazdım. yoksa o laflar arasında hiç tanımadığı öğretmenlerimden tutunda kimlere varana kadar hakaret etti iftiralar attı.. dedim ya iki ezan okundu o hakaretleri sayarken bana. Allaha havale ediyorum.