Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba Gozde Hanim

Evet surecleri yaziliyor ama henuz 3-4 haftalikken estetik hekimin becerisi hakkinda yorum yapilmasini dogru bulmuyorum. Asagidaki mesaj buna cok guzel bir ornektir. Eger hekimler fotograf cekerek daha iyi bir goruntu yakalayabiliyorlar ise onlardan portre cekimi hakkinda ders almak isterim. Asagidaki mesajin iyi niyetle veya yasanan surecin paylasildigi bir yorum olarak kabul edemem.

canım umayın önden çekilen fotosu doktorun çektiği foto, doktor eski halini kusurlarını öne çıkaracak şekilde yeni fotoları da kusurları çok göstermeyecek şekilde çekiyo tabiki, burda umayın adına konuşmuş gibi oluyorum ama önden kendi çekip koysa sorunun mm rik olmadığını anlarsınız ordaki kadar basit durmuyo, benimki de öyle.

Bir diger konu simdi burada bir kotu yorum silsilesi basladi ve diger uyelerde acabamilar basladi ! 6 ay sonra burundaki tum odemler gidince burun yerine oturunca gelip sizce aaa pardon erken yazmisim aslina bu surec gayet normalmis yazildiginda sizce burada yapilan telafi edilebilir mi ?

Bakin yapilan yanlis ise kesinlikle paylasilmali buna Sayin Dilber"inde itirazi olacagini hoc sanmiyorum ama odemler gecmeden yapilan operasyonun becerisi hakkinda yorum yapilmasi etik bir davranis degildir. Benim paylasmak istedigim budur, yoksa operasyon bitmis aradan 6 ay gecmis odemler inmis ama burunda problem varsa bunu tabiki paylasacak.

Merhabalar efendım , :)

Haklısınız.Evet ama bende sayet boyle bır durum yasasam yazarım.Örnek verdiğiniz yorum açıyı yakalıyor demıs buradada haklısınız yanı hak verıyorum ama umayda ve dıgerlerıde acaba sızde boyle bırsey oldumu gectımı dıye paylasmak ıstıyorlar 6 ay sonucda yanı hemen gecıcek bır surec olmadıgından yada ozel mesajda konusmak daha mantıklısı haklısınız ama bızde haklıyız :) ama okuyanlar acısından sorun olucaktır yanlıs bılgı alıcaktır kısacası evet Haklısınız:)

Süreç yazmakla felaket telllağı yapmak arasında ince bir sınır var maalesef. Burada tabii ki süreçlerinizi paylaşın. Ama mutsuzum, burnumm yamuk, yüzüm şiş, kemiğim var vs gibi mesajlar dışardan okunduğunda doktorun başarısızlığı şeklinde algılanıyor. Kimse yazan kişinin 3 gün önce mi 3 ay önce mı ameliyat olduğunu bilemez, takip edemez. 20 günlük bir burnun şiş, yamuk vs olmasından daha doğal bir durum yoktur. Peki bunda doktorun bir hatası var mı? Tabii ki yok. Açıkcası bu tarz erken dönem mutsuzluğun faturasının doktorlara çıkarılması kadar üzücü bir durum yok ve forumumuzda maalesef bu olaylara çok rastlamaktayız. ÜYe canhıreaş girip 3 günlük burnu için feryat edebiliyor ve bu bir süre sonra sdoktor için linç kampanyasına dönüşebiliyor.

u kısının yazdıgı mesajları 6 ay sonra göreceğiz
demişsiniz ya, inanın birkaç kişiden balşka kimse üyenin geçmişindeki mersajları okuyup bir bekleme sürecine girip sonuç beklemez. bunu bu forumdaki tecrüblerimden yararlanarak gayet net söyleyebilirim.

Sonuç olarak tabii ki süreç paylaşalım ama kesin fikrimiz için en az 3 ay bekleyelim. Doktorların emeklerine de buradaki yorumlarla yazık etmeyelim.

KESINLIKLE!!! Burda Muhammet bey hakkında fazla yorum okumadan görüşmeye gitmistım. Aylarca başka doktor isimleri sayıklarken onlar hakkında sureklı bişiler okurken son anda muhammet beyın adını gordum, gittim, görüştüm ve 2 gun sonra amelıyat oldum. Daha önce sadece bir doktorla görüşmüştüm ve muhammet beyle ılk goruşmede hersey içime sindi ve gönül rahatlıgıyla 2 gun sonrası için amelıyat gunume o anda karar verdım. Çünkü Muhammet bey tam bir saglıkcı gibi goruştu benimle sırf benım gonlumu etmek, gozumu boyamak için başka başka şeylerden bahsetmedi. Önceki doktor görüşmemde 1 saatlık görüşme benım için işkenceye döndü:)saatlerce mousela benım burnum üstümde tatlı bir dokunuş, şurdan bebeksi bir kavis mukemmel oldun :)tabırlerı benı soguttu kalkmak ıstedıkce ısrarla şimdi çok guzel oluyo bekle bekle deyışlerıyle 1 saat orda kaldım:)benım bır gozumdekı sınuzıtın gozumu ileri ittiginden bahsederken o benı dınlemeyıp hala resım ustunde aaa bak senın sol göz kapagında düşüklük var onuda yapalım!!! demesiyle o doktorun saglıkcıdan çıkıp ticari bi iş yaptıgı izlenimi bende uyandı ve isim yapmış olmanın bu işde çokda onemlı olmadıgını teyid etmiş oldum:) Muhammet bey tam bir saglıkcı gibi konuştu ve benım mutlulugum onun için çok önemli oldugunu gösterdi. samımı oldugu için ben Muhammet beyde amelıyat oldum.

İyi ki de muhammet beyde amelıyat olmuşum diyorum ve bunu daha 15 gunluk surecde dıyorum. çünkü yuzumun ortasında bi operasyon gecıyırom ha deyınce bambaşka uyanmayı beklemıyorum. Ben şiş burnumu begendikce Muhammet bey sürekli uyarıyo bu halını begenmemelısın:)

Ben safmıyım? en ufak şeyde sen ne yaptın, benı bir anda nasıl mukemmel yapamazsın:) başkasına ne burunlar yapmışsın, ben niye öyle olmadım, bandaj ilk çıktıgında bu burnumun patates halı ne deyip, aglayıp, sızlayıp... meslegıne olan sevgısıni hiçe sayıp, meslegine ve o ınce ruhuna saygı göstermeden, dandun herseyı soyleyıp o ınsanın emeklerını hiçe saymayı bılmıyorum.

Ben doktorumu o kadar sevdım, o kadar benımsedım ki burda yazılanları okuyunca bır akrabası kadar çok üzüldüm Gerçekten çok sabırlı ve ince ruhlu bir insan burdaki yorumları okudugunda onunda çok üzüldügüne emınım Gördügüm kadarıyla işini çok severek yapan bir doktor.

Son düzenleme:
Slm kizlar, bende arkadasa katiliyorum. Ameliyatin uzerinden faZla zaman gecmeden, deliklerim orantisiz, surasi sis, burasi sis demek icin cok erken. Ben misal araligin sonunda bir arkadasimla hollandadan turkiye ye gelecegim, ama yorumlari okuyunca insan korkuyor. Muhammet bey super bir Insan, bana kac defa iyi dusun, hemen gelme istersen, biraz bekle gibi cumleler kullandi. Istese demiyebilirdi. Ben 2 ameliyat gecirdim ne yazikki basarisiz gecti her ikiside. Insallah 1 ay sonra ameliyatimi olup burda gurirla resimlerimi paylasacagim. 1 yil gecmeden yorum
Yapmak dogru olmaz, aylar sonra bile bi degisiklik olabiliyor. Muhammet hocam cok basarili, burda derya ecemula tugba gibi arkadaslarin burunlarini resmen bastan
Yaratmis..

pardon da arkadaşlar,bi anda umay ile metiska neden kotu cocuk ılan edıldı anlamıs değilim??bir saglıkcı olarak tabıkı doktorumuzun hakkınının savunulmasından yanayım ama bi bayan olarak da umayla metiskanın yanında olmamız gerektıgıne de ınanıyorum.sonucta kımse boylesı sancılı bı surecı kotu bı burna kavusmak ıcın yasamaz.halıyle ılk etaptakı panıklerını,zaman gecmesıne karsın duzelmemesınden kaynaklanan psıkolojık durumlarını bıraz anlayısla karsılamak gerektıgıne ınanıyorum.aynı sıkıntıyı yasamıs bırı olarak 2sini de o kadar ıyı anlıyorumkı bı anda gunah kesıcısı ılan edılıp bu sekılde yargısız ınfaz edılmelerıne ve yorumların gerekcesız sılınmesıne anlam vermek mumkun değil.eger ıllakı bı denetleme olacaksa ;estetık oncesı ve sonrası,sadece burunla gerceklesemeyecek kadar buyuk degısım gecırmıs(!) saıbelı nıcklerın ,insanları ne denlı buyuk beklentı ıcerısıne soktugunu takıp etmek cok daha mantıklı ve adaletlı olacaktır.sahsı fıkrımdır,doktorla ılgılı bı yazı değildir,en azından bıkac kısı okuduktan sonra sılersınız ,bu kadar da demokratık olalım mumkunse...

Valla metiska konusunda birşey diyemem ama Umay'ın kesinlikle art niyetli yorumlar yapmadığını biliyorum. Tabi bununla birlikte yukarda yapılan yorumlara katılıyorum. Ben de bu topicte birçok defa 5-6 ay olmadan burnun kesin şeklini almayacağını ve o döneme kadar da sabırlı olunması gerektiğini savundum. Umay'ın da bunun farkında olduğuna eminim zaten yaptığı yorumlardan da belli, sadece hepimiz gibi bu süreçte bizden destek bekliyor o kadar.

inanamıyorum nu kadar olay olduğuna! burası kadınlar kulubu ve herkes kendı fikrini ozgurce belirtebilir. bu foruma gırıp yazışmamın sebebı benım gıbı durumda olan varmı varsa nasıl bı sureç bekliyor bunları oğrenmektı. ama zannediyorum kı (nedendir? ) herşey farklı yonlere cekılmış. bana hak veren arkadaşlarıma teşekkur ediyorum; vermeyenlerınde canı sağolsun.

açıkcası ben doktor araştırması yaparken bu tarz şikayetlerın başka sayfalarda konuşulduğu gordum ve okudumda. neden onlara bır uyarı gelmedı acaba sayın yonetıcım? bir sene oncesı yazan bır ınsanın şimdi nasıl bır durumda olduğunu gecmiş yazışmalarına bir tıkla bakıp okuyabiliyorsunuz. yanı araştırmaksa amaç gayet basıit.

benım durumda olanların bazılarının burunları duzelmış bazılarının duzelmemış bununda değişken olduğunun burdakı arkadaşlardan oğrendım. eğer bunları paylaşmazsak bu forumun amacı ne onuda anlamadım.

ayrıca ben; benden haber ve yorum bekleyen arkadaşlarım için resim yukledım ve yorum yaptım; bunun yanında bu surecın beklenmeden 3 yada 6 ay netleşmeyeceğini de belirittim. bu sureçleri yaşayanların ve bayan olduğunuz için benı daha iyi anlayacağınızı umud ederdim.

gerçekten çok uzuldum.

guzelim ben de yorum yaptim ama, sadece ilk haftalarda ki durum tam bi netice degil, ve yanlis anlasilmalar yuzunden dr arayan arkadaslar korkar, ve muhammet beye ameliyat olmaktan vazgecebilir, dogru sen yasadiklarini anlattin, ama ben sana asla bisey demedim,.. bosver, bende ameliyat gunumu belirledim dr muhammet beyle birlikte, tabiki bende beni takip edenler yazacagim, bugun sis vs gibi seyler. ben sadece bi arkadas yanlis hatirlamiyorsam, dr kendi makinasiyla degisik cekiyor, bilmem kusurlari ortuyor gibi yorumlardan korktum. :18:

benım için albüm oluşturmuşsun,bunu iyi niyetle yaptığını duşunmek istiyorum. benımkı senınkıne benzemıyor. ama ben delikler duzelmeden resım koymamın aslında etık olmadığını duşunduğum ıcın koymamıştım.
burda ağlayıp sızlama falan da yok ayrıca. kimsenın emeklerınıde hıçe saymadım, dan dun konuşan kım acaba?
ben şişliğimden hıç bır zaman şikayet etmedım, sadece benım gıbı deliklerı farklı ve bundan dolayı yamuk gıbı duran başka burunlar varmı dıye araştırmaya gırdım. cunku bende ameliyattan once cok araştırmadım senın dediğin gıbı muhammet beye ilk goruşmede guvendım ve olmaya karar verdim kı maddi durumum cok olmadığı halde.ameliyatt sonrası şişliğin bir seneye kadar sureceğini biliyorDum ama benım yaşadığım bana gore farklıydı cunku kardeşimde ameliyat oldu onun boyle olmamıştı, o nedenle forumda bır araştırayım dedim, bunun doktoru kotulemekle falan alakası yok... asıl sızler boyle yaparak ben ve benım gıbı beklemekte olan hastaları kırıyorsunuz. sonuçtu doktor beyı kotuleyerek elımıze bışey gecmez kı oyle bı nıyetım olsa zaten kardeşim avukat, bunu başka yollardan hallederdim.

Doktor beyın ne kadar ilgili olduğunuda ilk yazışmalarda bahsetmıştım,tıkandım hemen aradı gordu,mudahale ettı falan.ama neden şimdi doktor beyı kotuledığımı duşunup boyle taraf oldun, anlamadım senı????
Ayrıca arkadaşlar ben gercek dışı bışey yazdığımı duşunmuyorum, resımlerımı yukledım ve gorduğunuz gıbı yorum yaptınız, yorumlarınıza teşekkur etmekten başka bır yorum yaptığımı hatırlamıyorum
KEŞKE BENI BIRAZ ANLAYABILSEYDINIZ...

yazdıklarını hiç okumadan sana diyebilirim ki seni kastetmedım. hatta burda senınde adın gecıyo ve sende ustune alınacagını dusundum ama ayrıyeten sana bı acıklama yapamadım. benım anlayamadıgım suydu resım koymadan koy denıldıkcede koymadan senın derdının ustunden benım kı daha beter benımkı cok kotu seklındekı veryansınlaraydı sıtemım. senı ayrrı tutmak ıcın resım paylaştıgını falan vurgulayarak bı paragraf daha yazıodm uzadı gıttı.neyse sımdı acıklıyorum burda:)sen resımlerını paylaşarak bızımde gordugumuz bırsey ustunden konuştun ve duzelecegınıde bılıyordun. evet senın ıcın album yaptım çunku ben senden daha kotu durumdayım ama bu gecıcı bırsey sag tarafım daha sıs oldugu için boyle oluyo senınde oyle bırseydır dedım. bence sen resım paylaşımları ustunden fıkır paylasımına gıttıgn ıcın gunah kecısı degılsn rahat ol. şimdi yazdıklarını okuyorum:):)

işte bak konuştukca ınsan derdını anlıyor cunku benımde bı tarafım dığerıne gore daha cok şisti o yuzden şimdi farklı gozuküyordur, bende bunları oğrenmek ıcın paylaşalım ıstedımkı bekleme suremız rahat gecsın. çunku ben herşeyı kafama cok takan bı ınsanım yapım bu, o yuzden forum arkadaşlarımdan yardım bekledımkı bu sureçlerı daha iyi atlatalım. zaten burnum bekleme suresı olduğunu her fırsatta dıle getırdım.kımsenın hakkına gırıp vebal altında kalmak ıstemem.

şimdi okudum ve bıraz once yazdıklarımı keşke sen uzerıne alınabılecegın ıhtımalını dusunerek onceden yazsaydım dedım. sen aglayıp sızladıgından bahsetmemıştın zaten baska bırınde boyle bişi okumuştum ama sen degıldın. kara gunler oldu bunlar gıbı tavrı vardı yanı muhammet bey hayatını karartmış çok kotu bı iş çıkarmış gıbı algıladım ben belkı resmlerını koysaydı bu akdar karışmayacaktı ortalık. belkı oda gercekten uzuntusunu paylaşmak sıtedı ama ortaya ornek koymadan kendı goruşuyle bu kadar vurgulu acıklamalar yapması herkesı uzdu sanırım. herkes doktorundan memnunken bunları duymaya sasırdı. evet senden bu konuda sadece esıt olmadıgını duydum ve bende onemsememen gerektıgını bence fark edılmedıgını soyledım bunalrı soylerken samımıydım ve senı anladım ben emın ol. bende ılk 2 gun kamyon çarpmış gıbı morardıgım için haşlama amelıyatmı oldum dıye dusundum ama sonra anladım bu yapı meselesı herkesde farklı seyredıo dedım. benımde burun delıklerımı gordun bambaşkalar:)resım koydum cunku herkes bunun 15gnlk hal oldugunun ve normal bırsey oldugunun farkında oldugunu dusunerek. ordakı burun basarısız bı burun degılkı burnun 15 gunluk halıde boyle oluyora bır ornek...

Neyse arkadaşlar, konu uzamasın daha fazla. Hepimiz buraya yaşadıklarımızı paylaşmak için yazıyoruz. Arada art niyetli birileri de çıkıyor olabilir sonuçta internet ortamı, kimse kimseyi tanımıyor. Benim altını çizmek istediğim nokta kurunun yanında yaş da yanmasın. Yorumlarımızı özgürce bu platformda tabiki kimseye hakaret etmeden, iftira atmadan ve kişilik haklarını zedelemeden yapmalıyız. Ben şahsen doktorumdan çok memnunum, ve güveniyorum, şu anda da doktorumu araştıran herkese de kesinlikle tavsiye ediyorum. Bununla birlikte burnum yaklaşık 2 aylık olduğu için ve bu topiği ben açtığım için Muhammet beye ameliyat olmayı düşünen ya da olan herkesle de yorumlarımı paylaşıyorum. Sonuçta hepimiz burada bilgi akışı için bulunuyoruz. Herneyse doktorumuz gerçekten çok iyi bir doktor ve eminim kendisi de yapılan gerçekçi paylaşımlardan mutlu oluyordur.

slm umay şimdi resimlerine baktım süper olmuşş burnun inan bana sen burnunu 2 ay snra görrr.derin kalınmış şişliklerin inmesi 5 6 buluyorr arkadaşlarımdan biliyorumm.burun delikleri 6 ay snra eşi toluyoor vallahi güzel begenmesem söyleri nası degişmiisin süper olmuşsunn bayıldım bende muhammet beye olucamkii ben acıbademde oturuyorumm..biraz mesafe zor olcak ama dger valla..bu arad ne kadara oldun fiyat yanii..

umay bu arada ya bir deligi ötekinden azcıkda küçük olsa ne olurr büyük olsa ne olur burnun. eski halinden 100 bin kat güzelleşmissin..

Candelacım resimlerini şimdi gördüm maşallah diyorum başka birşey demiyorum :) O kadar güzel olmuşki burnun... Bir de saçlar değişmiş tam süper olmuşsun heheheh :)))

cnm canını sıkma ben sana hak verıyorum bende olsam senın yazdıgının aynısını yazardım yazdımda zaten ama onlarda haklı evet bende forumlarda goruyorum herkes bırtakım sözler yazıolar onlarda gorduklerını uyarıyolar.kısacası onlarda haklı bızde haklıyız burada gecen dr.ısmını karalamıyoruz surec yazılıyor ama gıren kısı goren kısı oyle dusunmıyecek dıolar ama sende ılkkez amelıyat oldugun ıcın herkese ozel msj mı atıcaksın kızlar burnumda sıslık var acab sızdede varmı vs. sonucda amelyat rısklerı var olenlerde var bende olucam mesela acık dıe olamamm dıorum mesela zar zor sıka sıka atlatıcaım ınş ben burada yazıcaım ılk yorum kızlar oluorum hakkınızı helal edın olacaktır bu dr. kaynaklı deıl bunyeden sımdıden yazdım :) umay cnm ben senı gormus bırı olarak sende asla bır art nıyet yoktu gayet sessız bırısıydın bılgılı kulturlu aksıne ben fırlamanın tekı gıbı konusuyodum senle mesela fazla hareketlıydım :) cnm ınş ınıcek sıslerın beklıyelım sabır ınş en ıyısı bızlerın olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…