By kazen =)
Tmm haklı olabılırsınız ancak bu kısıde hayattında ılk kez bır amelıyat geçirmiştir.Bu yüzden her andaki süreci yazmasından daha doğal ne olabilir? Bu kısının yazdıgı mesajları 6 ay sonra göreceğiz ne durumda belkı evet duzeldı kızlar yazıcak belkı hayır duzelmedı sonucda bu kul yapısı ılllakı bır takım durumlar olucak.Burda dr. kotulenmıyor surec yazılıyor sız daha ıyı bılıyorsunuz :)
By kazen =)
Tmm haklı olabılırsınız ancak bu kısıde hayattında ılk kez bır amelıyat geçirmiştir.Bu yüzden her andaki süreci yazmasından daha doğal ne olabilir? Bu kısının yazdıgı mesajları 6 ay sonra göreceğiz ne durumda belkı evet duzeldı kızlar yazıcak belkı hayır duzelmedı sonucda bu kul yapısı ılllakı bır takım durumlar olucak.Burda dr. kotulenmıyor surec yazılıyor sız daha ıyı bılıyorsunuz :)
demişsiniz ya, inanın birkaç kişiden balşka kimse üyenin geçmişindeki mersajları okuyup bir bekleme sürecine girip sonuç beklemez. bunu bu forumdaki tecrüblerimden yararlanarak gayet net söyleyebilirim.u kısının yazdıgı mesajları 6 ay sonra göreceğiz
kızlar yenı resimler ekliyorum durustce soyleyın bakalım tuhaflık ne
pardon da arkadaşlar,bi anda umay ile metiska neden kotu cocuk ılan edıldı anlamıs değilim??bir saglıkcı olarak tabıkı doktorumuzun hakkınının savunulmasından yanayım ama bi bayan olarak da umayla metiskanın yanında olmamız gerektıgıne de ınanıyorum.sonucta kımse boylesı sancılı bı surecı kotu bı burna kavusmak ıcın yasamaz.halıyle ılk etaptakı panıklerını,zaman gecmesıne karsın duzelmemesınden kaynaklanan psıkolojık durumlarını bıraz anlayısla karsılamak gerektıgıne ınanıyorum.aynı sıkıntıyı yasamıs bırı olarak 2sini de o kadar ıyı anlıyorumkı bı anda gunah kesıcısı ılan edılıp bu sekılde yargısız ınfaz edılmelerıne ve yorumların gerekcesız sılınmesıne anlam vermek mumkun değil.eger ıllakı bı denetleme olacaksa ;estetık oncesı ve sonrası,sadece burunla gerceklesemeyecek kadar buyuk degısım gecırmıs(!) saıbelı nıcklerın ,insanları ne denlı buyuk beklentı ıcerısıne soktugunu takıp etmek cok daha mantıklı ve adaletlı olacaktır.sahsı fıkrımdır,doktorla ılgılı bı yazı değildir,en azından bıkac kısı okuduktan sonra sılersınız ,bu kadar da demokratık olalım mumkunse...
guzelim ben de yorum yaptim ama, sadece ilk haftalarda ki durum tam bi netice degil, ve yanlis anlasilmalar yuzunden dr arayan arkadaslar korkar, ve muhammet beye ameliyat olmaktan vazgecebilir, dogru sen yasadiklarini anlattin, ama ben sana asla bisey demedim,.. bosver, bende ameliyat gunumu belirledim dr muhammet beyle birlikte, tabiki bende beni takip edenler yazacagim, bugun sis vs gibi seyler. ben sadece bi arkadas yanlis hatirlamiyorsam, dr kendi makinasiyla degisik cekiyor, bilmem kusurlari ortuyor gibi yorumlardan korktum. :18:inanamıyorum nu kadar olay olduğuna! burası kadınlar kulubu ve herkes kendı fikrini ozgurce belirtebilir. bu foruma gırıp yazışmamın sebebı benım gıbı durumda olan varmı varsa nasıl bı sureç bekliyor bunları oğrenmektı. ama zannediyorum kı (nedendir? ) herşey farklı yonlere cekılmış. bana hak veren arkadaşlarıma teşekkur ediyorum; vermeyenlerınde canı sağolsun.
açıkcası ben doktor araştırması yaparken bu tarz şikayetlerın başka sayfalarda konuşulduğu gordum ve okudumda. neden onlara bır uyarı gelmedı acaba sayın yonetıcım? bir sene oncesı yazan bır ınsanın şimdi nasıl bır durumda olduğunu gecmiş yazışmalarına bir tıkla bakıp okuyabiliyorsunuz. yanı araştırmaksa amaç gayet basıit.
benım durumda olanların bazılarının burunları duzelmış bazılarının duzelmemış bununda değişken olduğunun burdakı arkadaşlardan oğrendım. eğer bunları paylaşmazsak bu forumun amacı ne onuda anlamadım.
ayrıca ben; benden haber ve yorum bekleyen arkadaşlarım için resim yukledım ve yorum yaptım; bunun yanında bu surecın beklenmeden 3 yada 6 ay netleşmeyeceğini de belirittim. bu sureçleri yaşayanların ve bayan olduğunuz için benı daha iyi anlayacağınızı umud ederdim.
gerçekten çok uzuldum.
yaa bazen anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. bende 2 haftadır morum ve muhammet bey e amelıyat oldum, morardım demıyorum:)ılk 2 gun acaba ben aceleyemı geldım, daha zor burunlar bu kadar morarmazken ben niye morardım dıyordum. bu kişiden kişiye degişen bi operasyon kımde nasıl bi süreç sure gelecek bilinmiyor. hergun bi başka uyanıyorum ıyıye gıdıyor derken bır sonrakı gun yıne şiş kalkıyorum. yuzum şiş, mor, burun deliklerım orantısız ama bunların gececegının farkındayım. neden gordugumuz 7 aylık burunlara herkesı hayran bırakırken muhabbet bey benım burnumda ustalıgını konuşturmasın:)sonuçda bu benım burnumdan once onun meslek basarısı ve hastaları için ne kadar hasas bir durum oldugunun farkında tum doktorlar...bizim yapmamız gereken sadece sabır ve gerekıyosa uzun bı sure aynalara yuzelsel bakıcaz:)benım burnum 28 yaşındakı seklını kolay almadı kı yenı şeklı 1 haftada mukemmele ulaşsın:)ben yuzumun mor, burnumun şiş halını bile çok sevdım:)öncesinden bi tık daha ıyı oldugu aşıkar:)buyuk beklentılerle amelıyat olmadım şimdide bu halınden çok daha ıyı olacagını ıspatlayan orneklerı fazlasıyla gordum bu forum da içim rahat. muhammet beye güveniyorum, benımde gözlemledigim şeyler ve mantıgım ıyı olacagına ınandırıyor benı...burnum hala şiş içine tutuyorum hala şiş bı tarafım daha fazla şiş oldugu için yan da gorunuyo delıklerımde orantısız ama öngörülerım ıyı bi burun olacagının işaretcisi:)içinizi rahat tutun kızlarr...o kadar burun odaklı bakmayın aynaya ben oyle yapıyorum:)dünden bi kaç kare daha eklıyorum.burnunuzu seviiin yaa yan bile olsa sevinnn:)çokda kul yapımı oldugu bellı olmasın
benım için albüm oluşturmuşsun,bunu iyi niyetle yaptığını duşunmek istiyorum. benımkı senınkıne benzemıyor. ama ben delikler duzelmeden resım koymamın aslında etık olmadığını duşunduğum ıcın koymamıştım.
burda ağlayıp sızlama falan da yok ayrıca. kimsenın emeklerınıde hıçe saymadım, dan dun konuşan kım acaba?
ben şişliğimden hıç bır zaman şikayet etmedım, sadece benım gıbı deliklerı farklı ve bundan dolayı yamuk gıbı duran başka burunlar varmı dıye araştırmaya gırdım. cunku bende ameliyattan once cok araştırmadım senın dediğin gıbı muhammet beye ilk goruşmede guvendım ve olmaya karar verdim kı maddi durumum cok olmadığı halde.ameliyatt sonrası şişliğin bir seneye kadar sureceğini biliyorDum ama benım yaşadığım bana gore farklıydı cunku kardeşimde ameliyat oldu onun boyle olmamıştı, o nedenle forumda bır araştırayım dedim, bunun doktoru kotulemekle falan alakası yok... asıl sızler boyle yaparak ben ve benım gıbı beklemekte olan hastaları kırıyorsunuz. sonuçtu doktor beyı kotuleyerek elımıze bışey gecmez kı oyle bı nıyetım olsa zaten kardeşim avukat, bunu başka yollardan hallederdim.
Doktor beyın ne kadar ilgili olduğunuda ilk yazışmalarda bahsetmıştım,tıkandım hemen aradı gordu,mudahale ettı falan.ama neden şimdi doktor beyı kotuledığımı duşunup boyle taraf oldun, anlamadım senı????
Ayrıca arkadaşlar ben gercek dışı bışey yazdığımı duşunmuyorum, resımlerımı yukledım ve gorduğunuz gıbı yorum yaptınız, yorumlarınıza teşekkur etmekten başka bır yorum yaptığımı hatırlamıyorum
KEŞKE BENI BIRAZ ANLAYABILSEYDINIZ...
yazdıklarını hiç okumadan sana diyebilirim ki seni kastetmedım. hatta burda senınde adın gecıyo ve sende ustune alınacagını dusundum ama ayrıyeten sana bı acıklama yapamadım. benım anlayamadıgım suydu resım koymadan koy denıldıkcede koymadan senın derdının ustunden benım kı daha beter benımkı cok kotu seklındekı veryansınlaraydı sıtemım. senı ayrrı tutmak ıcın resım paylaştıgını falan vurgulayarak bı paragraf daha yazıodm uzadı gıttı.neyse sımdı acıklıyorum burda:)sen resımlerını paylaşarak bızımde gordugumuz bırsey ustunden konuştun ve duzelecegınıde bılıyordun. evet senın ıcın album yaptım çunku ben senden daha kotu durumdayım ama bu gecıcı bırsey sag tarafım daha sıs oldugu için boyle oluyo senınde oyle bırseydır dedım. bence sen resım paylaşımları ustunden fıkır paylasımına gıttıgn ıcın gunah kecısı degılsn rahat ol. şimdi yazdıklarını okuyorum:):)
benım için albüm oluşturmuşsun,bunu iyi niyetle yaptığını duşunmek istiyorum. benımkı senınkıne benzemıyor. ama ben delikler duzelmeden resım koymamın aslında etık olmadığını duşunduğum ıcın koymamıştım.
burda ağlayıp sızlama falan da yok ayrıca. kimsenın emeklerınıde hıçe saymadım, dan dun konuşan kım acaba?
ben şişliğimden hıç bır zaman şikayet etmedım, sadece benım gıbı deliklerı farklı ve bundan dolayı yamuk gıbı duran başka burunlar varmı dıye araştırmaya gırdım. cunku bende ameliyattan once cok araştırmadım senın dediğin gıbı muhammet beye ilk goruşmede guvendım ve olmaya karar verdim kı maddi durumum cok olmadığı halde.ameliyatt sonrası şişliğin bir seneye kadar sureceğini biliyorDum ama benım yaşadığım bana gore farklıydı cunku kardeşimde ameliyat oldu onun boyle olmamıştı, o nedenle forumda bır araştırayım dedim, bunun doktoru kotulemekle falan alakası yok... asıl sızler boyle yaparak ben ve benım gıbı beklemekte olan hastaları kırıyorsunuz. sonuçtu doktor beyı kotuleyerek elımıze bışey gecmez kı oyle bı nıyetım olsa zaten kardeşim avukat, bunu başka yollardan hallederdim.
Doktor beyın ne kadar ilgili olduğunuda ilk yazışmalarda bahsetmıştım,tıkandım hemen aradı gordu,mudahale ettı falan.ama neden şimdi doktor beyı kotuledığımı duşunup boyle taraf oldun, anlamadım senı????
Ayrıca arkadaşlar ben gercek dışı bışey yazdığımı duşunmuyorum, resımlerımı yukledım ve gorduğunuz gıbı yorum yaptınız, yorumlarınıza teşekkur etmekten başka bır yorum yaptığımı hatırlamıyorum
KEŞKE BENI BIRAZ ANLAYABILSEYDINIZ...
inanamıyorum nu kadar olay olduğuna! burası kadınlar kulubu ve herkes kendı fikrini ozgurce belirtebilir. bu foruma gırıp yazışmamın sebebı benım gıbı durumda olan varmı varsa nasıl bı sureç bekliyor bunları oğrenmektı. ama zannediyorum kı (nedendir? ) herşey farklı yonlere cekılmış. bana hak veren arkadaşlarıma teşekkur ediyorum; vermeyenlerınde canı sağolsun.
açıkcası ben doktor araştırması yaparken bu tarz şikayetlerın başka sayfalarda konuşulduğu gordum ve okudumda. neden onlara bır uyarı gelmedı acaba sayın yonetıcım? bir sene oncesı yazan bır ınsanın şimdi nasıl bır durumda olduğunu gecmiş yazışmalarına bir tıkla bakıp okuyabiliyorsunuz. yanı araştırmaksa amaç gayet basıit.
benım durumda olanların bazılarının burunları duzelmış bazılarının duzelmemış bununda değişken olduğunun burdakı arkadaşlardan oğrendım. eğer bunları paylaşmazsak bu forumun amacı ne onuda anlamadım.
ayrıca ben; benden haber ve yorum bekleyen arkadaşlarım için resim yukledım ve yorum yaptım; bunun yanında bu surecın beklenmeden 3 yada 6 ay netleşmeyeceğini de belirittim. bu sureçleri yaşayanların ve bayan olduğunuz için benı daha iyi anlayacağınızı umud ederdim.
gerçekten çok uzuldum.
umay bu arada ya bir deligi ötekinden azcıkda küçük olsa ne olurr büyük olsa ne olur burnun. eski halinden 100 bin kat güzelleşmissin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?