Abul ettim canim.. Hadi hayirlisi bakalim, insallah hersey istedigin gibi olur.
medinealeynanur arkadaşlık talebi gönderdim, kabul eder misin? resimleri çookk merak ediorum...
cnm sen gidip görüştün mü peki muhammet beyle? daha önceki ameliyatları kim yapmıştı?
bu arada o resimdeki bıcırığı yerimmm...
hepsi bu kadar:))))
Sagol ablasi o bicirik benim 2ci kizim canim medinem.. Canim sadece telefonda gorustuk, durustlugu beni ikna etti ve burdaki basarili yaptigi burunlar.. Eski burnumu iki defa hollanda'da kbb doktoru yapti. Keske ilk burnumu Muhammet Dilber yapabilseydi, bilgisizlikten boyle oldu. Her neyse canim, insallah hepimiz mutlu oluruz insallah..
kızzlar bende ikinize arkadaşlık tekl.yolladım kabul ederseniz sevinirimmm....
herkese merhaba bende uzun süredir doktor arayışında olanlardanımm
ankarada olmam nedeniylee beğendiğim doktorlarla görüşsem dahii 3 çocuk olduğundan bir türlü ayarlamalar yapılamadım..
muhammet dilber beyide sayenizde tnaıdımm ve mail attımm kendisinee....ankara da ameliyat olup olamayacağım konusundaa..
kendisi bugün dönüş yaptı saolsunn.....biraz nasıl hurunla ryaptığı konusunda bilgi verdi....ankarada yapmadığını ama yapabileceğini özel hastaneleri araştırıp ayarlamalar yapacağını belirtti saolsunn..
acelem olduğu için çok teşekürde bulunamadım..eğer burdan okuyorsa çok teşekür ediyorumm nezlinizde...
şubat tatilinde olmayı planlıyorum birr sorun çıkmaz kısmet olursaa....
fiat da biraz değişiklik olcakmış haliylee çünkü zaman kaybı olcak en az iki gününü benim için harcayacağını belirtti..
burun fotolarını ekleyenler benide eklersee çok sevinirimm...
herkese teşekürler şimdidenn..
arkadaslar burun revizyonu ve drlar hakkında bilgi almak ( deneyimlerimden yola çıkarak) ve bilgi vermek sohbet etmek isteyenler için msn adresimi veriyorum eklerseniz gun içinde online olucam
deemontt@hotmail.com
cnm ilk iki ameliyatında sorun neydi..?
herkese merhaba bende uzun süredir doktor arayışında olanlardanımm
ankarada olmam nedeniylee beğendiğim doktorlarla görüşsem dahii 3 çocuk olduğundan bir türlü ayarlamalar yapılamadım..
muhammet dilber beyide sayenizde tnaıdımm ve mail attımm kendisinee....ankara da ameliyat olup olamayacağım konusundaa..
kendisi bugün dönüş yaptı saolsunn.....biraz nasıl hurunla ryaptığı konusunda bilgi verdi....ankarada yapmadığını ama yapabileceğini özel hastaneleri araştırıp ayarlamalar yapacağını belirtti saolsunn..
acelem olduğu için çok teşekürde bulunamadım..eğer burdan okuyorsa çok teşekür ediyorumm nezlinizde...
şubat tatilinde olmayı planlıyorum birr sorun çıkmaz kısmet olursaa....
fiat da biraz değişiklik olcakmış haliylee çünkü zaman kaybı olcak en az iki gününü benim için harcayacağını belirtti..
burun fotolarını ekleyenler benide eklersee çok sevinirimm...
herkese teşekürler şimdidenn..
Eet ya az kaldi, sigarayi birakmam gerekio simdi, dokular gec iyilesiyomus sigara icenlerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?