Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şimdi doktorun asistanı aradı akşam 8deki randevuyu 5 e aldık die..:)) zaten patron izin vermio ameliyat olmama, şimdi de mesai saatinde ben bi doktora gidim burnu gösterip gelim dersem hayatta izin vermes..:)) yarın beyaz bi kağıda imzamı atıp doktorun kollarına koşcam anlaşılan...:))) mutlu ama işsiz kadın...

bu arada ben hemencecik şimdiki halimin fotolarını koydum, inşallah günün birinde de değişmiş halini gönül rahatlığıyla koyabilirim...

herkese merhaba bende uzun süredir doktor arayışında olanlardanımm

ankarada olmam nedeniylee beğendiğim doktorlarla görüşsem dahii 3 çocuk olduğundan bir türlü ayarlamalar yapılamadım..

muhammet dilber beyide sayenizde tnaıdımm ve mail attımm kendisinee....ankara da ameliyat olup olamayacağım konusundaa..

kendisi bugün dönüş yaptı saolsunn.....biraz nasıl hurunla ryaptığı konusunda bilgi verdi....ankarada yapmadığını ama yapabileceğini özel hastaneleri araştırıp ayarlamalar yapacağını belirtti saolsunn..

acelem olduğu için çok teşekürde bulunamadım..eğer burdan okuyorsa çok teşekür ediyorumm nezlinizde...

şubat tatilinde olmayı planlıyorum birr sorun çıkmaz kısmet olursaa....

fiat da biraz değişiklik olcakmış haliylee çünkü zaman kaybı olcak en az iki gününü benim için harcayacağını belirtti..

burun fotolarını ekleyenler benide eklersee çok sevinirimm...

herkese teşekürler şimdidenn..

cnm sen gidip görüştün mü peki muhammet beyle? daha önceki ameliyatları kim yapmıştı?
bu arada o resimdeki bıcırığı yerimmm...

hepsi bu kadar:))))

Sagol ablasi o bicirik benim 2ci kizim canim medinem.. Canim sadece telefonda gorustuk, durustlugu beni ikna etti ve burdaki basarili yaptigi burunlar.. Eski burnumu iki defa hollanda'da kbb doktoru yapti. Keske ilk burnumu Muhammet Dilber yapabilseydi, bilgisizlikten boyle oldu. Her neyse canim, insallah hepimiz mutlu oluruz insallah..

Allahin izniyle bu sefer son olur insallah senin de bitanem...

kazen'den gelen taş hangimizeydi çözemedim ama kısmen üstüme alınarak ceymey'den özür dileyerek başlığı da fazla meşgul etmeyerek kısa bir cevap vermek istiyorum:) o ki;sadece metiska'dan alıntı yapılan msjlar silindi ise yaklasık 2 sayfalık kayıp yorum neyi ifade ediyor??sonuçta burası 'kadınlar klubu' ,bayanların paylaşım platformu, burada dertlerimizi paylaşamicaksak(tabiki kişilik haklarını zedelemeden) sitenin amacına hizmet etmiş olacağını düşünmüyorum.bizim umayı yanlış yönlendirdiğimiz yok,sadece 'arkandayız' mesajı vermeye çalıştık.aynı şekilde metiska'ya da...metiska demişken,harbiden nerelerde???sesi soluğu çıkmıyor artı teknolog ve catlover,sizi de burada görmek ne güzel teknolog,ecemula'nin dışında bikaç tane daha güzel burun gördüm(made by doctor dilber) bilgin olsun.hem kbbci olması iç deformasyonun telafisi açısından da bi avantaj bence...

kızzlar bende ikinize arkadaşlık tekl.yolladım kabul ederseniz sevinirimmm....

catlover ozelden msj atamıyorum limitim dolmadı diye. ama haklısın. benim forumda bir burun resmim var. o kadar bariz ki tek kanat aşağıda baktıkça sinirim bozuluyor. cok iyi arastırma yapmak lazım. ben su an dr lardan randevular alıp forumları surekli takip ediyorum son kararı vermek için.

slm teknolog, ozelden msj atamıyorum kotam dolmadı ama ben iki ameliyatımı ankarada oldum. 3.nazım çerkese gittim. ama forumda da yazdığım gibi ameliyat basarılıydı, zamanla kıkırdak erimesi oldu. yani dr a suç yukleyemem belki de benim iyileşme sürecim iyi gitmedi bilemiyorum:)
muhammet dilberi ilk defa duydum ama deli gibi dr aradığım için ondan da randevu alayım o zaman. senin muhammet dilber hakkındaki bilgilerin nedir? daha once ameliyat oldun mu? paylaşırsan cok sevinirim..

arkadaslar burun revizyonu ve drlar hakkında bilgi almak ( deneyimlerimden yola çıkarak) ve bilgi vermek sohbet etmek isteyenler için msn adresimi veriyorum eklerseniz gun içinde online olucam

deemontt@hotmail.com

cnm ilk iki ameliyatında sorun neydi..?

ah nereden başlasam. ilki 1 sene sonra çökmeye başladı. aynı dr a gittim ve 2.ameliyatımı oldum. sonuc bir facia (isim vermek serbest mi? tanyelinin burnunu düşün).
3.nazım çerkese oldum ve kıkırdaklarla cok guzel yaptı. eee.. diceksin ki neden hala dr peşindesin? cunku 5 yıl oldu ve sol kanat sağa oranla aşağıda, asimetrik ve nefes alamıyorum. sanırım kıkırdak eridi ya da kaydı bilemiyorum. yani benden kaynaklanıyor olması muhtemel, cunku 3.ameliyatımın sonunda gayet duzgundu zamanla bu hale geldi.

şimdi Emre ilhan'ı düşünüyorum.

ben de Emre Beyi düşünüodum ama muayeneye bile 12 Ocak dedi... benim en yoğun olduğum dönemler olduğu için bi de yaza iyileşmesini istediğim için ikinci ihtimal Muhammet bey'den randevu aldım... yakup avşarı hiç söylemiyorum bile ( gönlümde yatan aslan:))) ama saolsun kendisi dövizle aynı oranda yükseldiği için vazgeçmek zorunda kaldım..:))

Demek bunca zamandan sonra Muhammed beye karar verdin.Kendisi gerçekten güzel burunlar yapıyor ayrıca kbb cı olması da avantaj çünkü burnu en iyi onlar biliyor estetikçiler her bişeyi yapıyor...kbb cı olması banada cazip gelmedi desem yalan olur...

Heheyyytttt muhammet beyin yanindan ciktim simdi ve hepinizin fotolarini gordum...:)))) benim yandan cekilmis ibretlik fotolarimi da doktora kullanabilirsiniz dedim:))) ameliyat tarihi iseeee 14 aralik... Tamamdir bu is...

Hadi canim hayirli olsun,cok az kaldi desene. insallah hersey gonlunce olur. istedigin gibi bir bunun olur umarim,. seni takip edecegim, senden iki hafta sonra da ben olacagim ameliyatimi insallah..

Eet ya az kaldi, sigarayi birakmam gerekio simdi, dokular gec iyilesiyomus sigara icenlerde...

ya sorma ben brnumda alcı koku almaya basladım azıcık tad aldım yemekten hop sigara 5.gun flndı galiba... sisme oluyo bende hala sigaranın etkiside cok buyuk.. halbuki belki sigarayı bırakırım diye ümitlenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…