cnm canını sıkma ben sana hak verıyorum bende olsam senın yazdıgının aynısını yazardım yazdımda zaten ama onlarda haklı evet bende forumlarda goruyorum herkes bırtakım sözler yazıolar onlarda gorduklerını uyarıyolar.kısacası onlarda haklı bızde haklıyız burada gecen dr.ısmını karalamıyoruz surec yazılıyor ama gıren kısı goren kısı oyle dusunmıyecek dıolar ama sende ılkkez amelıyat oldugun ıcın herkese ozel msj mı atıcaksın kızlar burnumda sıslık var acab sızdede varmı vs. sonucda amelyat rısklerı var olenlerde var bende olucam mesela acık dıe olamamm dıorum mesela zar zor sıka sıka atlatıcaım ınş ben burada yazıcaım ılk yorum kızlar oluorum hakkınızı helal edın olacaktır bu dr. kaynaklı deıl bunyeden sımdıden yazdım :) umay cnm ben senı gormus bırı olarak sende asla bır art nıyet yoktu gayet sessız bırısıydın bılgılı kulturlu aksıne ben fırlamanın tekı gıbı konusuyodum senle mesela fazla hareketlıydım :) cnm ınş ınıcek sıslerın beklıyelım sabır ınş en ıyısı bızlerın olucak
gözdecim okadar dobrasınki yazmayacağından şüphem yok:))bazen yorumlarına bakıyorum çok sert geliyo bana kötü niyetle sölediğini düşünmüyorum ama mimik filanda yok ya sert geliyo insana tokat gibi çarpıyosun:)yeni yapılan ameliyatlarda ilka zamanlrında sorunlar oluyo fazla yorum yapmamaya çalış canım panik oluyo arkadaşlar bence biraz yumuşak bişilrer yazmalısın sakın banada sert cevap verme emi kötü bişi demedm öpüyorum canım...
ya canım kusura bakma şimdi gördüm seni uyarmışlar zaten bu konuda afedersin canım üzerine tuz biber oldu özür dilerim bilinçli yapmadm inan bana tesadüf oldu affet...
Candelacım resimlerini şimdi gördüm maşallah diyorum başka birşey demiyorum :) O kadar güzel olmuşki burnun... Bir de saçlar değişmiş tam süper olmuşsun heheheh :)))
çok sagol cnm bnmm :)) evet bi değişime girdim. bi kaç parca bişi daha yapıcam.. goğüs estetiğide arastırıyorum şu sıra
ben doktor ararken çok sıkılmıştım.doktorunu secmekte zor. ama gönül rahatlıgıyla muhammet bey de ıyıkı amelıyat oldum dedım. sende olursan aynı şeyı soylersın:)tek tavsiyem var sana prof.drfuat yüksel süperr va cok uygun yeride kızıltoprakdaa.. yaaaa arkadaşlar ben muhammet dilbere burun amelitaı olıyımmı sizce yönlendirmelerinize cok ihtiyacım var lütfennnn..
sagol canım arastırıcamtek tavsiyem var sana prof.drfuat yüksel süperr va cok uygun yeride kızıltoprakdaa.. yaaaa arkadaşlar ben muhammet dilbere burun amelitaı olıyımmı sizce yönlendirmelerinize cok ihtiyacım var lütfennnn..
yardım edicek kmse yok mu??
muhammet beye bende ameliyat oldum ve sanırım hepinizden önce olanlardanım
canim sen de ameliyat olmussun, nasil durumun memnunmusun, resimlerini gorebilirmiyiz acaba?
Sonunda pat diye aradım Muhammet beyi yarına randevu aldım, ertesi gün ameliyat derse tamam dicem o derece yani..:)))
tam bi yıldır hergün araştırıyorum, kafayı yememe az kalmıştı ki eeeehh başlıcam artık diyen kankamı dinleyip bi randevu kopardım:)))
bu arada Muhammet beyi seçmeme en büyük katkı sizsiniz... ya ööle tatlısınız ki, hergün birbirinizi takip ediyosunuz...adamı bilgisayar başında asosyal yaparsınız hee..:)))
Muhammet beye ameliyat olanlar beni eklesinler de bende mahrum kalmiyim güsel burunlardan:))
medinealeynanur arkadaşlık talebi gönderdim, kabul eder misin? resimleri çookk merak ediorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?