Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

gözdecim okadar dobrasınki yazmayacağından şüphem yok:))bazen yorumlarına bakıyorum çok sert geliyo bana kötü niyetle sölediğini düşünmüyorum ama mimik filanda yok ya sert geliyo insana tokat gibi çarpıyosun:)yeni yapılan ameliyatlarda ilka zamanlrında sorunlar oluyo fazla yorum yapmamaya çalış canım panik oluyo arkadaşlar bence biraz yumuşak bişilrer yazmalısın sakın banada sert cevap verme emi kötü bişi demedm öpüyorum canım...

ya canım kusura bakma şimdi gördüm seni uyarmışlar zaten bu konuda afedersin canım üzerine tuz biber oldu özür dilerim bilinçli yapmadm inan bana tesadüf oldu affet...

cnm yok nıe sert tepkı verıyım ben herseyı dumduz soylerım yanı:) dbrayımdır eed ben amelıyat olmadım kı ben uyarı almadm amelıyat olsaydım alabılırdım belkı bende cok yazacaım ıcınkotu nıyet yok cnm asla benım ıcımde kotuluk yok desem yerıdır asırı neselı bırı ınsannım gozde = eğlence yerınde duramıyan sureklı konusan

ya canım kusura bakma şimdi gördüm seni uyarmışlar zaten bu konuda afedersin canım üzerine tuz biber oldu özür dilerim bilinçli yapmadm inan bana tesadüf oldu affet...

cnm ne demekk affet yha Affet Allaha mahsus:)problem deılde benı bu konusmamdan oturu uyarmadı kımse:) vaktınde uyarı almıstım bır kere cok sert tepkı verdım ama oda bır tane kullanıcıya sert konusmustum baktım engellenmısım dedım gozde sus ama kız arabasını satıp amelyat olucaktı uyarmak ıstemıstım olmadı fazla ayarı kacırmısım

Son düzenleme:
Candelacım resimlerini şimdi gördüm maşallah diyorum başka birşey demiyorum :) O kadar güzel olmuşki burnun... Bir de saçlar değişmiş tam süper olmuşsun heheheh :)))

çok sagol cnm bnmm :)) evet bi değişime girdim. bi kaç parca bişi daha yapıcam.. goğüs estetiğide arastırıyorum şu sıra

çok sagol cnm bnmm :)) evet bi değişime girdim. bi kaç parca bişi daha yapıcam.. goğüs estetiğide arastırıyorum şu sıra

tek tavsiyem var sana prof.drfuat yüksel süperr va cok uygun yeride kızıltoprakdaa.. yaaaa arkadaşlar ben muhammet dilbere burun amelitaı olıyımmı sizce yönlendirmelerinize cok ihtiyacım var lütfennnn..

tek tavsiyem var sana prof.drfuat yüksel süperr va cok uygun yeride kızıltoprakdaa.. yaaaa arkadaşlar ben muhammet dilbere burun amelitaı olıyımmı sizce yönlendirmelerinize cok ihtiyacım var lütfennnn..
ben doktor ararken çok sıkılmıştım.doktorunu secmekte zor. ama gönül rahatlıgıyla muhammet bey de ıyıkı amelıyat oldum dedım. sende olursan aynı şeyı soylersın:)

Son düzenleme:
sagol canım arastırıcam bence gorusmeye git.. yuksek ihtimal guvenicek ve cok seviceksin.. beni kaç kiişi yolda markette avmde durdurp sordular kime oldun diye :)

bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum burun estetiği olucam ama burnumun üstünde ve kanatlarnda kılcal damar çatlamaları var bi sorun çıkar mı ameliyattan sonra? burun ucu kıkırdagmda çok yumuşak kafayı yemeye başladım yavaş yavaş çok korkuyrm bi sorun çıkcak diye bilgisi olan var mı kılcal damarlarla ilgili?

Slm kizlar beni merak edenler icin resimlerimi koydum albume, ondende koymayi deneyecegim, yorumlariniza acigim,.. saglicakla kalin, aysegul.

Sonunda pat diye aradım Muhammet beyi yarına randevu aldım, ertesi gün ameliyat derse tamam dicem o derece yani..:)))
tam bi yıldır hergün araştırıyorum, kafayı yememe az kalmıştı ki eeeehh başlıcam artık diyen kankamı dinleyip bi randevu kopardım:)))

bu arada Muhammet beyi seçmeme en büyük katkı sizsiniz... ya ööle tatlısınız ki, hergün birbirinizi takip ediyosunuz...adamı bilgisayar başında asosyal yaparsınız hee..:)))

Muhammet beye ameliyat olanlar beni eklesinler de bende mahrum kalmiyim güsel burunlardan:))

:)dogru yoldasın... bende 1 ay boyunca o doktor bu doktor derken sureklı doktor listeme yenisi ekleniyordu. birgun yolum bahcelıevler tarafına dustu, aradım 2 saat sonra uygundur dedılr goruştum. Başka doktorla görüşmeden hemen karar verdim ve pazartesi gunu amelıyat olacak hasta ıptal etmış onun yerıne ben girdim:):)o an içine sindiyse o senin doktorundur zaten:)hayırlısı olsun

Sayın Umay'ın burun ile yaşadığı süreçte yazdıkları ASLA SİLİNMEMİŞTİR ! Diğer üyeden alıntı yaptığı yazılar silinmiştir.(hatta sadece sayın Umay'ın değil alıntı yapılmış tüm üyelerin yazdıkları silindi) Lütfen bizi geçmişi okumadan incelemeden zan altında bırakmayın. Burada yaşadğınız tecrübeleri tabiki paylaşacaksınız ama doktor fotograf çekerken farklı çekiyor sorun yokmuş gibi çekiyor gibi cümleler kabul edilemez. Heleki daha operasyonun üzerinden 3 hafta geçmiş ise.

Çok memnun üyeler(!) gibi yaklaşımlar ciddi olarak rahatsızlık vermektedir. Reklam olduğunu düşündüğünüz üyelikler var ise incelemeler sonrasında bu üyelerin üyelikleri son bulmaktadır.

Sayın Umay bile sizin yorumlarınızdan sonra yazdıklarını silinmiş sanmış. Oysa tüm paylaşımları durmaktadır !

keşke biraz araştırsaydınız çok değil birazcık !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…