Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Heheyyytttt muhammet beyin yanindan ciktim simdi ve hepinizin fotolarini gordum...:)))) benim yandan cekilmis ibretlik fotolarimi da doktora kullanabilirsiniz dedim:))) ameliyat tarihi iseeee 14 aralik... Tamamdir bu is...

hayırlı olsun buarada cok az kalmıs simdiden hosgeldin aramıza :)

cnm banada cazip gelmesi şundan izmir istanbul gelip gitmem sorunduu...ankaradada yapabilirim demesi güzel burunlar ilgili olması tel açıp bana bilgi vermesi...tane tane anlatması hoşuma gitti...hastaneleri araştırıp bana bilgi verecek ocakta arayacağım kendisini bilgi alacağım tekrar umarım bir sorun çıkmadan bu işte biter ayrıca ankarada doktor sıkıntısı çeken bizz ankaralılarr bir doktor bulmuş olacağız ayrıcaa doktorumuzda ankara semalarına açılmış olcak iyi ama dimi

kızlar doktor düşün dedi, ben ameliyatı ne zaman yaparız dedim... az daha doktor araştırırsam kafayı yicem çünkü... ameliyat öncesi ve sonrası bütün detayları anlatıcam...ayrıca istediğiniz resim olsun beyaaa..:))

candelacımm aynı sıkıntıyı ben de yaşıcam sanırım çünkü sigarayı bırakma gibi bi çabam hala yok...( sende şişlikler dönem dönem mi oluyo?

19. gun itibariyle sıfır morlukla uyandım:) artık daha da kendı burnum gibi hissetmeye başladım:) morsuz ve makyaj yapabılıo olan halımın fotolarınıda ekledım:)

19. gun itibariyle sıfır morlukla uyandım:) artık daha da kendı burnum gibi hissetmeye başladım:) morsuz ve makyaj yapabılıo olan halımın fotolarınıda ekledım:)

heeyyyy gitgide güselleşioooo... ben ameliyattan 4 gün sonra alçıyla işe başlıcam... makyajı kaçıncı gün itibariyle yapmalıyım? bu arada burnuna rahatlıkla dokunabiliyo musun?

heeyyyy gitgide güselleşioooo... ben ameliyattan 4 gün sonra alçıyla işe başlıcam... makyajı kaçıncı gün itibariyle yapmalıyım? bu arada burnuna rahatlıkla dokunabiliyo musun?

20 gunluk halı bile bana yetti yaa:)bandaj oldugu surecede makyaj yapmadım. cunku bandajım kırlensın ıstemıyordum:)ayrıca şişlikleri ve morlukları olan bi yuzde makyaj olmuyo:)15 gunden sonra makyaj yapabıldım. ayrıca benım iyileşme surecım agır seyrettı belkıde sen daha kolay yaparsın.

bende amelıyatdan sonra hayatda burnuma dokunamam sanıyordum. walla çılgınlar gibi sumkuruyorum:)kardeşım manyak mısın dıo:) sadece yapamadıgım sey sılemıyorum ucu çok sert nazık davranıyorum ucuna ama çok rahat temızlıyorum ve uzerıne fondoten falanda surebılıyorum. ama dokunuşları butun beynınde hıssedıyorsun:)fazlasıyla nezaket beklıo :)

bakalım artık 14 aralıktan sonra beni neler bekliyo... doktora en büyük korkumun nefes alamamak olduğunu söyledim, çünkü şuan nefes almamda bi sıkıntı yok, olur da ameliyattan sonra oluşursa o anki ruh halim bana neler yaptırır bilmem..:))) çünkü nefes alamamak ilerleyen dönemlerde beyinde çok ciddi problemlere yol açabiliyo... hele bir de benim gibi spor yapıosanız şimdi ki kocaman burun deliklerim bile yetmiyo bazen..:)))

daimagozde msj atamıyrm burdn yazaym:) ben 2 yıldır bir araştrma içerisindeym ailem izmirde olmamı istediler ameliyatı ama ben zaten emre ilhana karar vermiştm istanblda..izmirdede araştırdm fakat içime sinen bi doktor olmadı ben emre ilhana takılı kaldım belkide proflar bile cazip gelmedi:) sen hangi doktora olmayı düşünüysun?

bu yuzde kbb cıye estetık yaptırmak çok daha mantıklı çünkü burnu onlar cok daha ıyı tanıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…