Heheyyytttt muhammet beyin yanindan ciktim simdi ve hepinizin fotolarini gordum...:)))) benim yandan cekilmis ibretlik fotolarimi da doktora kullanabilirsiniz dedim:))) ameliyat tarihi iseeee 14 aralik... Tamamdir bu is...
Demek bunca zamandan sonra Muhammed beye karar verdin.Kendisi gerçekten güzel burunlar yapıyor ayrıca kbb cı olması da avantaj çünkü burnu en iyi onlar biliyor estetikçiler her bişeyi yapıyor...kbb cı olması banada cazip gelmedi desem yalan olur...
Heheyyytttt muhammet beyin yanindan ciktim simdi ve hepinizin fotolarini gordum...:)))) benim yandan cekilmis ibretlik fotolarimi da doktora kullanabilirsiniz dedim:))) ameliyat tarihi iseeee 14 aralik... Tamamdir bu is...
hayırlı olsunn :))
hayırlı olsunn :))
19. gun itibariyle sıfır morlukla uyandım:) artık daha da kendı burnum gibi hissetmeye başladım:) morsuz ve makyaj yapabılıo olan halımın fotolarınıda ekledım:)
kızlar doktor düşün dedi, ben ameliyatı ne zaman yaparız dedim... az daha doktor araştırırsam kafayı yicem çünkü... ameliyat öncesi ve sonrası bütün detayları anlatıcam...ayrıca istediğiniz resim olsun beyaaa..:))
Bir hayırlı olsunn da benden...resimler de senden...
arkadaslar burun revizyonu ve drlar hakkında bilgi almak ( deneyimlerimden yola çıkarak) ve bilgi vermek sohbet etmek isteyenler için msn adresimi veriyorum eklerseniz gun içinde online olucam
deemontt@hotmail.com
kızlar doktor düşün dedi, ben ameliyatı ne zaman yaparız dedim... az daha doktor araştırırsam kafayı yicem çünkü... ameliyat öncesi ve sonrası bütün detayları anlatıcam...ayrıca istediğiniz resim olsun beyaaa..:))
Bir hayırlı olsunn da benden...resimler de senden...
özel mesaj hakkım olmadıgı için burdan yazıyorum. doktor arayışında burda okudukca okuyor ınsan:)doktor listelerine artı bi doktor daha eklıyorsun, onu araştırıyorsun. tamam budur derken baska bırını duyuyorsun, bu iş boyle uzuyo, gidiyo:) ne isimli olması nede profesor olması krıter degıl bence bu işte. goruşmeye gıttıgınde sana samımı gelen kafanda hiçbir soru işareti bırakmayan ve istemsizce ona güvendigini hissettigin doktor senin doktorundur:) ben de 20 gun boyunca doktor yorumu okudum bırı tama su doktor ya gıt ol desin biri diye bekledim çok sıkıcı bir surectı doktor bulmak. başka doktorlar hakkında araştırma yaparken bırgun muhammet beyın adını gordum hiçbi doktorla goruşmeden direk ona gittim ve goruşmeden 1 gun sonrasına amelıyat tarıhımı aldım, oldum, mutluyum:) sende görüşmeye git o an karar ver:)
nefesle ilgili sorunum vardı evet bende kemık egrılıgı vardı sag tarafımdan nefes alamıyordum. şu an nefesle ılgılı rahatlamayı tam olarak anlayamıyorum cunku ıçerde hala şişlikler var, zamanla duzeldıgınde nefessel rahatlamamdan da bılgı verırım. 20 gun oldu amelıyatım sımdıden sonra farkları anlayabılecegım sanırım. hayırlısı olsun senın ıcın de...
heeyyyy gitgide güselleşioooo... ben ameliyattan 4 gün sonra alçıyla işe başlıcam... makyajı kaçıncı gün itibariyle yapmalıyım? bu arada burnuna rahatlıkla dokunabiliyo musun?
dişi herökes oldıu çatr çatırr çuturrr bı bız olmadk:)
özel mesaj hakkım olmadıgı için burdan yazıyorum. doktor arayışında burda okudukca okuyor ınsan:)doktor listelerine artı bi doktor daha eklıyorsun, onu araştırıyorsun. tamam budur derken baska bırını duyuyorsun, bu iş boyle uzuyo, gidiyo:) ne isimli olması nede profesor olması krıter degıl bence bu işte. goruşmeye gıttıgınde sana samımı gelen kafanda hiçbir soru işareti bırakmayan ve istemsizce ona güvendigini hissettigin doktor senin doktorundur:) ben de 20 gun boyunca doktor yorumu okudum bırı tama su doktor ya gıt ol desin biri diye bekledim çok sıkıcı bir surectı doktor bulmak. başka doktorlar hakkında araştırma yaparken bırgun muhammet beyın adını gordum hiçbi doktorla goruşmeden direk ona gittim ve goruşmeden 1 gun sonrasına amelıyat tarıhımı aldım, oldum, mutluyum:) sende görüşmeye git o an karar ver:)
nefesle ilgili sorunum vardı evet bende kemık egrılıgı vardı sag tarafımdan nefes alamıyordum. şu an nefesle ılgılı rahatlamayı tam olarak anlayamıyorum cunku ıçerde hala şişlikler var, zamanla duzeldıgınde nefessel rahatlamamdan da bılgı verırım. 20 gun oldu amelıyatım sımdıden sonra farkları anlayabılecegım sanırım. hayırlısı olsun senın ıcın de...
valla o kadar güzel özetlemişsinki bir türlü karar veremiyorum tam karar vermişken başka bir dr.çıkıyor forumda şahane burunlar yapan...muhammed beyi yeni yeni okumaya başladım forumda ama gerçekten çok güzel burunlar yapıyor...
forumdan takip çok zor oluyor o yüzden özel msj filan atıyorum artık..bu arada ne kadar cesurmuşsun 1 gün sonraya ameliyat almak büyük cesaret ben 1 senedir araştırıyorum hatta başka bir dr.a karar vermiştim...
ben öğretmen olduğum için şubat tatili en uygun benim için..izin alamıyorum
bakalım artık 14 aralıktan sonra beni neler bekliyo... doktora en büyük korkumun nefes alamamak olduğunu söyledim, çünkü şuan nefes almamda bi sıkıntı yok, olur da ameliyattan sonra oluşursa o anki ruh halim bana neler yaptırır bilmem..:))) çünkü nefes alamamak ilerleyen dönemlerde beyinde çok ciddi problemlere yol açabiliyo... hele bir de benim gibi spor yapıosanız şimdi ki kocaman burun deliklerim bile yetmiyo bazen..:)))
ya bu dr un haberleri ile ilgli çk soru cevap konusu işlenmiş gerçektn bu dra ameliyat olan varmı yardımcı olurmusunzDr.Muhammet bey'e ameliyat olanlar yorumlarını paylaşabilirler mi lütfen :)
ve beni arkdş olarak eklersenz sevinirinmya bu dr un haberleri ile ilgli çk soru cevap konusu işlenmiş gerçektn bu dra ameliyat olan varmı yardımcı olurmusunz
ve beni arkdş olarak eklersenz sevinirinm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?